Jasmin Mäntylän ammatti?

Twitterin bion mukaan rehelliseksi itseään kutsuva Jasmin Mäntylä kuvailee itseään näin: Celebrity model, pr-person, blogger/writer

MIkä on Celebrity Model? Onko se ammatti?
MIkä on PR-person? Onko se ammatti, mitä peeärrää tämä vinttilötjäke on viimeksi tehnyt? Joskus vuosia sitten jossain festareilla pyörinyt kaislahattu päässä?
Blogger ymmärretään, mutta sekään tuskin on hänen ammattinsa. Mutta sitten tulee se ihmeellinen osuus.... MIKÄ IHME ON WRITER? Kirjoittaja? Yrittääkö tämä suomi24-palstalla koodaileva vinttimölli väittää että hän on kirjailija? Mitä muuta tuo oikein tarkoittaa? Kenelle hän tätä valheellista väitettä yrittää upottaa? Onko hän kertonut Australiassa että hän on kirjailija??? Onko hän pistänyt twitterprofiiliin jotain tosiasioiden vastaista saadakseen viisumin silloin kun hän vielä oli mielikuvitussuhteessa Rikun kanssa?

16

1127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelemme

      Oletko uusi ihmettelijä? Noita samoja kysymyksiä täällä on esitetty jo vuosia, mutta vastauksia ei olla saatu. Jassu elää ylpeänä mielikuvitusmaailmassaan, nokka pystyssä, ja vaatimattomasta elämästään huolimatta, uskoo itse tuon kaiken. Muutosta ei noihin ammatteihin tule, vaikka Jasmin tietää, että ne eivät pidä paikkaansa. Jasmin on Jasmin, mutta miten tämä nykyinen elättäjä antaa avokkinsa jatkaa valheessa elämistä?

      • toisetonahkeria

        Ettäs kehtaa. Toiset ovat opiskelleet ja valmistuneet Infcluencer-ambassadoreiksi!


      • mielipuoli

        Eikö saa kysyä toistamiseen?


      • mielipuolikas

        haittaako se sua sitten jotenkin?


      • MielipuoliMyllytullista

        Minä olen uusi. Mutta haittaako se? Kysymykset on yhä vailla vastauksia.


    • Professoridosentti

      Osoittaa heikkoa itsetuntoa ja alemmuudentunnetta ylpeillä ja kerskailla keksityillä titteleillä ja ammattinimikkeillä. Voisi olla myös rikollista kuten valelääkärit ja -hoitajat.

    • jaska.puhuu.patskaa

      Writer -termi on eri asia kuin vaikkapa termi "novelist", joka tarkoittaa romaanikirjailijaa.

      Writer on englanninkielinen yleisnimike ihmiselle, joka hankkii toimeentulonsa kirjoittamalla monipuolisesti erilaisia tekstejä, rajaamatta tuotantoaan tiettyyn kategoriaan.

      Writer voi esimerkiksi työstää käsikirjoituksia televisioon, elokuviin, radioon tai teattereihin, nykyään myös pelimaailmaan. Hän voi kirjoitella artikkeleita erilaisiin lehtiin ja julkaisuihin tai nettiin, myös uutistekstejä.
      Hän voi tuottaa tekstiä tilauksesta monenlaisissa yhteyksissä (mainokset, kampanjat ja erilaiset esitteet).
      Hän voi olla freelance-toimittaja, hän voi olla kolumnisti. Writer voi kirjoittaa taiteellista tekstiä tai analyyttistä faktaa. Writer voi heittäytyä vaikka runoilijaksi tai laulunsanoittajaksi, tai sanoittaa sarjakuvia.
      Writer voi toimia ns. haamukirjoittajana henkilöille, jotka haluavat julkaista jotain mutta eivät kykene tai osaa pukea sanottavaansa kirjalliseen muotoon (elämänkerrat ovat tästä hyvä esimerkki, niissä on usein mukana toimittaja/haamukirjoittaja, mikäli elämänkertansa julkaiseva on elossa oleva henkilö)).

      Writer voi tehdä kaikkea edellämainittua jopa samaan aikaan, keräten näin ansiotuloja monista pienistä puroista.

      Jasmin Mäntylä kirjoittaa blogia vaatekaappinsa järjestämisestä ja miessuhteistaan. Se ei vielä tee Jasminista ammattilaistason kirjoittajaa, joka hankkii elantonsa kirjoittamalla. Itse en laske bloggaajia ylipäätään "writereiksi". Saati itten bloggareita, joiden teksti vilisee amatööritason virheitä teknisesti, ja joiden blogien sisällöllinen arvo on mitätön (millä tahansa mittarilla tarkasteltuna).

      Yhteistä kaikille writer -titteliä käyttäville on vahva kielellinen osaaminen, jonka perusta on yleensä hankittu sekä opintojen kautta että lukemalla paljon ja monipuolisesti.

      • TietääKaikestaKaiken

        Mitäs oot mieltä martinasta, oliskos kyseessä kenties writer?


    • Iuthjl

      Eli koska aloittaja ei osaa englantia niin Jasmin mäntylä on valehtelija?
      Tää on kyllä noloa mutta niin nää kaikki tän tyypin aloitukset on. Yrittää todistella omaa paremmuuttaan mutta saa Jasminin näyttämään hyvältä. Niin sitä pitää!

      • meneekö.poistoon

        Jassulla taitaa olla itsellään vaikeuksia englannin ymmärtämisen kanssa, kun kertoo ammatikseen "writer".

        Blogeja kirjoittelee monet ihmiset, enemmän ja vähemmän taitavasti ja sisällökkäästi. Blogin kirjoittaminen ei tee kenestäkään ammattimaista kirjoittajaa eli writer:ia.

        Mikäli olet sitä mieltä, että Jassu on todellakin writer, niin laitahan linkkejä hänen tuotantoonsa! Vai olisiko hän sittenkin jälleen kerran todistetusti häpeämätön valhettelija?


      • PysyköönPoissa

        Mikään ei valitettavasti saa Jasminia näyttämään hyvältä, entistä tyhmemmältä vain. Jasminhan se yrittää valehdella itseään paremnaksi, vaikutus on valitettavasti päinvastainen.


    • Justsayingwoohoo

      Jasmin ei ole missään työssä, koska hänen verotietonsa kertovat sen, ettei ole moniin vuosiin "tienannut"kuin pari hassua satasta kuukaudessa. "Blogin" kirjoittaminen on kaikille avointa toimintaa, siihen ei ammattitaitoa eikä lahjoja tarvita. Jasminille blogi on keino roikkua julkisuudessa, ei tarvitse nolosti enää soitella ja viestitellä toimittajille, vaan voi blogiin ja instaan keksiä "kohujuttuja," joista sitten välillä toimittajat poimii niitä lehtien viihdeosioihin. Blogissa/instassa Jasmin pääsee myös haukkumaan ja kiusaamaan ihmisiä, etenkin exiään, joten konkkanokka varmasti jatkaa vielä vanhuksenakin "writer ammattiaan." Yök.

      • huppanahöppänä

        Jassu on eläkkeellä, ei vaan itse sitä myönnä/tajua.


    • samahomma

      kuin sinulla, et myönnä/tajua olevasi ammattiavun tarpeessa.

      • Sinä.se.et

        ...et ymmärrä/usko olevasi kaiken mahdollisen avun tarpeess


    • Modelista

      Celebrity model on virallisen määriteltmän mukaan henkilö, joka viettää alkoholinhuuruista, kevytkenkäistä elämää niin kauan kun saa rahaa lainaksi.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1214
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1026
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      54
      729
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      710
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      678
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      608
    Aihe