Mitä mieltä

erkametri

Onko tämä SM liigaa kun peli päättyy 18 -1 Sääliksi käy niitä nuoria jotka joutuvat pelaamaan tlläisiä otteluita. Naisten jääkiekossa on niin suudet tasoerot ei tällä hetkellä ole kuin kuusi suurinpiirtein saman tasoista joukkuetta eli katsoo sarjataulukkoa siinä ne ovat kärjessä

10

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkkuuttatuloksiin

      Mikä peli päättyi 18 - 1?

      • 16-1

        Ilmeisesti 16-1
        Ilves-KJT


    • Jääkiitäjä

      Kyseessä taitaa olla KJT:n joukkue, joka mielestäni pelaa väärässä sarjassa. Eikö joukkue ole ollut kaikki vuodet sarjan hännillä? Miksi joukkue ei vedä pelaajia puoleensa?

      Tulospalvelun mukaan KJT:n naisten liiga joukkueessa pelaa paljon nuoria lupaavia pelaajia. Heille ei varmastikkaan ole helppoa kerätä itseään toistuvien tappioiden jälkeen. Tilannetta ei helpota valmennuksen huutaminen pelaajille, joka kuuluu vastustajan vaihtopenkille ja pukkariin asti. Toivotaan ettei nuorilla motivaatio karise. Mikäli näin käy useampi pelaaja ei todennäköisesti KJT:n paidassa jatka. Olisiko joukkueen valmennuksen ja johdon syytä katsoa peiliin?
      Mielenkiintoista nähdä mikä pelien taso on ensikaudella kun kaksi joukkuetta nousee mestiksestä liigaan. Huhujen mukaan liigan ykköspelaajat eivät ole tästä mielissään, lähtevätkö he merta edemmäs kalaan?

      • huolestunutpelinpuolesta

        No ei varmasti tykkää. Kuka haluaa pelata noita 16 - 1 pelejä? No toisaalta saadaanpahan myös Kjt:lle jokunen tasainen peli ainakin toivottavasti. Tosin voimasuhteet saattavat tasoittua jos olympiakauden jälkeen tulee normaaliin tapaan lopettamisia. Yksi haaste seuroille tulee olemaan talous sillä huhujen mukaan useampi kokenut pelaaja vastustaa sarjan laajenemista siitä syystä kun kustannuksia tulee lisää ja pelit tulee olemaan hyvinkin epätasaisia. Ilmeisesti seurat joutuvat jostain etsimään sponsorit parhaille pelaajilleen jotta he jatkavat pelaamista. Ettei vaan olisi uutta jyppiä tulossa....


    • totuustaitehtävä

      Eihän tuo varmasti helppoa ole kun peli repeää noihin lukemiin. Mutta pari viikkoa sitten Ilvestä vastaan peli päättyi 1-3 eikä varmasti ollut kellään valittamista etteikö ollut jännittävämpi peli vaikka tietysti sarjakärki sitäkin hallitsi.

      Fanseatin tauolla tai jossain vaiheessa otteluvalvojaa haastateltiin ja hän oli aika hyvin hereillä siinä, että kummasti KJT:stä aina kelpaa pelaajia muihin seuroihin. Ja eihän se silloin helppoa ole jos vaikka Lohjan ja Keravan suunnalta Blues nappaa parhaita pelaajia riveihinsä kun ne ovat ensin heille siellä kasvatettu ja vaikka 1-3 vuotta saaneet vielä pelata valmiiksi naistenkin pelejä. Bluesilla kun ei ole juuri omia nuoria riveihin noussut montaa eikä ihan äskettäin.

      Menestys tai sen mahdollisuus luo tietysti imua, vaikka olisi sitten lopulta niin iso ryhmä ettei aina mahdu edes kokoonpanoon.

