Hirvittävä näky Tampereella

TampereYdin

Ei ole pitkäkään aika, kun käveleskelin Tampereen keskusta alueella. Tänä iltana näky, jonka näin, ei tue sitä, mitä hallintomme sanoo vaan aivan päinvastoin. Tyhjien toimitilojen, joissa näkyy epätoivoa viestittävä Vuorattavana-ilmoitus, kasvu on RÄJÄHTÄNYT. Tämä ei ole politiikaa, vaan menköön kukin katsomaan. Presidenttikään ei voi tälle mitään, ainoastaan Kekkonen ja "saatanan tunarit".

Olen huolestunut, vaikka itselläni ei ole mitään menetettävää: Mitä nyt on oikeastaan tapahtumassa armaassa Suomessamme ja Tampereella ?

28

1201

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • taidat.viihtyä.täällä

   Tulit taas Pohjanmaalta käymään Tampereella?

  • mönöpölipeli

   Työttömien aktiviimalli edellyttää että kaupungissa asuvat työttömät muuttavat maalle ja maalla asuvat työttömät muuttavat kaupunkiin.

   Jotkut ovat ilmeisesti samaan saumaan muuttaneet yrityksensäkin kaupungista maaseudulle.

  • d666da

   Juu siis asunnot tyhjennetään tulevia maahanmuuttajia varten. Ihan kaikki etenee suunnitelmien mukaan.

   • kuusenalleasumaan

    Tampereella kaikki pakotetaan töihin. Myös kaikki huonokuntoiset ja vanhukset, jotta kaikki matut saavat kaikki mahdolliset tuet ja viihtyvät hyvin täällä. Paperittomat ovat etusijalla. Oma maa mansikka muu maa mustikka ei enää pidä paikkaansa.


  • NEETOOkakkaaa

   äännestäkää vaan tarjaa emmaa annia ville n sale n mattia tuula merjaa pekkaa eva b äännestäkää jotain julkkis paskaa, missiä..kurjuus jatkuu!.mutta eliitillä virkoja euhun.

  • kauheevaivaaaa

   Ensin kauhea vaiva siitä mitä Tampereelle tapahtunut ja Suomelle sit läl lää ei kuulu mulle.
   Ihmeellisiä aivopieruja joillakin aloituksissa.

  • kokoomussekoomus

   Tyhjiä liiketiloja on ollut jo kauan, johtuu ratikkatyömaasta ja ostovoiman vähenemisestä. Syksyllä oli juttu AL:ssä että pelkästään Hämpillä on noin 13 tyhjää liiketilaa. Sammonkatu myös tyhjä ja sieltä porukka muuttaa pois ratikan tieltä, jatkuvasti kämppiä tyhjillään.

  • ryminä-lähestyy

   Tämä mitä nyt näkee on vasta alkua. Kunhan ratikkatöitten tuhoraivo ja Hämeensillan purkuu pääsevät vähän keväämmällä vauhtiin ja Ratinan Iso Kauppa on avattu niin sitten nähdään massiivinen kauppojen pako Hämpiltä. Eivätkä enää tuu takasin kun kerran on lähteneet. Ehkä uusia kaljajuottoloita kesäksi, saapas nähdä.

  • WhinoAssault

   Kyllä juu, Pub Lordi hankkimassa 250 neliön liiketilaa aivan parhaalta paikalta. Hyvä näkyvyys ja kuuluvuus kaikille. Aivan parasta huippua ja elämää keskustorillakin taas riittää.

  • tosipunikki

   Tampereella on kahtena kautenaistunut kokoomukselainen porvaripormestari, minä aikana kaikki paha, mitä nyt tapahtuu on laitettu vireille. Miltei kapinan paikka täna 100-vuotisjuhlavuonna½

   • eikö-kaduta

    Yks huuhaa päättäjä saa päähänsä utopisia visioita . Muut hyväksyvät kaiken miellyttääksensä tätä korkea-arvoisempaa huuhaata. Sekasorto on valmis. Eikä sitä voi peruuttaa. Tällä kertaa sen nimi Tampere.


   • ostospaikanvaihto

    Tampereella näkyy todella pahasti juuri se, että kokoomus on jyllännyt vallassa edelliset vuodet. Hämeenkatu on entinen kauppakatu. Enää siellä ei voi autolla käydä kaupoissa tai kauneushoitoloissa tai kampaamoissa ym. palveluissa. No kokoomuksen tapa tappaa yrittäjät on aina ollut kova ja tässä hyvä esimerkki tällaisesta toiminnasta. Vihreät ovat myös tässä toiminnassa mukana, vaikka Satu Hassi ajelee oikein ilmansaastuttajalla kaupungin katuja siis maasturilla. Kävelykadut ovat vanhaa muotia, jota etelä-Euroopassa viljellään, mutta vähänkin nykyaikaa omaavissa kaupungeissa on rakennettu jopa sellaisia kauppoja, joihin pääsee etuoven viereen vuoronumerolla omalla autolla asioille. Maanalaiset parkkihallit ovat hankalia, niitä ei nykyään käytä juuri kukaan ja niistä on aina pitkät matkat kävellä varsinaiseen kauppaan, jonka palvelua kulloinkin tarvitset.
    Panin myös merkille ostosreissulla Tampereella, että Kalevan kaupungin osassa yritystoiminta on lisääntynyt moninkertaiseksi. Varmaan Kaleva kaupungin osana tulevaisuudessa alkaa olla uusi Tampereen helmi. Sieltä löytyi vaateliikkeitä vielä vähän, mutta löytyi, kahviloita oli monta ja hyvä palvelu, kampaamoita löytyi, kauneushoitoa, fysioterapiaa, lääkäriasema, urheiluliike, huonekaluliikkeitä, hammashoitoa....lista oli pitkä, mutta noita palveluja tarvitsin viimeksi käydessäni Tampereella.
    Tosin vierailin Porissakin jo muutaman kerran ja se on yksi varteenotettava ostospaikka tulevaisuudessa. Seinäjokeen ostospaikkana on tarve mennä jossain vaiheessa tutustumiskäynnille ja katsastamaan, mitä sieltä löytyy ostospaikkana.
    Ja onhan aina Veljekset Keskisen liikkeet myöskin ostosulottuvuudella.


  • Tuutuumaa

   Tyhjät liiketilat kertovat vuokrien nousupaineista. Vuokralaiset ovat irtisanottu,jotta ratikan tuoma asiakasvirtojenkasvu voidaan mitata vuokrissa täysimääräisesti. Uusitut tilat ja huippuluokan vuokrat. Ne jotka ovat jääneet, ovat jo suostuneet tuplattuun vuokrahintaan. Liikke-elämä viriää navettamarkettien paineesta.

  • fddfdfdfg

   niinpä

  • fddfdfdfg

   niinpä

  • fddfdfdfg

   niinpä

  • iopoiioopoi

   niinpä minkäs teet

  • raitis.ilma.virkistää

   Tulevaisuudessa työ- ja asuinpaikat ovat keskittyneet ratikkapysäkkien viereen. Muilta paikoilta ne katoavat. Nauttikaa vielä se 3 vuotta nopeasta työmatkaliikenteestä, sen jälkeen se hidastuu ja vaikeutuu. Kysykää vaikka espoolaisilta, miten kävi kun metro tuli. Metro on sentään nopea (80 km/h) , ratikka on etana siihen verrattuna.

   • Espoolainen001

    Matka puolittui ajallisesti. Nopee,siisti lämmin.


   • Trexv
    Espoolainen001 kirjoitti:

    Matka puolittui ajallisesti. Nopee,siisti lämmin.

    Ratikkakyylä valehtelee


  • SaatananTunarit

   Vittuako olette äänestäneet porvareita? Tässä on nyt sitten tulos. Sitä saa mitä tilaa ja niin makaa kuin petaa. Lopettakaa se saatanan porvareiden äänestäminen. Koko Suomessa sama homma, että vaikka on selvästi nähty, miten huonosti porvarit asioitamme hoitavat, niin silti niitä porvareita pitää äänestää. Sitten itketään, mihin tilaan on maamme ajettu. Oppisitte edes joskus virheistänne. Mutta kun ei opita. Sitten eletään vähän kuin Päiväni murmelina-elokuvassa.

  • Juha987654

   Heh sitä saa mitä tilaa.. sairaammaksi menee tämä yhteiskunta.

  • kaikki_muuttuu

   Vastaus löytyy aloittajan ihmettelyyn, kun katsot vaikkapa 150 vuoden takaisia valokuvia, ja mietit mitä on tapahtunut tähän päivään tultaessa.. Näin se menee, että maailma nuuttuu, eikä mikään pysy ennallaan.

  • oikeinepistä

   Valtiolta vedätettiin rahaa Kansiareena hankkeesen. Nyt ei varaa riitä enää kulttuurille, eli Tampereen Työväenteatteille. Vieläpä sellainen evätään tänä työväen ja osattomien nousun ja sorron juhlavuotena! Lisäksi halutaan rikkoa tärkeät sisällissodan muistomerkit. Ja sitten vielä ihmetellään, että miksi näistä aina jauhetaan? siksi kun sama meno jatkuu aina vaan.

  • Dddppp

   Miksi maksaisin pysäköinnistä kun ne samat kaupat on kauppakeskuksissa ja autonkin saa ilmaiseksi parkkiin?

   • Fiksumpaa

    Käy lähikaupassa niin ei edes tarvi parkkipaikkaa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   239
   2276
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   1881
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1497
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   90
   1395
  5. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   275
   1346
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1272
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   127
   1248
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   118
   1075
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   67
   998
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   83
   959
  Aihe