Eroon neitsyydestä vanhemmalla iällä?

kendira

Ihan alkuun, EN hae täältä ketään "avuliasta korkkaajaa", joten pidetään keskustelu ihan keskusteluna.

Minä olen jo keski-ikää lähestyvä nainen ja neitsyt. En ole senkoommin luonteeltani kuin ulkonäöltänikään mikään kukkanen, päinvastoin. Kysyntää ei ole ollut ikinä ja itsekin olen sen verran arka tässä aiheessa, että tulosta ei ole tullut vaikka olisi itse laittanut tikun ristiin. Mitä enemmän pakkeja tulee, sitä vastenmielisemmäksi itseni tunnen. Minulla tämä on vaikuttanut suuresti itsetuntoon.

Olen tässä pohtinut, että minulla on kaksi vaihtoehtoa. Minä hommaan joko jonkun järjestetyn panon, tai sitten olen loppuikäni ilman ihan niinkuin tähänkin asti. Jos päädyn tähän järjestettyyn "homman pois päiväjärjestyksestä hoitamiseen", niin ainakin tiedän mikä on homman nimi, mutta sitten myös tiedän mistä jään jatkossa paitsi. Haluaisinkin siis vähän apua tähän pohdintaan, kumman vaihtoehdon muut valitsisivat?

18

3625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En kehota järjestettyä panoa. Tulisi pettymään ja sitten sinulla ei olisi enää mitään odotettavaa paremmasta. Mutta miten kuvailisi ulkonäköäsi? Kyllä miehille kelpaa melkein mikä vain tarpeen vaatiessa.

    • Jaakko_Kassila

      Haluatko päästä eroon myös anaalineitsyydestä?

    • Rovaniemellä olen ja voin auttaa Sinua asiassasi. luotettavasti ja huomaamattomasti. mukava jutustelu ja kahvit riittää. olen lihava mutta kivan näkönen . sillä tämä hoituu..)

    • kendira

      Nettimaster, ei ole kelvannut tähän mennessäkään joten tälläiset "kelpaa mikä vain", eivät valitettavasti auta koska se asettaa minut jopa sen minkä vain-termin alapuolelle. Ja siis korostan, että se on fakta että minulla ei ole mitään ruusuista seksi- tai parisuhde-elämää odottamassa missään nurkan takana. Ja mielestäni etukäteen järjestetty juttu olisi paljon parempi kuin joku random baaripoka, tokikaan en tiedä mitkä on sen jälkeiset fiilikset, kasvaako nälkä syödessä ja seurauksena olisi vain pettymys.

      Minua on kiusattu ulkonäköni vuoksi 12 vuotta ja iän myötä minusta on tullut myös lihava.

    • immenkalvon.poisto
    • rimakin-alemmaksi-

      Tyydyttävä itsensä kanssa leikkiminen on ensimmäinen vaihtoehto. Jos tunnet itsesi hyvin, ja tiedät mikä tyydyttää, niin on helpompi antautua leikkiin toisen kanssa. Ei pidä inhota itseään, vaan on opeteltava pitämään itsestä. Jos ei pidä itsestä, niin aivot luulevat ettei muutkaan voi sinusta pitää. Jokaisessa on jotain hyvää, vaikka se nyt tuntuisi mahdottomalta. Et voi edes kuvitella kuinka moni vastaantuleva ajattelee toisin, kuin sinä nyt ajattelet itsestäsi.

    • Nolonainen

      Mulla sama tilanne. Neljänkympin kriisi lähenee ja ahdistus siitä, ettei pääse kokemaan ihmisen perustarpeisiin kuuluvaa asiaa. Asiasta ei koskaan puhuta ystäväpiirissä enkä tunne ketään samassa tilanteessa olevaa, kenen kanssa jakaa tuntemuksia.

      Olen ihan sosiaalinen ja ystävien kanssa käytiin viihteellä ennen useamminkin, ennenkuin muut perustivat perheen. Ystävillä oli paljon enemmän vientiä kuin itsellä. Olen helposti lähestyttävä, näin muutamat miehet sanoneet, mutta halunneet kauttani ystävieni pakeille.

      Nyt iän karttuessa, tuntuu tilanne vain hankaloituvan. En meinaa löytää rohkeutta lähestyä miehiä ollenkaan. Neitsyydestä on tullut painolasti. Mitä miehet ajattelevat... Kehtaanko kertoa, täytyyhän sen näkyä ulospäin, että on niin kokematon. Haluaako kukaan lähteä suhteeseen olemaan ensimmäinen kunnollinen kumppani.. Tuleeko molemmille vaivaantunut olo, toinen järkyttyy, toinen nolostuu..