      • naiskiekkofani

        Näinhän se kilpaurheilussa menee. Kyllä Kjt:n suunnalta on ihan avoimesti sanottu se ettei he pysty kilpailemaan esimerkiksi maajoukkuepelaajista Bluesin kanssa ja aikaisemmin oli kantona kaskessa myös Hpk. Nyt Hpk näyttäisi ainakin viimevuoden perusteella lähtenyt hakamaan nuoria pelaajia ryhmäänsä ja hyvä niin. Mitä tuohon kehittymiseen tulee niin varmaan ensin on hyvä hakea pelejä naisten sarjoista vaikka sitten Kjt:sta, mutta jos haluat kehittyä pelaajana niin kyllä silloin on ihan järkevä siirtyä Bluesiin kun pääset harjoittelemaan parempien pelikavereiden kanssa. Jokainen varmasti ymmärtää myös sen että menestyvässä ja voittamaan pystyvässä joukkueessa on keskimäärin mukavampi pelata kuin joukkueessa jossa jo kauteen lähdettäessä tietää että pelit päättyvät runkosarjaan kun nyt ei ole karsintoja. Olisikin paljon parempi ratkaisu jättää sarja laajentamatta ja Kjt:n ja Lukon tulisi yrittää houkutella pelaajia jollain tavalla näistä nyt mestiksen kärkipäässä olevista porukoista esimerkiksi Raumalle Tps:stä ja RW:stä Keravalle ja niin edelleen. Jos sarjaa laajennetaan niin tasoerot vain kasvavat ja nousijajoukkueilla olisi ensiarvoisen tärkeää saada uusia pelaajia ensi kaudelle, mutta niistä samoista pelaajista kilpailee varmaan myös Kjt ja Lukko.


    • ellukkasa

      Mitkä ovat oikeat vaihtoehdot? Hyviä pelaajia ei ole riittävästi ja sen takia tasoerot on suuret. Ei ketään voida pakottaa siirtymään lukkoon tai kjt jotta nämä pärjäisivät

    • Katsoja1243

      Luulen, että laajentamisella haetaan lajille pitkäjännitteisesti laajempaa näkyvyyttä junioreille. Junnuissa on kuitenkin Suomen naiskiekon tulevaisuus. Mitä enemmän on pelaajapolkuja alueellisesti liigaan, sitä helpompi on jatkaa harrastusta ja kiinnostua ylipäätään lajista. Tiedän, että laajentaminen tuo seuraaville vuosille tasoeroja, mutta ehkä se on isku, joka tietoisesti otetaan, jotta voidaan tarjota pelaajapolkuja kasvavalle harrastajakunnalle.

      • huolestunutpelinpuolesta

        Varmasti asia on juuri näin että laajennusta tehdään pitemmällä tähtäimellä. Laajennuksen ajoitus on mielenkiintoinen. Yleensä aina olympia kauden jälkeen tulee paljon lopettamisia ja niin varmaan nytkin, mutta en usko että niin paljon kuin tavallisesti koska vuoden 2019 mm kisat pelataan Suomessa. Mitä sitten kun kotikisat on pelattu? Silloin viimeistään moni kokenut pelaaja lopettaa ja sitten onkin kiva nähdä minkälainen sarja nähdään. Sarja voi tasoittua kun parhaat lopettaa tai sitten käy kuten aikaisemminkin eli ne sarjan parhaat pelaajat jotka ei lopeta niin hakeutuvat muutamiin seuroihin ja nähdään entistä isommat tasoerot sarjan kärjen ja hännän välillä kun joukkueita on 10.


      • Tasoerotkasvaa
        huolestunutpelinpuolesta kirjoitti:

        Varmasti asia on juuri näin että laajennusta tehdään pitemmällä tähtäimellä. Laajennuksen ajoitus on mielenkiintoinen. Yleensä aina olympia kauden jälkeen tulee paljon lopettamisia ja niin varmaan nytkin, mutta en usko että niin paljon kuin tavallisesti koska vuoden 2019 mm kisat pelataan Suomessa. Mitä sitten kun kotikisat on pelattu? Silloin viimeistään moni kokenut pelaaja lopettaa ja sitten onkin kiva nähdä minkälainen sarja nähdään. Sarja voi tasoittua kun parhaat lopettaa tai sitten käy kuten aikaisemminkin eli ne sarjan parhaat pelaajat jotka ei lopeta niin hakeutuvat muutamiin seuroihin ja nähdään entistä isommat tasoerot sarjan kärjen ja hännän välillä kun joukkueita on 10.

        mm 2019 kisoihin tähtäävät pelaajat tuskin haluavat ensi kaudella pelata 16-1 pelejä useampaa joukkuetta vastaan. Jos 10 joukkuetta, niin voisi vetää esim alempi ja ylempi jatkosarja ja vielä villillä kortilla mestiksestä alempaan nousisi 1-2 joulun jälkeen.. Palvelisi Vahvempia ja heikompia joukkueita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe