EI NATOA, EIKÄ NATORAUTAA SUOMEEN!

mikanahum

Vanhaan aikaan sotilaallinen liittoutumattomuus ja puolueettomuuspolitiikka toimi jopa Neuvostovenäjän kanssa. Mutta tämä nykyinen liittoutuminen kaikkien mahdollisten voimien kanssa, jotka suunnittelevat sotaa Eurooppaan ja muunmuassa Venäjää vastaan ei tule toimimaan; ei tule vaikka Suomen poliittinen johto kuinka väittäisi, että se muka toimii.

Natottamalla ja tuomalla Natorautaa varsinkin itärajalle teemme itsestämme maalin Venäjälle, maalin jonka Venäjä katsoo kun hetkin on eliminoida ja tehdä neutraaliksi. Tämä vain siksi, että Venäjä haluaa varmistaa turvallisuutensa ja eliminoida sotilaallisen uhan, jonka me olemme saaneet typerällä politiikalla aikaan.

Lähitulevaisuudessa kun maailmanpoliittinen tilanne on ajettu riittävän kireälle, Venäjä ottaa haltuunsa osan Itäsuomea ja koko Lapin varmistaakseen pohjoisessa turvallisuutensa. Tämän on sanonut jo 70-luvulla Neuvostovenäjä, että he voivat tehdä näin, eli asia ei ole mitään uutta.

Ja miksi Nato puolustaisi maatamme jos sitä uhkaa sota ja/tai miehitys? Jokainen Nato-maa päättää itse mihin sotilaalliseen operaatioon ryhtyy, ja Suomi on Euroopasta katsottuna periferia, ja vielä jos Euroopassa on oma selkkaus ja/tai sotilaallinen uhka, voimme olla varmoja, että tiukan paikan tullen olemme enemmän yksin kuin olimme talvisodassa.

Tämä maanpuolustus- ja liittoutumattomuuspolitiikka osattiin niin kauan kuin täällä oli sodan käyneitä ihmisiä ja jotka olivat kokeneet sodan, mutta kun sodan käynyt polvi poistui, politiikka meni alas kuin lehmän häntä; tuli EU-liitoutuminen ja tuli vielä kaiken huipuksi Nato-isäntämaa sopimus, jolla Suomi sitoutui luovuttamaan koko infrastruktuurinsa Naton käyttöön ja vielä avustamaan tätä. Ei taideta maassamme ymmärtää mitä sota on, ja että se maksaa miehiä ja naisiakin, ei ainakaan Suomen poliittinen johto ymmärrä, että on paha asia ajaa Suomi sotaan.

6

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bitches--

      "tiukan paikan tullen olemme enemmän yksin kuin olimme talvisodassa."

      Ja nyt emme ole yksin?

    • SuksiTrolli6seen

      Tyypillinen Venäjän trollisoturi jauhaa paskaansa.

      1. Muu maailma ei suunnittele sotaa Venäjää vastaan, vaan valmistautumalla torjumaan Venäjän hyökkäys. Esimerkkejä löytyy Ukrainasta ja Georgiasta...
      2. Eli trolli siis kertoo faktana, että Venäjä hyökkää Suomeen, olemme sitten puolueettomia, liittoutuneita tai mitä vain. No se todistaa pelkomme aiheelliseksi ja syyn varustautua ja etsiä liittolaisia!
      3. Jos olemme Naton jäsen, 5.artikla sitoo muita Nato-maita. Kaikki tulevat avuksemme silloin.
      4. Summa summarum, tottakai me koitamme puolustautua ainoata todellista uhkaa vastaan eli Venäjää. Ei ole kukaan huomannut Japanin, Ruandan tai Chilen olevan meille vaaraksi, ei edes naapurimaista Ruotsi, Norja tai Viro. Me puolustamme omaa maatamme kaikin keinoin ainoata uhkaa vastaan. Ja koska emme halua olla yksi kuten talvisodassa, jonka NL aloitti, kuten nyky-Venäjäkin voi aloittaa, ihan ilman varoitusta tai syytä!

    • En ole trollisoturi, tyhmä politiikka Venäjän kanssa tulee kostautumaan, kun Venäjä ottaa suomen alueita hallintaansa; tämä on fakta ja tämä tiedetään. Puolueettomuuspolitiikalla on edelleen tilausta, sillä pärjättiin Neuvostovenäjän kanssa, vaikkakin myönnytyksiäkin jouduttiin tekemään.
      Härskillä politiikalla, jolla Venäjän eduilla pyyhitään persausta, on arvaamattomat seuraukset.

      Kyllä itärajalla saa olla rautaa, mutta se pitää olla uskottavasti siten, että Venäjä ymmärtää, ettei sitä missään oloissa käytetä hyökkäykseen sitä vastaan.

      Mutta nyt sotilaspolitiikalta Venäjän kanssa puuttuu uskottavuus, uskottavuus, ettei maatamme käytetä sotilaallisesti Venäjää vastaan.

      • Anonyymi

        Uskot, että Suomella jotain mahiksiakin? Kun ei edes upseerit usko siihen!


    • Venäjä ei yksin aloittanut talvisotaa, siitä saa syyttää myös liittoutuneita, Churchill halusi liittoutuneiden kanssa avata pohjoisrintaman saksaa vastaan Suomeemme, eli Neuvostoliitto ei ollut yksin ottamassa Suomea hallintaansa. Churchill oli yksi syyllisistä talvisotaan, ja kuitenkin hänet palkittiin USA:n kunniakansalaisuudella!

      • Anonyymi

        Tämä grafiikka kertoo paljon (hieman ennen viime ek-vaaleja) mielipiteistä kaakkoisessa Suomessa, joka kärsi ja menetti eniten 1939-44 - haettakoon syyllisiä sitten mistä tahansa.
        Miettikääpä sitä.
        Jos joku hullu ihan tosissaan haaveilee, että vain nato voisi estää sodankäynnin omalla maaperällämme - sellaiselle ei voi todeta kuin että toivottavasti tulet pelkällä uskollasi autuaaksi - kuten ryti kesäkuussa 1941.
        https://esaimaa.fi/vaalit/vaalit/6c983255-d5d4-4ec4-aadc-de742cb5f5a7


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe