VÄYRYNEN TUPLANNUT KANNATUKSENSA...

KUPLAPUHKESI

Alma-tutkimuksen mukaan istuvan presidentin Sauli Niinistön kannatus on laskenut 12 prosenttiyksikköä edellisestä mittauksesta. Tutkimuksessa kantansa ilmaisseista vastaajista 58 prosenttia äänestäisi Niinistöä. Joulukuussa tehdyssä vastaavassa kannatusarviossa Niinistö vaikutti vielä täysin ylivoimaiselta ehdokkaalta. Tuolloin Niinistön kannatusprosentti oli 70...

86

977

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TAKATUKI

      PAAVO EI KUN PERKELEESTI HÖÖKIÄ KAMINAAN ANTAA KOIRAN KUSETTAJAN RUINATA JA KERJÄTÄ ALMUJA HATTU KOURASSA. H Y V Ä P A A V O.

      • ymmrräyshoi

        Olisi hauska tietää monako galluppia pitä tehdä kunnes tuli oikeanlainen?

        Näin puoleellinen uutiskanava kuin MTV on osoittanut olevansa haastatteluissa varsinkin Laura Huhtasaarea kohtaan, ei voi pitää puolueettomana!!

        Se näistä rehellisistä vaaleista. Median ainoa tarkoitus on estää Laura Huhtasaaren menestyminen.

        Niin hän on luvannut antaa oikeutta 90-luvun vääryyttäkäsinelle ja hän on selkästi Suomen etua puolustava ja sehän ei Brysselin herroille sovi, sillä suomalaisen kyykyttäminen on niin helppoa muiden kuin Laura Huhtamäen kanssa.


      • valem

        Kivoja noi valemedian Sauli kannatukset. Aivottomien aivopesua. Saas nähdä moniko taas haksahtaa niihin.


    • Juha-Sipilä

      Jahas se tuli sitten minulle lähtö

      • PuoluetoimistonVäki

        Kyllä Matti on odotuksemme täyttänyt, ei noin pienellä sijoituksella ( vajaa miljoona euroa), voi parempaa menestystä odottaa.
        KIITOKSET uskollisille tukijoillemme!


      • MaanTapa
        PuoluetoimistonVäki kirjoitti:

        Kyllä Matti on odotuksemme täyttänyt, ei noin pienellä sijoituksella ( vajaa miljoona euroa), voi parempaa menestystä odottaa.
        KIITOKSET uskollisille tukijoillemme!

        Kalliiksi on Vanhanen käynyt keskustalle ja veronmaksajille. Aiempi ja täysin hyödytön kampanja taisi kustantaa pari miljoonaa euroa, ja taas tuhlataan satoja tuhansia euroja turhuuteen. Vanhasella ei ole vaalissa mitään mahdollisuuksia.


      • PAAVOPRESIDENTIKSI

        Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

        Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

        Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

        Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

        Välittäkää viestiä


      • fgfgiuoiuopoopijgghk

        " perustui siihen, että Niinistö jatkaa Paasikiven linjaa. Aloin jo yli vuosi sitten epäillä, että Niinistö ajaa kaksilla rattailla. Lopullinen niitti oli Kultaranta-keskustelut, jossa Niinistö ylitti toimivaltansa neuvottelemalla Euroopan unionin yhteisen puolustuksen järjestämisestä Mogherinin kanssa.

        Frederica Mogherini on EU:n ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkea edustaja ja komission varapuheenjohtaja."

        mestari Väyrynen:
        "— Suomea hivutetaan Natoon pelottelemalla Venäjällä. Ei Venäjä meitä uhkaa. Mutta jos Suomi liittoutuisi sotilaallisesti, Venäjä näkisi uhan, joka tulee Suomen kautta, Väyrynen argumentoi.

        Hän antaa huutia niin Suomen pakolaispolitiikalle, jota kutsuu holtittomaksi, kuin alkoholilaille ja alueellistamispolitiikalle, joita pitää vallitsevan politiikan aikaansaannoksina ja suurina virheinä.

        — Kokoomuksen johtama oikeistosuuntaus sotii sitä kestävää kehitystä vastaan, jonka puolesta solmittiin sopimus YK:n kanssa. Alkoholilain kielteiset vaikutukset ovat kaikkien tiedossa, ja pääkaupunkiseudulle keskittävä alueellistaminen syö elinvoimaa muualta Suomesta. Sauli Niinistön uudelleenvalinta vahvistaisi vallitsevaa vahingollista oikeistosuuntausta.

        Pitää korjata ne virheet, jotka saatanan tunarit ovat tehneet."

        "euroon liityttiin perustuslain vastaisesti, ja tämänkin laintulkinnan takaa... Niinistö...

        — Ruotsi ei liittynyt euroon, ja sen talous on kasvanut 25 prosenttia, kun Suomen talous on vain taantunut.

        Vuonna 2014 Suomi solmi isäntämaasopimuksen — Niinistön johdolla, Väyrynen huomauttaa.

        — Eduskunnan pitäisi tehdä muistutus tästä asiasta niille ministereille, jotka olivat sopimusta ajamassa."

        https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/f07ce2a5-55a5-435f-a686-303b0dfc7844

        Epäkristillistä niinistön vaalikampanjaa tekee YLE-MTV3- ja muut EU-isonrahan ohjaamat iltalehdistö-mediat-

        Väyrynen on omillaan- ja on oikeassa- maa tarvitsee kansanpresidentin.

        (törkeää miten gallupeilla pelataan- ja ajetaan kansaa niinistön taakse- kun paavo alkoi nousta loppui gallupit.- älkää uskoko kokoomus-omisteisia gallup-toimistoja joita näytetään uutisissa. Nyt ajtaan höpö-uutista yksityiskohdasta Lissabon-hu9om,autuksesta, joka vaalienm jälkeen osoittautruu oikeaksi, mutta V<äyrylle koetetaan saadaharmia- Laura Hallasaari on selvä häviäjä- joka ei niinistölle ole uhka, mutta siksi Väyrystä ajetaan pois )

        https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005527056.html

        http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801212200684587_pi.shtml

        Uskokaa jo- Niinistö on EU-suuryritys-europiirien ajama ehdokas josta on mediassa luotu upea kuva ja massojen tunteisiinvertoavia puheita on mediatoimistot hänelle kirjoitelleet? (kuten propagandaministeriö-Göring aikoinaan)- tosiasiassa äijä on tuhonnut Suomen politiikallaan ja siitä ei media puhu sanaakaan- esim merkityksettömät Niinistön venäjäpakotteet on haitallinen vain Suomen viennille ja taloudelle- ei kenellekään muulle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15138557/vayrynen-kertoo-tosiasioita-sauli-niinistosta

        https://www.vauva.fi/keskustelu/3049835/paavo-vayrynen-rokittaa-sauli-niinistoa?page=3

        https://kaksplus.fi/threads/paavo-vaeyrysen-mielestae-sauli-niinistoe-on-rikkonut-suomen-perustuslakia.2501699/

        https://www.meidanperhe.fi/keskustelu/1014861/keta-aanestat-suomen-etua-ajatellen-vayrynen-ykkonen

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15146042/epakristillinen-niinisto-vayrynen--suomen-asialla


    • NäinSenTaasNäen

      Ei olisi pitänyt väheksyä Väyrystä. Pidin ehdokkuuttansa jo neljättä kertaa toistettavana vanhana vitsinä. Väärin arvioin suomalaisten huumorintajun.
      Ei kai meillä kuitenkaan olla samanlaisia humoristeja kuin USA:ssa? Väyrysestä ei sentään olisi Trumpiksi. Siihen kai pyrkii, mutta päinvastaisilla perusteilla.
      Eipä noissa muissakaan ehdokkaissa paljon tuoreutta ole. Eniten ehkä Torvaldsissa ja Kyllösessä (hyvin esiintyivätkin tenteissä). Vailla mahdollisuuksia hekin. Niinistö jatkaa, mutta kisa voi sittenkin mennä toiselle kierrokselle. Haavisto kai sille sitten taas pääsisi häviämään.

      • Kyllösestä sen verran, että ainakin Yleisradion tentissä hän oli surkea. Esimerkiksi väitti vastustavansa Suomen sotilaallista liittoutumista kaikella tavalla, mutta ilmoitti saman tien haluavansa tilata puolustusvoimien hävittäjät ilman kilpailutusta Ruotsista, mikä käytännössä merkitsee eräänlaista liittoutumista Ruotsin kanssa.

        Jos ehdokasporukasta etsitään parasta sutkauttelijaa, Kyllönen on vahvoilla, mutta eiköhän Suomen kansa ole saanut sutkauttelijoista jo tarpeekseen.


      • pohdis-kelija
        Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Kyllösestä sen verran, että ainakin Yleisradion tentissä hän oli surkea. Esimerkiksi väitti vastustavansa Suomen sotilaallista liittoutumista kaikella tavalla, mutta ilmoitti saman tien haluavansa tilata puolustusvoimien hävittäjät ilman kilpailutusta Ruotsista, mikä käytännössä merkitsee eräänlaista liittoutumista Ruotsin kanssa.

        Jos ehdokasporukasta etsitään parasta sutkauttelijaa, Kyllönen on vahvoilla, mutta eiköhän Suomen kansa ole saanut sutkauttelijoista jo tarpeekseen.

        Jos oli Kyllönen paras sutkauttelija, niin vastakohta on sitten Haatainen. Totisella naamalla demariliirumlaarumia, hänen mukaan uhkakuvilla ei saa pelotella mutta maailma on töynnä uhkakuvia kuten eriarvoistuminen, ilmastonmuutos, tyttöjen kouluunpääsy jne. Demarityyliin, vain hän itse saa määritellä mistä uhkavista puhutaan, toisten esittämät ovat turhaa pelottelua.

        Jos nyt laittaisi Ylen tentteissä onnistumisen ja ohjelmissa esitettyjen puheiden perusteella edokkaat järjestykseen, niin oma listani olisi_:

        1) Vanhanen - tasainen, varma ja asiaosaamista korostava, hieman väritön.
        2) Niinistö - kuten edellä, mutta pientä turnausväsymystä otteissa, pari haparointia
        3) Torvalds - omassa asiassaan varma ja johdonmukainen. Mutta on vain se oma asia, ei muuta sanottavaa
        4) Haavisto - välivaalit, edelliskisan tuoreus puuttuu, on esillä nyt vain ollakseen mukana 6 vuoden päästä
        5) Kyllönen - myöskin omassa asiassaan johdonmukainen, muttei usko itsekään mahdollisuuksiinsa, supliikki toki kohdallaan
        6) Huhtasaari - kokemattomuus näkyy, mutta toisaalta pystyy erottumaan. Ei huono tuolla kokemuksella.
        7) Väyrynen - keskittyi aivan liikaa Niinistöön ja tämän syyttelyyn kaikesta mahdolisesta ja mahdottomastakin. Poliittinen peluri, tällä taktiikalla tällä kertaa. Muistaa kaiken viimeisen 50 vuoden ajalta, sillä omalla tavallaan.
        8) Haatainen - jäi näissä tenteissä "ynnä muut" osastolle, demarifeministin unelmahöttöä vailla konkretiaa. Suomen presidentti ei kehitysmaiden tyttöjen kouluunpääsyyn voi juurikaan vaikuttaa.


      • pohdis-kelija kirjoitti:

        Jos oli Kyllönen paras sutkauttelija, niin vastakohta on sitten Haatainen. Totisella naamalla demariliirumlaarumia, hänen mukaan uhkakuvilla ei saa pelotella mutta maailma on töynnä uhkakuvia kuten eriarvoistuminen, ilmastonmuutos, tyttöjen kouluunpääsy jne. Demarityyliin, vain hän itse saa määritellä mistä uhkavista puhutaan, toisten esittämät ovat turhaa pelottelua.

        Jos nyt laittaisi Ylen tentteissä onnistumisen ja ohjelmissa esitettyjen puheiden perusteella edokkaat järjestykseen, niin oma listani olisi_:

        1) Vanhanen - tasainen, varma ja asiaosaamista korostava, hieman väritön.
        2) Niinistö - kuten edellä, mutta pientä turnausväsymystä otteissa, pari haparointia
        3) Torvalds - omassa asiassaan varma ja johdonmukainen. Mutta on vain se oma asia, ei muuta sanottavaa
        4) Haavisto - välivaalit, edelliskisan tuoreus puuttuu, on esillä nyt vain ollakseen mukana 6 vuoden päästä
        5) Kyllönen - myöskin omassa asiassaan johdonmukainen, muttei usko itsekään mahdollisuuksiinsa, supliikki toki kohdallaan
        6) Huhtasaari - kokemattomuus näkyy, mutta toisaalta pystyy erottumaan. Ei huono tuolla kokemuksella.
        7) Väyrynen - keskittyi aivan liikaa Niinistöön ja tämän syyttelyyn kaikesta mahdolisesta ja mahdottomastakin. Poliittinen peluri, tällä taktiikalla tällä kertaa. Muistaa kaiken viimeisen 50 vuoden ajalta, sillä omalla tavallaan.
        8) Haatainen - jäi näissä tenteissä "ynnä muut" osastolle, demarifeministin unelmahöttöä vailla konkretiaa. Suomen presidentti ei kehitysmaiden tyttöjen kouluunpääsyyn voi juurikaan vaikuttaa.

        Haataisen tentti jäi minulta suurimmaksi osaksi väliin Urheilugaalan takia, enkä ole sitä ainakaan vielä katsonut Areenasta, mutta muutaman näkemäni minuutin ja aiemmin näkemäni perusteella vaikutelmani Haataisesta on sama. Ehdottomasti värittömin ja raskassoutuisin henkilö koko porukasta. Hänen ajamissaan asioissa ei ole vikaa monenkaan suomalaisen mielestä, mutta se vain pahentaa mielikuvaa hänestä presidenttinä. Muistuttaa liikaa sisarta tai naapurin tyttöä, joilla molemmilla on tyynen ulkokuoren alla huonot puolensakin.

        Listasi vastaa aika lailla minunkin näkemystäni, mutta Huhtasaari ja Haatainen vaihtaisivat paikkaa ja Väyrysen nostaisin Kyllösenkin yli vaikka vain siksi, että ilman hänen käymistään Niinistön kimppuun kaikkien istuvan presidentin vastaehdokkaiden mahdollisuudet menestyä vaalissa olisivat heikommat. Väykky teki niin sanotusti likaisen työn toisten puolesta. Se on kunniaksi demokratialle.


      • Uskokaaminua
        Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Haataisen tentti jäi minulta suurimmaksi osaksi väliin Urheilugaalan takia, enkä ole sitä ainakaan vielä katsonut Areenasta, mutta muutaman näkemäni minuutin ja aiemmin näkemäni perusteella vaikutelmani Haataisesta on sama. Ehdottomasti värittömin ja raskassoutuisin henkilö koko porukasta. Hänen ajamissaan asioissa ei ole vikaa monenkaan suomalaisen mielestä, mutta se vain pahentaa mielikuvaa hänestä presidenttinä. Muistuttaa liikaa sisarta tai naapurin tyttöä, joilla molemmilla on tyynen ulkokuoren alla huonot puolensakin.

        Listasi vastaa aika lailla minunkin näkemystäni, mutta Huhtasaari ja Haatainen vaihtaisivat paikkaa ja Väyrysen nostaisin Kyllösenkin yli vaikka vain siksi, että ilman hänen käymistään Niinistön kimppuun kaikkien istuvan presidentin vastaehdokkaiden mahdollisuudet menestyä vaalissa olisivat heikommat. Väykky teki niin sanotusti likaisen työn toisten puolesta. Se on kunniaksi demokratialle.

        naisille valuu nyt ääniä naisiltakin, myös Haataiselle, BÖÖÖÖ Lipponenkin sai miltei 7 prosenttia..


      • PaavoEiJatkoon
        pohdis-kelija kirjoitti:

        Jos oli Kyllönen paras sutkauttelija, niin vastakohta on sitten Haatainen. Totisella naamalla demariliirumlaarumia, hänen mukaan uhkakuvilla ei saa pelotella mutta maailma on töynnä uhkakuvia kuten eriarvoistuminen, ilmastonmuutos, tyttöjen kouluunpääsy jne. Demarityyliin, vain hän itse saa määritellä mistä uhkavista puhutaan, toisten esittämät ovat turhaa pelottelua.

        Jos nyt laittaisi Ylen tentteissä onnistumisen ja ohjelmissa esitettyjen puheiden perusteella edokkaat järjestykseen, niin oma listani olisi_:

        1) Vanhanen - tasainen, varma ja asiaosaamista korostava, hieman väritön.
        2) Niinistö - kuten edellä, mutta pientä turnausväsymystä otteissa, pari haparointia
        3) Torvalds - omassa asiassaan varma ja johdonmukainen. Mutta on vain se oma asia, ei muuta sanottavaa
        4) Haavisto - välivaalit, edelliskisan tuoreus puuttuu, on esillä nyt vain ollakseen mukana 6 vuoden päästä
        5) Kyllönen - myöskin omassa asiassaan johdonmukainen, muttei usko itsekään mahdollisuuksiinsa, supliikki toki kohdallaan
        6) Huhtasaari - kokemattomuus näkyy, mutta toisaalta pystyy erottumaan. Ei huono tuolla kokemuksella.
        7) Väyrynen - keskittyi aivan liikaa Niinistöön ja tämän syyttelyyn kaikesta mahdolisesta ja mahdottomastakin. Poliittinen peluri, tällä taktiikalla tällä kertaa. Muistaa kaiken viimeisen 50 vuoden ajalta, sillä omalla tavallaan.
        8) Haatainen - jäi näissä tenteissä "ynnä muut" osastolle, demarifeministin unelmahöttöä vailla konkretiaa. Suomen presidentti ei kehitysmaiden tyttöjen kouluunpääsyyn voi juurikaan vaikuttaa.

        Aika pitkälti samaa mieltä. Paavo oli ylimielinen ja muisti hyvinkin valikoiva, minä muistin monta asiaa hieman eri tavalla - ei jatkoon. Niinistö ja Haavisto aika mauttomia ja hajuttomia, ehkä myös marmittomia. Lauran uho oli ehkä hänen tuho, ei oikein visiot auenneet. Loput hävisivät harmaaseen massaan.

        Niinistö ja Haavisto ovat toisella kierroksella, jos sellainen tulee.


      • pohdis-kelija
        Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Haataisen tentti jäi minulta suurimmaksi osaksi väliin Urheilugaalan takia, enkä ole sitä ainakaan vielä katsonut Areenasta, mutta muutaman näkemäni minuutin ja aiemmin näkemäni perusteella vaikutelmani Haataisesta on sama. Ehdottomasti värittömin ja raskassoutuisin henkilö koko porukasta. Hänen ajamissaan asioissa ei ole vikaa monenkaan suomalaisen mielestä, mutta se vain pahentaa mielikuvaa hänestä presidenttinä. Muistuttaa liikaa sisarta tai naapurin tyttöä, joilla molemmilla on tyynen ulkokuoren alla huonot puolensakin.

        Listasi vastaa aika lailla minunkin näkemystäni, mutta Huhtasaari ja Haatainen vaihtaisivat paikkaa ja Väyrysen nostaisin Kyllösenkin yli vaikka vain siksi, että ilman hänen käymistään Niinistön kimppuun kaikkien istuvan presidentin vastaehdokkaiden mahdollisuudet menestyä vaalissa olisivat heikommat. Väykky teki niin sanotusti likaisen työn toisten puolesta. Se on kunniaksi demokratialle.

        Väyrysen harrastama Niinistön haastaminen ei ole todellista, se on vaalitaktiikkaa jolla Väyrynen katsoo saavansa itsensä paremmin esille. Väyrynen haastaa Niinistöä lähinnä vain kaikenlaisista menneistä, ei juurikaan tämän päivän saati tulevaisuuden näkymistä.

        Kaipaan enemmän selkeisiin näkemyseroihin pohjaavaa haastoa, sellaista kuin Kyllöseltä tai Torvaldista jossain määrin löytyy. Siksi Väyrynen on listallani toiseksi viimeinen.

        Haataisen teesit olivat sellaista unelmahöttöä, jota olemme vasemmanlaidan feministidemareilta kuulleet. Samat teesin tulivat kuitenkin paljon uskottavammin ja napakammin - munasarjoja paukutellen - Kyllöseltä, siksi Haatainen putoaa listan viimeiseksi.

        Huhtasaarelta tuntuu puuttuvan puolueensa tuki, joka vähän ihmetyttää. Halla-aho ei näytä tukevan ehdokastaan millään lailla, siinä missä Sipilä paimentaa joukkojaan Vanhasen taakse tai Rinne epätoivoisesti yrittää saada demareita Haataista äänestämään, Huhtasaari huhkii yksikseen. Senkin vuoksi täytyy sanoa, ettei ole huono suoritus olla Vanhasen ja Haataisen edellä HS:n tämänpäiväisessä gallupissa, vaikka arvioni tein Ylen tenttien perusteella. Kansa näyttää tykkäävän kun esiintyminen erottuu muista.


      • pohdis-kelija kirjoitti:

        Väyrysen harrastama Niinistön haastaminen ei ole todellista, se on vaalitaktiikkaa jolla Väyrynen katsoo saavansa itsensä paremmin esille. Väyrynen haastaa Niinistöä lähinnä vain kaikenlaisista menneistä, ei juurikaan tämän päivän saati tulevaisuuden näkymistä.

        Kaipaan enemmän selkeisiin näkemyseroihin pohjaavaa haastoa, sellaista kuin Kyllöseltä tai Torvaldista jossain määrin löytyy. Siksi Väyrynen on listallani toiseksi viimeinen.

        Haataisen teesit olivat sellaista unelmahöttöä, jota olemme vasemmanlaidan feministidemareilta kuulleet. Samat teesin tulivat kuitenkin paljon uskottavammin ja napakammin - munasarjoja paukutellen - Kyllöseltä, siksi Haatainen putoaa listan viimeiseksi.

        Huhtasaarelta tuntuu puuttuvan puolueensa tuki, joka vähän ihmetyttää. Halla-aho ei näytä tukevan ehdokastaan millään lailla, siinä missä Sipilä paimentaa joukkojaan Vanhasen taakse tai Rinne epätoivoisesti yrittää saada demareita Haataista äänestämään, Huhtasaari huhkii yksikseen. Senkin vuoksi täytyy sanoa, ettei ole huono suoritus olla Vanhasen ja Haataisen edellä HS:n tämänpäiväisessä gallupissa, vaikka arvioni tein Ylen tenttien perusteella. Kansa näyttää tykkäävän kun esiintyminen erottuu muista.

        Ei noilla puolueiden näkyvillä tukemisilla tai tukematta jättämisillä ole mitään merkitystä. Esimerkiksi kannatusyhdistyksen ehdokkaalla Niinistöllä ei hänen omasta pyynnöstään ole kokoomuksen tukea lainkaan, eikä niin ikään kannatusyhdistyksen Väyrysellä edes voisi olla Kansalaispuolueensa tukea.

        Vain pieni osa suomalaisista kuuluu puolueisiin, joilta näin ollen saa sähköpostiviestejä tai muuta kuvittelemaani tsemppausinformaatiota. Harva käy edes ehdokkaiden vaalitilaisuuksissa, joissa on puolueväkeä taputtamassa selkään ja tarjoamassa kahvia, makkaraa ja makeisia. Kyllä Halla-ahokin sellaisissa kulkee Huhtasaaren seurassa, mutta miksi media siitä lukijoilleen erikseen mainitsisi.


      • eimedianviemä
        Uskokaaminua kirjoitti:

        naisille valuu nyt ääniä naisiltakin, myös Haataiselle, BÖÖÖÖ Lipponenkin sai miltei 7 prosenttia..

        Laura Huhtasaari on nykyajan presidentti.
        Hän sanoi kokemuksesta toimittajalle, joka väitti muita paremmaksi: Mitä hyötyä on kokemuksesta kun se suuntautuu vääriin asioihin.

        Tyylikäs Suomen presidentti, sinä päätät!


        https://www.facebook.com/perussuomalaiset/videos/10154933796923342/?id=100010481839085


    • Vastenmielisin

      Aivan sama miten käy eka kierroksella kun jos toinen kierros tulee Niinistö voittaa murskaluvuin.
      Uskokaa pois että Paavoa inhotaan niin paljon ettei hän tule koskaan voittamaan. Ei koskaan. Vastenmielisin kaikista.

      • NoinSeVainOn

        "Paavoa inhotaan niin paljon ettei hän tule koskaan voittamaan. Ei koskaan. Vastenmielisin kaikista"

        Ehdottomasti samaa mieltä. Eipä sitä voisi selvemmin sanoa.


      • Paavo.paras.pressaksi
        NoinSeVainOn kirjoitti:

        "Paavoa inhotaan niin paljon ettei hän tule koskaan voittamaan. Ei koskaan. Vastenmielisin kaikista"

        Ehdottomasti samaa mieltä. Eipä sitä voisi selvemmin sanoa.

        Paavoa arvostetaan koko Suomessa ja kaikissa piireissä, niin rikkaissa ja köyhissä. Paavo on luotettava.

        Paavo ei ikinä tekisi sellaisia sopimuksia NATOn kanssa kuin mitä Niinistö on tehnyt, myynyt Suomen Venäjän viholliselle, NATOlle.

        Niinistön valinta ei tiedä hyvää Suomelle. Nyt jo kansa on kahtia jakautunut. Levottomuuksia tiedossa, jos presidentti ei väisty.

        Niinistö sekaantui raskaasti sisäpolitiikkaan persujen hajonnan aikaan. Voi sanoa jopa, että NIINISTÖ AIHEUTTI PERSUJEN KAHTIAJAON kun etukäteen siunasi viiden persuperseen ministeripallit.

        Niinistö ei ole luotettava. Sanoisin, että kaikki muut ehdokkaat ovat luotettavampia. Paavo vaan pätevin ja sopivin.


      • Täysin.turha
        Paavo.paras.pressaksi kirjoitti:

        Paavoa arvostetaan koko Suomessa ja kaikissa piireissä, niin rikkaissa ja köyhissä. Paavo on luotettava.

        Paavo ei ikinä tekisi sellaisia sopimuksia NATOn kanssa kuin mitä Niinistö on tehnyt, myynyt Suomen Venäjän viholliselle, NATOlle.

        Niinistön valinta ei tiedä hyvää Suomelle. Nyt jo kansa on kahtia jakautunut. Levottomuuksia tiedossa, jos presidentti ei väisty.

        Niinistö sekaantui raskaasti sisäpolitiikkaan persujen hajonnan aikaan. Voi sanoa jopa, että NIINISTÖ AIHEUTTI PERSUJEN KAHTIAJAON kun etukäteen siunasi viiden persuperseen ministeripallit.

        Niinistö ei ole luotettava. Sanoisin, että kaikki muut ehdokkaat ovat luotettavampia. Paavo vaan pätevin ja sopivin.

        "Paavo vaan pätevin ja sopivin".

        Kerro faktoina miten Paavon pätevyys on ollut 10 vuoden aikana hyödyksi Suomen sisäpolitiikassa ja EU:ssa.


    • Niis.nistö

      Voi Alma minkäns minulle tejit ! Kannatus takasin ja heti !

    • teelivantti

      Nils näkee Laurassa vain hyvää että on nainen?- mitä se tarkoitti

      Onko Sauli yhden naisen mies? Kekkonen ei ollu

    • PAAVOPRESIDENTIKSI

      Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

      Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

      Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

      Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

      Välittäkää viestiä

      • huh-huh

        Mistäpä noin hyvän hallituksen löytäisitte tilalle? Varmaan täytyisi kääntyä maahanmuuttajien puoleen...saattaisivat jonkinlaisen hallituksen saada kokoon.
        Muista ei maassamme ole nykyhetkellä mihinkään, eli Sipilän hallitus jatkakoon.
        Paavo vanhainkotiin dementiaosastolle.
        Laura ala-asteelle uudestaan kouluja käymään.


      • PAAVOPRESIDENTIKSI

        Heh😃
        Taitaa harmittaa kun Va Va Vanhanen saa vain 2% kannatuksen🤣🤣🤣🤣🤣


    • Patekaataahallituksen

      Toivotaan että Pate vie.Se on Sipiukon lähdettävä mäntyniemeen eikä nyt tehdä enää u- käännöstä.

    • Vielä lähemmäksi 50 prosenttia Niinistön kannatus putoaa varsinaisen vaalipäivän lähestyessä. Vuosikymmenet kepua, demareita ja vasemmistoliittoa äänestäneet alkavat ajatella, etteivät voi tehdä sellaista kuprua puolueelleen, että antavat äänensä Niinistölle jo ensimmäisellä kierroksella.

      Arvelisin, että uskollisia vakiokannattajia on vähintään kolmannes noiden puolueiden koko äänestäjäkunnasta, millä luvulla jo yksin Vanhasen ja Haataisen osuus äänistä nousisi vielä noin kuuteen, Kyllösen ehkä neljään prosenttiin. Vielä suuremmiksi Vanhasen ja Haataisen osuudet lopullisista äänistä nousevat, mikäli nuoret ikäluokat läpi väestön äänestävät laiskasti, sillä yli viisikymppisissä puolueuskollisten kannattajien osuus on jopa puolet. On syytä muistaa, että viime presidentinvaaleissa nuoret äänestivät Haavisto-ilmiön innostamina tavallista aktiivisemmin. Enää Haaviston tukena ei ole mitään vastaavaa ilmiötä.

    • gfgfgfghfhf

      Niin ja Niinistö oikein kehua röyhysteli, ettei toista kierrosta tarvitakaan, sillä hän itse on niin ylivoimainen, että voittaa heti ensimmäisellä kierroksessa kaikki muut edustajat.

      Vaan toisinpa näkyy käyvän, nyt kun Haaviston suosiokin on hurjasti laskenut ja laskee edelleen, Paavon suosio on lähtenyt räjähdysmäiseen kasvuun ja saattaa ollakin tule presidenttimme.

      Minä hyväksyisin hänet täysin, viimeksikin äänestin häntä.

    • juha-mieto

      Saas nährä kuka tuloo tooseks.

      • emäntämaalta

        Juha-Mieto! Paavo voittaa, Niinistö hyvä kakkonen, toisen kierroksen jälkeen! ostatko kahvit, jos näin käy?


    • tummanpennitkok

      Laura ja Paavo laittaa rajat kiinni-ainakin uskaltavat puhua asiasta

      Sauli ei virka mamuista mitään-näkeekö vain halpana työläisenä ettei tarvi kuin minimi palkkaa maksaa partasuulle

      • NytÄänestetäänOikein

        Ei Paavo rajoja kiinni laita, vaan RAJATARKASTUKSET laittaa kuntoon, että tänne ei tule EI toivottuja henkilöitä.


      • emäntämaalta

        niin se pitää mennä, soukempi veräjä


    • Mietaavaan

      Kyllähän mä sanon notta ensimmääsellä kiarroksella toiseksi tuloo Väyrysen Pate.
      Soon sitten korkiamman käres niinku fiskarssin kirveskin kumpi voittaa toisella kiarroksella.Mä lähären ny halakomettähän sukkuroimaan itteni hurmoksehen.
      Numeron seittemän jo kävääsinkin plakaatihin kirijoottamas.
      Nähärään Tamperehella viikonloppuna.Meen kahafittelemahan Riihivuaren Hilikan työ.

      • mettäkyliltä

        Älä vaan lyä kirvehellä jalakahas ku huhrot siälä mettäs kaiket päivät . Tiätysti keväällä on sitten hyvä teherä klapia kun on rankoja pihas kuivaavat hyvin. Riihivuaren Hilkka sanoo notta talavella hiihretähän ja kesällä nairahan . Kyllä halakomettäskin tuloo kumman rauhalliseksi kun päinvän nytkyttää niin illalla on kun kaikkensa antanu.


    • tässätotuus

      Hienoa! Väyrynen on matkalla voittoon ja Sauli vaipan vaihtoon. Vaalivauva vaati nyt Saulin huomion.

    • jompikumpii

      kahdesta parhaasta laurasta ja paavosta on valittava kumpaa äänestäisi 28.1. joten alea jacta est.. 5 tai 7.

      • järkeä.mukaan.nyt

        Kannattaa Paavoa äänestää, on kokemusta ja ymmärrystä ulko-ja sisäpoltiikasta pitkältä ajalta. Laura ei saa tarpeeksi ääniä kumminkaan (mahdotonta näissä vaaleissa..) niin nousisi vaan mahdollisten muitten äänimäärät suhteessa siinä tapauksessa.

        Nyt pitää ymmärtää kaikkien KESKITTÄÄ äänet sille, joka voi haastaa Niinistön, eikä missään nimessä kellään naisista ole mahiksia, eikä Luojan kiitos, Haavistollakaan... Vanhaselle menee hukkaan myös. Väyrynen uskaltaa sanoa mitä ajattelee!

        Ei halua Natoa, eikä lisää maahanmuuttajia holtittomasti, niinkuin jotkut ehdokkaat haluavat. Huh huh.


    • Eiääntäikinä

      Paavo on vuosisadan koplaaja, perus kepulainen. Tuusulassa asui ja oli kirjoilla ihan muualla - kulut sen mukaiset, jalasmökki-Väyrynen. En ole ikinä luottanut tämän henkilö juttuihin - enkä tule luottamaan.

      • huh-huh

        Narsisti ja höyrypäinen sellainen.


      • sssssasasauli

        Paavo kehui Niinistöä mukavaksi ja komeaksi mieheksi. Myös yhteydenpidosta venäjään. Mutta toi esille, että poliittinen linja aivan väärä. Väyrynen olisi purkamassa pakotteitä venäjään, mikä vähentäisi työttömyyttä. Työttämät nyt sankoin joukoin Paavoa äänestämään, niin samalla päästään Sipilästä. On luvannut erota jos vanhanen saa vähemmän ääniä kuin Paavo.


      • täyttäpuppuakokoukko
        sssssasasauli kirjoitti:

        Paavo kehui Niinistöä mukavaksi ja komeaksi mieheksi. Myös yhteydenpidosta venäjään. Mutta toi esille, että poliittinen linja aivan väärä. Väyrynen olisi purkamassa pakotteitä venäjään, mikä vähentäisi työttömyyttä. Työttämät nyt sankoin joukoin Paavoa äänestämään, niin samalla päästään Sipilästä. On luvannut erota jos vanhanen saa vähemmän ääniä kuin Paavo.

        Uskotko sinä mitä Sipilä sanoo, ei eroa vaikka Vanhanen sais 0%, jankuttaa että ei tarkoittanut hän eroaa. Sanoi vain että Vanhanen on hyvä jne..


    • HyväPohjanmaa

      Kyllä se lämmitti kun näin eilen Etelä-Pohjanmaalla ajellessa pellolla traktorin lavaan kiinnitetyn Paavon vaalimainoksen. Pohjanmaa ei petä. Paavolle menee ääni minultakin.

    • PAAVOPRESIDENTIKSI

      Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

      Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

      Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

      Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

      Välittäkää viestiä

      • paavoehdottomasti

        Minä kävin ääänestämässä Paavoa ja kaksi muuta tuttuani myös,eli ainakin nyt tuli kolme lisä ääntä.


    • dgsfgsdfgsdfgsd

      Väyrynen ohittanut Haaviston kannatuksessa, JA KUKA USKOO HAATAISEN 2 PROSENTTIIN, Lipponenkin sai yli 6 prosenttia äänistä..

      • PatetuleevaroSale

        Väykällä on ihan varmasti yli 18% ja mitä tulee Haataiseen ja Lautamattiin.
        Heidän kannatuksensa tulee nousemaan vaalien lähestyessä yli 10 prosenttiin.
        Homppelihaavisto lienee samoissa luvuissa.Toinen kierros on totta ja hyvä niin.


      • fdghdfghdfgdfghdg
        PatetuleevaroSale kirjoitti:

        Väykällä on ihan varmasti yli 18% ja mitä tulee Haataiseen ja Lautamattiin.
        Heidän kannatuksensa tulee nousemaan vaalien lähestyessä yli 10 prosenttiin.
        Homppelihaavisto lienee samoissa luvuissa.Toinen kierros on totta ja hyvä niin.

        Tiedetty alusta lähtien, media vedättää äänestäjiä miten tahtoo..


      • Eipitäisi
        fdghdfghdfgdfghdg kirjoitti:

        Tiedetty alusta lähtien, media vedättää äänestäjiä miten tahtoo..

        kuka enää uskoo,,,,,,,,,,,,,


      • suomille
        PatetuleevaroSale kirjoitti:

        Väykällä on ihan varmasti yli 18% ja mitä tulee Haataiseen ja Lautamattiin.
        Heidän kannatuksensa tulee nousemaan vaalien lähestyessä yli 10 prosenttiin.
        Homppelihaavisto lienee samoissa luvuissa.Toinen kierros on totta ja hyvä niin.

        äänestysprosentti tulee olemaan korkeammaksi,,,syy on vain 1 j5perhe isänmaa hyvin pätevä suomelle ja suomalaisille,,,,,
        nyt suomalaiset tietävät ketä halua ja myöskin tieffävät ketä eivat halua,,,
        perhe,uskonto,,isänmaa ,,,ne 3 yhdistävan,tekijan ansiosta on suomalaisuutta j a ,,suomi
        ne ovat tälläkin,hetkellä tärkeintä,,
        maailman tilanne on erittäin arvaamaton ja se on aiheuttanut muutoksija kaikkialla,,,ja suomessakin,,,jatkossakin niitä tehdään,,,siks maa tarvitse rohkean ja jarkevän johtajan
        ,ON RIITTÄVÄN HYVÄN VALINNAN,,,,OLKAA HYVÄ,,,--
        SAULI,,,MATTI,,PAAVO,,,


    • Demaritpatentaa

      Pateahan mekin äänestetään.Vaimo joka on sosiaalialalla hyvässä toimessa meinasi äänestää Haataista.Sain pään käännettyä.Lupasi äänensä Patelle.Pate hoitelee sosiaalipuolenkin asiat ja ainakin vaikuttaa että ne tulee hoidettua.
      Normaalin keskituloisen ja miksipä ei pienituloisenkin joita on kansasta 75 prossaa kannattaa keskittää äänensä Patelle.Muuten ne menee Niinistön laariin.
      Pate on ainoa joka voi unilukkari Niinistön voittaa jos toinen kierros tulee.
      Saulihan pelkää juurikin Patea ja sitä että joutuu hänen kanssaan tokalle kierrokselle ja aletaan puhumaan oikeaa asiaa.Se on 100-0 Patelle jos niin käy.
      Samalla annamme potkut Sipilän roistokoplalle joka kurittaa heikompiosaisia.

      • totuus.vaan

        Veikkaan, että tokalla kierroksella Paavo saa 75 % äänistä, ja Sauli 25 % ( koska kokoomuslaisia ei ole tarpeeksi )

        Jihuu!


      • laaja.kannatus
        totuus.vaan kirjoitti:

        Veikkaan, että tokalla kierroksella Paavo saa 75 % äänistä, ja Sauli 25 % ( koska kokoomuslaisia ei ole tarpeeksi )

        Jihuu!

        Unohdat tosiasian että suurin osa Saulin kannattajista tulee puolueettomista ja muista puolueista. Itse tiedän neljän eri puolueen kannattajia jotka kaikki äänestävät Sauli Niinistöä. Ei nää vaalit ole mikään puoluegallup. Jopa Erkki Tuomioja kannattaa Saulia ja oli sitä mieltä ettei sdp:n pidä asettaa omaa ehdokasta.


      • VesaKaitera

        Todennäköisesti Sauli Niinistöä ensimmäisellä kierroksella äänestäneistä kokoomuslaisia on noin 40% ja muiden puolueiden tukijoita noin 60%. Jos tulee toinen kierros, niin tuo jälkimmäinen prosenttiosuus nousee vähintään 70:een.


    • paavoameäänestämme

      Aaah sipilä joutuu lähtemään köyhien kyykyttämisestä.

      Äänet nyt vain patelle.

      • fdghfhfdghfdgh

        Voitko antaa esimerkin "köyhien kyykyttämisestä" päinvastaista kun löytyy pilvin pimen..


      • Herätyksen_aika
        fdghfhfdghfdgh kirjoitti:

        Voitko antaa esimerkin "köyhien kyykyttämisestä" päinvastaista kun löytyy pilvin pimen..

        Olet varmasti humoristi, mitähän muuta tämä aktiivimalli on kuin niiden kyykyttämistä joilla menee nyt jo kaikkein huonommin.


    • Jämäkkä.on

      Tämä lauta-Matti on hyvin rento kaveri ja ulosanti on joustavaa. Siinä on voisko sanoa mies kuin rautakanki.

      • SANOTTAVAON

        SEKIN ETTÄ MATTI OSAA


    • PAAVOPRESIDENTIKSI

      Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

      Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

      Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

      Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

      Välittäkää viestiä

    • Säästetään

      Joka tapauksessa Sauli voittaa jos toinen kierros tulee. Sille ei mahda kukaan mitään.
      En usko että toista kierrosta tarvitaan. Säästyy rahat ja uurnilla käynnit.

      • ylehesariuskovainen

        Joka tapauksessa englanti ei eroa EU:sta kunhan uhoavat
        ja Clinton valitaan säästyy rahat ja uurnat vaikka Trump mesoaa

        ai erosikin
        ai ei voittanutkaan
        ai ei säästynytkään
        ivttu mä olen tyhmä kun uskon hesaria ja yle


    • vovoi

      On se noloa kun 2 milj valemedia toitottaa suosikkiresistenttiä ja mies takametsistä vie voiton.

    • Sipperitäppäri

      Väyrynen muuten pistää hyvävelikerhot kyykyyn. Hallitus hajoitetaan ja tehdään uudet vaalit. Työnteko kunniaan kaikki tukipolitiikka, joka tukee sijoittajia hävitetään samalla syntyy uusi suomi, joka perustuu työntekoon ja omilla rahoilla / työllä toimeen tulevaan kansaan. Lestadiolaisten hyväveli järjestelmä tuhoutuu. Ikävä kyllä Sipi ja Matti huonosti nyt käy makea elämä on ohi.

    • qerhj

      Väyryselle meni ääneni !! Täällä on laajenpaa kannatusta! Keskittäkäämme äänet Väyryselle! Facebook, some, kahvipiiritiedonanto huippuunsa, niin Niinistö jää kakkoseksi jo eka kierroksella! Hyvä me! Hyvä Suomen kansa! Me ollaan huippuja!

      • jhgfd

        Varma tieto väyrynen korottaa kaikkien eläkkeitä reilusti


      • HYVÄ.PATE
        jhgfd kirjoitti:

        Varma tieto väyrynen korottaa kaikkien eläkkeitä reilusti

        Paavo poistaa alle 20ha:n kitutiloilta maataloustukiaiset


    • 0 kertaa 2 on edelleen 0

    • Sumoton

      Paavo Väyrynen toiselle kierrokselle. Häntä on syyttä mollattu. Nyt on aika näyttää, että kansa päättää. Tehdään yhdessä historiaa ja äänestetään Väyrynen toiselle kierrokselle. Hän osaa hommat hyvin.

    • niinniinistöö

      sen verran niinistö , jo tyri yle uutisissa. tuloero höpinöineen että taisi kannatus tipahtaa sinne 10% :in.

    • PAAVOPRESIDENTIKSI.NRO7

      EI AKTIIVIMALLILLE.
      EI KANSANEDUSTAJIEN SOPEUTUMISELÄKKEELLE.

      PAAVO PRESIDENTIKSI.

      Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

      Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

      Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

      Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

      Välittäkää viestiä

      • sgddfsgdsfgsdfgs

        Nyt valitaan pressaa ei eduskuntaa..


    • ÄÄNESTÄMÄÄN.nro7.PAAVOa

      EI AKTIIVIMALLILLE.

      PAAVO PRESIDENTIKSI.
      Paavon kannatus lähes 50% tutkimuksessamme.

    • väyrynext

      ehdokkaista vain kolme on presidenttiksi sopivija--niinistö,,vanhanen,,ja väyrynen,,,kokeneita politiikkola,,, muut sopii saunalämmittäjiksi,,,,he pitäis olla kiitollisia kansanedustajan, virasta,,,,,,,
      kun työ ei o niin,vaativina,,ja salkku on miellyyttävän,mittaisena,,,

      • Joojooooo

        suomen pressa on edustuksellinen että joko vanha ruma pappa tai nuori kaunis nainen siihen virkaan..


    • Kannatusmittauksissa on mitattu nyt koko ajan tuon Sinisen tulevaisuuden kannatusta, josta ei todellakaan ole mitään hääviä tullut, mutta tämän sijaan Väyrysen puolueen kannatusta ei olla mitattu. En tiedä johtuuko se nyt siitä, että Väyrysen puolueella ei yksinkertaisesti olisi juuri mitään kannatusta, mutta eipä ole Soinin puolueellekaan sitä paljoa vielä tullut. Seuraavissa eduskuntavaaleissa Kansalaispuolue voi hyvinkin saada edes vähän kannatusta, koska se nyt voi saada etenkin paljon liikkuvia ääniä, joita Keskustaan meni esimerkiksi Sipilälle henkilökohtaisesti viime kerralla hyvin iso määrä. Lisäksi Keskustan vahvoissa piireissä Kansalaispuolue on saanut joitakin aika hyviä ja näkyviä poliitikkoja kuten Piia Katteluksen, joten heistä ainakin jotkut saattavat vielä saada hyvinkin paljon ääniä ja kilpailla paikasta eduskunnassa. Samalla tavoin Uudenmaan vaalipiirissä heillä on mukana Kilpeläinen, joka voi yrittää tavoitella reilusti esimerkiksi Vanhasen saamia ääniä. Jos Väyrysen perustaman Kansalaispuolueen kannatusta tästedes aletaan mitata, niin se voi olla jopa samaa tasoa kuin tällä hetkellä on Väyrysen oma kannatus, koska samalla tavoin myös hänen puolueensa voisi tulla nyt menestymään.

    • Se_siitä_väyrysestä

      Paavo Väyrynen, EU-kriittisen Kansalaispuolueen perustaja, myöntää blogissaan olleensa keskeisessä roolissa Suomen EU-jäsenyyden hakemisessa.
      Paremmin EU:n vastustajana tunnetun Väyrysen historian nosti esiin Olli Ainola Iltalehdessä. Iltalehden mukaan keskustapuolueen asiakirjat osoittavat, että Väyrynen teki vuonna 1992 kenties uransa merkittävimmän ratkaisun hyväksymällä Suomen EY-jäsenhakemuksen jättämisen.

    • Mitäsiitäsitten

      EU on aivan OK liittovaltio natolla ei..

    • ÄÄNESTÄMÄÄNPAAVOA

      PAAVO PRESIDENTIKSI.

      Paavolla on osaamista taitoa kokemusta politiikasta ja taloudesta laajasti.
      Hän on Tohtorismies.
      PAAVO on ollut kansainvälisissä tehtävissä.
      PAAVO on paras ehdokkaista.

      • kantsii.varoa

        Tarkista onko Paavo manipuloija. Onko onnistunut kääntämään aivosi omille väitteilleen, jotka eivät ole totta vaan Paavon tietämys ja luulot ? Käyttääkö hän sinun hyväuskoisuuttasi hyväksi omien etujensa ajamiseen ?

        https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000005538637.html


      • manimania
        kantsii.varoa kirjoitti:

        Tarkista onko Paavo manipuloija. Onko onnistunut kääntämään aivosi omille väitteilleen, jotka eivät ole totta vaan Paavon tietämys ja luulot ? Käyttääkö hän sinun hyväuskoisuuttasi hyväksi omien etujensa ajamiseen ?

        https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000005538637.html

        Hyvä linkki moneen muuhunkin . Kannattaa lukea. Varokaa ettei teitä manipuloida.


    • Ennustinoikein

      Paavoa äänestin, Sipilää en, EN!

    • ÄÄNESTÄMÄÄN.nro7.PAAVO

      EI AKTIIVIMALLILLE. 

      EI KANSANEDUSTAJIEN SOPEUTUMISELÄKKEELLE. 

      PAAVO PRESIDENTIKSI. 
      PAAVO on paras ehdokas.
      Osaamista taitoa ja kokemusta on laajasti sekä politiikasta että taloudesta.
      Hän on Tohtori oppiarvoltaan.
      Paavolla on ollut kansainvälisissä tehtävissä kauan.
      Mitä muilla on?

      PAAVO PRESIDENTIKSI

    • kökkötraktorix

      Ehdottomasti Paavo jatkoon. Sauli kannattaa kyykyttämistä ja rikkaiden veronalennuksia. Miljonäärit eivät tunnetusti maksa veroja kuin nimeksi ja sitä Kokoomus ja istuva presidentti kannattaa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe