Onko Putin murhaaja?

Jöns

Maidanin aukiolla venäjämieliset ampuivat mielenosoittajia. Siitä seurasi Putinin operaatio, joka johti Krimin miehitykseen ja tuhansiin kuolemanuhreihin Itä-Ukrainassa.
Aleppossa Venäjä väitti väitti taistelevansa Isisiä vastaan, mutta osoittautui, että se se tappoi tuhansittain siviilejä Assadin vastustajia, naisia ja lapsia.
Nyt Venäjä on Syyriassa ainoa ulkopuolinen taho, joka jatkaa Syyriassa tappamista oman valtapolitiikkansa vuoksi.

8

56

Vastaukset

 • Juurikin näin.

 • Taiat olla aikamoinen vakehtelijaseko.. Häpeä jo!

 • Jönäspelle päässyt lataamosta. Ei olekkaan olut pitkään aikaa surkeita Venäjämollauksia!

 • Kuoli Venäjällä yleiseen sairauteen nimeltä "Toisinajattelija". Tulee vielä aika, kun Putinin rikokset Venäjän kansaa kohtaa selvitetään. Olen rajantakana käydessäni aina kehoittanut venäläisiä rohkeasti tekemään vallankumouksen, jolla tuo Kremlin nykyinen rikollisporukka syrjäytettäisiin.

  • Ketä tilalle vbaktiantiltuääliö,?


 • Jo silloin kun Putin tuli valtaan 20 v sitten tiesin mitä on tulossa. Putin oli salaisen poliisin päällikkö ja on sitä vieläkin, älkää unohtako sitä.

  Hänen käsialaansa ovat monet hirmuteot oman valtakuntansa alueella ja rajoilla ja ulkomailla. Venäjällä ei mitään tärkeätä tapahdu ilman hänen lupaansa.

  Tilanne muuttuu kun eräät hänen kenraaleistaan syrjäyttävät hänet. Se tulee tapahtumaan aika pian. Hän joutuu tuomiolle ja tilalle tulevat uudet miehet ja uusi komento.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.