Kertooko tämä mustasukkaisuudesta?

MarianneJulia

Pitäisikö mun pelätä ja mulla hälytyskellot soida, jos mies ehdottaa ensitreffejä hänen luonaan ja keskellä yötä vaikka asun 300km päässä hänestä, ehdottaa myös että voisin heti ensitreffeillä muuttaa hänen luo asumaan, kysyy minulta " ethän sinä mikään huora ole? ", kysyy myös että enhän ole kiinnostunut hänestä vain rahan takia.

9

813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kellotsoijalujaa

      Aika erikoiselta kuulostaa!

    • Yksilöitä

      Mikään mainitsemasi kommentti ei herätä luottamusta. Pelätä ei tarvi, kun kieltäydyt kutsusta :)
      Kunnioitus puuttuu ja kuulostaa ala-arvoiselta ehdotukselta minusta. Suorasukainen kaveri taitaa olla? Kielenkäyttö loukkaavaa.

    • apuaaah

      No todellakin pitäisi.

    • MarianneJulia

      Tämä mies on ammatiltaan yrittäjä ja toimitusjohtaja. Vuositulot 70 000 - 100 000e. Tykkään hänen luonteessa monista piirteistä, hän on vahva, määrätietoinen, ahkera paiskimaan töitä, romanttinen, osaa ottaa naisen huomioon kun halusi viedä minut ravintolaan syömään, tykkää matkailusta, tykkää bilettämisestä. Komea ja nuorekas ulkonäkö plussaa.

      4 lapsen isä. Jokainen lapsista näyttää olevan läheisissä ja hyvissä väleissä isänsä kanssa, kaksi lapsista ala-ikäisiä, jos mies olisi hakannut lastensa äitiä niin tuskin saisi tavata lapsiaan ilman valvontaa?

      Mua alkoi kuitenkin hieman pelottaa ja tuntua oudolta siinä vaiheessa kun mies halusi että muutan heti hänen kanssaan yhteen. Haluaa minut kontrolliinsa, valvovan silmän alle?

      Kysyin myös mieheltä " ethän ole väkivaltainen? " , johon hän vastasi ettei tietenkään ole, mutta kukapa sitä myöntäisi. Mietin oliko tämä vaistoa vai kolkutteliko trauma edellisestä suhteesta koska sillon olin väkivaltaisen miehen kanssa, niin nyt helposti pelkään että mun kohdalle sattuu jatkossakin sellasia.

      Miehen yhteiskunnallinen asema tuo myös luottamusta, koska aiemmin olen seurustellut rikollisten kanssa niin nyt mulla kerrankin vaikuttais olevan hyvä mies.

      Mua ei miehen suorapuheisuus haittaa koska olen itsekkin suorapuheinen ja mietin että voisko tuo että haluaa heti muuttaa yhteen johtua vaan spontaaniudesta ja nähtäisiin toisiamme joka päivä, koska välimatka tuo ongelmansa ja mua ei nykyisellä paikkakunnalla pidättele mikään, koska töitäkään ei ole. Olen myös huomattavasti häntä nuorempi, ehkä siksi miettii olenko aidosti hänestä kiinnostunut, enkä esimerkiksi vaan rahasta? Ja entä jos tuo huora kommentti on sellanen ettei hän voi sietää sitä että mulla ollut muitakin miehiä, tosin ei siinä luulisi olevan mitään ongelmaa tasapuolisuuden nimissä koska onhan hänelläkin exänsä ja myös naisia ystävinä?

    • varovaisuuttakehiin

      Kuulostaa tosi epäilyttävältä jos tosiaan tuollaisia on ehdotellut. Minun hälytyskellot kalkattais ja suuresti. Eikä ollut huumoria?
      Ja siis ette ole vielä tavanneet? Ja tiedät noin paljon miehestä? Et siis ole kaikkea tuota infoa itse omin silmin arjessa todennut vaan mies on kertonut?
      Ensitreffejä ei kyllä kannata sopia kummankaan kotiin vaikka yhteydessä olis oltukin, kun ei siitä toisesta voi olla varmuutta. Siis kuuluu hyviin normi elämän kirjoittamattomiin sääntöihin että ei sitä ensitreffeillä toisten kotiin mennä.

    • fhujgvragvr

      Ei kaikkeen tarvitse uskoa, ukko valehtele minkä kerkeää ja kyllä sen huomaa että olet jo koukussa. Ei helvata älä ole tyhmä!

    • Daadadaaa

      Niin no..eihän se kerro oikeastaan mistään, jos nyt mies haluaa ohittaa sellaiset seurustelun säännöt, että ensin sitä, sitten tätä, voithan kokeilla, voiha mies olla täysin vilpitön ja "normaali"
      Mustasukkaisuudesta ei voi heti sanoa mitään, itse katson sen persoonallisuushäiriöksi, voi tulla esiin vuosienkin kuluttua, vaikka ei mitään aihetta edes olisi, niin on käynyt minun kohdalla, siis ilmennyt puolisossani, tosin oli varoitusmerkkejä olemassa, mutta en osannut ottaa niitä todesta: miksi pesit pään, miksi kävit suihkussa, miksi siellä kesti niin kauan, kävitkö jossain muualla ym. jos tällaisia kysymyksiä alkaa tulla, niin ota todesta.
      Se huora sanahan tarkoittaa ammattilaista, en ole koskaan hyväksynyt, että tavallista naista, joilla on ollut aiempaa sukupuolielämää nimitellään huoraksi, jos sellaista alkaa kuulemaan, niin varoituskellojen on aihellista soida, olen siis mies ja parisuhteessa naisen kanssa.

    • siinnevaa

      rohkeasti vain kokeilemaan, kerran täällä eletään.

    • pop98

      Minä miehenä en koskaan ehdota naiselle muuttoa omakotitalooni, eikätreffejä koto aluksi lainkaan.
      Tulee jos haluaa.
      Naisen kenkiä alkaa vaan pikku hiljaa kertyä eteiseen enemmän ja enemmä, kuin takkeja myös, siitä huomaan että muija hivuttautuu vakituisemmaksi tapaukseksi..

      Naiset kait sillai itsekin huomaa että viihtyvät, ei sellaista päätöstä tehdä että "nyt me asutaan yhdessä".
      Vaan ajauduta tilanteeseen että on hyvä olla keskenämme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe