Orivesi, mätänevä maalaislähiö

vesiori

Mitä Orivedellä on? Ei yhtään mitään. Se on mätänevä ja haiseva maalaislähiö, josta kaikki nuoret ovat kadonneet oikeisiin kaupunkeihin kuten Tampereelle tai Jyväskylään. Jäljelle jääneet vanhukset ovat rapistuneiden mökkiensä vankeina tuppukylässä, jonka onnettoman tason kruunasi Oriveden Opisto, joka sekin muutti Tampereelle.

13

1593

Vastaukset

 • Orivedellä on ainakin n****a ka**ppa, luultavasti vielä t******ssa, eipä ole naapureissa, ei edes T*******lla eikä J*******ässä. Että kyllä jotain nautittavaa ja koukuttavaa, hai**e kyllä mutta siihen tottuu waterhorsekin!
  Laita mälli huulen alle, sanoi taannoin kuningas Galle. (vanh ruåts sanan sutkaus).

 • Oriveden pitäisi muuttaa itsensä maalaispitäjäksi, niin saisi kunnollisia ihmisiä asukkaikseen.
  Ihan hassua olla joku muka-kaupunki, kun kerran landea ollaan.
  Ja MAASEUTU on todellakin IN!
  Orivesi on mukava paikka, kivoja ihmisiä enemmän kuin muualla olen tavannut.
  Viihdyn, mutta en kyllä juurikaan kaipaa ulkopuolisten järjestämää "äksöniä", sillä elämäni on hyvin täyttä muutenkin. Ymmärrän kyllä, että nuoriso ja nuoret aikuiset kaipaavat elämäänsä jotain, mitä löytyy helpommin pääkaupunkiseudulta tai Tampereelta. Kuten yökerhoja ja bilehuumeita, irtosuhteita, joita ei välttämättä kehtaa harrastaa tutussa pikkukylässä.

  • Kyllä niitä irtosuhteita siellä joku kehtaa harrastaa. Pitäkääpäs silmällä puolisoitanne...


 • Orivedellä on hyvä suunta kehittyä. Tämä on Suomen yrityismyönteisin paikkakunta kun vertailukohtana on kateus ja juorut. Ennen täällä juorusi ämmät, nykyään äijät tietää asiat parhaiten.

 • Alussa oli itsetunto-ongelmia, tilaisuus kyykyttää asukkaita ja Jussi.

 • Ei oo nimismiestä enään vaan kokkari Sikala

 • Älkää aina haukkuko Orivettä. Täältä löytyy nuorisosta http://www.vastarinta.com/ kantavia voimia. Johtajan voisi palkata vaikka ensinnä elinvoimapäälliköksi.

 • Päivän Pravdassa kaupunginjohtaja kertoo kuinka nyt aletaan panostaa elinvoimaan. Tähän asti on vissiin panostettu savustamiseen ja kiusantekoon. Nyt kun asukasmäärä on saatu kivasti laskuun on hyvät pohjat ruveta kehittään tästä oikeiston onnelaa.

 • Olen kuullut juttua, että Orivedellä ärsyttävästi kurkistellaan.

 • Tänään oli Päkän viimeinen virkapäivä. Jotain myönteistä Oriveen kehityksessä että Suomen hankalin maankäyttöinsinööri sai nenilleen. Ihmettelen sitä kuka palkkasi Päkän jos ei ole tarkoituksena ajaa yritystään alas..........

 • Miksi te asutte Orivedellä kun aina valitatte, muuttakaa pois. Ulkopaikkakuntalaiset täällä viihtyy ja osaa arvostaa kaunistaluontoa, rauhaa ja monia muita hienoja asioita eikä vain hae vikoja.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2933
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  411