      • Kehtaa ja kannattaa kertoa,ei nyt tietenkään ekana töksäyttää, mutta sopivassa tilanteessa ottaa puheeksi... Jos sinä olet sosiaalinen,mielestäni olet jostain syystä ajautunut aika outoon tilanteeseen... Saa ottaa suoraankin yhteyttä😉


      • naisistapitävä

        Oom kai aika vanhoillinen mies mutta minusta seksiä kannattaisi harrastaa vain yhden ihmisen kanssa. olisi sellainen luja luottamus. minulle on sillain aika turn-off lillua naisen kanssa jolla on historiaa-varmaan omat huonot kokemukset yhdenillan jutuista painaa. Ymmärrän että voi tuntua tosi turhauttavalta kokea ettei jotenkin kelpaa mutta jos itse tapaisin kokemattoman naisen niin satsaisin kyllä täysillä ja yrittäisin kaikkeni saadakseni sellaisen naisen vaimokseni. elämä alkaisijotenkin uudestaan ja voisi unohtaa poikamieselämäm tunkkaisuuden ja yleensä vaivaannuttavat aamuyöt vieraan ihmisen vieressä. mistähän löytäisi vaan sellaisen sulotytön kun on jo 42vuotias. tuo ei ole mikään fetissi vaan sellainen elämänarvo


      • naisistapitävä
        naisistapitävä kirjoitti:

        Oom kai aika vanhoillinen mies mutta minusta seksiä kannattaisi harrastaa vain yhden ihmisen kanssa. olisi sellainen luja luottamus. minulle on sillain aika turn-off lillua naisen kanssa jolla on historiaa-varmaan omat huonot kokemukset yhdenillan jutuista painaa. Ymmärrän että voi tuntua tosi turhauttavalta kokea ettei jotenkin kelpaa mutta jos itse tapaisin kokemattoman naisen niin satsaisin kyllä täysillä ja yrittäisin kaikkeni saadakseni sellaisen naisen vaimokseni. elämä alkaisijotenkin uudestaan ja voisi unohtaa poikamieselämäm tunkkaisuuden ja yleensä vaivaannuttavat aamuyöt vieraan ihmisen vieressä. mistähän löytäisi vaan sellaisen sulotytön kun on jo 42vuotias. tuo ei ole mikään fetissi vaan sellainen elämänarvo

        Toi Nolonainen jotenkin iski minuun, kirjoitustyylistäkin huomaa että selkeästi terävä pimu. Alkaispa se mun kanssa kirjeenvaihtoon. Alkaisitko Nolo?


    • Nautintojakunniottaminen

      Tiedän tunteen,minulle teki ujous kiusaa.Mutt olen mies yli 40v ,kun pääsin tuosta "neitsyys vaivasta"eroon.
      Mutt kummasti se kohottaa itsetuntoa,kun/jos saa usiemmin saman kanssa.Niin se on herkempää kun alkaa tietään mistä toinen nauttii.

    • jkhjghghg

      nuorempana jouduin ajamaan tyttöjä sisään että uskalsivat alkaa seurusteleen, ei siin'ä ihmeempiä, paljaalla laitoin ja laskin sisään tai suuhun kaikki oli tyytyväisiä

    • Mies-poikanen

      Minäkin olen samassa tilanteessa. Kaikki sai alkunsa jo ala-aste aikoina. Silloin pari minun parasta kaveriani käänsi minulle selkänsä ja alkoivat kiusaamaan minua, kun vielä kolmaskin hyvä kaveri härnäsi minua, se oli viimeinen niitti. Silloin minä murruin ja minusta tuli etäinen ja välttelevä muita ihmisiä kohtaan. Voisi sanoa, että kaikki koulu-asteet minä koin jonkin tasoista kiusaamista. Olin liian raunioina pistääkseni kunnolla hanttiin. Elikkä silloin kun muut "juoksivat juoksujaan" minä nuolin kotinurkissa haavojani ja korjasin sisintäni.

      Olisi minulla kenties ollut 22-25 vuotiaana jonkinlaiset mahdollisuudet hankkiutua neitsyydestä eroon, silloin naiset jonkin verran tulivat tekemään tuttavuutta baareissa ollessani. Mutta minä en ollut tottunut siihen ajatukseen, että voisin olla kiinnostava vastakkaisen sukupuolen mielestä. Kaikki naisten lähestymis yritykset kaatuivat yleensä siihen, että en saanut sanaakaan suustani. Mielessäni pyöri vain "miten minulle voi näin käydä, eihän kukaan ole koskaan ollut minusta kiinnostunut".

      Nykymaailmassa on melkoisen ahdistavaa olla neitsyt vanhemmalla iällä. Kaikkialla medioissakin vaan toitotetaan sitä kuinka luonnollista ja arkipäiväistä seksin harrastaminen on. Lehdissä on artikkeleita, missä puhutaan yhden illan jutuista siihen sävyyn, kuin ne olisivat uusi normi ja tv:ssä ihmisiä suljetaan erilaisiin paikkoihin ja tirkistellään ketkä alkavat harrastamaan seksiä ensimmäisinä.

      En minä ainakaan pidä neitsyeksi jääneitä naisia outoina tai epäilyttävinä. Oikeastaan on mukavaa kuulla, etteivät kaikkia naisetkaan ole ehtineet siihen ensimmäiseen parisuhde/seksi junaan. Olisihan se mukavaa päästä kokeilemaan parisuhdetta ja seksiä, mutta en tiedä olisiko minusta aloittamaan suhdetta jonkun suhde ammattilaisen kanssa. Ahdistaisi ajatella, että kumppani olisi harrastanut seksiä jo 15v pidempään useiden eri kumppanien kanssa, verrattuna minuun. Se kuilu tuntuu liian leveältä ylitettäväksi. Siksi onkin niin mukava kuulla teistä kokemattomista naisista, aina on hentoinen haave, että jonain päivänä nousen siihen myöhempään suhde junaan jonkun teidänkaltaisenne kanssa. Aika epätodennäköistä, mutta se ajatus tuo hieman lohtua siihen ajatukseen, että joutuisin olemaan koko loppu elämäni yksin.

      Jos haluatte jakaa kokemuksia tai ajatuksia laittakaa viestiä: [email protected]

      Toivottelee 31v. Neitsyt mies.

    • Mies-poikanen

      "Minä haluan tulla luoksesi, painaa poskeni poskeasi vasten, silitellä hiuksiasi ja halata sinua.
      Halata niin tiukasti, että tunnen sydämesi sykkeen kehoani vasten, halata ikuisuudelta tuntuvan ajan. Haluan halata sinua kaikkien niiden vuosien edestä, jotka olet joutunut olemaan yksin. Kaikkien niiden vuosien edestä, kun olisit halunnut rakastaa ja olla rakastettu.

      Ja vain sinua, sillä vain sinun kaltaisesi ihminen kykenee ymmärtämään, millaista on todellinen yksinäisyys. Muistot siitä, että olet ollut vailla läheisyyttä ja kiintymystä tähän päivään asti. Ja ymmärrys siitä, että tulet kenties aina olemaan, päiviesi loppuun asti. Vain sinä pystyt käsittelemään tuon halauksen ja vain sinä olet tuon ikuisuudelta tuntuvan halauksen arvoinen."

      Kylläpä sitä tulee voimakkaita mielihaluja, kun painiskelee 4h yksinäisyyden kanssa, unta odotellessa.

    • Hellärakastelija69

      Kannattaisi hankkia joku kiva tuttu vaikka netistä, jonka kanssa voisit kokeilla seksiä useampia kertoja "friends with benefits" periaatteella. Tutustuu vaa riittävän pitkään viestittelemällä ja kuviakin voi vaihtaa, niin tulee selväksi kelpaako seksi kanssasi. Aika moni mies tykkää pulleammista naisista ja ainahan siinä on romanssin mahkut myös, jos seksi on hyvää molemmista.

      Itsekin kuulun xxl naisten ihailijoihin ja voisin hyvin kuvitella seksiä esim. aloittajan kanssa. Olisi todella kiihottavaa ja hienoa saada olla se eka naiselle joka ehtinyt jo hieman kypsyä. Vaihdetaanko yhteystietoja, ni voit käyttää mua vaikka harjoituksena nettitutustumiseen, ellet rohkene tapaamiseen saakka? Mielelläni keskustelen muutenkin aiheesta, eli tavoitekaan ei oo pakko olla se tapaaminen, katsot mihin rohkeus riittää ja opit samalla avautumaan..

    • Auttaisin

      Mene ravintolaan ja juttele jonkun miehen kanssa baaritiskillä. Jos juttu sujuu, mainitse, että tarvitsisit vähän apua...

    • vanhakielimies

      senkoommin, = sen jälkeen.. siis mitä? minkä jälkeen??

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Päätä järjestää itsellesi hemmotteluviikonloppu. Käy kampaajalla ja ammattimeikkaajalla, ja käy ostamassa itsellesi uusia vaatteita. Alusvaateliikkeessäkin kannattaa käydä piipahtamassa, sillä siellä on hyvin asiantuntevat myyjät.

      Sitten menet uudessa lookissasi baariin, laivalle tai minne vaan ja tervehdit silmää iskien jokaista vastaan tulevaa miestä. Pyöritä lanteitasi tanssilattialla ja kas - pian oletkin jo hotellihuoneessa!

      Tärkeintä ei ole neitsyyden menettäminen vaan se että rakastat itseäsi!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe