Rullimilijoonako?

kööhäpoeka

Tulipa siitä taas kunnalle näppärä tilanne, kun jo alakuvujesta piti ruveta lainaa tahtomaan.
Viime vujen lopulla joistakin henkilöistä kuulosti ettei yksi puolitoista milliä oo mittää monneen mieheen ja kulukuspoika toisteli oikein lehessä, jotta yhtä mieltä ollaan.
On aateltu varmaan jotta kun nyt alakuvujesta otetaan lainaa niin ei se kansa muista kun loppuvujesta tehhään ensivujen tallousarvijota että, tarkotuksena on rahottaa sitä poromiesten asvalttirattaa tuonne pitkin kankaita.
Kuulostellaampa me äänestäjät ja veronmaksajat tilannetta, van nyt pittää lähteä tuonne ärjänteeseen kun kello läheneen jo seitentä. (korkorahhoa milijoonalle tienaamaan)!!!

28

1025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mehtäläisempi

      Kukkakepille porkkanaa ja kuntalaiset lainan maksuun.

    • hohhoijakkaa

      Ja että, omalla rahallako rullitettaisiin sitten kun kunnan lainarahat hassattaisiin tämmöseen hömpötykseen. Koettakaa nyt jämerämmät päättäjät saada joku järki näille hömpöttäjille, ei unelmilla elä, eikä ainainen kunnan kuppaaminen tuo oikotietä onneen, eikä tietä aapiselle puhumattakaan taimikonhoijosta ja rasselikaupasta.

    • onksreiluu

      Elekäähän nyt, tolokut on hommat ja kaikkien kuntalaisten eduksi, kun "ammattikoulun asuntolaan" ostetaan sängyt. Katelkaapa kunnanhallituksen päätöksiä, vaikka 19.2.

      • NikkeVilo

        Pittääköhän se aukasta kunnalla tili ossuuskauppaan, että saavat pottusäkin ostettua. Pittäähän se vieraille saaha potut keitettyä. Näkkyy olevan ylimääräinen teknisen lautakunnan kokous tulossa. Ainu assia sängyn osto ammattikoululle.


    • lissääsänkyjä

      Ärjänteeseen? Sossuako tarkoitit?

    • onksreiluu

      Näkkyy olevan sänkyassia nyt kunnanhallituksen listalla. Siinä olevassa teknisen lautakunnan pöytäkirjassa on melekosen perusteellisesti selevitetty assien taostat.
      Meleko paljo kysseenalasta assiessa on. Onko tosjjaanni kunnan tehtävä hankkie yrittäjälle sängyt ja missähän aijassa sängyt tulloo vuokrissa maksettuo.
      Näöttää jotku olevan sitä mieltä, että parempiha se on, että tyhjille tilloille on käöttöä. Ei näötä olevan ammattikoulu tyhjillään.
      Noo, jos kunta tämän linjan valihtee, niin hyvin tietää muuthi kunnan vuokralaeset alakaa valamistella anomuksie.

    • ohansereiluu

      Ja tulloo yritysneuvojalle töetä - jos meillä semmonen on - kun rustovaa hakemuksie uusien yrittäjien apuna.

      • suurihämmästys

        Nyt aukeni näköjään muillekin yrittäjille tilaisuus uusia kalustoa. Heti hakemusta sisään Herkko, Ruska, Saija ja kaikki mökkiä vuokraavat, asuuhan heilläkin kisavieraita. Tottakait vanhojakin yrittäjiä pitää tukea, heillä on kuitenkin tarkoitus palvella ympäri vuoden eikä vetää välistä jonkun tapahtuman aikana.
        Pitkäänköhän tuommoset rullaatityypit vedättää kuntaa "reikan" malliin.


    • tiittiitiit

      Nyt rullilaiset nopeasti käsky kunnahallitukselle, että kuusamossa on myynnissä golf kenttä jota kuusamon kaupunki ei todennäköisesti lunasta.
      Sieltä sitä tulee valuuttaa rulliradan lisäksi, eikä kunnan tarvi sijoittaa ei kolmatta osaa kuuluisan rulliradan hinnasta.
      Heti ensi kesäksi tämä on saatava kun rullirata ei näytä tulevana suvena vielä valmistuvan.

      • monessamukana

        Niinpä todellakin, määrätäänpä kunnanhallitus ostamaan Kuusamon Golf paratiisi, kyllä sen päätöksen "kumileimasimet" kuittaa.


      • Anonyymi

        Miten sen sieltä kuusamosta saahaan taivalkoskelle? Tuleekohan se semmoisella pitkällä kuormurilla? ¿


    • tasapuolisuuskunniaan

      Koittakaahan päättäjät todellakin nähdä metsä puilta, eihän esitettyihin tuloslaskelmiin rullahiihtoradasta usko asian puolesta esiintyvät itsekkään.
      Millä he todistavat sellaiset käyttäjämäärät jotka on laskelmissa esitetty, tässä on todennäköisesti takana vain oman tuloksen tekeminen, eikä niinkään yhteisen hyvän lisääminen kuten on nähtävästi saatu jopa jämerinä pidetyt henkilöt manipuloiduksi uskomaan tähän touhuun.
      Lisäksi monotoimitalon käyttövarauksista kiinnipitäminen näyttää tuottavan vaikeuksia, joista syytetään jämerästi toiminutta kunnan vapaa-aikatointa, yrityksenä on vain oman vallankäytön omavaltainen läpiajo.
      Kannattaisi ottaa mallia toisesta urheiluseurasta joka vaikeuksista huolimatta on taistellut pinnalla halleineen, tietysti heitäkin on avustettu, mutta ei kaikkea, ei ihan kaikkea ole kuitenkaan kunta maksanut.

    • kolohopystää

      Miten taas sattuikaan, että tämän päivän muikkulehdessä oli irvistellen kehuttu kuinka hyvin kunnalla pyyhkii, jopa verrattu Kuusamon investointimahdollisuuksiin ja saatu ilmoille luku 16 miljoonaa.
      Taikatempun tekijät käyttävät juuri tuollaisia silmänkääntötemppuja luodakseen illuusion olemattomasta, huomasitte varmaan lukijat, että viime vuoden ylijäämä on ainoastaan 200 000 ekua.
      Tämä lehtijutun sattuma tälle päivälle on tarkoitusta pohjustaa illan esitelmiä "rullilaisten" pohjattomalle rahanhimolle, saada kunta rakentamaan kannattamatonta asfalttirataa pitkin metsiä.
      Ei kunnan taloutta näin hoideta, varsinkaan täysin arvaamattomana nykyaikana, toki kehitystä pitää tapahtua ja olla koko kaikessa mukana, mutta kun saadaan pieni pesämuna kokoon niin haihattelu ja pelkkiin oletuksiin perustuva investointi ole missään nimessä oikein.
      Kyllä varmaan kannattajia ja kehujia hankkeelle riittää, mutta eihän se tollo ole joka pyytää, vaan se joka maksaa.

    • haapavaarasta

      Niin tosijaanni miksi sitä piti ottaa alakuvujesta milijoonan laena eihän semmonen joka kehhuu rahollaan ja jolla sitä on niin ota vähässä kummassa laenoja?
      Mikä tässä on totta ja mikä ei?

    • Herranpieksut

      Kunnanjohtaja olisi pitänyt panna kilometri tehtaalle Maaningan toimesta. Tollo ukko, käyttää kuntalaisten rahoja konkurssi yrittäjän sängyn ostoon ja pittäähän sinne evväätkin ostaa. Kunnanjohtaja tekee virkavirheitä oikein kunnolla lähtönsä päähän. Oisko henkilökohtaisia suhteita tuohon konkurssi akkaan.

      • MaaMaaKähKäh

        Kähmäkö se täällä kirjoittelee? Taitaa olla elämä pilalla kirjoitusten sävystä päätellen.


      • realistisesti

        Tietysti "herranpieksut" olisi voinut esittää asian kauniimminkin, mutta on valitettavasti oikeassa.
        Kyllä urheilun varjolla kunnan vedättäjät pitäisi saada jonkinlaiseen kontrolliin.
        Miksi ei julkisteta kaikkea tietoa mitä kunnalle maksaa esim. hiihdon SM-kisojen järjestäminen, suuremmatkin kunnat suhtautuvat aika nuivasti nykyisin tällaisten kisojen järjestämiseen. Todelliset isot pomot ovat huomanneet , että kun kehutaan nokasta vedettäviä, niin saadaan taas rahaa tulemaan.
        Järjestävä seura täytyy tietysti pitää tyytyväisenä, ja senhän me arvaamme miten.
        Se täytyy meidän kaikkien muistaa, että ilmaista ateriaa ei ole olemassakaan ja ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa, vaikka tässä kunnassa voisi pyytäjistäkin olla joskus eri mieltä.


    • eiuuttakuntiekonaalia

      Ompa taas meillä maha täynnä. Käykö kateeksi meidän pilkkaajilla, mehän toimimme koko yhteiskunnan parhaaksi, ihan pyyteettömästi.
      Eihän se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.
      MEHÄN pidämme kuntaa pystyssä.

    • Anonyymi

      "Löikö Mörkö sisään" se on nyt jäähallin vuoro!!!!

    • Anonyymi

      Kyllä nyt tosiaakin olisi jo aihetta investoida paikalliseen nuorisoon ja koulujen liikunnan työhön rakentamalla edes jonkinlainen katettu luisteluhalli, sekä myös urheilukenttää samalla palveleva huoltorakennus.
      Kyllä Taivalvaara on tässä vaiheessa jo hyvin osansa saanut ja talviaikaiset tulonlähdekohteet ovat hyvässä kunnossa.
      Täytyy välillä ajatella että, on muutakin elämää kuin hiihtoa ja hyppelyä, varsinkin valtaosa nuorista tarvitsee taatusti muutakin kuin nyt voimakkaasti esillä olevia ja Taivalvaaraan kerjättyjä miljoonasatsauksia, se kun on varmaa että, rullaradat ja muovimäet eivät saa koskaan näillä leveysasteilla sellaisia käyttäjämääriä että, niistä olisi kansantaloudellista hyötyä. Jos hyötyy joku niin sen osaamme arvata. Tämä ei ole kateutta, vaan täyttä faktaa.

    • Anonyymi

      Eihän me saa edes urkkakentälle trampoliina ja korkeushyppypaikkoja pystyyn. Tyhjää kenttää valvoja valvoo

    • Anonyymi

      Ompa kiva kun kunta lopussahi ottaa sitä rulliratalaenaa, kyllä meillä nyt passovaa, leivotaan kovasti ja keitetään lihakeittova, ihan kassoon asti.
      Pijetään jotku pippalot, taikka rippikoulu, kyllä me jotain keksitään sillä yhteiskunnan parraaksihan sitä.

      • Anonyymi

        Ei ota kunta rulliratalaenaa.


    • Anonyymi

      No ompa hyvä, on varmaan päättäjätason kommentti tuo edellinen. tuota kannatetaan.

    • Anonyymi

      Kyllä oli hyvä kun kunnanhallitus päätti että, ruvetaan säästämään saadaksemme sen rullaluisteluradan. Lopultakin on tajuttu ettei kunnan talous päädy nousukiitoon ilman rullarataa. Toisaalta pitää kyllä kysyä että, miten on päädytty tähän tilanteeseen, kun muutamia kuunkiertoja sitten joku leveästi irvistellen esitti sellaisia talouslukuja jotta olisi pystytty ottamaan vaikka pari lähikuntaa siivelle.

      • Anonyymi

        Kukahan sitä rullaatirataa käyttää tuskin se paikallisia kiinnostaa kovin? Turistienkaan varaan ei voi uskoa eihän paikkakunnalla ole etes linja-autolliselle majoitustiloja Oliskohan paras unohtaa koko rullaatirata


    • Anonyymi

      Miten joku voi edes kuvitella, että pystyttäisiin rakentamaan maaston sellainen asfalttirata, joka ei routimisen takia olisi pilalla jo yhdessä vuodessa??

      • Anonyymi

        Kyllä se ei halkeile kun tarpeeksi milijoonia sijoittaa siihen asfalttiin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2022
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      146
      1475
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      126
      997
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      111
      976
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      812
    Aihe