Onko työkaveri ihastunut?

dadeln

Mies on sinkku, itse lähes loppuunpalanut perheenäiti... Töissä nyt tehdään paljon töitä yhdessä ihan puhtaasti töidenkin vuoksi, mutta... Työkaveri tulee usein ruokalassa istumaan viereen tai vastapäätä jos vain sattuu vapaa paikka olemaan. Eräässä koulutuksessa olin jo pari erään toisen naisen kanssa, kun tämä mies tuli siihen kolmanneksi. Ja jotenkin sitten koko lopun koulutuksen paritehtävät meni pääosin tämän miehen kanssa yhdessä; vaikka alkuun hakeuduin jonkun muun pariksi niin seuraavassa tehtävässä tämä mies pyysi jälleen parikseen. Sen jälkeen en sitten yrittänyt enää "vastustella". Kesälomia suunnitellessa mies oli varannut lomansa ennen minua, itse varasin lomani hänen jälkeensä eri päiville, mutta jonkin ajan päästä huomasin että mies oli vaihtanut lomansa täsmälleen samoille päiville kuin mulla. Ollaan aika lailla saman ikäisiä ja meillä on yhteistä harrastus- ja koulutushistoriaa ja samantyylinen tapa tehdä töitä. En tiedä johtuuko nuo edellä mainitut jutut vain siitä että mies kokee mut vaan tylsän turvalliseksi työpariksi, vai onko siinä jotain muutakin?

6

1068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysymyssy

      Ehkä, ehkä ei. Varmasti tietää vain kysymällä.

    • A_____

      panopatjaa hakee

    • yöökyök

      Hyi helvetti just pahimpia tollaset stalkkerit jotka kyttii työpaikallakin

    • Kalervo_K

      On se, tai sit ei? Kuka noista tietää? Aikas ärsyttävää tommonen kyttääminen, eiks je!

    • Juukysypois

      Hullu han se on kun pyytäisi suoraa eikä kaartele asiaa

    • jo.toimeksi.m

      Mies on jo tehnyt täysin selväksi, että on sinusta kiinnostunut. Pallo on nyt sinulla, ja on ollut jo kauan. Jos et jo ryhdy tositoimiin, on suuri vaara, että mies jo kyllästyy yrittämiseen. Hän on jo piirittänyt sinua niin kauan, että ei taatusti yritä saada sinusta vain yhden illan petiseuraa, vaan pyrkii saamaan sinut omakseen, jos teillä vaan synkkaa.

      Muistanet kuitenkin, että tie miehen sydämeen ei suinkaan kulje vatsan kautta, kuten usein sanotaan, vaan naisen vitun kautta. Ehdottomasti järjestä tapaaminen ja anna hänelle vittua jo ensi tapaamisella. Suurin osa miehistä toivoo, että nainen olisi täysin posliinina. Tee se hänen vuoksensa. Sillä osoitat, että rakastat häntä. Käyttänet mieluummin Veet-voidetta kuin höylää. Nyt on sinun vuorosi olla aktiivinen. Tietysti voi olla, että ette sovi toisillenne, mutta tässä tapauksessa mahdollisuus on pieni.

      Että miksikö pidän todennäköisenä. että kuulutte yhteen? Olette työn merkeissä tavanneet jo niin runsaasti, että tunnette toisenne.

      Olin ollut puolentoista vuotta samassa kerhossa tulevan vaimoni kanssa. Kun eräs toinen tyttö antoi asian toimitettavaksi, tapasin tulevan vaimoni kahdestaan. Pian toimittimme asian, jolloin kysyin, entä miten mahtaisimme tulla toimeen yhdessä. Hän vastasi, ettei sitä tiedä, mutta kokeillaan. Kahden viikon päästä kysyin, miltä näyttää. Päätimme heti mennä kihloihin ja pian naimisiin.

      Minua suunnattomasti viehätti, että kaikki oli niin helppoa. Ei tarvinnut houkutella häntä mihinkään, ei myöskään seksiin. Tuntui kuin kaikki olisi tapahtunut itsestään, aivan eri tavalla kuin edellisten tyttöystävien kanssa, joiden houkuttelemiseen ja maanitteluun perinjuurin kyllästyin.

      Onnea teille roppakaupalla! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe