Aihe

Onkohan tämä näyttö mistään kotoisin?

dtrlk

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/31081/jqrnr/Lenovo-ThinkVision-P27u-27-4K-UHD-naytto
Vai saako suunnilleen samaan hintaan parempaa? Omaan valintaan vaikutti lähinnä ulkonäkö :D

Nykyinen kivikauden fullhd BenQ on tosi huono väreiltään ja teen paljon kuva- ja videohommia ihan vain harrastusmielessä. Ruutu on alkanut tuntumaan tosi ahtaalta teki sitten mitä tahansa ellei avaa ja sulje kaikkia työkaluja koko aikaa. Eikös 4K:lla tämän pitäisi kaiken järjen mukaan korjaantua?
Mitä tossa tarkoittaa "Vasteaika: 4/6/14 ms" minkä perusteella se vaihtelee? 14 kuullostaa jo paljolta kun nykyisessä näytössä 2 ms.

Pelaan myös, mutta en fps:iä ja ymmärrän että suorituskyky tulee todella kärsimään jos haluaa 4K resoluutiolla pelata. Päivittelen näytönohjainta sitten myöhemmin. Mitään free tai g-syncejä en kaipaa kun ei niitä ole tähänkään asti ollut.

1

277

  Vastaukset

  • Ostin sitten ja on tosi hyvä näyttö. Laadukkaan näköinen ja oloinen. Verkkokaupan hinta kyllä hyvin yläkanttiin. Vinkkinä semmonen kun kävin Lenovon sivuilla parina eri päivinä niin lätkäisi 100e alennuskoodin ja hinta meni johonkin 570 euron pintaan.

   Pelitkin pyörii ihan kelvollisesti gtx 970 näyttiksellä :D pitää vaan graffoista karsia. Mistään 60fps ei kyllä voi puhua mutta ei se ole niin justiinsa esim Battlefront 2, NFS Payback tai mitä muita nyt kokeilin. Netissä peloteltiin että tarvii gtx 1080 mutta jos ne on niitä 144hz pelaajia.
   Eikä resoluution tiputtaminen peleissä mitenkään hirvittästi vaikuttanu tän kokoisella ruudulla. Aavistuksen pehmeämpi kuva tavallaan toi vain elokuvamaista fiilistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   7082
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6832
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   269
   4170
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3012