Laitetaan nyt tännekin lähinnä tiedoksi tämä

toimikaaviimeinkin

Ettehän te omaa oksaanne sahaa, koska edut ovat hyvät - se on selvä.

Jokin vain mättää tässä EU:ssa. Jos ette jotain tee, niin teiltäkin leipä loppuu ainakin EU;n hommissa ennenkuin pääsette eläkkeelle. Istumalla eivät asiat hoidu!

Lopettakaa työttömien sabotoiminen. Käytte heikoimman kimppuun, kun ette muuhun pysty. Jahdata nyt jotain työtöntä ajamalla häntä kuin käärmettä pyssyyn.

Ei syy ole ole työttömissä - syy on systeemissä - valitussa talouspolitiikassa. Onko politiikanne jotain reaganilaista tarjonnan politiikkaa. Aivan kuin se pätisi työttömyyteen, kun se ei pätenyt edes tavaratalouteen. Tarkoituksenne on tarjota työttömiä olemattomille työmarkkinoille, missä kysyntää ei ole. Tämä käy työttömille raskaaksi. Mene nyt töihin olemattomiin työpaikkoihin.

Varmasti naureskelette ihmisten hädälle selän takana. Koko hommaa aletaan hoitaa juuri väärästä päästä. Luokaa ensin ne työpaikat, joihin sijoittua. Ymmärrättekö? Onko politiikanne ideoligista. Siltä ainakin vaikuttaa yhä selvemmin. Tästähän voidaan saada aikaan poliittinen konflikti. Sitä tarvittaisiinkin tässä maassa. Tehtäisiin jakolinjat selviksi - kenen joukoissa seisot!

Koko EU-projekti on mennyt pieleen! Valehdeltiin sen tuovan Suomeen hetimiten 200.000 uutta työpaikkaa. Miten kävi? Se vei ne 200.000 työpaikkaa jo pelkästään sillä perusteella, että tänne on tullut työntekijöitä entisistä itäblokin maista. Monet heistä tekevät nyt niitä töitä, mitä ennen vähän koulutettu suomalainen teki. Heitä käytetään hyväksi. Suomalinen ei kelpaa, koska haluaa sellaista palkkaa, jolla voi elää. Miksi sallittiin halpatyöntekijätuonti Suomeen. Se oli kapitalistien, Kokoomuksen ja EK;n tavoite. Siinä meni suomalaisten vähänkoulutettujen työt pilkkahintaan. Ja kansa maksaa työttömyyden veroina.

Rakennusala on erikseen. Siellä tarvitaan ammattitaitoa. Sekin pilattiin halpatyövoimatuonnilla.
Suomalainen ei pääse töihin, koska ei saa edes työehtospimusten mukaista palkkaa. Tänne häviäää kymmeniätuhansia suomalaisten työpaikkoja kuin leijonan kitaan. Kuka tässäkin nettoaa. No kapitalisti tekee tilin - muille jää luu käteen. Rakennetaan halvalla ja myydään kallilla. Haluttu tulos.

Yllä olevat esimerkit antavat vain osviittaa siitä, mitä EU:sta on aiheutunut haittaa Suomelle.

Suomen EMU-politiikka on eräs asia, mikä on haitannut Suomen taloutta - myös yritystaloutta eli vientiä. En siihen nyt puutu.

Lisäksi tulee globalisaatio, joka on kuin EU:n jatkumoa - samaa uusliberaliustista politiikkaa, mutta, siitä myöhemmin.
IlmiannaJaa

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oletteonnettomiahyypiöit

      Kuulutte ns. perseennuolijoihin. Yhtään rehellistä ei teissä maksetuissa olioissa ole. Katsokaa peiliin. Näette siellä paskan petturin - oikean konien konnan.

    • Nuoretjatulevaisuus

      Jos tehtäisiinkin siten, että kiellettäisiin Irtisanomiset, jos ei ole kiistatonta näyttöä työn laiminlyönneistä, taloudellisista vaikeuksista, kilpailukyvyn heikkoudesta ja jotain merkityksellistä työnantajan etua heikentävää.

      Toinen on se, että määrätään velvoite kunnille, valtiolle sekä heidän omistuksissaan olevissa yhtiöissä siten, että on työllistettävä nuoria työelämään tulevia alle 25 vuotiaita ja harkinnan mukaan tuota vanhempia, jotka eivät ole onnistuneet työllistymään. Palkkaus olisi työehtosopimuksen mukainen ja ensimmäisinä kuukausina työnantajalle maksettaisiin nuorelle aiemmin myönnetyt tuet.

      • KoitaEdes

        Edelliselle ! Neuvostoliitossa oli jokaisella duuni yhteiskunnan suojissa . Joten ajatelmasi lie kokeiltu ja kompostoitu . Keksi jotain järkevää tuottavaa ansaintamallia .


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe