Evoluutioteoria on nimitys

muistuttaaja

opille, jolle ei löydy reaalimaailmasta mitään vastinetta.

14

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiKestäTotuutta

      Aloitus on malliesimerkki siitä, miten uskonto aiheuttaa ihmisissä pakonomaista valehtelua.

    • Ketähän aloittaja yrittää pettää?

    • Aloitus_ei_jatkoon

      "Evoluutioteoria on nimitys opille, jolle ei löydy reaalimaailmasta mitään vastinetta."

      Onpa naurettava oksymoroni. Tosiasiahan on, että evoluutioteoria perustuu nimenomaan reaalimaailmassa havaittuun evoluution; evoluutioteorialla selitetään mistä tuossa mainitussa havaitussa evoluutiossa on kyse. Täten ei siis tarkoita yhtään mitään, että evoluutioteoria voisi olla nimitys opille, jolle ei löytyisi mitään vastinetta reaalimaailmasta.

      Näemme tällaisissa aloituksissa vain ja ainoastaan sitä, miten hihhulien tilanne käy yhä surkeammaksi. Mikä tahansa koiranoksennuksen näköinen ja hajuinen ajatus käy heille ideaksi tulla tekemään aloitus foorumille. Tai jos kyse on vain trolleista, niin miten surkeaa täytyy heidän elämänsä olla, että he vaivautuvat moiseen?

      Eikä tätä jälkimmäistä kohtaa voida sivuuttaa vain heittämällä takaisin, että miten surkeaa täytyy olla jos vastaa tämmöiseen, koska Poen lain mukaisesti emme voi tietää onko kyse aidosta idiootista, vai aidosta kusipäästä. Siispä on hyvä varmuuden vuoksi vastata. Ei se ole totuudelle haitaksi, että kerromme vaikka näennäisen tarpeettomasti toistellen, miten perseestä kreationismi on.

      • aloittajaoikeassa

        "Onpa naurettava oksymoroni. Tosiasiahan on, että evoluutioteoria perustuu nimenomaan reaalimaailmassa havaittuun evoluution; evoluutioteorialla selitetään mistä tuossa mainitussa havaitussa evoluutiossa on kyse. Täten ei siis tarkoita yhtään mitään, että evoluutioteoria voisi olla nimitys opille, jolle ei löytyisi mitään vastinetta reaalimaailmasta."

        Aloittaja on aivan oikeassa: "Olen osoittanut, että evoluutio ei voi olla perusilmiö eikä satunnainen ilmiö. Käytännössä tämä tarkoittaa, että evoluutiota ilmiönä ei ole olemassa. Se on vain kuvitelmaa ja sellaisena se on ihmiskunnan tieteen historian suurin harha-askel." (artikkelista evoluutioteorian kumoaminen)


      • Turpiintuollaisille

        Niinköööööö, ja nyt on aika sinun kertoa jokin aito evolution todiste. Ai ei nyt satu tulemaan mieleen? Tyhmä? kaksinaamaisia

        Vitsi näitä katuevokkeja. Meinaan että täällä thaikuissa on ihan liian kanssa näitä ladyboy tyyppejä. En voi ymmärtää sitä. Siis miksi pitääyrittää esittää olevansa evo vaikka onkin oikeasti vain homo?


      • JyrinSairasMieli
        Turpiintuollaisille kirjoitti:

        Niinköööööö, ja nyt on aika sinun kertoa jokin aito evolution todiste. Ai ei nyt satu tulemaan mieleen? Tyhmä? kaksinaamaisia

        Vitsi näitä katuevokkeja. Meinaan että täällä thaikuissa on ihan liian kanssa näitä ladyboy tyyppejä. En voi ymmärtää sitä. Siis miksi pitääyrittää esittää olevansa evo vaikka onkin oikeasti vain homo?

        Jyri. Milloin vastaat kysymykseen JT-lahkon johdon moraalista heidän käskiessään maailman JT yhteisöjä salaamaan pedofiilitapaukset viranomaisilta? Kahden aikuisen ihmisen välinen homoseksuaalinen suhde taitaa aikuisten oikeasti olla moraalisesti paljon hyväksyttävämpää kuin lasten raiskaaminen ja sen salailu. Sinun mielestäsihän homot pitäisi tappaa.


    • Pökäleonpökäle

      Avaaja kertoi tieteellisen faktan.

      Jos olet eri mieltä niin kerrohan se evoluution todiste linkittämättä tänne koko TalkOrifginsia, heheeh!



      Olen varmasti miljoona kertaa yrittänyt saada tälläkin palstalla jonkun itsevarmana esiintyvän homoevokin kertomaan että mikä on hänen mielestään paras evoluution todiste.
      Vastausta odotan yhä.
      Ja eikö olekin niin ettet sinäkään sitä tiedä?

      Sinulle paras evoluution todiste lienee se että koska pidät enemmän miehen anuksesta, jos olet mies, joka et tiedä olevasi, heheh, niin kuvittelet evoluution etenevän noin.


      Luehan tilastoja. Seta hehkutti vuosi sitten e kuumana että avioliittoja odottavia homopareja on tuhansia. No montako oli kun totuuden hetki tuli? Alle neljäkymentä paria joista monikaan ei ole enää yhdesä!


      Miten tässä kävi? Lehdistö huomasi tulleensa pahemman kerran harhaanjohdetuksi kuten koko suomen ajatteleva kansa jotain Kiasman homopäällikköä lukunnottamatta joka jaksaa pitää teemaa yllä.

      • A.Teisti

        Miksi sinun pitää koko ajan jauhaa jostain homoista? Homous ei liity mitenkään aloitukseen.

        Ahistaako sinua niin hirveesti, kun et pysty kumoamaan evoluutioteoriaa? Tai häivyttämään evoluution todisteita? Miksi on niin vaikea hyväksyä todellisuutta?


      • JyrinSairasMieli

        "Vastausta odotan yhä."
        Jyri. Milloin itse vastaat kysymykseen JT-lahkon johdon moraalista heidän käskiessään maailman JT yhteisöjä salaamaan pedofiilitapaukset viranomaisilta? Kahden aikuisen ihmisen välinen homoseksuaalinen suhde taitaa aikuisten oikeasti olla moraalisesti paljon hyväksyttävämpää kuin lasten raiskaaminen ja sen salailu. Sinun mielestäsihän homot pitäisi tappaa.


    • evojyrähdys

      Jyri itse on oiva todiste evoluutiosta. Kuinka evoluutio yrityksen ja erehdyksen kautta hakee parasta tapaa elämän säilymiseen. Ja kuten Jyrin tapauksessa niin välillä evoluutio myös mokaa massiivisesti.

      • Jyrionnihantyhnmä

        Joo, Jyri on ihan peestä kun kyselee koko ajan aonaihmisten perään, sillä kaikkihan tietävät sen että lukemattomat apinnaihmislajit syrjäyttivät aina edeltäjänsä nin tarkoin ettei luun palastakaan jäänyt jäljelle edellisistä.


      • JyrinSairasMieli
        Jyrionnihantyhnmä kirjoitti:

        Joo, Jyri on ihan peestä kun kyselee koko ajan aonaihmisten perään, sillä kaikkihan tietävät sen että lukemattomat apinnaihmislajit syrjäyttivät aina edeltäjänsä nin tarkoin ettei luun palastakaan jäänyt jäljelle edellisistä.

        Apinaihmisten fossiileja on löytynyt tuhansia ainakin kahdeksasta eri lajista. Milloin lopetat moraalittoman valehtelun? Ja ennen kaikkea Jyri. Milloin vastaat kysymykseen JT-lahkon johdon moraalista heidän käskiessään maailman JT yhteisöjä salaamaan pedofiilitapaukset viranomaisilta? Kahden aikuisen ihmisen välinen homoseksuaalinen suhde taitaa aikuisten oikeasti olla moraalisesti paljon hyväksyttävämpää kuin lasten raiskaaminen ja sen salailu. Sinun mielestäsihän homot pitäisi tappaa.


    • Tosioutoatieteensilmin

      Näkisipäs sen päivän että joku kertoisi sen oikean evoluution todisteen pelkkien tyhjien luulemisten sijaan joita on helppoa tyrkyttää.

      Ajattelehan että YKSI ainoa pitävä todiste evoluutiosta riittäisi. Siis vaikkapa se aito apinaihmisen luuranko.
      Vaan missä se on? Ei niin missään vaikka jokainen evoluutioon sokeasti uskovat tietää että tokihan niitä aälimuotoapinaihmisiä kuuluisi olla sekä elossa että maan alla pilvin pimein. Tosi kummallista että evoluutio on totta mutta ei edes yhtä ainoaa apinaihmisitä ole ikinä nähty!!!

      • HenkisenSairaudenHinta

        Yksi pitävä todiste on eliölajien lähes täydellinen muuttuminen eri maailmankausian.
        Apinaihmisfossiileja on tuhansia kahdeksasat eri lajista.
        Euroopasta on löydetty yhdestä ainoasta luolasta heidelbergensisien ja nedujen välimuotoja ainakin 32 yksilöstä.
        Afrikasta on löydetty heidelbergensisien ja sapiensien välimuotoja.

        Hyvän moraalin omaavaa jehovantodistajaa ei ole taidettu löytää mistään. Jokainen heistä on valmis salaamaan seurakunnassaan tapahtuvat lastenraiskaukset viranomaisilta, koska lahkon hallinto niin käskee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      32
      4267
    2. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      16
      3478
    3. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      238
      2994
    4. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      83
      2043
    5. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      90
      2026
    6. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      97
      1927
    7. Mitä saavutat dissaamalla naista?

      Ihan mielenkiinnosta vain kysyn.
      Ikävä
      18
      1384
    8. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      104
      1294
    9. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      40
      1272
    10. Työn takiako et uskalla

      Sekö se syy on että kaikki junnaa paikallaan?
      Ikävä
      94
      1228
    Aihe