Treenit menossa

https://www.instagram.com/p/BeDizc6AKvh/?taken-by=tonipeiju

Ja illallinen

https://www.instagram.com/p/BeD6PI0HpBH/?taken-by=tonipeiju
Ilmoita

Onko rumpumestari Hahto jo tervehtynyt? Floor näyttää jakselevan ohuesti kasviksillaan.:)
2 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ei näy Hahtoa kuvissa. Olisi kyllä kiva tietää mikä on tilanne ja kuka lähtee rumpaliksi kiertueelle. Harmi, ettei tämä bändi pidä lainkaan yhteyttä faneihinsa ja kerro kuulumisia somessa. Joskus aikaisemmin oli jotain päiväkirjoja, mutta nyt ei vuosiin enää mitään. Ainoastaan mainostetaan milloin mitäkin tuotetta ostettavaksi.
Heillä on tietysti tämä " emme ole faneille mitään velkaa" asenne, mutta kyllä se ylimielisyydeltä ja fanien halveksumiselta haiskahtaa. En tiedä yhtään toista bändiä, joka pitäisi näin suurta hajurakoa faneihin.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Jos haluat 24/7 selfieitä someen laittavia yhden nuotin ihmeitä seurailla niin hakeudu muualle. Nightwishista tippuu tietoa sitä mukaa, kun kerrottavaa on. Mystisyys bändejen ympärillä on katoavaa ja ainakin Tuomas Holopainen on julkisesti sanonut, että se harmittaa häntä. Ehkäpä aivan tarkoituksella pitävät sopivaa hajurakoa. Hirveätähän se on, kun joutuu vähän odottelemaan uutta informaatiota ;)
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ehdin nähdä Kaitsun rumpusatseineen kuvassa, mutta nyt kuva on hävitetty. Vain nopeimmat ehtivät ennen linkkilleriä.:)

En ole katkera, vaikka Nightwish ei muistanutkaan minua jouluviinillä ja Kiteen vaakunalla nimmarein. Enemmän ottaa pannuun, että kiertueen konsertit eivät osu taaskaan matkareitilleni. Voi harmin harmin harmin paikat!:)
2 VASTAUSTA:
Tämä Suoli24 ylläpito poistaa bändin kuvia sitä mukaan kun niitä sivulle lataa - miksi? Tietysti voidaan tulkita sääntöä, että kaikilta kuvissa esiintyvistä bändin jäseniltä pitäisi erikseen pyytää lupa kuvien julkaisuun - satun oleman Lady Jansenin FB kamu ja kuvat oliva hänen FB sivuillaan julkisia.
Jos haluatte nähdä NW:n harjoituksista kuvia, menkää Floor Jansenin FB sivulle sieltä ne löytyy - saa nähdä poistetaanko tämäkin viesti ?
Tutkimattomat ovat poistajan aivoitukset. FB:n jätän suosiolla muille, mutta Floorin omilta sivuilta löytyy upeita otoksia minun makuuni. Osaa hän olla kuvauksellinen persoona.:)
+Lisää kommentti
Onkohan tuio Markoa vastapäätä istuva kaunotar hänen brasilialaishupakkonsa?
1 VASTAUS:
Jep, Cami Cavalcanti.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta