Puolueväki vihaa suomalaisia

ei-uutta

Presidenttiehdokkaat vaativat humaanisuutta pakolaisia ja muita ulkomaalaisia kohtaan mutta suomalaiset ovat heille vain saalistuksen kohde joitten asioista he viis veisaavat. Valtaeliitti rosvoaa suomalaisilta rahat omiin lysteihinsa ja yritystensä tukemiseen . Nyt suomalaisilla on jo biljoonan velat ja käteinen on lopussa. Tämä korruption lopputulos merkitsee väistämättä konkurssia jota tuo rikkaiden eliitti ei edes häpeä eikä pyri enää estämäänkään kun he ovat saaneet EUlta sen keskuspankin avulla kaiken takuun ja tuen keskuspankki rahalla jonka suuruus hämmentää niitä jotka jotain puhuvat kansantalouden nimissä.
Loputtomasti köyhdytetty Suomen kansa kyllä ymmärtää asiat mutta nämä presidenttiehdokkaat eivät edes piittaa kansan puheista mitään ,ikäänkuin kansan tulevalla kotalolla ei olisi heille mitään merkitystä. On täysin selvää ettei tällä porukalla ole mitään oikeutta Suomen politiikassa eikä johdossa kun he eivät näytä mitään inhimillisiä piirteitä vaalikampanjoissaan vaan suoraan pilkkaavat mm köyhiä ja lopuksi kaikkia suomalaisia joka lauseessaan. EUsta ei ole apua presidentille kun EU hajoaa oman typerän rahapolitiikkansa vuoksi. Kukaan suomalainen ei sitten enää usko näihin poliitikkoihin kun ylipääsemättömät velat tulevat kansan maksettaviksi. Sitten raha todella ratkaisee kun sitä ei enää ole ja säästötkin on hävitetty EKPn avustuksella.
Eliitti on tuhonnut hyvin toimivia yrityksiä satoja tuhansia ja heistä on tullut työttömiä joita valtapoliitikot nyt nälvivät ammatikseen. Heidän yrityksensä on tuhottu uskovaispoliitikkojen toimesta, Nämä uskottelevat edelleen suuruudenhulluuden ja ahneuden luovan työpaikkoja vaikka todellisuudessa luodut työpaikat vain lisäävät työttömyyttä koska ne ovat liian kalliita kansalle . Tätä kutsuttiin ennen utopiaksi. Nyt utopia siis pelastaa muka Suomen. Olisi varmaan auttanut paljon jos uskonnot olisi erotettu valtiosta ja estetty tämän kaltainen toiminta valtion johdossa.

2

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuuskomissio1

      FST 5 kanavan tentissäkin suurin osa pisti parastaan, kertoakseen kuinka meidän suomalaisten kuuluu auttaa kaikkia jotka tänne tupsahtavat parempaa elintasoa hakemaan :/

      Huhtasaari ja Väyrynen ainoita, ketkä vähän toppuutteli, Haavisto ja Haatainen vouhkasivat siitäkin edestä.

      • Isänmaallinensuomalainen

        Väyrynen ja Huhtasaari ovat todella kiinnostuneita suomalaisten asioiden ajamisesta ja sanovat sen suoraan. Vanhasta ja Niinistöä Suomen etu kiinnostaa aika vähän ja muille suomalaisten edun ajaminen on suorastaan vastenmielistä.
        Miten suomalaisesta politiikasta on tullut näin epäisänmaallista? Mikä siinä on, että jotkut pitävät hallitsematonta maahanmuuttoa jonain luonnonvoimana, johon ei muka ole olemassa ratkaisuja? Jatkuvasti kuulee sellaista roskapuhetta, että ei-toivottua maahantuloa ei voi estää yksinkertaisilla keinoilla. Kas kummaa! Sattuvatpa australialaiset vain estämään ei-toivotun maahantulon hyvin yksinkertaisella keinolla: ottavat maihinnousua yrittävät kiinni ja vievät pois. EU voisi aivan hyvin toteuttaa Välimerellä samaa politiikkaa. Ja Suomi voisi käännyttää Ruotsista tulleet kun vain viitsisi toimia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe