Koreeeaaa2018

hallimies32

Joukkue valittu mutta pitää olla hiljaa kun on VASTA viikon päästä tiedotus tilaisus, oikeita velikultia heh heh. On niin pieni piiri että kaikki tietävät kun hallilla kulkee. Nuorimmat eivät osaa pitää suutansa kiinni. Kisoista sama sija kuin tytöillä 5/viides.

20

1218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hallinainen

      Niin naisten kuin miestenkin joukkue on jo valittu ja julkaistaan 22.1. Kyllä halleilla liikkumalla tosiaan tietää jo niin miesten kuin naistenkin joukkueen kokoonpanon. No toisaalta ymmärtäähän sen innostuksen minkä iso haave eli olympiakisoihin pääsy tuo. Onnea vaan kaikille valituille.
      Ison työn on jokainen joukkueeseen päässyt tehnyt ja niin on tehnyt moni viimeisten joukossa pudonnutkin.

    • minkävärinen

      Monen hienon urheilijan viimeisistä olympialaisista tulee mitali!

      • hupsista54

        4 kärki pelaajaa loukkaantuneena mukaan, kertoo sen kuinka välinpitämättömiä valmentaja ovat menestyksen eteen. GM paikka avoinna jos sit haaleinta mitallia tuu.


      • olympiahaave
        hupsista54 kirjoitti:

        4 kärki pelaajaa loukkaantuneena mukaan, kertoo sen kuinka välinpitämättömiä valmentaja ovat menestyksen eteen. GM paikka avoinna jos sit haaleinta mitallia tuu.

        Jokainen pelaaja on täysi-ikäinen ja osaa varmasti sanoa pystyykö pelaamaan vai ei. Ja eiköhän jokainen ole harjoitellut noita kisoja varten aika paljon ja tuskin kukaan haluaa ihan pikku vammojen takia jäädä pois.


      • olympiahuumaa
        hupsista54 kirjoitti:

        4 kärki pelaajaa loukkaantuneena mukaan, kertoo sen kuinka välinpitämättömiä valmentaja ovat menestyksen eteen. GM paikka avoinna jos sit haaleinta mitallia tuu.

        Heh heh. Sinulla ei ilmeisesti ole kokemusta kilpaurheilusta. Jokainen pelaaja haluaa pelata olympialaisissa vaikka olisi käsi poikki. Sitten kun pää on kainalossa hypätään syrjään.
        Kuten Mustonen juuri haastattelussa sanoi kaikki on pelikuntoisia, mutta ei välttämättä terveinä.


    • monesmukan

      Ehkä mitalli, vaikeaksi menee. 18-v
      tytöt eivät ole olleet mitalli peleissä vuosiin, sieltä pitäisi tulla kärkimaiden haastajia naisiin.? Suomi kaautuu tulevina vuosina samaan muottiin tehtyihin pelaajiin, näitä on ollut muissakin maissa aikoinaan, DDR, Neuvostoliitto... Ihmetellä täytyy miksei satsaus jpka on lestänyt kymmenisen vuotta ala tuottaa parempaa tulosta, no ehkä harrastajia enemmän huippuja tulossa tosi vähän. Näkyi olevan ryhmä Koreaan kutakuinkin sama kuin vuosi sitten MM-kisoissa.

      • naiskiekkofani

        Samaan muottiin kaikki pelaajat? Voi kun olisikin näin, mutta ei ole sinnepäinkään. Liiton ohjaus seuroihin ihan mitätöntä jos verrataan poikien kiekkoon. Se on toki ongelma että n18 ei pärjää ja kun nykyinen nmj:n runko lopettaa niin vaikeaksi menee. Toki liitolla on jotain uusia suunnitelmia toiminnan kehittämiseksi, mutta saa nähdä mitä tämä uusin "viritys" käytännössä tarkoittaa. Jos tuolla satsauksella joka on ollut toiminnassa noin 10 vuotta tarkoitat Kuortanetta niin sehän perustettiin vuonna 2010 ja Kuortaneen läpikäyneitä pelaajia on tällä hetkellä 55 joten ei niistä vielä montaa joukkuetta rakenneta.


    • iskusyd43

      Tuolla AS n teamilla on ollut kaikennäköisiä visoita koko ajan. Todellisuudessa seura tosian antaa mahdollisuuden ikäryhmiensä 'kärkipdlaajille' mutta menestys tai säilyminen on joka vuosi muutaman valmiin kärkipelaajan jotka ovattaitonsa oppineet muualla. Onhan se hieno laittaa esitteeseen että meidän pelaajamme oli Koreassa plä plä plää, hieman harhaanjohtabaa mainosta mutta efestänsä löytävät. Niin kaikki muutkin tekevät ainoa mainostamisessa on joukkueilla sr että Kuortane antaa kuvan että he ovat tehneet pelaajan. No nämä vuodet ja visiot ovat osoittaneet ettei ole toiminut, kaikki toiminta on tehty että 18 tytöt haastavat Usan ja Kanadan ja ovat mitallipeleissä. Ja tätä kautta nostamaan naistenkin tasoa. Näin ei ole käynyt. Ei ole sattumaa että nämä 8 vuotta ovat tuoneet sijat 5-6 tytöissä. Visio ei ole toiminut ja jos nyt tehdään uusi visio samalla johtoryhmällä jos tämä visio menee hiukankin pieleen niin huhuh. Naisissa taitaa ola viimeinen vuosi näillä kärki vanhoilla pelaajilla, lopettaminen edessä tai jos jatkavat nin käy kuin Kanadalle liian pitkään vanhoilla ja Usa karkas. Suomella ei ole tulossa yhtään suurta tähteä. tasasta massaa joiden peli vaihtelee liikaa peleistä toiseen. 2 vuotta sitten joullue ei hävinnyt peliäkään euroopalaisille, samoilla pelaajilla nyt ollaan vaikeuksissa Saksankin kanssa. Mistä johtuu? Vai ovatko toiset maat tehneet oikeat visiot? Katselleet videoita ja huomanneet että hei otetaan nuo muutama Suomen pelaajaa vartiointiin tila pois niin Suomi on sekaisin. Yksinkertaista. Mielenkiintoiset kisat tulossa iso mahalasku lähellä mutta jos mitalli tulee kukaan ei välitä että tulevaisuuden taustat ei ole kunnossa.

      • naiskiekkofani

        En tuolla uudella "virityksellä" tarkoittanut mitään Kuortanetta vaan liitto on ilmeisesti pyrkimässä johonkin poikien puolelta tuttuun sateenvarjo toimintaan. Mitä tulee Suomen tulevaisuuden Karvisiin ja Hiirikoskeen niin ainakin Petra Nieminen on kovaa vauhtia kehittymässä ja on siellä muitakin. Se että joukkue ei joskus hävinnyt yhtään peliä eurooppalaisille ja nyt on tiukkaa johtuu tietenkin siitä että laji menee eteenpäin. Samahan se oli aikoinaan miesten puolella kun Suomi ei ikinä arvokisoissa pärjännyt Neuvostoliitolle, mutta nyky Venäjälle pärjää ihan hyvin. Muutenkin tuntuu todella oudolle ajatus siitä että joku Kuortane on ainut tekijä siinä pärjääkö Suomi vai ei. Jos Suomi haluaa jatkossa pärjätä niin se ei todellakaan onnistu sillä että pari kolme seuraa hoitaa asiansa hyvin vaan vähintään kaikkien liigaseurojen ja mielellään monen muunkin olisi pystyttävä takaamaan laadukas toiminta vuodesta toiseen niin sitten saattaisi olla mahdollisuuksia pärjätä niin n18 kuin nmj:n joukkueilla myös tulevaisuudessa.


    • nicepuckfan

      Pitäisikö liiton miettiä strategian muutosta pikkuhiljaa? Kuortaneen vajaa 10-vuotinen historia osoittaa, että isoja tuloksia ei ole tullut.
      Tunnustetaan tosiasiat - ilman laajaa seuratasolla tehtävää juniorityötä ei ole uskottavaa naiskiekkoa.

      Mitä jos yritettäisiin päinvastaisesti, eli sen sijaan et ollaan keskellä ei-mitään (lue: Kuortane), lähdetäänkin hakemaan lisäbuustia kasvukeskuksista?

      Eli Helsinki, Turku, Tampere, Vaasa/Pori, Oulu ja ehkä myös Kuopio - satsataan näille alueille, joissa löytyy opiskelupaikkoja, työtä ja sponsoreita? Ja ennen kaikkea, innokkaita tyttöjä, joilla on halu pelata tyttökiekkoa. Ei siis poikien jengeissä joukon jatkona, vaan tyttöjen jengeissä. Vertailun vuoksi: kuinka monta tyttöä pelaa koripalloa, salibandyä, lentopalloa tai käsipalloa poikien joukkueissa?

      Lisäksi - Liigajoukkueet mukaan tarjoamaan fasiliteetteja ja uskottavuutta - siitä se lähtee.

      Ei se työtä enempää vaadi.

      • Lissu1985

        Eikö se liitto juuri jotain tuollaista ole suunnittelemassa. Ja näinhän sen pitääkin mennä, mutta en vain ymmärrä sitä että miksi siinäkin asiassa liiton pitää olla se joka laittaa asioita toimimaan vaan seurojen olisi pitänyt toimia jo ajat sitten paljon paremmin. Ei minkään liiton resurssit riitä joka paikkaan olipa sitä kuortanetta tai ei.


      • kuortanerules
        Lissu1985 kirjoitti:

        Eikö se liitto juuri jotain tuollaista ole suunnittelemassa. Ja näinhän sen pitääkin mennä, mutta en vain ymmärrä sitä että miksi siinäkin asiassa liiton pitää olla se joka laittaa asioita toimimaan vaan seurojen olisi pitänyt toimia jo ajat sitten paljon paremmin. Ei minkään liiton resurssit riitä joka paikkaan olipa sitä kuortanetta tai ei.

        Juuri näin on asia. Hullua ajatella että Suomi menestyy tai kaatuu yhteen seurajoukkueeseen. Kyllä hyvää toiminta pitää lähteä jokaisesta seurasta itsestään eikä mistään ulkopuolisesta tekijästä (lue liitosta).


    • tylsää.katseltavaa

      Koko naisten jääkiekko pitäisi poistaa olympiaohjelmasta koska siellä joka kerta pelaavat Kanada ja Usa kullasta. Todella epäreilu laji kyseisiin kisoihin.

      • kaikkikiekkoulos

        Samoin miesten puolella pitäisi aina pelata ö luokan kisat jossa Kanada ei pelaa parhaalla joukkueella koska se voittaa aina kuten on viimekisoissa nähty kun parhaat on mukana


      • Niinettäsillee

        Niin ja olympiaohjelmasta vois ottaa myös kaikki hiihdot pois, kun Norja voittaa aina. Epäreilua ja tylsää katseltavaa!


      • äläsittenkatso

        Jos se on niiiin tylsää niin älä katso. Telkkarista tulee aika paljon muutakin olympiaurheilua kuin jääkiekkoa. Tosin joka lajissa on ennakkosuosikkeja, joten ehkä nekin ovat tylsiä katsottavia.


    • tylsää.katseltavaa

      Komppaan täysin!

    • Hupshei32

      Samaa moskaa, Suomikin keskittyy vsin yhteen peliin jod sattuis voittamaan, nyt Usan välierissä, no ei tuolla pelillä mikä tänäänkin oli. Haastatteluissa oli taas ylimielisyys huipussaan, selostajia myöten.

      • tsemiikisoihin

        Vai on ne selostajat ylimielisiä.... No sille ei taida joukkue mahtaa mitään.


    • TYTÖTHÄN ON PELANNU LOISTAVASTI.. MÄ EN TAJUU TÄTÄ MUSSUTUSTA TAAS....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe