Sensuuri on fakta

LauraPresidentiksi

Oletteko huomanneet, että Laura Huhtasaaren suosiota sensuroidaan jo? Tämä on tämän päivän pelin henki. Suomalaisuus on julistettu ei halutuksi asiaksi ja kaikki sitä edustava joutuu likaisen pelin kohteeksi. Miksi ihmiset ei rohkene nähdä EU-politiikan surkeaa laatua ja yhteensopivuutta ihmisten hyvinvoinnissa? EU toimii kaupankäynnissä ja siihen se alunperin suunniteltiinkin. Globalistit ovat tehneet siitä valtatyökalun, jolla jäsenmaita pakotetaan kohti kleptokratian huipentumaa, "Liittovaltiota". PerusSuomalaiset ja Laura Huhtasaari edustaa epäterveitä ja rikollisia asioita vasustavaa voimaa. Millaisia ihmisiä ovat he, jotka jokaisena päivänä propagoivat sellaista ideologiaa vastaan, jotka samalla myöntävät olevansa epäterveiden ja rikollisten asioiden kannattajia? Mädättäjiä.

Laura Huhtasaari Suomen presidentiksi. Ääni numerolle 5.

Let's hate haters! Kuka on ensimmäinen vihaaja?

10

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älyhoihoi

      Kokoomuksen korruptoituneet toimittajat vauhdissa ja kaiken lisäksi vielä tyhmiä

    • pressaeihöyrypää

      Ei pressa päätä EU-politiikasta eikä pakolaispolitiikasta. Ja toisekseen me näimme hallituksessa persujen Eu-politiikan sekä pakolaispolitiikan mitä se on.

      Pressa edustaa valtiollisesti maata. Hänellä pitää olla valtiomieskykyjä eikä vain höyrypäisiä ajatuksia. Hän komppaa valtiovierailulla Suomen virallista linjaa eri kysymyksissä eikä hänen pidä veistellä omiaan eikä pitää palopuheita joissa ei ole mitään järkeä.

      Pressa on myös kotimaassa maan kuva perheuutisineen, tapoineen sekä antaa kansalaisille ns. moraalisen selkärangan ilman päätösvaltaa. Siihen ei käy sekopäiset mielipiteet eikä turha kiekailu, vaan pressan pitää olla edustava ja olla maalle eduksi.

    • Suomitakaisin

      Onneksi toista kierrosta ei tule. Laura voittaa suoraan ensimmäisellä kierroksella. Laura-ilmiö on tosiasia. Eliitti yrittää ohjata ihmisiä äänestämään Paavoa, koska on jo paniikissa.
      #LauraI #suomitakaisin

      • Suomen.puolesta

        Vaikea sanoa, onko uusin galluppi huijaus, eli että Paavo olisi vahvempi.
        Itse ehdin ennakkoäänestää jo Huhtasaarta. On kinkkinen tilanne, kun ei ole kristallipalloa. Olin itsekin juuri aikeissa neuvoa keskittämään äänet Paavolle, mutta onko kuitenkin niin, että galluppiin ei voi luottaa. Ei voi tietää, kummalle vastavoiman edustajalle äänet keskittäisi.
        Nykyhulluuden vastustajien olisi pystyttävä keskittämään äänensä vahvimmalle näistä kahdesta : Joko Huhtasaari tai Väyrynen. EU-myönteisiä haittamaahanmuuton, globalisaation ja yltiöliberalistisen talouspolitiikan kannattajia ei pitäisi äänestää presidentiksi. Sitähän muut ehdokkaat ovat.

        Olkoot vanhan kansan maalaisjärjen omaavat ehdokkaat niitä, joita äänestämme. Tarvitsemme tervejärkisen suunnannäyttäjän ja mielipidevaikuttajan. Näitähän on vain kaksi ehdokkaana. Älköön tähän sotkettako sitä, mitä presidentin valtaoikeuksiin ja tehtäviin kuuluu. Tärkeää on olla mielipidevaikuttaja.

        Suomi on saatava irti nykyhulluudesta, Merkelkin jo Saksassa tunnusti virheensä, eli sen, kun antoi valepakolaisten isslamin maista tunkeutua Saksaan.
        Tuntuu siltä, että on käynnissä suuri salaliitto koko Euroopan tuhoamiseksi. Se tapahtuu haittamaahanmuuttoa suosimalla. En niitä ajatuksia tuo nyt tähän sen enempää, mutta kansan on herättävä näkemään, miten eri tavoin suomalaisuutta ollaan hävittämässä, ja kansaa köyhdyttämässä.


    • perseoravannahkakulli

      verkko kaupasta saa paskaa palvelua tässä nomero menkää heittää vihaa 010 309 5555

    • eipäökyillä

      Kyllä media jaksaa aina vaan raha rikkaiden ehdokasta hehkuttaa, galluupien muodossa. Muilla ei muka mahdollisuuksia. Kyllä kaikki muut pressa ehdokkaat on parempia olleet vastauksissaan kuin istuva pressa. Tämä on mielipiteeni. Olisi oikeudenmukaista jos vastakkain olisi kaksi muuta kuin raha rikkaiden ehdokas.

      • EiköTotta

        Ne rikkaathan ne gallupitkin rahoittavat......


      • MunPieni

        Sensuuri jyllää tälläkin palstalla. Jo neljä kommenttia poistettu listauksen mukaan ja kuinka monta lienee ilman listausta. Palstaa ylläpitävällä siionistimafialla pelko persiissä totuuden leviämisestä? Muusta tuskin pystyy olemaan kyse.


      • Suomen.puolesta

        Näin on. Joko Laura tai Paavo, muita ei kannata äänestää. Lukaiskaa mietelmäni tuosta toisesta vastauksestani.


    • Suomi-Takaisin

      Twi*ter on lähtenyt mukaan likaiseen peliin Lauraa n:o 5 vastaan varjobannaten Lauraa tukevien viestien kirjoittajat. Törkeää peliä! Muista tämä sekä valtamedian törkeä asenne ollessasi äänestämässä. Kiitos, patriootti

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe