Miksi Paavo ja Laura mielivät Venäjään?

Suomenetuparas

Presidentin vaaleissa valitaan presidentti, jonka pitäisi ajaa Suomen ja suomalaisten asiaa. Ulkopolitiikka on etusijalla, mutta kahden ehdokkaan venäjämielisyys on merkillepantavaa.
Puhuvatko EU-vastaisesti nämä kaksi ehdokasta siksi, että Suomi jäsi yjsin, jolloin heidän idolinsa Putin saisi Suomesta yliotteen heikkona Suomena. Onko tällainen toisen valtion eteen tehty työ maanpetoksellista, mielestäni on.
Se tiedetään, että molemmat ovat venäjämielisiä puheissaan, joten heidän paikkansa olisi Venäjän vaaleissa. Nämä kaksi vahingoittavat Suomen turvallisuutta pelkillä puheilla.

https://www.verkkouutiset.fi/jos-paavo-vayrysta-ei-olisi-olemassa-venajan-trollijohdon-pitaisi-keksia-sellainen/

https://www.ksml.fi/kotimaa/Laura-Huhtasaari-ISlle-Eihän-Suomi-Venäjälle-pärjää/1024812

39

510

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maalaisukkonen
      • paskoooooooo

        Voi PERKELE mitä paskaa, ettekö te kokoomuslaiset muuta keksi. Ei ne ainakaan vaalikassaan ole 1,5 miljoonaa natseilta saaneet: ja pistäkää ny vähä vielä vauvauutisia söpööööö...

        Apu: Niinistön suosimalla ritarikunnalla hyvin erikoinen tausta
        Jaa artikkeli:
        Uusi Suomi
        Luotu:
        7.7.2011 09:35

        Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
        Kuva
        Sauli Niinistö (kok.).

        Kotimaa

        Presidenttiehdokas Sauli Niinistö kuuluu ritarikuntaan, jonka Suomen-osaston perustaja työskenteli natsi-Saksan propagandavirassa.

        Asiasta kertoo Apu.

        Niinistö kiistää tienneensä ritarikunnan natsimenneisyydestä hyväksyessään kutsun.

        - Minut kutsui Raimo Ilaskivi, jonka hyvin tunnen ja minä luotan hänen arvioonsa, Niinistö sanoi Avun haastattelussa.

        Presidentinvaalin ennakkosuosikki Niinistö vihittiin viime viikonloppuna Konstantinus Suuren ritarikuntaan. Ritarikunnan Suomen-osaston perusti Yrjö von Grönhagen, joka työskenteli 1930-luvulla Saksan SS-organisaation tutkimuslaitoksessa.

        Grönhagenin pyysi töihin keskitysleirijärjestelmän luonut Heinrich Himmler. Miehet olivat keskinäisessä kirjeenvaihdossa.

        Suomen-osaston perustaja tutustui ritarikuntaan toisen maailmansodan jälkeen 1950-luvulla.

        Avun toimittaja kysyy haastattelussa, tuomitseeko Niinistö Grönhagenin toiminnan natsilaitoksessa. Vastaus on epäselvä:

        - Kun minä en tunne, mitä kaikkea hän on tehnyt, niin vaikea sanoa. Mutta natsit minä kyllä tuomitsen, Niinistö sanoo.

        Grönhagen itse sanoutui irti natsi-Saksan ja sen pahamaineisimman osan SS:n ihmisyyttä vastaan rikkovasta toiminnasta. Hän kirjoitti aiheesta kirjan Himmlerin salaseura. Teos julkaistiin vuonna 1948


      • PSlapsi

        JA PS. SE KRIMI ON JO VENÄLÄISILLÄ!


    • pakkaskeli

      Paavon KGB suhteet jo -80 luvulta olleet puntarissa, onpa joku väläytellyt maanpetostakin, en kyllä muista missäyhteydessä. Wikipediassa näitä on. Tässä kopio Wijipediasta:

      Seitsemän vuotta jälkikäteen nousi kohu Väyrysen menettelystä vuoden 1982 presidentinvaalia edeltäneissä tapahtumissa. Suomen Kuvalehti julkaisi syksyllä 1989 valtiotieteen tohtori Jukka Tarkan kirjoittaman jutun, jossa Väyrysen väitettiin syyllistyneen maanpetokseen keskusteltuaan Neuvostoliiton Helsingin-suurlähetystössä työskennelleen ministerineuvos Viktor Vladimirovin kanssa siitä mahdollisuudesta, että Neuvostoliitto lisäisi ns. välitysöljyn myymistä Suomelle, jolloin Suomen vienti voisi vastaavasti lisääntyä. Tämä toisi myönteistä julkisuutta talouskomission puheenjohtajana toimineelle Ahti Karjalaiselle.[54] Väyrynen kielsi ensin kokonaan osallisuutensa ja uhkaili Tarkkaa oikeusjutulla, jos todisteet Väyrysen osallisuudesta jupakkaan julkistettaisiin. Tarkan julkaisemassa kirjassa Ahti Karjalaisen urasta Väyrysen osallisuudesta todistava kirje julkaistiin Väyrysen uhittelusta huolimatta.[55]

      • pojkarnboys

        Välitysöljyn myynti oli aikanaan yleistä liiketoimintaa, ja niin kannattavaa että suomi oli lähes öljyvaltio. Mikä maanpetos se on? Tämä on maanpetos kokoomuspojut:

        Tiedoksi normaaleille perheellisille, jotka on pakotettu ylityö ja pätkätyörumbaan, nollatuntisopimuksiin, niin ettei tahdo lapsia hoitoon ehtiä viedä.
        Ennen näitä sopimuksia ei ollut. Ei myöskään Työvuokrafirmoja....

        Kauan sitte kaukaisessa maassa pohjoisessa...
        SAULI NIINISTÖ SANOI, KUSETTAKAA SUOMEN KANSALAISIA, hys hys ja katso kusetus tuli..

        ja näin se tehtiin..

        Tästä voitte vielä lukea miten idiootit junailivat meidät euroon ja aiheuttivat meille kärsimyksiä: JA RIKKOIVAT LAKIA

        Perustuslakivaliokunnan kokouksen, jonka puheenjohtajana toimi Sauli Niinistö (PeVL 14/1994) pöytäkirjassa sivulla 4 sanotaan näin...

        "Valiokunnan saaman selvityksen mukaan Suomen puolelta on jäsenyydestä neuvoteltaessa todettu, että talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheseen siirtyminen edellyttää valtiosäännön mukaan eduskunnan myötävaikutusta. Tähän viitaten valiokunta katsoo, että liittymissopimus ei vielä voi merkitä sitoutumista osallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen."

        ..ja sivulla 4 sanotaan näin..."(h)allitusmuodon muuttamista voitaisiin...pitää oikeudellisesti välttämättömänä siltä osin kuin jokin sen säännös kokonaan ja muutoin kuin tilapäisesti menettäisi nykyisen sisältönsä EU:n jäsenyyden vuoksi" .

        https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_14 1994.pdf

        Perustuslakivaliokunnan (PeVL 18/1997) päätöksessä (sivu 6) puolestaan todetaan, että "tämän mukaisesti markka voisi lakata olemasta Suomen rahayksikkö Suomen liityyttä euroalueeseen, vaikka 72 §:ää ei olisikaan muutettu." Valiokunta lisäksi toteaa, että asianmukaista on että 72§ pitää muuttaa perustuslain turvaamiseksi ja että perustuslain 72§ on säädettävä uudestaan valtiopäiväjärjestyksen 67 §:ssä säädetyllä tavalla. Tämän jälkeen perustuslakivaliokunta toteaa, että asia hoituu siten, että vaikka Suomi ottaa Euron käyttöön, niin perustuslaki voidaan saada asianmukaiseen kuntoon jossain myöhemmässä vaiheessa (1.3.2000)

        https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_18 1997.pdf

        Ville Itälä palkittin Euroon liittymispäätöksestä sisäministerin pestillä 2000-2003.
        Johannes Koskinen palkittiin oikeusministerin pestillä 1999-2003.
        Paavo Nikula palkittiin oikeuskanslerin pestillä 1998-2007.

        Itälä, Koskinen ja Nikula eivät ymmärtäneet, mitä tarkoittaa perustuslaki-1919:n 95§:n sanamuoto: Tämä hallitusmuoto on kaikilta osiltaan oleva peruuttamattomana perustuslakina, eikä sitä voida muuttaa, selittää tai kumota taikka poikkeuksia siitä tehdä muussa järjestyksessä kuin perustuslaista yleensä on säädetty

        JA nyt.. äänestäkää


    • kismesauli

      Venäjään nämä kaksi halajavat. Äänestäjiä näille Venäjältä voi löytyä mutta täältä ei.

    • pollolapallo

      Paavon venäjämielisyys on pitkän ajan tarina. MAANPETOSKIN alla olevassa tekstissä vilahtaa.

      Väitteet neuvostokaupalla vehkeilystä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Seitsemän vuotta jälkikäteen nousi kohu Väyrysen menettelystä vuoden 1982 presidentinvaalia edeltäneissä tapahtumissa. Suomen Kuvalehti julkaisi syksyllä 1989 valtiotieteen tohtori Jukka Tarkan kirjoittaman jutun, jossa Väyrysen väitettiin syyllistyneen maanpetokseen keskusteltuaan Neuvostoliiton Helsingin-suurlähetystössä työskennelleen ministerineuvos Viktor Vladimirovin kanssa siitä mahdollisuudesta, että Neuvostoliitto lisäisi ns. välitysöljyn myymistä Suomelle, jolloin Suomen vienti voisi vastaavasti lisääntyä. Tämä toisi myönteistä julkisuutta talouskomission puheenjohtajana toimineelle Ahti Karjalaiselle.[54] Väyrynen kielsi ensin kokonaan osallisuutensa ja uhkaili Tarkkaa oikeusjutulla, jos todisteet Väyrysen osallisuudesta jupakkaan julkistettaisiin. Tarkan julkaisemassa kirjassa Ahti Karjalaisen urasta Väyrysen osallisuudesta todistava kirje julkaistiin Väyrysen uhittelusta huolimatta.[55]

    • kiikkiikiikkii

      Vehkeilijöitä molemmat, muistaakseni vaalirahoitus saattaa tulla Venäjältä molemmille, toimittajat ovat kyselleet näitä ehdokkailta. EU-ero niin siitähän hyötyisi Kremli. Tekevät työtä vieraan valtion hyväksi.

    • vaivoi

      Venäjätrolleina he esiintyvät, saisivat olla Venäjän vaaleissa, aatteet sinne kohillaan.

    • juuseon
    • Hoolandia

      Caruna on Suomen asia, mutta ei enää.

    • tiro43409tir

      Sauli on suomalainen ja Suomen edunajaja. Näiden kahden etu painottuu Venäjään, tästä toimittajatkin ktselevät usein,
      Miten lienee Väyrysen ja Huhtasaaren mahdollinen kremlin tuki?

    • juusadla

      Nämä vesselit haluavat erottautua ja olla venäjän edun ja puheiden välittäjiä. Se tässä vaan on pahaa, että omaa kansaa kusettavat. Kreml kiittää näiden puheista ja tavoitteista.

    • karvaranneavanne

      Aloittaja on typerä.

    • juisad

      Kreml kiittää, että heille on sopivia äänitorvia ja kreml kiittää.

    • juustara

      Tämän kaksikon tavoitteena on ajaa Suomi Venäjän syliin ja Kremli kiittää.

      • qåaäzm

        No mihin on Niinistön tavoite viedä maatamme? Tietenkin liittovaltioon jossa itsenäisyyden rippeet ovat pois viedyt. Mitä h...ettiä te puhutte itsenäisyydestä, kun samaan aikaan annatte sen ehdointahdoin pois? Oletteko te adhd-tyyppejä vai mitä?


      • qåaäzm

        Laura ja Paavo eivät koskaan ole puheissaan halunneet Venäjän alle. He vain toimivat viisaasti kuten Venäjän kanssa kuuluu toimia, ei ärsyttäen sitä niskaamme. Näin toimii kokkarit natovouhkat. He saavat vielä toimillaan Venäjän vihat niskaamme. Eikö olisi parempi olla väleissä sen kanssa, kuin että joutuisimme täystuhoon? Te natovouhkat puhutte ihmisistä väärää todistusta sen minkä ikinä kerkeätte. Mitään todisteita ei puheillanne ole, kunhan räksytätte kuin rakkikoirat.


    • hihhulivenäjä

      Lauran ja Paavon tie Venäjän syliin vie...

    • kierreqa

      Äänestäjät tulevat tyemäämään nämä populistit. Nyt on Suomen vaalit ja nämä ehdokkaat luulevat venäjän vaaleiksi.

    • jhaöaöaö

      Tosiaan nämä kaksi ajavat selkeästi kremlin etua, todella julmaa kusetusta omaa kansaamme kohtaan.

    • skdfksdäq

      Itsekkin olen miettinyt tätä, ovat lopettamassa pakotteita, hyväksyvät krimin miehityksen jne. Eikös tärkeämpää olisi puuttua Suomen asioihin eikä nuolla Venäjää?

    • hiihtomurto
    • uytasals

      Näillä on ihme hinku ajaa Venäjän etua ja pyrkimys sinne. Venäjä haluaa heikomman naapurin ja tätä nämä kaksi venäjävesseliä ajaa. Kremli kiittää...

    • eu.pakotteet.huitzin.vit

      suomalaisia tuotteita venäjälle ja venäjän miljardi kaupat käyntiin , se lisää hyvinvointia suomeen, eikä lisääntyvät eu leipäjonot, ennen eu:a , ei edes ollut eu leipäjonoja. :P . ..siis7.

      • omavaraisia.oltiin

        eikä työkkärin kepittäviä suomalaisia. irti eu:sta.


    • hiihtomurto
    • suomipoikaolen

      Samaa ihmetellään täällä. Molemmat sallii keimin miehityksen, Huhtasaari kehuu Venäjää, eikä sitä saa estellä mihityksissä. Putin kuulemma tulee tänne 10 atomipommin jälkeen. On näillä hinku Venäjään...

    • kokokansanPaavo

      Tulette näkemään, että tuo naurettava "venäjä kortti" ei toimi enään.
      Kansa haluaa hyvät suhteet lähimpään naapurimaahan, eikä halua olla napit vastakkain uhoamassa minkään sotilasliiton siivellä.

    • kiisfaa

      Ihmetyttää kanssa tuo Väykän ja Huhtasaren niin Suomelle vahinkoa tekevä venäjämielisyys. Heidän tavoittensa on ajaa Suomea heikoksi kremlin tahdon mukaan. Siksi Nämä venäjävesselit ylistävt Venäjää.

      • enpä.keksi.mitään

        mitä ylistämistä eu:ssa on..leipäjonotko , direktiivitkö, nousevat jäsenmaksutko, eu maiden matu vaellukset..vai mitkä.


    • äänestämään

      emmekä myös ole euvostoliiton bryssiä. olemme siis perussuomalaisia.

    • Järkihoi

      Media on onnistunut Venäjän vastaisessa propagandassaan ajaessaan suomea Natoon. Vahva ehjä Venäjä on Suomenkin etu. USA:n ja NATO:n tarkoituksena on luoda sekasortoa Venäjälle kuten he ovat sitä tehneet Lähi-Idässä mm. Irakissa, Syyriassa, Libyassa jne.
      Suomessa ei tarvitsisi yhdenkään nuoren olla työttömänä, jos vihanpidon sijasta hyödynnettäisiin naapurin valtavia markkinoita mm. Pietarin alueella.
      Valitettavasti nyt on vain toisenlainen kehitys menossa. Pelottaa Sauli Niinistönkin epäselvät puheet. Mitä hän onkaan oikeasti tekemässä? Pelottavan tarkasti hän seuraa Risto Rytin jalanjäljillä.

    • kurawq

      Molempien pääpaino on ollut Suomen ja suomalaisten syöminen ja sehän tukee Venäjää. Nämä molemmat ovat venäjäntrolleja.

    • eiNiinistölle

      Miksi ihmeessä äänestätte Niinistöä, joka haluaa että Suomi liittyy Natoon ?
      Koko pakolaisongelma on USAn ja NATON syy., Ja pian meidänkin, jos Niinistö vie meidät Natoon. Vihaan sitä että Nato tukee USAn sotimista tappamalla siviilejä Irakissa, Afganistanissa ym.
      Ihmiset joutuvat sieltä pakenemaan ja tunkevat tänne,
      Ei Niinistöä, vaan PAAVO ,7

    • asiatuliselväksi

      Mitä tää yksi kirjoittelee tänne kymmeniä viestejä eri nimimerkeillä?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      7751
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      77
      3774
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1323
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1087
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1022
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1007
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      833
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      718
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      715
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      663
    Aihe