Bangkokista Pattayalle taksilla, mitä maksaa

turisti1234

3-4 henkilöä laukkuineen on menossa Bangkokin lentokentältä Pattayalle. Millaiseen hintaan noin suunnilleen pitä varautua?

18

2901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HelmiOnBest

      30 euroa kun tilaat kuljetuksen ravintola Helmestä, hyvä palvelu.

      • Anonyymi

    • SiamProsenttiHDaviomies

      Vaikka tuossa tein aloituksen yksin ja vastasin siihen yksin, niin sen verran voin kertoa että mä olen rahoittanut taxikonsernin Bangkok-Pattaya. Sieltä rullaa MC:n takseja jatkuvasti, mutta niihin ei pääse kyytiin jos ei omista omaa taksia. Me osakkaat sitten maksamme ylläpitokuluja konsernille eräänlaisen järjestelmän avulla. Resuperseet ja reppanat ei pääse kyytin eikä edes meidän taksin alle. Ne on siistejä ne meidän vehkeet. Lamporkiinejä ja Pentleitä, vai mitä penteleitä ne nyt olikin..? Kyl te tiedätte.
      Pakko lähtee nyt rahoittamaan jotakin jonnekin. Sii ju leidö.

    • 3-4 henkeä laukkuineen eivät mahdu yhteen taksiin, kaasusäiliö takakontissa rajoittaa liikaa matkatavaroiden kuljetusta, joko kaksi taksia tai todennäköisesti halvemmalla minibussi.
      Menkää alakertaan lentoasemalla, sieltä löytyy varauskeskus, josta selviää hinnat. Mikäli aikaa on, niin joskus voi onnistua lähtötasolta saamaan paluukyytinä edullisesti, mutta luvatonta ja noin isolla joukolla lie vaikeaa.

      • PainuHelvettiinOssi

        Kuules Ossi annas kun setä kertoo.

        Sun selitykset katsottiin jo juutuupilta joten lopeta homo paskanjauhantas heti alkuun.

        Thaimaassa on 5 hengen autoja joka tarkoittaa kuski ja 4 henkeä.
        Kaasuautosta ei ollut kyse joten painu laski vittuun sen plonditukkas kans apina.

        Mikä vittu tekee kolmesta hengestä ison joukon saatanan hintti vai transuko oot.

        Kuka idiootti Pattayalle lähtee isojen laukkujen kanssa, johan sä ny idiootti oot.

        Katkera vaan oot ku kerran ravintola Helmi järjestää kuljetuksia eikä sulla hintti oo varaa sellaseen palveluun siinä sun saatanan perunamuusi & lihapulla huoraravintolassas.


      • Niin, tiesithän sen että Thaimaan ylivoimaisesti yleisin taksi auto on ollut vuosikausia Toyota Corolla (jo useammassa mallisukopolvessa) ja niistä isoin osa on varustettu Thaimaassa jälkikäteen kaasukäyttöisiksi ajoneuvoiksi joiden kaasusäiliö sijaisee takakontissa ja vie ison osan tuosta takakonttitilasta. Eli noihin "perustakseihin" ei tosiaan mahdu vaikkapa kolmen hengen (neljästä henkilöstä puhumattakaan) matkatavarat sitten millään. Välillä joutunut jopa kahden hengen tavaroista toisen henkilön tavarat sijoittamaan etupenkille.
        Eli Shuvanabhumin kentällä kun menet taksitolpalle, niin siellä on heti vastassa näyttöpääte, mistä valitset "pienen"taksin (on juurikin tämä Corolla kokoluokka) taikka isomman taksin (enemmän matkatavaratilaa yms. joka sitten yleensä on tämä Toyotan suomessa myymätön tila-auto, mallia en nyt muista) ja sen mukaan sinulle sitten tulee taksi taksijonosta.


      • tilavaon

        Toyotan commeteria siel on paljon, isompi kuin hiace.


      • Juu, mutta tuo pikkubussi ei ole taksi (taksi meter) samassa tarkoituksessa mitä vaikkapa suomessa taksiksi mielletään (taksi mittari, viralliset taksitunnukset yms.) ja esimerkiksi Shuvarnabhumin TAKSITOLPALLE (ykköskerros, Public Taxi) tulee vain näitä mittaritakseja.


      • Jaimaa

        Haha. Toi oli hyvä veto toi saatanan lihapulla&muusiravintola.
        Onko täällä aina toi sama tuhatta eri henkilöä esittävä jannu äänessä?


    • matkustajanro1

      Marraskuun -17 alussa maksoi 1700 baht ilmastoitu corolla taksi, takaisinpäin oli hotellin puolesta tilattu ilmastoitu camry 1200baht, eli kentältä otettu taksi on kalliimpi. Matkustin yksin. Kohta joku besserwisser tulee möyryämään et halvemmallaki pääsis, juu tiedän bussilla pääsee 100 baht. Aloittaja kyselikin taksia, ja ton se makso. 3-4 hengen porukka ja laukut, varmaa viisainta kysyy isompi taksi ku corolla, vois arvion heittää et ottaa 2500baht..

    • älkääsäästäkö

      Jos neljä henkeä, kannattaa kysyä ylätasanteelta Airbus AS 365 kopteria, pääsee tuon välin samaan hintaan kuin yksin taksilla. Tilat 8 hengelle eli tavaratkin mahtuu.

      • Älä "unta näe". Shuvanabhumin kentältä Bangkokin keskustan hotelleille (mistä löytyy laskeutumistasanne) helokopterikyyti maksaa hinnastojen mukaan noin noin 40000-60000Thb. ja lentotuntihinnat samojen lähteiden mukaan 70000-90000Thb./h.
        Joten ihan turha kuvitella että neljä henkeä (henkeä kohden) matkustaisi helikopterilla Pattayalle samoilla kustannuksilla kuin mitä yksi henkilö maksaa yksin taksista.

        Ei muuta kuin Thaimaan helikopteripalveluiden sivuja auki ja sieltä hinnastoja esiin, niin sitten keskustellaan uudestaan.


      • haaskaaollapittää
        santtu_1975X kirjoitti:

        Älä "unta näe". Shuvanabhumin kentältä Bangkokin keskustan hotelleille (mistä löytyy laskeutumistasanne) helokopterikyyti maksaa hinnastojen mukaan noin noin 40000-60000Thb. ja lentotuntihinnat samojen lähteiden mukaan 70000-90000Thb./h.
        Joten ihan turha kuvitella että neljä henkeä (henkeä kohden) matkustaisi helikopterilla Pattayalle samoilla kustannuksilla kuin mitä yksi henkilö maksaa yksin taksista.

        Ei muuta kuin Thaimaan helikopteripalveluiden sivuja auki ja sieltä hinnastoja esiin, niin sitten keskustellaan uudestaan.

        no se ei paljon köyhää kirpase, kun kerran mualimalle lähetään, 20 ha mettää myyntiin, sillä rällätään pari viikkoa


    • Säästärahatbordelliin

      Vuokraa mopo ja paukuttele sillä bankrotista pattijoelle. Tilaat noudon seuraavalle päivälle. Tai sitten lentokenttäbussi pattaya-suvarnabhumi. Se on paras idea. 2 tuntia, ja ilmastointi jos toimii. Vain 130 bahtia muistaakseni, eli 3 euroa ja jokunen centti.

    • Anonyymi

      Tyhmä. Etkö osaa käyttää nettiä kuin suoli 24 palstaan?

    • Anonyymi

      Sellaisen 1300 bathia per taksi on tavannut olla, itse olen mennyt taksilla tuon välin kymmeniä kertoja välillä yksin ja välillä kaverin kanssa.

    • Anonyymi

      Köyhät kyselee hintoja, pysy kotona.

    • Anonyymi

      Kysyin tuota taksin hintaa 2018.

      Kiitos nopeasta vastauksesta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe