Tulossa toinen kierros, mutta ?

kokemus96

Eilen oli ykkös-TV:ssä vuorossa presidenttiehdokas Sauli Niinistö. Hänen pääviestinsä oli RAUHA, mutta paljon muutakin kävi ilmi.
* Ensinnäkin hän tuki hallituksen linjaa työttömyyden hoidossa. Kannanotto oli kirpaiseva negatiivinen viesti työmarkkinajärjestöille. Moni ammattiyhdistykseläinen piti kannanottoa ehdokkaan mokana, mutta käsitykseni mukaan hänen kannanottonsa oli tietoinen valinta ja vakaa usko siihen, että EU:n linja pysyy ja paranee. VALTA KESKITTYY.
* Koko ajan, jonka valtakuntamme on kuulunut EU:niin, on Unionin suunta ollut , yhteiskunnallisen sosialisoimisen vastapainoksi, ns. kapitalistinen sosialisoiminen, mikä tarkoittaa että isompi pääoma valtaa aina pienemmän. JA SUUNTA ON TODELLA JO NÄHTÄVISSÄ.
* Valveutunut äänestäjä on saattanut huomata, että soteuudistuskeskustelussa viime vuoden lopulla löysivät Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok. kapit.sos. edusmies), Tampereen pormestari Lauri Lyly (sos.dem.) ja Etelä-Karjalan maakuntajohtaja Matti Viialainen (sos.dem.) toisensa.
Heidän kannanottonsa yhteinen suunta oli, että syrjäseutujen käyttökelpoisen kiinteistöomaisuuden arvon minimointi ajetaan asutustaajamiin suuntautuneen keskittämisen avulla loppuun; mikä ilmenee että asutustaajamiin rakennetaan asuinkiinteistöjä 70-luvun tahtiin.
Edellinen ilmenee näennäisenä nousukauten; mutta vastapainona lainojen lyhe nysaikojen huomattavana pidennyksenä. JOPA yli 45 vuotta.
Niinistö ei todellakaan ole koko kansan presidentti ? Tämän ovat jo perussuomalaiset saaneet tuta.
Asutustaajamiin maaseudulta muuttanut väestö ei edes ymmärrä miten heidän maaseudulla oleva perintöomaisuutensa arvo mitätöidään ?!
On kysymys kansan heräämisestä, mutta ketkä ovat 2:lla kierroksella ?

6

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panskattoony

      Kattotaan mitä tuloo ,mut ol ihmmeiset liikkeel lähteneet kun oike jonottiivat tuola ennakko äänestyspaikal . kyl näät vaalit siltaa sit tärkeeks näytettään miellettävän.

      On tot vastakain asettelua ollunna ja työväen polkemista ,jotta kattotaan ny miten vaikutanee tuloksee .Suotto näistä ny sit protesti vaali tullanniii.

    • semmostataas

      Sauli varmasti tietää, miten tehdään toimiva vaalikampanja ja kun mietitään miten yleensä vaaliviestit toteutuu käytännössä, niin markkinointikikoiksi ne ovat suurelta osin osoittautuneet. On se ihme ja kumma jos suomalaiset ei itse osaa nähdä kotimaansa tilannetta ja lukevat "totuuden" somesta tai sanomalehdestä. Ja kertoohan tämä likainen peli, jonka kohteeksi joutuvat järjestäen ne, jotka kannattavat itsenäistä hyvinvointisuomea, joka ei ole EU:n jäsen. Paskaa tulee niskaan joka tuutista. Niin kuin juuri Presidenttitentissä Huhtasaaren niskaan. Oli niin läpinäkyvää ja röyhkeää toimintaa, ettei se ole mikään vahinko tai toimittelijoiden omat näkemykset. Kyllä tämä kaikki paskasade on ohjelmoitu ylhäältä. Se on niin järjestelmällistä ja läpinäkyvää, ettei sitä voi edes sokea luulla "rasistien" tai "äärioikeistolaisten" itsensä aiheuttamaksi ja oikeutetuksi. Sauli edustaa globalismia ja Suomen viemistä Federaatioon ja hän edustaa myös sitä lisääntyvää pahoinvointia, mikä Suomessa on ihan todellista elämää ja juuri EU:n sanelupolitiikan vuoksi. Liiketoimintaa on ahkerasti siirtynyt kv-sijoitusyrityksille ja luonnonvaroja yms. yhtiöitetty ja niissäkin omistajana on ulkomaisia nimiä. Pelottavaa sinänsä, kun tutkii näiden sijoitusfirmojen taustoja, niin pienet on piirit, keitä siellä vilahtelee. Ja aina on hyvä esittää kysymys, missä on meidän rahat ja työpaikat? Miljoona työtöntä jo ja se on vitun iso määrä, kun suhteuttaa sen työikäisten ja kykyisten määrään. Ei muuta kuin ääni mädätykselle. Sehän se kannattaa. Älkää vaan äänestäkö Huhtasaarta. Vaarana on nimittäin irtautua EU:sta ja Suomen hyvinvoinnin kasvu.

      • kokemus96

        Hyvä nimimerkki " semmostataas", ei kannata hermostua vaan äänestää nimenomaan Huhtasaarta. Uskoisin että kansa kyllä herää tilanteessa, mitä kuvaa parhaiten erään maataloustuottajan lause mielipiteessään, minkä otsakkeena oli" KULUTTAJA SAANHAN ISTUA PÖYTÄÄSI ? ja allaolevassa tekstissä hän mm. toteaa : " Minun vuosituloni ovat pienemmät kuin sinun kuukausiansio. Moiseen ahneuteen perustuu Niinistönkin valta.


    • markku.lievonen

      Niin, valitettavaa kuin asia on Sauli aivan loppumetreillä vaikuttaa itse kannatuksensa laskuun. Siis stressin kourissa paljastuu/kin syvimmät sisäistyneet aatteet.

      Presidentillä todella ei ole lakisääteistä valtaa ja tämän kautta vaikutamista, mutta koko presidentin tehtävä on mielikuvien ohjausta ja sitä kautta vaikuttamista päättäjiin. Mielikuvien ohjauksen kautta. Saulin kannatuksen lasku johtuu yksinomaan peruskansalaisen arvomaailman vastaisuudella. Puolsi selkeästi aktiivimallia ja pisteen iin päälle ei ottanut selkeää kantaa edustajien sopeutumiseläkkeeseen ja erikoisesti sen väärin käyttämiseen.
      Sauli. Missä vaiheessa peruskansalainen saa sopeutumiseläkkeen tai vastaavan edun?? Miksi puoltaa omien etujen laatijoita ja etujen hyvksikäyttäjiä.

      Jos peruskansalainen työttömänä ollessaan harhauttaa pävärahojen maksamisessa, niin joka ainut euro peritään takaisin ja sakkojen kera. No, toteutuukohan tämä sopeutumiseläkkeiden väärinkäyttämisessä?

    • kokemus96

      Hyvä " markku lievonen ", niinhän se asia on. Presidentti Sauli Niinistö ja ehdokas Laura Huhtasaari osallistuvat kilpaan täysin eri lähtökohdista. Lähtöruudussa Niinistöllä oli tukenaan valtakuntamme tiedotusvälineet, valtakuntamme rahamaailma sekä maamme hallitus.
      Huhtasaari oli vastaavasti lähtöruudussa päähallituspuolueiden, ja osin herra presidentin tuella hajotetusta ja demonisoidusta puolueesta, millä ei tässä vaiheessa hajottajien mielestä saisi enää olla minkään laista kannatusta vaan koko kannattajakunnan olisi jo viime kesänä odotettu siirtyneen huulenheitolla puoluettaan johtaneen ja myöhemmin haallitsemattomasta sanankäytöstä kuuluksi tulleen ulkoministeri Soinin mukana Sinisiin.
      On ilo todeta, ettei näin käynyt, vaan perussuomalaiset osoittivat olevansa valistuneempaa kuin mikään taho antoi ymmärtää. Tämäkin ymmärtämättömyys on nyt tässä vaiheessa Niinistön negatiivisena painolastina, mutta itsehän on kantansa valinnut.
      Mitä pidempään presidenttikilpaan osallistuva on ollut mukana politiikassa ja puuttumatta niin henkisten, alueellisten kuin taloudellisten erojen kasvuun , sitä kyvyttömämmäksi katson hänen olevan presidenttinä kaikkinaiseksi arvojohtajaksi.

      Edellisen kaltaiset erot luovatkin Laura Huhtasaarelle loppumetreillä tilanteen olla aito kilpailija presidenttikilvassa.

      • markku.lievonen

        Itse näen asian näin. Jos ehdokkaista Sauli Niinistöllä ei olisi kaikkein vahvin ulkopolitiikan tuntemus / hoitamistaso, niin valinta toiselle kaudelle ei olisi itsestään selvyys. Nyt kansa kärsii mieluimmin presidentin sisäpolitiikan hoidosta / ohjauksesta kuin vaarantaen ulkopolitiikan hoitamista.
        Niin, itse olen kyllä pettynyt Saulin viimeaikaisiin kannan ottamisiin. No, positiivista tietenkin on, miten nämä mielikuvat ovat todellisia,- sisäsyntyisiä. Tulleet esille oikeassa tilanteessa. Jos koko aktiivimallia / sopeutumiseläkkeiden väärinkäyttämistä ei olisi ollut, niin tämä alue Saulista olisi jäänyt tiedostamatta.
        Siis tervettä kekkosmaisuutta jäin Niinistöstä kaipaamaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe