Äänstä Paavo Väyrystä

Numero7

Painu mäkeen KIKY:inesi , aktiivimalleinesi - köyhien kyykyttäjä. Meitä sorrettuja on enemmistö. Me emme äänestä Matti Vanhasta - emmekä Sauli Niinistöä, vaan Paavo Väyrystä.

Muuttuu hallitus - muuttuu presidentti - muuttuu maa. Palatataan hyvään aikaan ennen uusliberalismia ja NWO:ta /juutalaisten maailmanvaltaa.

Kansalla meni hyvin vielä 1980-luvun lopussa. Ei mene enää. Tuolloin pääosa tuloista meni työntekijöille. Töitä oli. Oli myös sijoittajia kotimaahan. Pääomia ei voinut liikutella rajojen yli, jolloin sijoitukset jäivät Suomeen, Se merkitsi taloudellista toimeliaisuutta Suomessa.

Rahavirtojen vapauttamisen jälkeen kaikki alkoi mennä kansallisvaltioiden kannalta päin helvettiä. Pääomapiirit tekivät suuria voittoja tekemällä vain rahalla rahaa. Mitä se työllistää - ei mitään. Kansantaloudet joutuivat ottamaan velkaa pyörittääkseen sosiiaalpuoltaan.

Finanssikapitalistit ovat saaneet riehua globaalissa taloudessa mielin määrin. Finanssitalouden tuotot maksetaan reaalitalouden tuotoilla, Tehdään siitä loppu. Jokainen sijoitus, joka on alle 5 vuotta maksaa sijoituksestaan 20%.n veron - siis noin saman kuin tavarakaupastakin.

Lopetetaan tämä EU:n ja globaalin maailmanjärjestyksen toiminta. Mikään muu ei auta kuin jokaisen yksittäisen maan on sanouduttava irti EU:n politiikasta.

Meillä on mies siihen: Paavo Väyrynen

22

137

  Vastaukset

  • Väyrynen lupasi ylen vaalitentissä antaa Heikki Hurstille 50000 euroa omista rahoistaan jos hänet valitaan presidentiksi,Väyrynen oli kiertänyt pitkin helsinkiä leipäjonoissa ja kauhisteli tilannetta mikä suomessa vallitsee.

   Väyrynen on köyhien puolella ,antakaa kaikki nyt äänenne Väyryselle.

  • Höpö höpö, sorretuksi itsensä tuntevia on enintään 10 prosenttia kansasta eli ei missään tapauksessa enemmistöä. Tästä 10 prosentista osa on aidosti esimerkiksi sairauden takia tippunut kärryiltä, mutta osa on näitä joka asiasta kitisijöitä, jotka riitaantuvat joka paikassa. Näkihän sen persuissa, etteivät pystyneet olemaan samassa puolueessa. Nämä muutokset ja muut tulee ja menee, kun jäsenet on niin riitaisia ja tyhmiä, etteivät kauaa kestä toisiaan ja lähtevät omalle töilleen. Siis sosiaalisesti taitamattomia, ja ainakin älyllisesti tyhmiä.

   • Kyllä sorretuksi itsensä tuntevia on Suomessa ennemminkin 90% kuin mainitsemasi 10. Taidat itse kuulua niihin kultalusikka perseessä syntyneisiin jotka eivät tiedä tosielämästä yhtään mitään.
    Muutos tekee puolueena hyvää työtä, varsinkin v.2016 vaihtuneen puheenjohtajansa myötä. Hörhöily on taaksejäänyttä hommaa, nyt näyttävät keskittyvän asioihin jotka koskettavat suurinta osaa suomalaisia.
    Ei kannata haukkua sellaisia joita ei tunne. Silloin on itse sosiaalisesti taitamaton ja älyllisesti tyhmä.


  • Kannatan. Paavo on Järjen Mies, liikkuu päässä muutaki kuin Maahanmuutto ja Islam, ja Kannattaa köyhien oikeuksia. Hyvä Paavo

   Paavo on hyvä ihminenkin

  • Vaikka olisi ainoa ehdokas, niin mielummin perutaan vaalit kun äänestetään häntä.

  • Hyvä Paavo, äänestän sinua.

  • Joo niin vaan Saarinen meni Väykyn listoille esiintymään kansallismielisenä vaan ei enää Muutos Puutos johtajana. Niin se kelkka ja mieli muuttuu. Mahtaako Paavo saada hyviä reseptejä? Kun ei näy omat keitot enää onnistuvan... Saati ne omat kortit :D

  • Mies sai kaiken Kremliltä Kansanuutisten ex-päätoimittaja
   nälvii työnantajaansa kommunistista internationaalia
   Yrjö Rautio ei mitään ryhtiä
   Kansanuutiset ja Tiedonantaja oli ainoa suomalaislehti myynnissä Nliitossa

   Hahon viite (en tilaa en lue yleensä) https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006116931.html eurooppalaisen oikeistorintaman Venäjä-mielisyys

   Haho 24.5. "Siinä on lopun ajan tunnelmaa, kun vanha kommunisti syyttää Hesarissa isänmaallisia ihmisiä

  • Ei myöskään Heinäluoman sdp ole ainoa Putinin edessä rähmällän makaava (kaasuputki-Lipponen ja muut sdp-kaasuttajat) poliitikkoa
   kepu on vanhasta muistista täynnä venäjäseuralaisia
   https://hommaforum.org/index.php/topic,128662.0.html

  • Kaasuttaja-Lipponen sdp-kavereineen teki Putinille maksusta palveluksia, Putin on entinen KGB:n agentti

   Halla-aho 23.5. "Heinäluoma lähti aika hyvälle laukalle, kun muistutin, että näkyvät demarit - kuten ex-pääministeri Lipponen ja nykyinen puoluesihteeri Rönnholm - ovat saaneet säkkikaupalla ruplia Venäjän kaasuteollisuudelta, joka tietysti on Kremlin jatke"

  • Kokoomuksen toiminta on julkeaa, Putinin renki ulkoministerinä
   Stubb: Venäjän viisumivapaus toteutunee muutamassa vuodessa
   18.11.201007:54

  • Toisin kuin muilla puolueilla, meillä aina ollut selkeä linja Venäjän johdon tekemisiin. Perussuomalaisilla ei ole asiassa mitään hävettävää, Halla-aho sanoi, ja nosti esille kokoomuksen veljeilyn venäläisten kanssa.– Kokoomus oli innokkaasti kannattamassa viisumivapautta Venäjän kanssa aina Ukrainan kriisin puhkeamiseen asti, Halla-aho muistutti.

   https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-petteri-orpolle-eurovaalitentissa-oletko-kuullut-sellaisesta-kokoomuspoliitikosta-alexander-stubb-aanekkaasti-vaati-viisumivapautta-venajan/

  • Stubb ON ULKOMINISTERINÄ VAATINUT VIISUMIVAPAUTTA https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001570891.html Ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) haluaa madaltaa rajoja Venäjän suuntaan. Hän sanoo STT:n haastattelussa, että Suomen pitäisi harkita uudelleen varovaista ja jarruttavaa suhtautumistaan Venäjän viisumivapauteen

  • SERGEI JA STUBB, lätty lätisee
   Sinunkaupat Sergein kanssa. Ulkoministeri Stubbila on Sergein (Lavrovin) henkilökohtainen kännykkänumero, jolla he viestittelevät jatkuvasti ilman, että Suomessa on mikään taho valvonut, mitä Stubb on hölöttänyt Lavroville https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000126494.html Stubb on puhutellut kollegaansa julkisuudessakin Sergeiksi … kuka Suomen ulkoministereistä olisi tavannut näin usein Venäjän ulkoministerin kanssa saati sitten tekstaillut hänen kanssaan, Stubb kertoi … Tekstiviestit ja Suomen ulkoministeri on yhdistelmä, josta ei aina ole seurannut pelkkää hyvää …
   Kanerva joutui eroamaan keväällä kohublondille lähetettyjen tekstiviestien seurauksena

  • Ei vain kokoomuksella ole yhteistyö Venäjän putinistien nyrkin eli puolueen jedinajan yhtenäisyyden kanssa vaan keskustalla aivan vanhasta muistista läheiset välit vieraan vallan pääpuolueeseen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000850438.html Keskustan lisäksi myös kokoomus on viime vuosiin saakka tehnyt yhteistyötä Yhtenäinen Venäjä -puolueen kanssa.

  • Varsinainen pääpukari venäläisen etujen ajamisessa on ex-Yle-eliittijohtajan poika kokoomuksen Mykkänen joka pitää laajasti virat PUOLUSTUSVOIMISSA venäläisten käytettävissä

   https://yle.fi/uutiset/3-10412041 Sisäministeri Mykkänen ei lähdekään esittämään kaksoiskansalaisille täyskieltoa sotilasvirkoihin

   Puolustusministeriö ja sisäministeriö ovat valmistelleet puolitoista vuotta lakiehdotuksia, joilla kaksoiskansalaisten pääsy estettäisiin Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen sotilasvirkoihin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   27
   1651
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1316
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   40
   1016