Miten valitaan johto?

U.Telias

Kommunisteiltä ei tule vastausta. Miten täältä?
On olemassa niinsanottu tieteellinen sosialismi. Voiko joku kertoa miten semmoisessa järjestelmässä valitaan opin mukaisesti johto?

3

339

  Vastaukset

  • Miten valitaan johto?

   Johto valitaan kulutuspisteen tehon vaatiman virran mukaan, sekä käyttöpaikan mukaan. Sillä on merlitystä, onko johto ilmassa, maassa, vai vedessä.

  • "Miten valitaan johto?"

   Miten olisi huutoäänetys "punakaarti tyyliin" ? Jos vaivaudut lukemaan tuota V-liiton toimitsijain täyttämää palstaa tai sitten noita "vitteleitä ja vätteleitä" vai mitä nuo "tiitit ja tuutit" ovat?
   Siellähän kaadetaan hallituksia kuin saraheinää ja jokaisesta "teinistä" tehdään pääministereitä. Työelämää , Turkkia ja veropinnareita otetaan haltuun ja vallankumous on heti Lattekahvilan ja punaviinipaikan ulko-oven vieressä. Jos ei naama miellytä niin paiskataan paukkupommilla ja toivotellaan menemään siihen erääseen v-llä alkavaan paikkaa joka ei edes avioliiton oloiss jakamaton ole ? Mikä hauskinta se, ettei enää tarvitse katsella mikä kuva koristaa huusin ovea sisälle vaan ja silleen. Kyllähän se oikein onkin kun "mömmelöt" vapautuvat ei niilä silmillä mitään kuvia edes nää ja miehetkin synnyttelevät uusia ovien availijoita.
   Ja mitäpä niistä johtajista kun aate on saunapuhdas, eikös se kollektiivinen johtamismalli ole sen vasemmistolaisuuden perusta ?

   Se , että on yksi kieli , yksi valtakunta ja yksi kansa sekä yksi johtaja on sellaisen vääräalkuisen sosialismin perus ismi, niin sen kansallissellaisen ??

  • "Kommunisteiltä ei tule vastausta. Miten täältä?"

   Vastaus löytyy kirjallisuudesta sen on antanut meille Lauri Viita Tampereen Pispalan poika.

   Johtaja.

   Sen joukon johtajaksi nimittäisin,
   ken pitkäkaulaisin on ja pienipäisin.
   Kas painopiste jää se silloin matalalle,
   ja kukon nuppi kauas loistaa tunkiolta maailmalle.

   Jos tutkailee poliittisia johtajia tuo on siellä sääntö ei poikkeus !!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   135
   6118