Sipilää ei halua kukaan.

choomanni

ei koskaan Suomen politiikkaan!

84

1219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varmaonniin

      Sipilän jambbasut maksaa lapsenlapsetkin..

      • PAAVOPRESIDENTIKSI

        Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

        Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

        Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

        Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

        Välittäkää viestiä


    • meneeköjakeluu

      meinaattako inkuttaa the keskustalaiset vastaan, saa sitä inkuttaa, mutta jos teillä on laskutaittoa edes Stubbin verran(olisentäänvm) niin laskekaapa tämän hetken Suomen terveysbudjettiin about 25 miljardiin 40% "Pörssi-Attejen voitot, em ei julkinen koskaan perinyt veronmaksajain maksettavaksi!.

      • 10miljardia

        niinnoo sehän on se Sipilän säästötavoite


    • seonalkannut

      .. ja kertokaa edm vähintään 3 sukupolvella, tai 3 Waariin. sitten ei väliä enää..

    • Sipilä selvästi painostaa!! Jos ette äänestä Vanhasta niin eroan!!Pelko ,että Väyrynen saa enemmän ääniä kuin Vanhanen !LAPSELLISTA aikaiselta "mieheltä"!!!

      • sairas.mieli

        Katos pedofili persu on lähtenyt liikkeelle.


      • projekti-

        En tule äänestämään Mattia. Olen jo kerran äänestänyt Mattia ja myynyt tosi monta "se on ihan Matti kirjaa". Ei keskustan Pj voi tehdä tulevaan puoluekokoukseen tehtäviä valintoja ja mukamasti jäämällä pois Pj kisasta, heikon presidenttivaalien vaalimenestyksen johosta.


      • koijärvinuori
        projekti- kirjoitti:

        En tule äänestämään Mattia. Olen jo kerran äänestänyt Mattia ja myynyt tosi monta "se on ihan Matti kirjaa". Ei keskustan Pj voi tehdä tulevaan puoluekokoukseen tehtäviä valintoja ja mukamasti jäämällä pois Pj kisasta, heikon presidenttivaalien vaalimenestyksen johosta.

        Tedrunkkaselta ei ole kysytty mitään pysy palstalla juuttaan kutale!!Hiivi sinne vintille lemuamaan Sipilä on sentään on mies!!


      • Tubessa
        sairas.mieli kirjoitti:

        Katos pedofili persu on lähtenyt liikkeelle.

        kuunnelkaa biisi.. Jösse järvenpää - Lesta.


      • lue.lue.lue

        Muistakaa lukea, niin tiedätte sivistytte. Google : Juha sipilä mv.


      • petti_lautakasankin
        sairas.mieli kirjoitti:

        Katos pedofili persu on lähtenyt liikkeelle.

        Zipilä petti lautakasankin suorassa televisiolähetyksessä


    • lähtöon

      Menkää kepulsiset Sini persut töihin kun on lakikin sitä varten tehty. Sipila sanoi. etteise kolmentunnin työpäivä rasita sehän vain aktivoi toimimaan. Turha sitä lakia vastaan on pelotella ihmisiä.

    • vihervasemmistoeliitti

      Onhan se vihervasemistolla hätä kun Sipilä on saanu työllistettyä jo 80000 työtöntä ja suomi on nousussa kaikilla mittareilla, tekee aivan päivastaista politiikkaa mitä edellien vasemmisto vihreä hallitus!

    • kuinleipuripulliainen

      oikein osittain, mutta onko sinulla ja minulla ja hentuliisalla ostovoima parantunut Sipilän hallinnon aikana, vai johtuuko nousu keskisen euroopan maitten kansalaisten ostovoiman noususta ja jos niin mikä siellä on ostovoimaa nostanut, ei mikään, vai EU lainoitettu- finansiipolitiikka on pitänyt lainojen korot matalana ja ostokyvyn suhteellisen" korkeana, sieltä se nousu on tullut Suomeen ja hyvä asiahan se on niin kauan kuin on, ilo itkuksi muuttuu, kun EU lainat tulee maksuun ja korot nousee, silloin nähään Sipilän/Orpon finannsin toimivuus, se läsahtää kuin hiivaton taikina.

      • SAKvihervasemmistonjatke

        Mutta edellisen hallituksen toimet lässähtytti suomen täydellisesti, on siinä Sipilällä ollu hommaa suomen kuntoon laittamisessa ,näkyy kaikesta huolimatta onnistuvan, vaikka ay liike uhkaa kaikinlaisilla poliittisilla lakoilla!


    • leipäjonotkasvaa

      ja matkailu/t on nousussa ja Uudenkaupungin Mersut, mutta ne ei kuulu Kikytyksen alaisuuteen, niin ja mamut nousussa, mutta niiltä ei leikata ja siten ei kuulu kikytykseen.

      • edesykshsihilakka

        Suuryritykset repivät eroa muihin Suomessa toimiviin yrityksiin. OP:n ja Aalto-yliopiston Suuryritystutkimuksen mukaan Suomen 25:n suurimman yrityksen yhteenlaskettu liikevaihto nousi viime vuonna 13,1 miljardia euroa eli 9 prosenttia vuodesta 2016.

        Muiden tutkimuksessa mukana olleiden yritysten yhteenlaskettu liikevaihto sen sijaan laski lähes 5,8 miljardia euroa eli vajaat 4 prosenttia.

        Tutkimuksen mukaan suuryritykset tekevät yhä parempaa tulosta. Yritysten kumulatiivinen nettotulos kasvoi 6,3 prosenttiin liikevaihdosta.

        siis vain 3,2% kokonais nousu ja näitten suuryritysten rahat ei kilaha leikatuille, suuryritykset tekee bisnestä josta Orpo ja verottaja ei nappaa, enmpää kuin Pörssiterveyksienkään voitoista, "herroilla on semmost paragrahfit osoittaa ettei ole rahaa veroja maksaa, osoittaa, "ettei sulla voi olla nälkä"


    • yhenlapsenpolitiikka

      ja onko siinä iloitsemista jos yks tempastaan taivaasen ja 4 jäätyy veneen alle Hurstin makkaraa järsiissä.

      Tätä menoa jos jatkuu ja paranoi niin ... herroille lisää liksaa.

    • Leikatalapsileläkeltyött

      Herrat ajaa vaan omia etujaan ja suuri,mahtava niille on komeeta. Se on aina ollut näin ja tulee olemaan.Maatilat pitää olla suuria,pienillehä nauretaan ja ne on ahdistettu niin,ettei pieni pärjää. Ei niitten ajatuksia käännä mikään.Kaikki pieni on hädässä,eläkkeet mitättömät ja monta muuta,ei niitä nyt luetella tässä,jokainen sen tietää.

    • entäskun

      tosi on, mutta tätämenoa tavikset lopetta lapsenlykyn, kuka tämmöseen yhtkuntaan lapsia lykkää, paits herrat

    • voivoii
      • pihvihei

        ei sitä tavis noin vain voi työtöntä työllistää, siinno monet langetit ja vakuutukset tehtävä ja verotus-todistukset fverottajalle, siihen on juristi palkattava ettei saa vain ite sanktioita, voisihan sitä 3h/6,91e/b/h/vko lunta pihalta lapioittaa, mutta kovempi homma, kun työnantajaksi yhtäkkisesti muuntuu, siinä kerkee lumetsulaa..


    • kunnia-pj

      Tänään se alkaa, muista nro 7.

      • illaksikotii

        Ei siinä muuta v-ehtoa Kustailla yksinkertaisesti ole, kuin nöyrtyä K-pj syliin, suudella ja pestä jalat


      • aikaontullut
        illaksikotii kirjoitti:

        Ei siinä muuta v-ehtoa Kustailla yksinkertaisesti ole, kuin nöyrtyä K-pj syliin, suudella ja pestä jalat

        seon "Koston paikka nyh!


    • pruutakasiii

      juutastako sit lähtee seuraamaan..

    • nytsitäonrahooo

      vaeonsekummaettä 62% v-avulla kämäki ois pamahtannu konkkaan jos ei vain Atte pelastannu..

      • niinvotharashoo

        38% liian vähän v-apua pyyvetty, siihen 30% Attelle vielä hyvänmiehenlisää


      • kallismenolippuhautaa
        niinvotharashoo kirjoitti:

        38% liian vähän v-apua pyyvetty, siihen 30% Attelle vielä hyvänmiehenlisää

        oo kaisekumma että köyhänsairaan veroista pitää yksitynen ja julkinen sairaanhoito maksaa ja ylläpitää


      • kärsätartteis

        oo kaisekummaa että v- avulla uhkaa konkka, mikä apu siitä on valtiolle että olis Kmäen saattanut "konkkaan, mutta Atte tiesi, että siinä on "pajatso, niin ja Marjatta"
        Marjatta pitäskii julistaa valveutuuneena kuntalaisena ja tietämyksensä perusteella kämäen Pormestariksi, siis kunnan etujen ylimmäksi valvojaksi, jolla olis valtuuvet painaa Waltuuston kuolleenymmärryksenkytkintä.


    • nymenäälainvärällepuolen

      ymmärtäisivä ny Kittilän itsisiät kysyä Kmäekisiltä neuvoja

    • JokuEiTäsmää

      Olen jo useammin ollut tilanteessa missä useampi keskustelee politiikasta ja miten asiat nyt menee. Aina joka tilanteessa ja jokainen ihmettelee miten on mahdollista Suomessa että Sipilän hallitus saa jatkaa, ja aika moni samaa eduskunnan osalta.

    • tämäonhuippua

      mnjoopa, itse samaa miettinyt ja tulos on, että niin suuret gangsterit putsaa Suomea ettei tavikset käsitä missä mennään, tavis minäkin mutta hämärästi ymmärrän etten ymmärrä ja silloin on isoista kysymys ja mikä pahinta, gängstereilla on semmoset litterat, että niillä rosvotaan yli kiveen hakatu haudankin

    • rumasanaon

      ..esim. "3 miljardin säästö on suomeksi, että 10 vuotta joka vuosi leikatuilta leikataan, sitä ei monikaan ole hoksanut ääneen ..

    • thesiunatut

      .. ja tämän päälle"isätön vielä viime syksynä sanoi, että keväällä leikataan, kikytys oli juuri valmistunut, eli ei uskonnut kikytykseen ja vielä pahempaa VM ei tiennyt(ja Stubbi ei osannut) keskieuroopan EU hirmuisen velanoton vaikutusta jonka johdosta on(vielä) lähes negatiivi-korot, joka nosti keskieuroopan ostovoimaa, joka nosti suomen vientiä, samaan aikaan, kikytyksen lisäksi, yrittäjiltä vähennettiin yhteisöverpoa n. 25-20% verovähennyksen jonka maksoi ja maksaa "leikatut, jopa työttömätkin, mutta ei "paperittomat eikä paperillisetkaan mamut.

      sanoin, #että leikattut leikataan joka vuosi vaikkei uutta leikkausta tehtäisikään, niin on, kaikki ne korotukset mitä viimeisen 10 v aikana on työtaisteluilla ja pitkillä neuvotteluilla on saatu, leikattiin pois yritys-päoman eduksi.
      Leikkaukset puree auringonlaskuun, kun ja jos niitä ei hyvitetä suoraan rahana, ei "armolla kikkailemalla herra antaa herra ottaa mentaalilla!

    • suomileipootyöttömiä

      .. ja tähän "sisäiseen suhteellisesti isoon tulon siirtoon pääomalle, lisäksi "Kempeleen ovet ja "Valinnanvapaus- kaksisuuntainen ulkoinen ja vielä isompi verotulojen "ulkoistus, kestävyys takuuna ja ajankohtana tilanne jossa Suomi vsta 2007/3 -2017/12 on maannut lähihistorian pahimmassa lamassaan, aiheuttaen yli 300000 työttömän armeijan, eli vuosittain sama määrän mitä Puolustusvoimat kouluuttaa ja ylläpitää vahvuuttaan, sen on myös Hallitus/set työttömien armeijaa" ylläpitäneet, joka kylläkin alkoi jo v.1990 alun PM "Kannuksen Kennedin"(kesk) työreformilla, jolloin ja myös ja "reformin seurauksena tuli
      300000 työtöntä.
      Kestävää kehitystä!

    • Kestävääkehitystä

      .. ja tähän "sisäiseen suhteellisesti isoon tulon siirtoon pääomalle, lisäksi "Kempeleen ovet ja "Valinnanvapaus- kaksisuuntainen ulkoinen ja vielä isompi verotulojen "ulkoistus, kestävyys takuuna ja ajankohtana tilanne jossa Suomi vsta 2007/3 -2017/12 on maannut lähihistorian pahimmassa lamassaan, aiheuttaen yli 300000 työttömän armeijan, eli vuosittain sama määrän mitä Puolustusvoimat kouluuttaa ja ylläpitää vahvuuttaan, sen on myös Hallitus/set työttömien armeijaa" ylläpitäneet, joka kylläkin alkoi jo v.1990 alun PM "Kannuksen Kennedin"(kesk) työreformilla, jolloin ja myös ja "reformin seurauksena tuli
      300000 työtöntä.
      Kestävää kehitystä!

      • huomiolataa

        elätkö vielä sitäaikaa, poista jo se valkoinen käsivarsinauhasi, nääthän sinä vaikka veresikiehuu, ettei Kustaat saa muuta kuin työttömiä lisää, hyvä sinun on bullist ja lunta tykittää kun minäkin olen maksajana, hyvä oli 2013 jouluna kunnan rappusilla selfiellä kun pää oli tyhjää täynnä jonka Atte täytti ja jälleen olen tyhjäpään idean maksajana


      • Parantaisi.Suomea
        huomiolataa kirjoitti:

        elätkö vielä sitäaikaa, poista jo se valkoinen käsivarsinauhasi, nääthän sinä vaikka veresikiehuu, ettei Kustaat saa muuta kuin työttömiä lisää, hyvä sinun on bullist ja lunta tykittää kun minäkin olen maksajana, hyvä oli 2013 jouluna kunnan rappusilla selfiellä kun pää oli tyhjää täynnä jonka Atte täytti ja jälleen olen tyhjäpään idean maksajana

        Tarvetta olisi.


    • näkeepimiälläkin

      tai elä poista sittenkään sitä lampuodin läpilasketun paidasta revästyä rättiä, nimittäin merkit on sellaiset, että torppariaika on koittanut, Keskusta ja Kokomus puoluepolitrukkien paragraaffeilla ryöstää kaiken, ihan kaiken, lahjaksi vielä verotkin ulkoistetaan, kuinkasmuuten kuuluhan se ulkoistettuun brändiin, torpparille ei jätetä edes brändiinkään ostovoimaa.
      Merja Kyllönenhän sanoi, ettei mitään muuta enää puhuta kuin milloin se Venäjä hyökkää, ett siksi pijä nauha oikiassa heiluvassasi!

    • olipakerransuomi

      Ps Huhtasaari sanoi, että jos tilanne eskaloituu, että Suomikin joutuu tuleen, sanoi Huhtasaari kuten minäkin, ett aamulla klo 5 Sipilän aikaa, 10 ohjusta keneltä hyvänsä Suomeen on hommat sitten siinä.
      Ei sitä poholompaa voi olla, kun härnätään Venäjää, parasta kauppakumppania ja kaikille aloille lisäävää vientiä.
      Mutta Suomalainenhan on Herrakansaa, tarte kummaa titteliä kun jo kumartaa, EU,ta verronkin on pakko, sillä 22 vuoden aikana on EU-liaanit niin suomen hirttänyt, että pysyy ja paranoi!

    • hyvämeh

      KokomustaKeskusta kylläkin sodittais, että loppuis työttömät, viime rytinöissä-jälkeen 400000 lopetti työtä tekemästä, eli 100000 olis sitten työpaikkaa josta Sipilä ottas rusinat, kuten tähänkin saakka ansioittomat on ominut.

    • rajarailonaukee

      Nyt on sama tilanne kuin 30 luvulla oli ollut, tiet täynnä työttömiä, sitten tuli Kokomustan UkkoPekka -hallitus ja hurmos Aatuun"ja Uraliii!

    • Fixittää

      USA ei enää pärjää rahallisesti eikä sotilaallisesti, tuleva sotilasliitto EU kanssa on viimeinen oljenkorsi, USA/Natolle.
      em "näki Brexit"

    • lyökääkasaankaikki

      mitehää see euuu suhtautuuu uuteen °Soteen, Sipilä poppoolta on unohtunut kysyä lupa?

    • J.Elovaara.kännissä

      SAK kähvelsi VVO:n vuokralaisilta 50 miljoonaa.

    • eikaikvoinäitehä

      On niitä sellaisia työttömiä,jotka eivät halua tehä töitä. Keksitään jos miä verukkeita,on kipiä jalaka,käsi väsyy,ei ole minun alaani. Se on nii helppoo tuolla raitilla mennä viilettää ja syyä ja piereskellä. Joku pakko pitääs tulla,että malli muuttuis.Aikasa kun nyhjätään,armahtaako se lääkär ja laittaa ELAKKEELLE,vaan jopa se vauhti kiihtyy,kun on nii kevyt olo.

    • tublaterveysturhaan

      ne oo nämä Pörssiterveyteen liittyneet kunnat suora reikä valtion kirstuun ja yleinen siinä veroillamme auttaa ja päivystää pörssiterveyttä ja viimekädessä, kun pörssiterveyden "lämmintäkättäaikaloppuu" ei riitä, ei paranna on mentävä yleiselle!

      Tämä raha 6 miljardia mikä on Pörssiterveyden osuus, sillä olisi Yleinen saatu justeerattua toimivaksi nykytrpeeseen(isoikäluokka) ja verot illaksi kotiin, kun "isoikäluokka on mullissa Pörssiterveys vetää rahaa tyhjäkäynnillä, hoitoloitten ovet tuulessa heiluu..neo kalliita ovia..

    • PAAVOPRESIDENTIKSI

      Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

      Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

      Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

      Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

      Välittäkää viestiä

      • myössipilä

        Kärsämki osiota lukee koko Suomi!


    • Keskustanboklomi

      Hallitus itse on laskennut Uuden Soten hinnaksi10 miljardia ja arvata saattaa kuten nähty, että VM ei osaa laskea!
      siinä olisi se #3 miljardia säästetty ja "leikkaukset ja miljardi vielä jäänyt viinaan naisiin ja turhuuteen.

    • montmutmatkas

      Niinistö on hyvä pressa,ei voi moittia.mutta olisi Kekkonen elossa ja tehtävässään,malli olisi toisenlainen joka alalla. Siinä menisi herratkin kyykkyyn.

      • totuusvaintotuus

        EU se johtaa!


      • huonotjavielähuonommat

        Niinistön jälkeen. aikana Suomi liittyy EU- Nato/USA sotilaskustannusten maksajaksi, "Saulin aikana ei syty Pohjois-eikä urooppaan sotaa, eli nykyehdokkaat voi luvata "rauhaa.
        Varustelu kuitenkin jatkuu, Suomen 100 miljardin velkaa kasvaa, Bk on matkaa vielä 100miljardia sitä ei kuitenkaan hyväksytä kokonaan takuuksi uuteen velkaan, ja bk ei juurikaan enää nouse, pienenevä Suomen-kansantutto aineellinen ja aineeton on tapissaan ja 25% on työhaluttomia, käyttöbudettihan on vain 50 miljardia, se ei riitä edes työttömille vaan Hurstin pitää ruokkia.. mamujen jälkeen.


      • joseiwiinajasaunaauta
        huonotjavielähuonommat kirjoitti:

        Niinistön jälkeen. aikana Suomi liittyy EU- Nato/USA sotilaskustannusten maksajaksi, "Saulin aikana ei syty Pohjois-eikä urooppaan sotaa, eli nykyehdokkaat voi luvata "rauhaa.
        Varustelu kuitenkin jatkuu, Suomen 100 miljardin velkaa kasvaa, Bk on matkaa vielä 100miljardia sitä ei kuitenkaan hyväksytä kokonaan takuuksi uuteen velkaan, ja bk ei juurikaan enää nouse, pienenevä Suomen-kansantutto aineellinen ja aineeton on tapissaan ja 25% on työhaluttomia, käyttöbudettihan on vain 50 miljardia, se ei riitä edes työttömille vaan Hurstin pitää ruokkia.. mamujen jälkeen.

        .. ei maasaeudun alasajostakaan säästy 10v aikana kuin 25 miljardia, sen syö mamut..
        Kaivosteillisuus olisi tuottoisaa, mutta neo kenkätty.


      • luluvahtaa

        Onhan sitä metsää, mutta EU kieltää hakkamasta edes sitäkään vuosikasvun määrää minkä kerkee kasvamaan.


      • astukyytiin

        nyyt HÄN Tummanainen", uusia veroja autoilijoille, HÄN ruuvvaa autoon seurantanapin joka kokoajan piipittää emännlle tietoo, et outko Kärkkäisellä.. ja Txiliikenteeseen uudet oorderit, mamutkin saa ajaa tostavaan..


    • PAAVOPRESIDENTIKSI

      Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

      Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

      Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

      Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

      Välittäkää viestiä

    • jijiji

      On joitakin puolueita joita en äänestä mutta Kokoomus ja Kepu ovat niitä joille en ääntäni anna missään olosuhteissa.

    • Sipiläletereivisä
      • kepunpaavomukitnurin

        Tappio Väyryselle pressavaaleissa johtaa samaan kuin mitä kävi kärsämäen persuille kun Remes astui oman puoluejohdon varpaille. Koko keminmaan kepujengi poistuu kartalta että kepujohti pääsee Väyrysestä eroon.
        Kun seuraavat eduskuntavaalit on käyty Sipilä on seuraava josta pitää päästä eroon mutta saa kukkapuskan ja palopuheet ennen potkuja perseelle.


      • Kärsämäen-Kaupunki
        kepunpaavomukitnurin kirjoitti:

        Tappio Väyryselle pressavaaleissa johtaa samaan kuin mitä kävi kärsämäen persuille kun Remes astui oman puoluejohdon varpaille. Koko keminmaan kepujengi poistuu kartalta että kepujohti pääsee Väyrysestä eroon.
        Kun seuraavat eduskuntavaalit on käyty Sipilä on seuraava josta pitää päästä eroon mutta saa kukkapuskan ja palopuheet ennen potkuja perseelle.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005549379.html

        "Väyrystä ei voida erottaa, mutta... Keskustan puoluesihteeri väläytti koko Keminmaan Keskustaseuran erottamista"


    • historiatoistaa

      Aktiivimalli tulee lisäämään työpaikkoja/ tai sitten ei, kun Pelson vankila lakkautetaan ja tilalle tulee työttömien aktivointileiri. Teemana on: Työ vapauttaa.
      Juha tietää jo Huutolaisaikojen vuoksia asiasta paljon ja Benillä on ajatuksia 70v takaisista leireistä.
      Rautatietä jo suunnitellaan Pelsolle ja suihkutilojen remontti on alkanut....
      Uusia vartijoita koulutetaan jo rauhanyhdistyksissä ja synägoogissa.

      • kustaankäyräputoo

        kyllä se tätä menoa suomen peruskansa EU orjaksi joutuu ja jo on, eihän tämmöstä taviksen rosvoamista kestä työkansa ja tämä pörssisote on viimenen niitti, vanhukset ja omaiset putsataan ja vielä omaiset palkattomaksi hoitajiksi, syntyvyys laskee, verotulot pienenee, pörssirosvot suurenee, EU rakentaa sotilasliittoa Suomen työkansan rahoilla Ameriikalle etuvartioasemaa, Suomi ostaa työkansan rahoilla uusia hävittäjiä EU,le euvartioa asemaa, samaanaikaan USA vesakkodesantit harjoittelee lapissa, kun uusi Presidentti sanoo, ettei ole liitytty Natoon, kuin helluntain pölijänä suomen kansaa pidetään, no niin pölijänä, kuin se tällä hetkellä on!
        Kokomustaa äänestetään jopa maalaiset, Keskustaa äänestää syrjäsuomi jota Pajalan ydin komentaa ja kaupunkiin kumartaa, Keskustaa jossa desantit loikkii ja kadulta Ministerit noukkii.


      • haataisenunelma

        Kaikkein surkein on Suomen Maatalouden tila, joka ison velkataakan alla 7-8e/h-palkalla nöyrästi Keskustaa äänestää, ja etelä suomi kokomustaa, pitäähän sitä herrojen kanssa marjassa olla, vaikka köysi kiristyy joka kukonkiekaisulla ja kenen eduksi EUn ja keskieuroopan Maatalouden hyväksi, Suomi on EU nettomaksaja, vastikkena saa sotilasliittoa ja EU Suomi resrvaattiin päästämät, mamut, pakolaiset, muslimit tänne suomityökansan rahoilla takuueläkkeelle.


      • josilmassaniinmyösmaassa
        kustaankäyräputoo kirjoitti:

        kyllä se tätä menoa suomen peruskansa EU orjaksi joutuu ja jo on, eihän tämmöstä taviksen rosvoamista kestä työkansa ja tämä pörssisote on viimenen niitti, vanhukset ja omaiset putsataan ja vielä omaiset palkattomaksi hoitajiksi, syntyvyys laskee, verotulot pienenee, pörssirosvot suurenee, EU rakentaa sotilasliittoa Suomen työkansan rahoilla Ameriikalle etuvartioasemaa, Suomi ostaa työkansan rahoilla uusia hävittäjiä EU,le euvartioa asemaa, samaanaikaan USA vesakkodesantit harjoittelee lapissa, kun uusi Presidentti sanoo, ettei ole liitytty Natoon, kuin helluntain pölijänä suomen kansaa pidetään, no niin pölijänä, kuin se tällä hetkellä on!
        Kokomustaa äänestetään jopa maalaiset, Keskustaa äänestää syrjäsuomi jota Pajalan ydin komentaa ja kaupunkiin kumartaa, Keskustaa jossa desantit loikkii ja kadulta Ministerit noukkii.

        "Presidentinvaalin väittelyissä ehdokkaat saivartelivat, onko Suomi liittoutunut maa vai ei. Asioista parhaiten perillä olevat tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen eivät halunneet erikseen korostaa, että pilvien yläpuolella Suomi on jo käytännössä liitossa yhdysvaltalaisten kanssa.


    • Ahmed-Elorotta

      VALTA kuuluu MINULLE MINULLE MINULLE....

    • 40pakkasillahankeen

      kylläseAhmed-Elorottakin suomeen tulisi, mutta tehää niille kirkko lapinkorpeen tai raatteentien varteen

    • häntulluton

      Keminmaan Paavo
      voimasanan pärskäytti
      tiukan huulen
      tärskäytti
      pahoin säikähti
      äänestystä
      ääntä äänetöntä
      tuota
      mumeroita noita
      joilla voitin
      Pajalan pakanat
      kiroan noita
      Vanhanen kaatui
      jo
      kesäll herkimmäll
      kansa huutaa
      Paavo
      Paavoo
      Paa´vo´oo´ooo

    • häntuleee

      Ruis kun
      heilimöi
      astuu piennarta
      Paavo
      vakain askelin
      kuin ennen
      astuu
      muistois
      ajat
      kun pienarr
      oel leveämmin
      ruiskaunokit
      sinisemmin
      pientareel
      oll
      jäkkiä
      lampailekkin

    • Kärsämäki

      Vanhanen 258 ääntä
      Paavo 191
      Laura 109

      • Kokomustakärsämäki

        Niinistö 700 ääntä


    • luuloeioletiedonväärti

      Kärsäkkäät pitää ett Kokomus aja heidän asiaansa, pyh!, Kokomus ei aja 313 tasoon asiansa sotkeneitten asioita, mutta tarvitsee marja-astian kantamisessa

    • olilyhyenkaavanmukaan

      #Paavoo kylläkin tarvittais, kun erotaan EU,sta, Tohtorismies Paavo selvittäis mitä yliloikkia Suomen perustuslaen yli tehtiin v1995 EU liityttäessä, varmaa on, ettei kestä lähimpää tarkastelua.

    • VainPaavo

      voi potkasta Sipilän maan kiertoradalle, kun Sipilään liitetään vastaanottava ja lähettävä lähetin hän saa 8 km/s vauhdillaan maata kiertäessään ajantasaista tietuva koko telluksen polittisista-ja piiloitetuista vakuutuskuorista, lähettämällä uusia, veronkiertoon palkitsevia vakuutuskuori sijoituksiaan botti siten kasvaa ylitse maanpiirin, ylitse telluksen, Kreikan velkakukkuloiten,

      • iirometeori

        Jalasmökistä ojentuva auttava käsi on miellyttävä katsella, mutta yhteisrintamana opposiittio lopulta futaa tuon sanoin kuvaamattoman hyypiön kiertoradalle.


      • Kosmonautti_Sipi

        "Kosmonautti Sipi on erkaantunut pelastavasta köydestä jälleen 2,5 cm sitten viimeisen yhteydenoton"


    • VainPaavo

      Työnsin juuri kärsäni omaan kurkkuuni. Taivutko sinä?

    • oletjoportilla

      nielaise myös niin..vapaudut!

    • selkisetrikastuneet

      tai..elä sittenkään vielä nielaise, "kärsälläsi voit tienata ns "selkisten "lautapelissä, laudalla on kasa rahaa ja joka kärsällään yltää pyyhkästä rahat lattiaan saa ne itselleen..

    • vanhaviisaus

      Kylän tunnus on: Kärsikään toisianne.

    • mamujakärssään

      niinh, se juuria aihettaa 313" sisäsittoisuuden koodin ja kodin.

    • typerysseriffi

      MIKSI PORSIMINEN ON TABU? KIELTÄÄKÖ SIPILÄ????? VAI UFOKO SEN KIELTÄÄ??

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe