Antakaa ääni Väyryselle

Numero7

Painu mäkeen KIKY:inesi , aktiivimalleinesi - köyhien kyykyttäjä. Meitä sorrettuja on enemmistö. Me emme äänestä Matti Vanhasta - emmekä Sauli Niinistöä, vaan Paavo Väyrystä.

Muuttuu hallitus - muuttuu presidentti - muuttuu maa. Palatataan hyvään aikaan ennen uusliberalismia ja NWO:ta /juutalaisten maailmanvaltaa.

Kansalla meni hyvin vielä 1980-luvun lopussa. Ei mene enää. Tuolloin pääosa tuloista meni työntekijöille. Töitä oli. Oli myös sijoittajia kotimaahan. Pääomia ei voinut liikutella rajojen yli, jolloin sijoitukset jäivät Suomeen, Se merkitsi taloudellista toimeliaisuutta Suomessa.

Rahavirtojen vapauttamisen jälkeen kaikki alkoi mennä kansallisvaltioiden kannalta päin helvettiä. Pääomapiirit tekivät suuria voittoja tekemällä vain rahalla rahaa. Mitä se työllistää - ei mitään. Kansantaloudet joutuivat ottamaan velkaa pyörittääkseen sosiiaalpuoltaan.

Finanssikapitalistit ovat saaneet riehua globaalissa taloudessa mielin määrin. Finanssitalouden tuotot maksetaan reaalitalouden tuotoilla, Tehdään siitä loppu. Jokainen sijoitus, joka on alle 5 vuotta maksaa sijoituksestaan 20%.n veron - siis noin saman kuin tavarakaupastakin.

Lopetetaan tämä EU:n ja globaalin maailmanjärjestyksen toiminta. Mikään muu ei auta kuin jokaisen yksittäisen maan on sanouduttava irti EU:n politiikasta.

Meillä on mies siihen: Paavo Väyrynen

8

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lumenpukkaaja

      Ääni Väyryselle on protesti Sipilää vastaan. Sipilän politiikka vie loputkin kansalaisten yhdenvertaisuudesta.

    • tiedän-Paavon

      Suomalaisilla ei ole varaa Naton rahoittamiseen eikä lähteä sotaan Venäjää vastaan USAn ahneuden takia. Lähi-Itä on oiva esimerkki länsimaiden typerästä pelistä joka on muuttanut koko maailman ikäväksi paikaksi . Ennen täällä vallitsi rauha jonka nimiin EUkin pelasi Suomen jäseneksi. Nyt EU on niiden vihan kohde jotka joutuivat Naton ja EU-maiden sotimisen kohteeksi. Jos Suomi lähtee mukaan tähän porukkaan Venäjän naapurista niin tänne tulee samat ongelmat kuin Syyriaan, Irakiin ja niiden naapureihin nyt. Hinta on kova ja täysin turha mikäli Norja ja Tanska myös eroaisivat Natosta. Ainoa keino estää jonkun USAn sotiminen täälläkin on lopettaa sen sotateollisuuden rahoittaminen.
      Suomen ongelma on Kokoomus ja Niinistö joka huijaa parasta aikaa kansaa antamaan lisää valtaa Kokoomukselle ja sen huijareille joilla on jo rahaa sijoitettuna USAN yritysten sotateollisuuteen.Suomen ongelmaksi on kehkeytynyt Nokian yhteydet USAan ja lasten kasvattaminen kieroon tietokonepeleillä ja netillä sekä valemedian kieroilla puheilla. Samanaikaisesti on samat porukat pistäneet pirstaleiksi kasvatuksen ja kansantalouden päättömillä puheillaan uudistuksista jotka on siteerattu suoraan raamatusta. Utopia tulee kostautumaan pian ja ankarammin Suomeen. Siitä pitää huolen holtiton EU ja Suomen hallitukset jotka eivä elä maan pinnalla vaan siivet pilvissä.
      Väyrynen on paras presidentti mikä näistä ehdokkaista on tarjolla. Olen aina vastustanut Keskusta n yltiöpäistä tukipolitikointia ja siihen liittyvää korruptio joka on pitänyt samat kierot vallassa vaaliesta piittaamatta. Väyrynen oli Keskustassa samaa porukka enkä vieläkään usko häneen,mutta nyt asiat ovat taloudessa siinä jamassa että tarvitaan presidentti joka lopettaa rahan jaon rosvoille ja tekee lopun kaikesta tuhlaamisesta. EU ja Nato ovat liian kalliita kansantaloudellemme koska ne rosvoavat kansalta kaiken,tekevät meille jarkuvasti velkaa joka raha menee pörssin kautta niille pelureille jotka ovat ne Niinistön 17000 tukijaa jotka siis ovat kansalta huijanneet niin rahat kuin äänet edellisissä vaaleissa. Väyrysen voiton jälkeen sitten pidetään huolta ettei suomalaisia enää petetä.

    • honoho.nohono

      Mää Väykä völjyy sit. Ei se IPU:a peesannut kun oli Kepussa nauroi räkäisesti pas*asakille ja syystä.
      Nauraa vieläkin, ketku kun on. Pyöriköön väykkä näitten elstelevien ryssäkkipyrkyrien kanssa ja samaan joutavat kyllä IPU:sta kaikki selkärangattomat Idän nöyristelijän. Se ei ole itsenäisyyttä!

      • pahvi-

        Missä sunkin selkäranka on? Olet samanlainen maanpetturi kuin koko hallitus.Asiaton huutelija jolla ei ole aariakaan isänmaata. Näitä riittää.


      • laita_ruotos
        pahvi- kirjoitti:

        Missä sunkin selkäranka on? Olet samanlainen maanpetturi kuin koko hallitus.Asiaton huutelija jolla ei ole aariakaan isänmaata. Näitä riittää.

        Väyrynenhän huijaa väkeä jäseneksi Kepuun PJ ehdokkuudellaan nytkin!
        Jos joku on täysi poliittinen torvelo niin sinä, tosin sen kertoo jo sekin, että öyhötät jossain v_tun kommaariryssäläis pellekoijari ipu palstalla ja vielä kgb hyyryläis Väyrysen puolesta. Sulla puuttuu iteltäs järjen lisäksi rehellisyys ja täysin se mitä kyselet toisten puolesta.


      • ihme-örinää
        laita_ruotos kirjoitti:

        Väyrynenhän huijaa väkeä jäseneksi Kepuun PJ ehdokkuudellaan nytkin!
        Jos joku on täysi poliittinen torvelo niin sinä, tosin sen kertoo jo sekin, että öyhötät jossain v_tun kommaariryssäläis pellekoijari ipu palstalla ja vielä kgb hyyryläis Väyrysen puolesta. Sulla puuttuu iteltäs järjen lisäksi rehellisyys ja täysin se mitä kyselet toisten puolesta.

        Taidat olla Sipilän väkeä joka tuhosi Suomen talouden perustuksiaan myöten. IPUlaiset eivät uskoneet Sipilän ja Väyrysen peliin muutakuin se pieni joukko.Varoitimme heitä sinun höpinöistä jatkuvasti. Sinä olet ilmiselvästi Sipilän torvia joiden ainut tarkoitus on tuhota Suomi ja rikastua sillä.Kuulut Keskustan ja Kokoomuksen vallankaappausjoukkioon joka vihaa suomalaisia heidän maassaan.


    • kansalais_puolue

      Nyt sen oma kuplapuolue potkaisi kehvelin ulos riveistään, mutta ei se mitään... Kyllä se vielä muutaman x-ipulin pelaa kepuun jäseneksi ennen kesän puoluekokousta ja torvelot menee ja maksaa jäsenmaksut mukisematta ja marssii sitten sipilöiden ja vanhasten ruodussa..

      • pää-pystyyn

        Hommahan meni niin että loikanneet ipulaiset viimeinkin huomasivat että Väyrynen oli Sipilän kanssa yhteistyössä hajottamassa IPU. Nyt tämä huijaus paljastui ja väki voi taas toimia IPUssa petkutuksen paljastuttua .Tällainen peli ei ole rehellistä ja siksi meidän pitää ryhtyä toimimaan entistä tehokkaammin. IPUn pitää luoda tehokas organisaatio heti ja keskittyä seuraaviin vaaleihin. Paljastuksen takia voitamma vaalit koska koko kansa ei voi hyväksyä tällaista peliä joka ei kuulu sivistysvaltioon. Keskusta ja Kokoomus pitää poistaa puoluerekisteristä monista rikoksistaan johtuen. Niiden takana on mm korruptiosopimus KMS v 2006 ja sen seurauksena valtava tukiaisruljanssi jolla varastettiin kansan verorahat ja omaisuudet sekä tehtiin velkaa liki biljoona vuosien varrella.
        EUsta pitää erota heti jotta voimme järjestää asiat kuntoon koska EU on kaiken tämän rosvouksen taustalla. Sen todistaa parhaiten vuosittainen biljoonan bittirahan työntäminen yrityksille ja pelureille. Suomessa ihmiset menettää joka vuosi rahojaan tässä parikymmentä miljardia jonka saavat verottomina käteen rosvot. Nyt yhteityöhön kaikki valtaklikkiä vastaan. Ehkä voimme tehdä yhteistyötä joidenkin puolueiden kanssa jotka ovat rehellisiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5559
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3425
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1346
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe