Aihe

Kaukolainamaksut ja kirjaston työnkuva

JM-J

Laitoin tästä aiheesta jo aiemmin viestiä mutta kukaan ei ottanut asiaa kuuleviin korviinsa. Kaukolainamaksuja on kirjastoissa korotettu huomattavasti ja sehän tulee käymään erityisesti heikommassa asemassa olevien ihmisten kukkarolle. Asia on vaan jäänyt vaalien jalkoihin, mutta muistelen että Niinistö olisi ehdottanut joskus kirjatojen maksullisuuden puolesta. Saatana, vai olisiko parempi ilmaisu Beelsebub, kärpästen herra?! Vituttaa silti huono hallinto ja tollukkamaisuus!

Kirjaston pitäisi olla kaikille ihmisille helposti lähestyttävä olohuone ja tiedon pankki! Kaikille suomalaisille ja maahanmuuttajillekin tasa-arvon nimessä tiedon aitta. Sivistyksemme kulmakivi! Ja kirjastolaitos onkin juuri se käytetyin laitos koko tässä yhteiskunnassa ja monelle ainoa paikka niin tiedollisesti kuin sosiaalisestikin. Mutta nyt porvarit haluavat ilmeisesti kaventaa sananvapautta, sivistystä ja tasa-arvoista elämää... kirjastoa ajetaan vähä vähältä täysin maksulliseksi. Kokoomus varmasti haluaisi kerätä rahat tässäkin valtiolle. Lisäksi nykyään on trendinä se, että kirjaston henkilökunnalle aletaan sälyttää sellaisia virkamiestoimia, joita kirjaston henkilökunnalle ei kuulu. Ja ilman kunnollista koulutusta tietenkin puhumattakaan palkanmaksusta ylimääräisistä toimista. Tämä heikentää heikompiosaisten palveluja ennestään ja ajaa työntekijät, virkailijat pyörryksiin. Tämä ei voi jatkua näin!

Tällaista vilunkimeininkiä ei voi sallia, sillä kaikki tämä on kirjaston varsinaisilta asiakkailta pois. Juha Sipilä on varmasti tämänkin takana porvarien sätkynukkena. Kokoomus puolueena ja iso raha on tuhoamassa koko hyvinvointiyhteiskuntamme. Ei tarvitse ihmetellä ihmisten protestimielialaa ja ääriliikkeiden nousua, kun on näin räikeää alasajoa palveluissa ympäri maatamme. Kun puhetta on ollut ns. totuuden jälkeisestä ajasta. Samoin pitäisi olla huolissaan Sivistyksen jälkeisestä ajasta. Elävätkö päättäjät jonkinlaisessa rahan mahtia ihannoivan sairaan utopistisessa kuplassa? Missähän koulussa on sellainen opinto-ohjelma, jossa ei kirjaston palveluita myös tarvittaisi? Onko päättäjillämme lähteettömät Gradut kirjoitettuna- pitäisi varmaan tarkastaa lähemmin, ettei olisi plagioitu Mein kampfista- kun noin täytyy kurjistaa maatamme. Veikkaan että ne jotka näin kirjastoa ja muita Suomen kansalle varattuja palveluja supistavat, päätään kallistaessa huomaavat kusivanan virtaavan korvastaan!

Kekkonen sanoisi: Saatanan tunarit!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kauko.laina

   Voi veee... Mulla on nälkä, tässä mitään kirjastoja tarvita😐

   Olis muute hyvä, jos hallitus hoitais edes liiat lumet hittoon ja kevään nopeammin Suomeen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   16261
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   334
   5810