Novasigma Oy kokemuksia

jefecito

Olen pohtinut yrityksen perustamista ulkomaille, lähinnä Viroon. Millaisia kokemuksia teillä on yrityksen rekisteröimisestä Viroon ja onko tarvetta käyttää ulkopuolista asiantuntijaa rekisteröinnin tai muiden laillisten prosessien selvittämisessä? Kyseessä kohtalaisen kokoisen liiketoiminnan laajennus Viron markkinoille, lähinnä konsultointia ja tietotekniikkaan liittyviä palveluita.

Katselin tarjontaa läpi ja muutama suomalaistaustainen yritys tarjoaa konsultointia ja rekisteröintipalveluita lähinnä tähän tarkoitukseen. Novasigma mainostaa sivuillaan kokonaisvaltaista palvelua, jossa rekisteröinti-, kaupparekisterin käsittelymaksu ja perustamispalvelut yhtiön asiakirjojen luomisiseen ja pankkitilien avaaminen yms. kustantaa noin. 2300€. Hintaan ei sisältynyt taloushallinnon palveluita, mutta ilmeisesti yritys toiminut Viron markkinoilla jo pitkään.

Prosessin kannalta tärkeintä olisi saada asiat nopeasti ja helposti eteenpäin, mutta vaatiiko liiketoiminnan aloitus Virossa erityistä tuntemista käynnistämisproseduureista vai onnistuuko muutamassa päivässä samaan tapaan kuin Suomessa?

8

1895

  Vastaukset

  • Kiitokset varoituksista ja ajatuksista, menin kuitenkin sitten Novasigman konsultaation kautta eteenpäin, koska kysyttävää asiaa oli sen verran paljon joihin en löytänyt vastauksia netistä.

   Mainitsemaa Novasigman Jussia en nähnyt tai hänestä mitään kuullut prosessin edetessä, en ole nyt myöhemminkään häneen mitenkään törmännyt, lienee muissa hommissa?!

   Joka tapauksessa sain paljon infoa ja uutta tietoa, joiden pohjalta on huomattavasti helpompi ja
   selkeämpi jatkaa eteenpäin. Etsin nyt vaihtoehtoista kilpailutettavaa tahoa, jonka kautta voisin yhtiön ja tilin avata jo ennen muuttoa Viroon?

   Tarvitsen apua myös mahdollisen vuokra-asunnon etsimiseen ja muihin käytännön asioihin, mutta tämä onnistuu ilman ulkopuolista apua :) Mainitsemanne Koivuaho pystyy kyllä auttamaan tietyissä asioissa, osassa ei mitenkään ja parin minuutin IDn homma ei ole mitenkään realistinen..

   • Ymmärräthän nyt, ettei Novasigman henkilökunnalla ole mitään koulutusta asioiden suhteen? Yhtä hyvin voit kysyä tältä palstalta neuvoa - todennäköisemmin saat parempaa ohjeistusta ja vielä ilmaiseksi.

    Onnea matkaan jos Novasigman kanssa oikeasti päädyt asioimaan, onpahan nyt ainakin varoitettu.


  • En halua täällä juoruilla, mutta mikä lienee tilanne näiden veijareiden suhteen tällä hetkellä kun mitään ei ole kuulunut? Seurataan tilannetta silmä kovana!

  • Koivuaho ja Novasigma kontaktoituna! Tarvitsen yhtiöitä Virosta ja näköjään yhtiön perustaminen ei onnistu enää ilman Virossa asuvaa prokuristia. Novasigmalta sain tarjouksen ja apuja tähän hommaan nopeammin, ja ihan luotettavan olosilta tahoilta vaikuttivat, siis ainaki nää Virossa asuvat..ei mitään valittamista kummastakaan yhtiöstä!

   • Et todellakaan tarvitse virossa asuvaa prokuristia!


   • Niko1980 kirjoitti:

    Et todellakaan tarvitse virossa asuvaa prokuristia!

    Onko Virossa? Vai Gibraltarilla?


  • Hyvä Jussi,hienoa työtä olet tehnyt. Itkupillit on itkupillejä(todennäköisest SDP).

  • Peeter kertoo

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   85
   3514