Aihe

Onko Putin murhaaja?

Jöns

Maidanin aukiolla venäjämieliset ampuivat mielenosoittajia. Siitä seurasi Putinin operaatio, joka johti Krimin miehitykseen ja tuhansiin kuolemanuhreihin Itä-Ukrainassa.
Aleppossa Venäjä väitti väitti taistelevansa Isisiä vastaan, mutta osoittautui, että se se tappoi tuhansittain siviilejä Assadin vastustajia, naisia ja lapsia.
Nyt Venäjä on Syyriassa ainoa ulkopuolinen taho, joka jatkaa Syyriassa tappamista oman valtapolitiikkansa vuoksi.

12

102

  Vastaukset

  • Juurikin näin.

  • Taiat olla aikamoinen vakehtelijaseko.. Häpeä jo!

  • Jönäspelle päässyt lataamosta. Ei olekkaan olut pitkään aikaa surkeita Venäjämollauksia!

  • Kuoli Venäjällä yleiseen sairauteen nimeltä "Toisinajattelija". Tulee vielä aika, kun Putinin rikokset Venäjän kansaa kohtaa selvitetään. Olen rajantakana käydessäni aina kehoittanut venäläisiä rohkeasti tekemään vallankumouksen, jolla tuo Kremlin nykyinen rikollisporukka syrjäytettäisiin.

   • Ketä tilalle vbaktiantiltuääliö,?


  • Jo silloin kun Putin tuli valtaan 20 v sitten tiesin mitä on tulossa. Putin oli salaisen poliisin päällikkö ja on sitä vieläkin, älkää unohtako sitä.

   Hänen käsialaansa ovat monet hirmuteot oman valtakuntansa alueella ja rajoilla ja ulkomailla. Venäjällä ei mitään tärkeätä tapahdu ilman hänen lupaansa.

   Tilanne muuttuu kun eräät hänen kenraaleistaan syrjäyttävät hänet. Se tulee tapahtumaan aika pian. Hän joutuu tuomiolle ja tilalle tulevat uudet miehet ja uusi komento.

  • Putin on tapattanut satoja tuhansia syyrialaisia, joten eikö sellaista voi kutsua jo murhaajaksi. Sen päälle tapattamansa maanmiehensä ja -naisensa.

   • Onhan tuo nyt tapattanut toisinajattelijoita journalisteja, joten ei se uutta ole.


  • Ukrainan kriisi alkoi kun länsimielisten ukrainalaisten vallankaappauksella, missä venäjälle ystävällinen, demokraattisilla vaaleilla valittu presidentti syrjäytettiin.
   Siitä alkoi sisällissota Ukrainassa, josta länsimaat ovat syyttäneet Venäjää, vaikka sillä ei ole ollut mitään tekemistä koko konfliktin kanssa.

   Ukrainan hallitus on koko ajan kieltäytynyt neuvottelemasta sitä vastaan taistelevien ukrainalaisten kanssa ja siksi pysyvää rauhaa ei ole saatu aikaisiksi.

   Venäjä ei suinkaan vallannut Krimiä, kuten länsimaiden valhemedia uskottelee, vaan Krim liittyi vapaaehtoisesti Venäjään sen jälkeen kun ylivoimainen enemmistö sen asukkaista oli kansanäänestyksessä sitä vaatinut.

   Syyriassa Venäjä on ollut Syyrian hallituksen pyynnöstä puolustamassa lSyyrian laillisesti valittua presidenttiä, kun taas amerikkalaiset ovat tunkeutuneet Syyrian alueelle iilman kenenkään lupaa kaataakseen Syyrian laillisen hallituksen.

   Tiettävästi missään muualla ei ole venäläisiä joukkoja. Sen sijaan amerikkaisia joukkoja on lukuisissa maissa ympäri maapalloa sotimassa omin lupinensa ja kaatamassa hallituksia, jotka eivät ole suostuneet tanssimaan sen pillin mukaan.

   Rauha maailmaan saataisiin parhaiten siten, että Amerikka riisuttaisiin aseista kansainvälisen valvonnan alaisuudessa. USA ei tarvitse mitään sotilasaseistusta, koska mikään maa eei ole uhkaamassa sitä miltään suunnalta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   5351
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   46
   4125
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   237
   2978
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   45
   2020