Anna ääni Paavolle, muutospotti Suomelle

siperia.ei.opettanut

Me nimittäin teemme suuren palveluksen suomalaisille, nopeutamme Sipilän hallituksen hajoamista ja puoluejohtajien vaihtoa, yllätys yllätys, useammassa puolueessa saman tien.
Minun mielestä raharikkaiden kokoomusvetoiselle voitonmarssille on laitettava piste, ja pidettävä huoli kokonaisen Suomi-neidon kunnosta.
Ja nyt ei ole kysymys 180-astetta laillisuuden suuntaan Paavosta, vaan laillisen linjan Paavosta, jota pitävät valtaketkukepulit pilkkanaan.
Meidän 180-astetta pyörii vielä pitkään etsien "sitä" suuntaansa.

47

811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄäniPaavolle

      Totta Paavolle lähtee ääni ihan periaatteesta, nyt tarvitaan muutosta tähän nykyiseen politiikaan. Sipilähän poistunee takavasemalle jos Vanhanen häviää äänissä Paavolle.

    • basalsta

      Onneksi veltto sauli ei jatka enää pilannu suomikuvaa liian kauan..Kaikkee ne immeiset on äänestäneetkin aikoinaan,mutta nuy puhaltaa tuulet idästä hyvä toverit!!

      • laktastyyli

        Joo Väyryselle ääni. ei hukka viivoile ja eliitin kamuile ynnä muile ideologia kannattajille , ideologit pitäköön, ideologiansa lauloi Juice aikoinaan , siinä ajattelemista.


      • ajatelkaavähän

        Haluatteko te tosissaan että koko maailma nauraa ja säälii meitä, kuten me teemme amerikkalaisille Trumpin takia. Tämä maapallo ei kahtä pelleä kestä.


      • muutostahaluava
        ajatelkaavähän kirjoitti:

        Haluatteko te tosissaan että koko maailma nauraa ja säälii meitä, kuten me teemme amerikkalaisille Trumpin takia. Tämä maapallo ei kahtä pelleä kestä.

        Köyhät kyykkyyn malli on jatkunut 6 vuotta.


    • hyvätpalvelut

      Suomeen tulossa taas 3600 pakolaista muista Eu maista.

      • laktastyyli5

        Joo niitä parta babyja, mutta suomalainen duunarihan ottaa mielellään näitå " rikastuttajia " . kun ollaan niin , solidaarisia eikö ??


    • Suomi-PaavoV

      Paavo ei ole pelle, Trump taitaa lähestyä kuningaspellen ykköspaikkaa. Muutama julma tyranni ja kansansa listijä on vielä edellä.
      Paavo on painoarvoltaan oikealla tavalla kokemustaan käyttävä alkiokeskustalnen, eikä ole samaa sekundasakkia, jota esim. meidän paikallisen kokemuksen osasto on.
      Sipilä on sulautunut osaksi köyhiä kurittavaa oikeaa kättä, toiminut pääministerinä kokoomuksen ideologian toimeenpanijana, nimittäin eliitin ja omistuksen keskittämisen ydintä.

      Äänestän takuuvarmasti Väyrystä, vaikka tarjolla olisi "salonkileijonat" Haavisto, Vanhanen, Niinistö jne...
      Nämä pressanvaalit ovat eduskuntavaalien esivaalit. Muistetaan tämä, samalla kun tuemme parhaan Suomi-leijonan, Paavon, johtamaan ulkopolitiikkaa.

      • PaavoonPaavorussian

        Eilen Yle fem- pressakeskustelussa. Paavo ilmaisi, että nyt hän on lempeä puheissaan Saulia kohtaan, koska oli saanut opetusta, että ei saa olla noin "hyökkäävä" istuvaa
        presidenttiä kohtaan.
        Eilen illalla oli "lempeä Paavo" Saulia kohtaan. Hänen sanomansa mukaan sekään ei nyt kelpaa.

        Että ihan on presidenttipeliä. Huomasittehan, että Niinistö korjasi Väyryselle , että rajat ovat olleet valvottuja v. 2015 , vaikka Väyrynen toista väitti ja koetti sitä eri yhteyksissä aikaisemminkin pitää valttikorttinaan pakolaisten vyörymisestä johtuen Suomeen mm. Venäjän kautta.


    • kansliasta

      Venäjä pakotteet pois niin alkaa vienti vetään.

      • lopunalkua

        Natomyönteinen Niinistö pressaksi ja natoon ja venäjä vetää itse rajat suomeen kiinni mitä suomi ei kestä. Väestö vanhenee huoltosuhde romahtaa ja suomen vanhuspalvelut ja seuraavana sote avataan kansainvälisille pörssipelureille. Suomi on tuhon tiellä ja valitettavasti peruuttamattomasti. Seuraava hallitus vielä joten kuten kärvistelee kykenemättä Sipilän tuhoja korjaamaan mutta sitä seuraavat ovat niin kusessa kun olla voivat kykenemättä pelastamaan syntynyttä tilannetta missä suomi makaa.


    • paavo_vanhpieru

      EU on laskenut että Suomeen mahtuu 63 miljoonaa uutta pakolaista. Eu:a irti ja ääni Lauralle!

      • laktastyyl5

        No nytkö tää EU :n malli maa ( oppilas ) alkaa kiukutteleen Lauran johdolla. Ehei. Kyllä suomi jaksaa vastaan ottaa tuon vaivaiset miljoonat. tehdään nyt todenteola tästä Suomesta se , pohjolan Japani, näitten , tulevien moniosaajien turvin. Suomi kaipaa tätä , aivotuontia.


    • onnea.lapsenhankkijat

      Laurasta ei suinkaan tule presidenttiä, mutta hän on perussuomalaisten tuleva puheenjohtaja ja ehkäpä ministeri, eipä muuta. Mutta nuokin paikat valovuosien päästä.
      Naisessa on jotakin kansallisesti varottavaa, onko liian puhdasotsainen "arjalainen"?
      Paavo Väyrynen on sen sijaan maamme päämies-isä-sarjaa.
      Niinistö teki Jennin kanssa temput, perhelisäys hyödynnetään, kun valjastaa vaalivankkureihin kansan, muikeasti suosion aallon, että pressanlinnaan nouseekin kahden sijasta kolme, vahvistusta kansanperheenä prinssi tai prinsessa sininen.

      • Syytähän

        Laurasta voi tulla puheenjohtaja, mutta ministeriä hänestä ei tule koskaan. Syy tähän on se, ettei kukaan halua samaan hallitukseen tämän porukan kanssa.


    • orvokkilehdokkivuokko

      Sanoisinpa nyt Teille arvoisan kirjoittajat. Jättäkää nyt Niinistön ja hänen puolisonsa lapsenhankinnat tämän presidentinvaalien ulkopuolelle. Voi hyvää päivää!!

      Matti Vanhanenkin letkautti yhdessä keskustelussa, että heistä (tarkoittaen itseään ja muuta ehdokasjoukkoa) ei ole siihen, mihin Sauli kykeni. Todella noloa valtion päämieheksi hakevan arvoisensa puhetta.

      Olisi tullut letkauttaa Vanhaselle, että ei taitaisi muista ehdokkaista olla siihen, mihin Vanhasella oli viidenkympin villityksen aikana naisseikkailuja selvitelleensä ja oikeusprosesseissa käsiteltäessä kirjeenvaihtoa ja kirjojen kirjoittelua. Siihen tuskin olisivat muut ehdokkaat kyenneet... Olisi ollut paneelissa syytä muistuttaa.

      Mun mielestä äänestäkääpä ketä haluatte, mutta jättäkää nyt ihan iholle menevät asiat . Mehän haemme Suomelle presidenttiä, joka on lahjakas ja osaava ulkopolitiikan johtaja.

      Ja kuten Vanhanen sanoi eräässä haastattelussa, että hän Matti Vanhanen ei puuttuisi
      sisäisiin asioihin, eikä puolueen sisäisiin asioihin, Melkoinen arvojohtaja. Jos hänessä ei ole potkua toimia ulkopolitiikan johtajana ja hän ei puutu sisäpolitiikkaan, niin ihan saa harmaa Matti istua rauhassa Mäntyniemessä. Mutta kenestä tulee "Alli". Hei , kuka tietää. onko Matti kyennyt hoitamaan näinä aikoina ken on maassa maan Äitee, jos Matti olisi pressa? Hehhee,, kuten Paavo Väyrynen vinoili eilisessä paneelissa....

    • isioisä

      Sinulle samoin, älä puutu henkilökohtaisiin, kuten sinä otat kantaa Vanhasen naisasioihin!
      Ihana asia saada lapsi, onnea ja siunausta 70-vuotiaalle isälle, ja 40-vuotiaalle äidille.

      • Haukionkin

        Eiköhän siinä ole joku ampunut sivusta, tuleeko musta vai valkea?


    • KansojenMereen

      Aikoinaan kun neuvostoliitto romahti, ja sosialismin ikeenalta vapautui m.m. palkkanin maat, niinresitentti Koivisto ja ulkoministeri Väyrynen harasivat vastaan Viron uutta itsenäistymistä. Kaarle kuninkaan maa oli jo tunnustanut Viron, niin ulkoministeri Väyrynen ilmoitti: "Ettei Viro täytä itsenäisen maan tunnusmerkejä".
      Toisin sanoen resitenntti Koivisto ja ulkoministeri Väyrynen olisivat olleet valmiina hukuttamaan sukulaiskansamme neuvostoliiton kansojen mereen.

    • höpsinrinne

      Numero 5 on hyvä vaihtoehto.

    • paavoobparas

      Minä ennustan, että Paavo on seuraava presidentti. Paavo tulee kirkkaasti menemään toiselle kierrokselle. Paavo on paras.

      • keskustaanpettynyt

        kyllästynyt.
        Ennustan minäkin Paavo menee kirkkaasti edelle Matin.


      • laktastyyl777

        sammoo mieltä olen minäkin. Paavosta tulee Suomen pressa .


      • pyhäkäs
        laktastyyl777 kirjoitti:

        sammoo mieltä olen minäkin. Paavosta tulee Suomen pressa .

        Ee muuten tuu IÄNESTIN MATTIA Oesin Iänestännä POAVOO Sanot Myöhään Valitan .Onhan POAVOLLA Dementtia oireita!


    • älyvapaa.vaalikarja

      Seurasin just vaalipaneelia is-tv kautta, tuli suorana.
      Kyllä se vaan niin on, että Paavo on vahvin aidantolppa globaalisti katsoen loppuun saakka.
      Sauli vaikuttaa valitettavasti alentuvalta suosikkistatuksen voimalla, helppoa voittoa mielii.
      Matti vaappuu hillityn ja asiallisen kaapunsa kanssa.
      Merja on viihdyttävä ja viisas nainen.
      Tuula säntillinen ja altavastaaja ihan auttamattomasti.
      pekka pätee kansainvälisellä liikkuvuudellaan.
      Laura on peilikuva itsekkään ajattelun kanssa.
      Nils sellainen yhden voimsanan mies-nato.

    • 80-luvun

      huru-ukkoa äänestää samalle vuosikymmenelle jääneet huru-ukot ja -akat . Paavon omahyväisyys on kyllä aivan omassa luokassaan mutta että joku vielä jaksaa näitä vanhoja kekkosen aikaisia ja vähän sen jälkeisiä mantroja niin huhhuh . Suomella ei ole pitkään aikaan ollut eikä tule yhtä hyvää presidenttiä kuin Sauli Niinistö

      • 80-Luku

        Missä vaiheessa totuudesta on tullut omahyväisyyttä. Markkakin(eli oma valuutta) vietiin kierosti pääministerin ilmoituksella, vaikka olisi ollut kansanäänestyksen paikka. No silloin ennen äänestystä maksoi parhaimmillaan 5 mk, nykyään parhaimmillaan 4 €. Elikkä halventunut on. No onneksi SDP nyplää nykyään omia villapaidanhelmojaan, ja kauan tällä menolla. Lopputulemana 80-luvulla meni hyvin ja oli työpaikkoja, MUTTA MUTTA sitten tuli Holkerin hallitus, joka vapautti rahamarkkinat. Ja Tässä ollaan. Ja palkkiona Liikanen Suomen pankin johtajana. Se niistä HURU-UKOISTA. Ääni ainakin täältä Paavolle.


      • 80-Luku

        Siis kahvikupillinen(korjauksena mainittakoon).


      • joteskiroteski

        4 on vähemmän kuin 5 . eu siis alensi hintoja.. vai alensiko ?!? 8(


    • isukki.sauli

      Saulin paikka on kotona, vauvanhoiddossa on vanhalle miehelle riittävästi.

    • nuoretäänestäänmuutos

      No näinhän se on,turha olla 80kymmppiseksi pressana.

    • Patruunantuho

      Kannatettava ajatus!

      • Nojollaan

        Kyllä kansa tietää. Paavo pressaksi numero 7 poikkiviivan kanssa.


    • eitälläkertaa

      elää eri vuosituhannella.

      • mennytmiesPaavo

        kuten laulussa sanotaan


    • isukki.sauli

      sinä elät. keskustan ristiriitainen henkilöpolitiikka, toisaalta henkilöitä pönkkäävä, toisaalta jotakin potkiva, ja omissa piireissämme malliesimerkein,on itsessään syy äänestää paavoa matin sijasta. valmistahan maailmasta ei saada yhdellä vaihdolla, mutta on se vaan valtava tulevaisuusloikka paremman, hyväksyvän ja rehellisemmän suomen puolesta.

      sauli on kaikkein merkittävimmässä roolissa ja paikassa, hoitaessaan isoisän iässä isän rooliaan kotona jennin apuna.

      • paavoennenmattia

        tämä pyhäjärven keskustan toiminta todellakin vaikuttaa tämän seudun äänestys käyttäytymiseen.


    • siirtymävaihe

      Pahan kerran, nyt se kait sitten tapahtuu. Ryöstösaalis äänissä liikahtaa ihan muualle, vaikka huomattava määrä perinteisesti puolueuskollisia äänestää keskustaa, tällä kertaa tosin Paavo Väyrystä.
      Presidentinvaalien toinen kierros vastakkain Sauli ja Paavo.
      Ja se on varma, että keskustan riveistä mennään lakki kourassa Väyrysen tueksi, sillä ei kait nyt kukaan suhteellisen tervejärkinen keskustalainen äänestä kokoomuslaista.
      Vasemmiston puolelta tultaneen myös Paavon tueksi, vihreistä en ole varma.

      • pyhäkäs

        Ja mitä vielä PAAVO on DEMENTIKKO Kuuntele Häntä!


      • aloitukselle.10pist
        pyhäkäs kirjoitti:

        Ja mitä vielä PAAVO on DEMENTIKKO Kuuntele Häntä!

        Meidän 180-astetta on dementikkoon oirehtiva, retosteli 180 laillisuuden suunnasta, oli vaan selvästikin hukassa koko kauden, misssä päin se laki on.
        Paavo Väyrynen presidenttiehdokas ei ole dementikko, hän on hyvällä itsetunnolla varustettu vahvan osaamisen poliitikko..


    • reseptiä.suositan

      Hyvä kirjoitus, äänestän nro 7. Vain ne ihmiset, joilla on jo arjen tarpeet turvattu ja massia hyvin plakkarissa, äänestävät Saulia, kokoomuslaista. He eivät välitä, miten muilla menee ja miten he tulevat eriarvoistuvassa maassa pärjäämään tulevina aikoina. Vain oma napa riittää.

    • mennäännäillä

      Massia on.

    • ei.tätä.päivää

      pidän kyllä matista ja paavosta ja saulista. heissä on valtiopäivämiehen näköä ja arvoa. Sitten sanon, että saulin olisi pitänyt olla arvojohtajuutta näyttävä, ja vieläpä omien puheidensa mukaan, eli olla sanojensa mittainen mies, ja jättäytyä pois pressan kisasta, kun nuorehko vaimo odottaa perheen esikoista.
      Valta on selvästi makiaa, vallankin kun tietää, että miljonäärit, veronkiertäjät ja muut salonkityypit suosivat miestä, jolla on lisäksi hyvä kansan suosio.
      sauli on tänä vuonna 70 v. ja koska presidentin työ on julkista yötä päivää, niin vaikka miten sompailisivat lapsen ehdoilla, lapsi on vain kerran lapsi ja isukki on niin isoisän ikäkypsä että naurattaa. ho hoi, miten aiemman liiton saulin pojat kutsuvatkaan tulokasta.??
      onko pikkuinen veli, sisko, täti, setä, eno vai mihin liittoutumaan perimä iskee?

      • emokas

        Ei Sauli ole Piolookinen isä ehkä Pojat ollu asialla?


    • Porskuttaa

      Ehtokkaista ainut joka on väitellyt tohtoriksi on Puavo.
      Mutta.... mutta, Millainen olikaan väitöskirja???? " Euroopan jako säilyy ikuisesti ja Neuvostoliitto on ikuinen".

      Sitten alkoikin vyöryä. Neuvostoliitto romahti, ja itäinen eurooppa sai sen vuoksi vapauden!!!!!
      Stasin arkistotoja onneksi kiellettiin aukaisemasta. "Tiitisen listat".

      Mutta Puavo vain porskuttaaaaa.

    • tosionkija

      Oikea Media muistuttaa lukijoita tasavallan presidentti Sauli Niinistön puheesta viime syksyltä. Keskustelu maahanmuuttopolitiikan epäonnistumisesta käynnistyi Turun joukkopuukotusten jälkeen syksyllä. Presidentti Niinistö oli puheessaan sekä voimaton että neuvoton. Hänen mukaansa asialle ei voida tehdä mitään ja maahantulo on luonnonvoiman kaltainen ilmiö, jota voi vain seurata sivusta:

      "Maahantulo ei ole päättymässä. Edessämme on vaikea keskustelu: Miten ylläpitää humaania yhteisöämme samalla vaarantamatta sitä? Tämä keskustelu on syytä käydä perinpohjaisesti", presidentti sanoo.

      Kansainvälisen politiikan asiantuntijat ovat toistuvasti osoittaneet, että Suomi olisi voinut pysäyttää Ruotsin rajalle kaikki sitä kautta maahan tunkeutuneet, kansainvälisten sopimusten mukaisesti, koska Ruotsi on turvallinen maa. Suomi voisi koska tahansa aloittaa tilapäiset rajatarkastukset ja estää maahantunkeutumisen turvallisista maista kuten Ruotsi, täysin kansainvälisten sopimusten mukaan.

      Tästä huolimatta presidentti Niinistö korosti suurlähettiläspäivillä syksyllä pitämässään puheessa, että Suomea sitovat kansainväliset sopimukset pakolaisista ja turvapaikanhakijoista ”ja niitä noudatamme”. Joko Sauli Niinistöllä on oma henkilökohtainen tulkinta kansainvälisistä sopimuksista tai hän ajaa tarkoituksella politiikkaa, jossa Suomen rajojen sisäpuolelle otetaan ilman kontrollia kaikki, jotka Suomeen päättävät tulla. Jokaisen maahan tunkeutuneen kohdalla aloitetaan vuosia kestävä pitkä ja kallis prosessi, joista valtaosa päättyy kalliiden ja yhteiskuntaa kuormittavien valituskierrosten kautta kielteiseen turvapaikkapäätökseen. Sen jälkeen alkaa paperittomana maassa oleilu, jonka kestoa on mahdotonta edes arvioida.

      "On siis syytä tehdä selväksi: Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse", väittää Sauli Niinistö. Asiantuntijat pitävät Saulin väitettä outona. Sveitsi, Australia ja lukuisat maailman menestyneimpiin maihin kuuluvat länsimaat huolehtivat rajojensa valvonnasta vastuullisesti ja oman kansan turvallisuudesta huolehtien. Sauli Niinistön ulkopoliittinen osaaminen tuntuu hyvin huteralta ja vastuuttomalta, kun hän ei vaikuta tietävän miten muualla maailmassa johtavat länsimaat toimivat.

      • suomalaiset.ei.lue

        Eikö tämä oikea media ole niitä Pietarin Tiltujulkaisuja eli ryssien mölyä?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1796
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      105
      1564
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1387
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe