Poliitikkomme on läpimätiä paskoja

SuomiTakaisin

"Perussuomalaiset haluavat turvata Hurstin ruoka-aputoiminnan jatkon
Hurstille myönnettävää tukea alennettiin samaan aikaan, kun niin sanottu matuaalto Suomeen oli pahimmillaan."

Eikö tuossa olisi jo ainesta vaihdattaa koko mätänevä päättäjistömme aivan kokonaan uusiksi ja saada tilalle semmoisia joille kotimaamme ja kansamme olisi tärkeintä eli ohi näistä maahammetunkeutuneista terroristeista?

Maahamme tunkeutui ruotsista 32 000 miestä oliko tuo jotain mitä meidän pitää elättää ja hoivata ja jättää omat köyhät mitensattuu ilman mitään huolenpitoa?

4

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ÄänestäLauraa

   Pakolaispolitiikkamme on täysin lapsusta eikä siinä ole järjenhiventäkään omat köyhät on jätetty omanonnensa huomaan ja näitä mahantunkeutujia huolletaan veronmaksajiemme piikkiin.

   Eilisessä vaalikeskustelussa oli surkeata kuunneltavaa Haataisen vikinä eli kustelussa ei saanut arvostella Suomen pakolaispolitiikkaa.
   Suomessa tuo tarkoittaa sitä, että Haatainen,Vanhanen,Kyllönen,Haavisto ja Torvalds levittävät kätensä, kun 30 000 passinsa mereen heittänyttä maahantunkeutujaa eli pelkästään miehiä saapuu seuraavan kerran Ruotsista Tornion raja-asemalle.
   Sauli Niinistö on Merkelin juoksupoika, jota pidin edellisissä vaaleissa järkevänä valintana ja äänestin häntä. Nyt olen tullut huomaamaan että Niinistö ei välitä kansalaisistamme yhtään mitään vaan on lähinnä pelkkä aisankannattaja jolla ei ole rohkeutta sanoa mitään mikä olisi isänmaallista ja turvaisi kansalaistemme elämää.

   Eilisessä vaalikeskustelussa Haatainen alkoi huutamaan kun Laura Huhtasaari puhui holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta ja paperittomien elättämisestä. Mielestäni Huhtasaari ja Väyrynen ovat ainoat joilla on jotain järkeä ja jotka pitävät kansan puolia ja huolta turvallisuudestamme.

  • kotimaa-ensin

   Niinistölle ei Suomen asiat merkitse mitään. Niinistö on vapaamuurari, hän joutuu noudattamaan ylempien pappien käskyjä. Ilmankos rajat on auki, matuja marssii maahamme lisää joka päivä. Heitä pitää elättää köyhien suomalaisten kustannuksella. Niinistö kannattaa myös moskeijan rakentamista.

   Vapaamuurarien tavoite on sekoittaa rodut euroopassa. Ja näinhän on tapahtunut ja lisää sotkeentuu vieläkin.

   Niinistö on vaarallinen ja epäluotettava presidentti. Älä äänestä enää häntä. On muitakin hyviä vaihtoehtoja, oikeastaan kaikki muut ovat luotettavampia. Kaikista heistä tulee hyviä presidenttejä, jos valinta osuu kohdalle.

  • LauraaÄänestetään

   Laura Huhtasaari on järkevä ja häntä kannattaa äänestää.
   Sauli Niinistö on pelkkä luikero joka ei ole osannut vastata mihinkään häneltä kysyttyyn kysymykseen oikein vaan selitellyt omia horinoitaan.

  • KaaosTulossa

   Äänestä Huhtasaarta silloin olet isänmaallinen ja turvaat selustasi terroristeilta.
   Suomi ei ole enää turvallsten maitten joukossa ja mistä tämä mahtaakaan johtua?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1623
  2. 44
   983
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   62
   938
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   919
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   869
  6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   58
   864
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   43
   816
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   775
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   752
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   748
  Aihe