Työttömän näkökulmaa tässä on haettu, sanoo Sipilä

SipilänNäkökulmio

Antakaahan nyt Sipilälle sitä työttömän näkökulmaa, jota hän väittää aktiivimallin valmistelussa haetun! Näkökulman antaminen käy näppärästi linkissä:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2730

Myös vääryyttä vastustavat työssäkäyjät ja eläkeläiset, käykääpä kannattamassa hyvää kansalaisaloitetta!

35

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • humalassa.eduskunnassa

      On hakenut Sipilä ainakin kiristyksiä ja leikkauksia työttömille. Aktiivimallilla Sipilä saa varmaan leikkauksia hyvin aikaan, sitä varmaan hakikin. Sipilä on vetänyt kokoajan köyhiltä työttömiltä ja eläkeläisiltä etuuksia pois.

    • xtfghj

      Sipilän hallitus ei osaa tehdä kuin perustuslain vastaisia kansaa kurjistavia natsilakeja jotka se yleensä joutuukin sitten perumaan.

    • Rosvosakkia

      Kepu pettää aina. Joko nyt meni perille?

    • räksynräksyn

      Osaakohan demarit Rinteen johdolla muuta kuin räksyttää,eipä paljon tulosta näkynyt edellisellä heidän valtakaudellaan.

      • uvuiul

        Hyvä onkin ettei tällaista kansaa vihaavaa kepu-tulosta näkynyt...


    • pelastusta

      Sipilä puollusti sunnuntaina televisiossa aktiivimallia, ei kai se ole vaikeaa tehdä viikossa kolmea tuntia töitäpysyäkseen aktiivisina. Joensuussakin on pajon kepulaisia, sinipersuja ja oodinin sotureita ,jotka eivät viitsi tehdä yhtään töitä.Kyllä heidän pitäisi ruveta aktiivisesti tkelään töitä, eikä vain loisimaan isänmaan kustanuksella. Ja Vanhasta pitää äänestää niin maailma pelastuu.

      • ytul

        Ihan totta suomalaiset! Jos haluatte olla loppuikänne kyykyssä ja nuolla rahamiesten, sipilän kavereiden kenkiä itse minimillä eläen, jos silläkään, niin äänestäkää ihmeessä kepulaisia kaikissa vaaleissa!


      • khkyiuk

        No niin tulihan se loisija sieltä taas...


      • kfhgieff
        khkyiuk kirjoitti:

        No niin tulihan se loisija sieltä taas...

        No niin tulihan se kepu-tukijussi sieltä taas tänne itkemään miten totuus sattuu...


    • r6yuj

      Sipilä puhuu asioista joista ei tiedä höykäsenpölähtävää! Mitä hän muka tietää tavallisen ihmisen, työttömän, köyhän, pienipalkkaisen ihmisen elämästä ja näkökulmasta? Sipilän näkökulma on oman lompakon ja rahamieskaverien näkökulma ja se ei ole tavallisesta ruohonjuurikansasta yhtään kivaa!

    • niinmuuttuu

      Äänestäkää Paavoa, hän saa kokomuskepun Sipilän housut tutisemaan. Kepun väärä politiikka saa lopun ja sinipersut oppii , ettei huonoja lakeja kannata tuoda eduskuntaan.

    • badacting

      miten nykypoliitikot on niin läpinäkyviä pressaa ja pääministeriä myöten,
      heti näkee kun ne valehtelee.

    • säästöjähaetaaneimuuta

      aktiivimallin tarkoitus on pudottaa osa kansalaisista sosiaaliturvan ulkopuolelle,
      tekosyinä voi käyttää mitä tahansa argumenttia, esim laiskuutta, mutta kahtiajako
      hyviin kansalaisiin (kiltti tyytyväinen keskiluokka=palkitaan) ja huonot kansalaiset (vähävaraiset, köyhät, sairaat,=rangaistaan siitä että ovat olemassa)

      • RikkaidenSipilä

        Näin se jus menee, olet nähnyt ytimeen! Onneksi nyt kansalaisaloite saa taustatukea SAK:lta, toivottavasti nyt riittävän vahvoilla painostustoimilla. Kyllä Sipilänkin, vaikka nyt tyhmä kepukka onkin, pitäisi jo tajuta että olisikohan korjausliikkeen paikka...


    • tuulinenpaikka

      Sipilä sanoi tekevänsä päätöksen jatkostaan pressavaalien jälkeen,mutta viimeistään puoluekokoushan ratkaisee onko kannatusta.

    • cyiui

      Sen kannatuksen nyt osaa ennustaa sokea reettakin! Muuten, istuva presidentti Niinistö vahvisti työttömänkyykytyslain ilmeenkään värähtämättä vaikka hänen ei olisi ollut pakko! Muistakaapa tämä kun vaaliuurnille käytte...

    • karkotusalkaa

      mamu ja pakolaiskulut kasvavat kokoajan, suomalaiset saa nyt hallituksen suunnitelmissa väistyä, menkööt sipilän mielestä vaikka siperiaan

    • yksiprrrkele

      Voi v---tu! Mitä paskaa sipilä syytää! Aina.

    • Olkaakiitollisia

      Voi teitä tyhmiä! Teinä suorastaan rukoilisin Sipilän tapaisia johtajia, jotka pitävät talouden nousussa ja kunnossa. Kun vihervassarit romauttavat talouden ja ideologiansa mukaan laskevat kaikki maahanmuuttajat tänne on leikki kaukana. Silloin sossunporukoilla itkua riittää. Luottoluokitukset kärsii ja se on prosentti lainankorkoon ja aina miljardi lisää maksettavaa valtionvelkaan. Ettekö ymmärrä yhtään pelätä?

    • köyhiltä.viedään

      Turvapaikanhakijoiden elättäminen on kallista, siitähän seurauksena näkyy köyhän kansan köyhtyminen yhä vain entisestään. Leipäjonot ovat kasvaneet kokoajan, köyhyys vaan lisääntyy.
      Sipilä kiristää hallituksineen lisää työttömiä aktiviimalleilla. Köyhiltä viedään, samaan aikaan pakolaisia hyysätään turvapaikkamajoituksilla lämpimillä monipuolisilla aterioilla joihin ei suomalaisella köyhällä ole varaa. Turvapaikanhakijoilla on muutenkin kaikenmaailman avustajia monelta puolelta. Missäs on suomalaisen köyhän apujoukot? Suomalainen työtön mielletään nykyaikana helposti syylliseksi itse köyhyyteensä. Turvapaikanhakijoita taas on ymmärrettävä monipuolisesti. Rasismia liioitellaan vahvasti monissa lähteissä. Suomalaiseen kohdistuvaan rasismiinhan ei ollut poliisi edes luokitellut ennen 2000 lukua.

    • Maahanmuutto

      Ruotsissa on 15 lähiötä, jossa rikollisuus kukoistaa ja poliisit ovat aivan voimattomia. Mallihyvinvointivaltion sisällä on nämä alueet, jossa on omat lait ja rikolliset hallitsevat aluetta. Hallitsematon maahanmuutto järjetöntä ja heikentää todellakin heikommassa olevien asemaa. Nämä oppositiopuolueet ovat juuri näitä ottamassa ja mielenosoituksia järjestämässä palautuksista. Palautukset käsitellään pahimmillaan useissa oikeusasteissa ja lakimiehet rikastuu.

      • turvarikoksia

        Turvisten muuton vuokrataloihin mukanaan tuomien ongelmien näkymistä näämme sitten aikanaan tarkemmin seurauksia. Varmaa on ongelmien lisääntyminen turvisten asuessa vuokralla. Rikollisuus tulee lisääntymään näillä köyhemmillä vuokra-alueilla. Työttömyyttä, rikollisuutta, tukiloilla elelyä helpon elämän toivossa.


    • Tämmöisiätänne

      Ei ole kyllä silläkään Turun puukottajalla helppoa. Jäi henkiin kun poliisi ampui vaan haarojen väliin hankalaan paikkaan ja nyt sitten makaa vankilassa. Piti kuitenkin kuolla itse ja päästä paratiisiin ja saada kymmeniä neitsyitä, jotka on luvattu uskonnon mukaisesti. Eri lähteissä vaihtelee tämä neitsyiden määrä mutta kaikki ovat kaksinumeroisia lukuja. Euroopassa juuri syytteessä oleva hokee vaan jumalan tahtoa ja oli osallisena 2 - 3 iskussa ja kuoli yli 50 ihmistä. Tyhmempikin ymmärtää, että Torniosta on kävellyt näitä maksettuja miehiä, joilla on uskonnollinen tehtävä.

    • Oiwander

      Sipilä on Srk miehiä eli vanhoilis lestaadiolaisia mitkä on pedofiilejä ynnä muuta haireutta hyväksyvä järjestö vieläpä muka uskonnollin systeemi otakaapa selvää vanhoilis lestaadiolaisuuden asioista ihmiset ni tiedätte minkälainen pääministeri meillä on

      • Työllisyys

        Ei niissä ole yhtään suurempi prosentti pedofiilejä kuin muussakaan väestössä ja se on hirveä elinikäinen häpeä, jota halveksitaan. Pitäisi tehdä tutkimus Pohjanmaalla lestadiolaisen suurperheiden lasten työttömyydestä suhteessa vastaavaan ikäryhmään esim. Pohjois-Karjalassa. Niistä tulee aivan hurjia työllistymään ja yrittämään. Olen tehnyt epävirallista tutkimusta reissutessa ympäri Suomea. Monesti uhotaan, että koko kyläyhteisössä ei ole yhtään työtöntä ja pakko se on uskoa. Entäs ne ihanat naiset, heikommat siskot, lesket ym.


    • haparakoura

      haettu on meleko kaukaa ja ohi mänj silti

    • Kipsisakka-allas

      Kuka täällä kehtaa arvostella maan mainiota pääministeriämme Juha sipilää. Hän on oiva esimerkki että insinööripohjalta voi ponnistaa pääministeriksi asti ja prosessikaavioita tutkimalla päätöksenteosta saadaan laadukasta ja johdonmukaista. Lakien valmistelu on myös laadukasta. Mitään ei tarvitse muuttaa kun on kerran sovittu. Mitä sen on väliä jos työttömyystilastoja rukataan eri konstein, kunhan työllisyysaste on ainakin 72 %. Näyttäähän 72 jo lukunakin paremmalta kuin 70 saati 69. Isompi luku näyttää ainakin prosessikaaviossa paremmalta. Ihmeiden aika ei ole vielä ohi. Tapahtuihan Talvivaarassakin ihme.

    • diktaattorit

      Ymmärtäkää nyt ettette enään äänestä keskustalaisia ja kokoomusta mihinkään missään.Noiden vanhojen puolueiden aika on ohi,jota ohjaa julmat diktaattorit.

      • prodragsvik

        Miten niljakkaan vastenmielisen ylimielinen ja kansaa halveksiva oli mm. Stefan Wallin eilen puhuessaan eduskunnassa ja puolustaessaan vääryyttä.
        Kansalaisista hänellä ei koskaan ole samanlaista hätää ollut, ilman tunnontuskia voi Wallin vaikka puristaa kansalaiset kuiviin. Olemme sen kokeneet täällä pohjois-karjalassakin.


    • aktivointia

      Kansanedustajien sopeutumiseläkkeen poistamiseen tähtäävässä kansalaisaloitteessa on puolestaan haettu kansanedustajan näkökulmaa.
      Kansa on huolissaan heidän edustajan uran jälkeisestä aktivoinnistaan ja työllistämisestään, etteivät nyt yhteiskunnan eläteiksi jäisi kuten lindenit, karpelat ja monet muut ressukat...

    • Itse...nauttivat

      Sipilän hallitus taitaa hakea työttömille aktiivimallinmyötä lähinnä karensseja? Onko hallituksen tarkoitus kurjistaa työttömien jo ennestään huonoa asemaa kiristämällä vielä lisää?

      • sihajupila

        On. Juuri se on heidän tarkoituksensa. Vai odotitteko jotakin hyvää kansalle tulevaksi tuolta sipilän kepusinikokkare rosvokoplalta?


    • kummahimmeli

      samanlainen himmeli kun muutkin sipilän luomukset.

    • Kipsisakka-allas

      Insinöörejä ei pitäisi päästää mellastamaan mihinkään. Ei ole kuin huonoja esimerkkejä. Perä Talvivaarassa ja Sipilä pääministerinä. Ai niin, Talvivaarassahan oli tapahtunut ihme. Eipä siellä ole kuin palanut miljardi veronmaksajien rahoja, eikä riitä. Pikkurahoja.

    • Kipsisakka-allas

      Onneksi kohta on vaalit ja kepulaisilla ei ole tietenkään älyä vaihtaa tätä insinööriä joksikin toiseen. Perussuomalaiset ja siniset!, imekäähän kepu lilliputtipuolueeksi, niin tämä maan jatkuva kuppaaminen loppuu. Siellä olis paljon irtonaisia ääniä tarjolla . Ai niin, talvivaarassa tapahtui ihme!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe