Klassikkomalli ja Uusklassinen Talousteoria?

ETSIVÄPALVELUMESTARIT007

VERKKOKOULUMESTARIT00700
31.1.2018 4:42

UUSI
OPISTOPALVELUMESTARIT007
31.1.2018 3:12

Extyökkäri kirjoitti:
Hallitushan on juuri esittänyt toimia jolla työnhakuun aktivoidaan mutta ei näytä kaikille kelpaavan vaikka Tanskassa on tiukempi malli ja kansa on pitkälti tyytyväistä.

Sitä paitsi jos osaat arvioida arvosi työmarkkinoilla oikein niin on todella suuri vaara joutua töihin. Ay mafian sopimukset kannattaa unohtaa ja lähteä näyttämään mihin kykenee jolloin muutaman kuukauden näytöillä jo on mahdollisuus omiin kohtuu sopimuksiin.

Tapa jolla mafia ja sen orjat tänään asioitaan työllisyyden osalta hoitavat näyttää siltä ettei töihin edes haluta mennä.

PUOLUEKOULUMESTARIT
Miten Te Henkilö EXTYÖKKÄRI suhtaudutte siihen, jos väittää jotain sellaista, että Yksittäisen Työläisen palkka on KUSTANNUSTEKIJÄ vain siinä yrityksessä, jossa HÄN siis Työläinen on töissä, mutta laajemmin Yksittäisen Työläisen PALKKA on myös Ostovoimainen KYSYNTÄTEKIJÄ markkinoilla?

Mitä Te Henkilö EXTYÖKKÄRI sanotte, jos joku sellainen kuin KOMU ja SOSSU väittää siten, että Palkka- ja Huoltoturvapolitiikka rs pitää hoitaa siten, että kaava R-T...P...T'-R' toteutuu käytännössä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla? Niin ja nyt ME voimme kysyä vielä sitä, että milloin Palkka- ja Huoltoturvapolitiikka rs on toteutettu tehokkaimmalla ja tuottavimmalla tavalla.

Onko Palkkapolitiikka rs tehokkainta silloin, kun annamme yksittäisen yrityksen Johto- ja Omistajaryhmän määrätä täysin esimerkiksi rivityöväestön palkkatason? Mitä mieltä Te Henkilö EXTYÖKKÄRI olette? Oletteko todella sitä mieltä, että SUOMI-valtiossa TYÖTTÖMYYS häviää täysin tai jos ei ihan täysin, niin melkein kuitenkin, kun muistamme tehdä selvää AY-MAFIA rs:stä ja annamme Yrittäjien ja Omistajien päättää ja säätää täysin Työn Sankarien palkka- ja huoltoturvatason siis parhaimpaan J. Havukka-Aho Seura rs:n malliin ja keinoin?

Miten Te Henkilö EXTYÖKKÄRI hoidatte sen kehityssuunnan, joka syntyy todennäköisesti silloin, kun nälkäisiä ja nälkäkuoleman partaalla olevia henkilöitä on yhteiskunnan tai erikoisesti kaupunkiyhteisöjen joka kolossa? Pitääkö Teidän Henkilö EXTYÖKKÄRI rs mielestänne alkaa kehitellä sellaista kuin Keskitys- ja Valvontayhteisöjä kuten erilaisia VANKILEIRIT tai VASTAAVAT rs:ää?

Mehän voimme nyt myös todeta sen asian, että jotta tämä SUOMI-valtiossa vallalla oleva Oikeistolainen Talous- ja Yhteiskuntapolitiikka onnistuisi käytännössä, niin TELLUS-planeetalla pitäisi joka yhteisössä olla vallalla KLASSIKKOMALLI rs:n Oletusten mukainen tilanne. Niin ja nyt KLASSIKKOMALLI rs:n Oletukset ovat seuraavat: IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen (C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa valmistusmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden), Vallitsee Täydenlinen INFORMAATIO, Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten ne ottavat myyntihinnat annettuina, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Kunkin yksittäisen alan yritysten valmistamat tuotteet ovat keskenään täysin Homogeenisiä eli Yhteneväisiä. Vallitsee täystyöllisyystasapaino, joten KAIKKI, jotka haluavat tehdä työtä niin saavat sitä. Nyt kysyisin vielä Teiltä Porvarit ja Toverit sitä asiaa, että mikä KLASSIKKOMALLI rs:n oletus kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestissä. Jos vastaan siten, että ei yksikään, niin olenko esimerkiksi Henkilö EXTYÖKKÄRI rs:n mielestä oikeassa vai olenko väärässä?

Nyt sitten TELLUS-planeetan VALTAVIRTA Talous- ja Yhteiskuntapolitiikan kohdalla on ODOTUKSILLA TÄYDENNETTY KLASSIKKOMALLI eli ts. UUSKLASSINEN TALOUSOPPI. Niin ja nyt KLASSIKKOMALLI rs on ts. TÄYDELLISEN KILPAILUN MALLI, ja kun nyt tähän KLASSIKKOMALLI rs:ään liitetään mukaan ODOTUKSET, niin tullaan VALTAVIRTA rs:ään siis Uusklassinen Talousteoria rs:ään. Me KOMUT ja SOSSUT monesti kysymme sitä, että jos Täydellisen Kilpailun Malli rs:ään liitetään mukaan epätäydellisyyttä osoittava muuttuja ODOTUKSET, niin mitä tapahtuu Klassikkomalli rs:n TOTUUSARVO rs:lle? Lisääntyykö vai väheneekö nyt Klassikkomalli rs:n Totuusarvo? Niin ja mitä me nyt voimme sanoa Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli eli Uusklassinen Talousoppi eli VALTAVIRTA rs:n Totuusarvosta? Mitä mieltä Henkilö EXTYÖKKÄRI on asiastamme, niin MITÄ kaikkea todella?

Toivottavasti tämä kirjoitus jää keskusteluun ja tähän vastaavat erikoisesti EXTYÖKKÄRI ja Kumppanit kuten myös Don Spartacus, Don Lazarus, Don Leonidas, Don Josif Stalin ja Don Victor Lenin. Olen erikoisesti kiinnostunut siitä asiasta, että mitä ns Oikeistokapojen TOIVO- ja KORVA-remmi ajattelee tämän hetken Talous- ja Yhteiskuntapolitiikan VALTAVIRTA eli Uusklasinen Talousoppi rs:stä. Toivon todella vielä sitä, että saan Oikeisto- ja Omistajayhteisön mielipiteen yllä olevasta kirjoitelmasta.
KommentoiIlmiannaJaa
LISÄÄ KOMMENTTI
IlmiannaJaa
LISÄÄ KOMMENTTI

40

1632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PUNAVIHREÄT-OPISTO007

      LUONTOKOULUMESTARIT00700
      31.1.2018 20:38

      UUSI
      Nyt allaoleva kirjoitus on jonkinlainen kirjoitelma siitä asiasta, että mitä kaikkea pitää sisällään Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS DN LD rs:ään perustuva Pääomakirjamalli-LD ja Materialistinen Historiakäsitys LD.
      Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD on lausepuun peruslauseen osalta seuraava kehitelmä: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      LD rs:n Peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus. ja Kuvauspostulaatti.
      LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      Mikä Kapitalismi riistää ja mikä taas ei? Onko Teille Hantu Retee selvillä se, että KM PÄÄOMA 1,2 ja 3 on vain ja ainoastaan tutkimus siitä asiasta, että miten LUONTAISTALOUS muuttui Vaihdantatalous rp:ksi ja että miten VAIHDANTATALOUS toimii tai sitten ei?

      Nyt Toveri Hantu Retee täytyy tajuta ja muistaa myös se, että Vaihdantatalous rp:tä on jossain muodossa ollut jo silloin, kun Ihmisapinat eli Hantu Retee rp:n aatekaverit alkoivat tulla alas puista, sillä jo tällöin huomattiin se, että yksi osaa tehdä yhden asian paremmin kuin joku toinen ja että kivityökaluihin sopivaa kiviraaka-ainetta ei ollut joka paikassa, joten tarvittiin markkinat. Niin ja nyt ilman markkinoita ei ollut mahdollista kohdentaa kysyntä-tarjonta-kuviota siten, että kaikkien toimijoiden olisi ollut mahdollista saada tarvitsemansa Raaka- ja Apuainevaranto sopuhintaan.

      Jos Toveri Hantu Retee haluaa kuunnella Talousasiaa, niin hänen pitää nyt huomata se, että Vaihdantatalous eli Pääomatalous on ollut kuvioissa mukana jo silloin, kun Hantu Retee rp:n aatekaverit eli toverit ovat alkaneet laskeutua alas puista. Nyt Hantu Retee rp;n kaverien Pääomatalous aikojen alussa on ollut käytännössä ns. Työpajakapitalismi rp:tä, kun taas se KAPITALISMI eli Pääomatalous, joka tuntee nimen TEOLLISUUSKAPITALISMI, on alkanut kehkeytyä ja muotoutua Länsi-Euroopan alueella kuten Iso Britannia, Ranska jne. joskus 1700-luvulla.

      Niin ja nyt Toveri Hantu Retee on varmaankin unohtanut sen, että TALOUSHISTORIA ja samalla YLEINEN HISTORIA ei tunne kuin kaksi Talousjärjestelmää nimittäin LUONTAISTALOUS ja Työnjakoon perustuvan Vaihdantatalous eli Pääomatalous eli KAPITALISMI rp:n, joten nyt on Hyvä Kysymys se, että minkälainen voisi todellakin olla Sosialistinen tai Kommunistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä. Mitähän nyt Hantu Retee ja Kumppanit haluavat ehkä vastata? Haluan nyt erityisesti, että Toveri Ylinero ja Puolueneuvos Hantu Retee korostaa sitä asiaa, että jos me haluamme korvata jonkun talousjärjestelmän jollain toisella, niin meidän kai pitäisi ensin itsellemme tehdä selväksi sen asian, että mitä kaikkea ihmeellistä ja kummallista ns. UUSI ja Riistosta Vapaa Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä pitää sisällään tai sitten EI.

      Me voimme vielä todeta sen asian, että VALTIOSOSIALISMI ja SOSIALISMI ovat täysin eri asioita. Nyt Valtiososialismi siis Kansalliskommunismi, Kansallissosialismi ja Kansallisdemokratismi ovat sellaisia, jotka voidaan Teräsmiesaatteen määräämällä tavalla toteuttaa yhdessä kansallisvaltiossa, kun taas Pelkkä Sosialismi tai Kommunismi ovat perustaltaan täysin kansainvälisiä siis sellaisia, jotka voidaan toteuttaa vain ja ainoastaan koko TELLUS-planeetan mitassa. Meidän pitää vielä muistaa se asia, että Saksalainen Sosialismi on USKONTO siis sellainen, joka jotain kautta pohjautuu Salatieto eli OKKULTISMI rp:hen kuten myös Pirunpalvonta eli SATANISMUS rp:hen. Valtiososialismi rp:n se alaosasto, joka on nimeltään Kansallissosialismi ei ole sama asia kuin Saksalainen Sosialismi vaan Valtiososialismi rp:n alaosasto ja vielä sellainen kuvio, joka voidaan kehitellä toimintakuntoon yhdessä ainoassa kansallisvaltiossa ja vielä siten, että kaikissa muissa TELLUS-planeetan valtioissa olisi vallassa kovan tason Yksityinen Yrittäjyys ja Pääomatalous.

      PS Onkohan totta se asia Arvoisa Herra Työeläkeläinen, että Ukraina-valtiossa on tällä hetkellä valta heillä, joita voisi kutsu Salatietoon perustuvan Saksalainen Sosialismi kuten NATSILIIGA rL:n tukijoiksi? Pitääkö Toveri Työkkäri Meidän HYVÄ LÄNSI rp:n kannattajien uskoa siihen, että Ukraina-valtiossa ovat vallalla sellaiset henkilöt, jotka tukevat Liberaali Demokratia rL:ää. Jos Ukraina-valtio on päässyt kuten TE Työkkäri sanotte Sosialismi- ja Kommunismi-saastasta eroon, niin mitä tämä voisi tarkoittaa? Onko nyt todella Ukraina-valtiossa toiminnassa Täydellinen Kansallissosialismi eli RASISMI; SADISMI ja FASISMI? Miten ovat nyt asiat ja asian haarat Herra Työeläkeläinen ja Herra Antipunikki sekä Vastaavat?

    • PUUTARHAKOULUMESTARIT007

      Meidän pitää muistaa myös se asia, että Uusklassinen Talousoppi ei ole ainoana sellainen, jossa voi petää Logiikka- ja Realismikuvio.


      Onhan nyt myös MarxismiLeninismiFilosofia rs:stä sanoneet ja kirjoittaneet Heidän OMAT AATERITARIT siten, että MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs on ns. Täydellinen Tieteellinen Teoria, mutta me voimme kuitenkin kysyä sitä, että onko todella näin.


      Niin ja MarxismiLeninismiFilosofia rs:n yhteiskuntatieteellinen perusta on nyt ns. KORKKIRUUVITEORIA, ja joka pitää sisällään seuraavan kehitelmän: Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi, Kommunismi1 jatkumona siten, että seuraava kehitelmä on Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2. Niin ja nyt tämän aikaisemman kehitelmän jälkeen tulee täytenä jatkumona aina äärettömyyten asti seurava KORKKIRUUVIRYVÄS: Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi. Me voimme nyt ilmeisesti vielä kysyä sitä asiaa, että miten meidän pitää tämä Korkkiruuviryväs rs ymmärtää kaikilta sen osa-aluelta.


      Jos nyt KOMMUNISMI tarkoittaa todella täydellistä Työväenluokan IHANTOLA rs:ää, niin miten meidän nyt pitää tajuta esimerkiksi Kommunismi1 rs:n jälkeen tuleva Orjanomistusjärjestelmä2 tai sitten Kommunismi2 rs:n jälkeen tuleva kehitelmä: Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi, Kommunismi ja jatkuen samanlaisena jaksokehitelmä aina äärettömyyteen asti. Niin ja HYVÄ KYSYMYS on nyt todella se, että miten meidän todella pitää ymmärtää sellainen YHTEISKUNTA ja VALTIO, joka noudattaa MarxismiLeninismiFilosofia rs:n KORKKIRUUVITEORIA rs:n jaksotusjärjestelmää siis Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi rs:ää.


      Mitä kaikkea nyt haluavat sanoa KORKKIRUUVITEORIA rs:n järkevyydestä ja myös siitä kuviokellunta-asiasta, että onko todella sellainen Sosialismi tai Kommunismi todella TYÖVÄESTÖ ja Työväenluokka rs:n OMA ETU, joka noudattaa ns. KORKKIRUUVITEORIA rs:ää? Niin ja onko nyt Työväestö ja Työväenluokka rs:n OMA ETU todella myös sellainen tilanne, että Kommunismi rs:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi? Auttaako nyt todella Työväestö ja Työväenluokka rs:ää lopullisesti se, kun siis tulee vielä Sosialismi ja Kommunismi, mutta kun nyt tarinoidaan vielä siten, että Kommunismi rs:n jälkeen taas Jaksokuviona Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi. Mitä nyt ylläolevasta tarinasta haluavat sanoa EXTYÖKKÄRI, Don Spartacus, Don Lazarus, Don Leonidas, Don Josif Stalin, Don Victor Lenin, Don Carlos?

    • Palkkapolitiikka on yksinkertaista jos sen ymmärtää. Palkkaa maksetaan vain sen verran kuin työntekijä oikeasti reaalisti ansaitsee. Siihen ei mitään mafiosoja tarvita asiaa sotkemaan. Työn jälleenmyynti arvo ratkaisee ja arvon pitää olla globaalisti kilpailukykyinen sillä muutoin se työ häviää kokonaan tai siirtyy sinne missä se tehdään kilpailukykyiseen hintaan.

    • OPISTOVERKKOMESTARIT0070

      Miten Te EXTYÖKKÄRI voitte tietää sen asian, että kuinka paljon kullekin henkilölle pitää maksaa tai sitten ei? Millä keinoin ja millä tavalla me voimme arvioida kunkin Työläisen Ammatti- ja Tietotaidon niin sanotusti riittävällä tarkkuudella?


      Mikä on se MITTA ja MITTARI, joiden avulla arviointi on todella ns. Riittävän Tarkkaa ja Oikeamielistä? Miten esimerkiksi Työnjohtaja pystyy arvioimaan jonkin tai joidenkin Työn Sankareinen lahjakkuuden tason? Onko Teillä EXTYÖKKÄRI tiedossanne jotain sellaista kuten jokin MTM tai Vastaava siis jokin sellainen asia kuin Luokitusmitta ja Luokitusmittari, ja joiden avulla tarvittava mittaaminen voitaisiin suorittaa ns. riittävällä tarkkuudella ?


      Mitä Te EXTYÖKKÄRI olette käyttänyt työpaikallanne sellaisena Mittana ja Mittarina, joiden avulla Te olette suorittaneet omien työläistenne Ammatti- ja Tietotaitoarvioinnin?


      Nyt Te EXTYÖKKÄRI voitte esittää vaikka joka päivä Teidän tarvitsemanne arvionne, mutta HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että kuinka pätevä Se Teidän arvionne tosiasiassa voisi olla.


      Nyt Teidän EXTYÖKKÄRI mielipidearvionne on seuraava: "Palkkapolitiikka on yksinkertaista, jos sen ymmärtää. Palkkaa maksetaan vain sen verran kuin työntekijä oikeasti reaalisti ansaitsee. Siihen ei mitään mafiosoja tarvita asiaa sotkemaan. Työn jälleenmyyntiarvo ratkaisee ja arvon pitää olla globaalisti kilpailukykyinen, sillä muutoin se työ häviää kokonaan tai siirtyy sinne, missä se tehdään kilpailukykyiseen hintaan."


      Nyt esimerkiksi Kaukomailla Työnantajat voivat saada Työn Sankarin töihin jollain sellaisella summalla kuin 1 tai 2 euroa tai jopa Puolella Eurolla. Onhan ollut aikojen saatossa keskustelussa jotain sellaista muistini mukaan kuin että ollaan yritetty arvailla sitä, että kuinka paljon rivityöläisiä Työnantaja voisi otta töihin Kaukomaille Yhdellä Pernon Telakan Metallimiehen kuten Hitsarit tai Levyseppä-Hitsarit ja Vastaavat rs:n Keskituntipalkalla, jos siinä Keskituntipalkassa on mukana myös Työnantajan Sivukulut. Joku tai jotkut on arvioinut Pernon Telakan Metallimiehen Keskituntipalkaksi sivukuluineen jotain sellaista kuin 25-30 euroa. Jos Kaukomailla Työnantaja joutuu maksamaan Työn Sankarille yhden euron työtunnilta, niin Pernon Telakan Metallimiehen keskituntiansiolla Työnantaja voisi pestata 25 tai 30 Työn Sankaria, ja jos Työn Antaja jouluisi maksamaan kaksi euroa työtunnilta, niin Työnantaja voisi pestata noin 13 tai 15 Työn Sankaria, ja jos Työnantaja joutuisi maksamaan Työn Sakarille työtunnilta Puoli Euroa, niin tällöin Työnantaja voisi pestata palvelukseensa 50 tai 60 Työn Sankaria.


      Haluaisin nyt tiedustella Teiltä EXTYÖKKÄRI sitä asiaa todellakin, että huomaatteko Te mitään ongelmaa siinä asiassa, että SUOMI-valtiossakin Suomalaisen Työnantajan pitäisi saada maksaa sellaisen palkan, jonka Heidän Työnantajien pitää keskimäärin maksaa Kaukomailla. Oletteko Te EXTYÖKKÄRI sitä mieltä, että jos SUOMI-valtiossa markkinoilla Kuluttajien pitää maksaa tavarasta ja palveluista tasan tarkkaan nykyinen markkinahinta, niin myös Kansainvälisesti Markkinahintainen yhden, kahden tai puolen euron tuntipalkan omaava Työn Sankari selviää siis tulee ainakin kohtuudella ravituksi ja muutenkin toimeen? Nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri epäilee vahvasti ns. Kansainvälisen Palkkatason omaavan Suomalaisen Työn Sankarin selviämistä Arkipäivän Haasteista? Te EXTYÖKKÄRI olette varmasti perustellusti erimieltä, mutta nyt kuitenkin kysyisin sitä asiaa, että millä perusteella?

      • Helpostihan se palkka on arvioitavissa varsin tarkkaan kun saadaan selville tuotteen/palvelun myyntiarvo ja se jaetaan niihin vaadittaviin osa-alueisiin jonka yrityksen pystyssä pitäminen vaatii. Se on vain matematiikkaa jossa ei tarvita neliulotteisuutta.

        Meidän on oltava kilpailukykyisiä joten jos emme ole tehokkaampia kuin kiinalaiset emme ansaitse sen kummempaa palkkaakaan. Siksi on tärkeää toimia siten ettei tuotantoon kulu liikaa euroja eli on oltava tehokas.

        Kun tänään elämme globalismissa niin ei ole helppoa perustella miksi joku maksaisi suomalaisesta tuotteesta enemmän kuin kiinalaisesta ja kuitenkin hyvinvointimme on paljolti kiinni viennistä. Siksi onkin vientimme paljolti keskittynyt investointi tuotteisiin kuten koneet ja järjestelmät joita kiinalainen tehdas ei vielä osaa tuottaa.

        Kauaa ei kuitenkaan mene ennen kuin saamme kilpailua niillekin aloille. Siksi innovointiin ja tuotekehittelyyn on satsattava, koulutukseen on myös satsattava jotta se mitä kehitämme ei ole vain uusi lapio tai kuokka. Meidän pitää pysyä tekniikassa etunenässä vahvasti sillä muutoin putoamme suurelta osin sinne euron tuntipalkkaluokkaan. Siinä ei ay mafiankaan kiukuttelu auta sillä jos kauppa ei käy se ei käy sanovat mafiosot mitä hyvänsä ja lakkokin alkaa olla siunaus teollisuudelle koska siten ei tarvitse selitellä vaan syyn saa suoraan kaataa mafian niskpoille.

        Vaikka ajatuksenkulkusi noin yleensä tuppaa kiertämään vain vanhoja ratojaan niin suosittelen uuden puhdin ottamista ja siirtymistä käytännön maailmaan kaikesta neliulotteisuudesta. Aika kuluu ja pallo pyörii ilman niitäkin pähkäilyjä! Jos kuitenkin haluamme leveää elantoa niin muut asiat ovat tai niiden pitää olla etunenässä, uudet innovaatiot niin tuotteiden kuin valmistusmenetelmienkin osalta!


    • OPINTOVERKKOMESTARIT0070

      SINIVALKOISET-OPISTO0070
      5.2.2018 1:26

      UUSI
      Millä tavalla sellaista henkilöä, joka on sairastunut KOMMUNISMI-nimiseen sairauteen, niin pitäisi todellakin hoitaa?

      Onko nyt ainoa tehokas Kommunismihoito sitä samaa, jota jo Historia rs:ssä olleen tiedon mukaan harjoittivat VALKOKAARTI rs:n taistelijat ns. PUNAKAARTI rs:n jäsenkuntaa vastaan joskus vuonna 1918? Oliko nyt todellakin vuonna 1918 käynnissä VALKOKAARTI rs:n toimeenpanema ns. SIIVOUSTOIMI? Niin ja nyt ilmeisesti Siivoustoimen AATEPERUSTA oli se asia, että haluttiin päästä eroon myös EXTYÖKKÄRI ja KUMPPANIT rs:n tulisesti vihaamista Komuloiset rs:stä.

      Onkohan nyt 2000-luvulla VALKOKAARTI rs keksinyt tai löytänyt todella paljon paremman siivoustoimen kuin oli VALKOKAARTI rs:n kehitelmä vuonna 1918? Nykyaikana siis 2000-luvulla OikeistoKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs on pystynyt hävittämään todella hyvin Kansallinen Kommunismi rs:n ainakin Vaalikuvioista. Niin ja nyt esimerkiksi Eduskunta- ja Kuntavaaleissa NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT ovat korkeintaan saaneet ns. JÄÄNNÖSPISTEET-ryhmään kuuluvan Äänisaaliin, sillä prosenteissa ilmoitettuna SKP eli Suomivaltion NATSIKOMUT ovat yleensä saaneet äänistä vain korkeintaan rippeet eli jotain sellaista kuin 0,1 tai 0,2 prosenttia.

      Mistä kaikesta Arvoisat NATSIKOMUT rs Teidän todella erittäin heikko Äänisaalis voisikaan johtua varsinkin, kun jo PERSUNEROT saavat vaalisaaliinaan jotain sellaista kuin noin 15 prosenttia kaikista annetuista äänistä? Mitä Komunerot kuten HT-HR ja Kumppanit ehkä haluavat vastata erään Katunarrin ja Kulkurin uteluihin?

    • SINIMUSTAT-OPISTO0070

      HEI! Kertoisitteko Te Toverit ja Iskurit sekä PORVARIT sen asian, että miten verotus voisi olla ns. oleellista ja kaikilta osa-alueiltaan Hantu Retee ja Töppö-Hessu rs:n mielenmukaista toimintaa. Haluatteko Te Hyvät Toverit ja Iskurit sitä, että Suomessa valmistetut tuotteet ja palvelut maksavat entistä enemmän siis jopa maltaita? Nyt ainakin minusta pitäisi poistaa verovelvoite Omistava Luokka rL:ltä täysin ja siirtää se siis VEROTUS niiden kannettavaksi, jotka ovat kusettaneet Suomi-valtion Elinkeinoelämän kilpailukyvyn siis SAK-STTK sekä Komukapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rL:lle. Jos me vielä täsmennämme asiaa, niin haluan korostaa ja sanoa sen, että Suomi-valtioon pitää kehitellä ns. Veroaateli siis HE, joiden ei tarvitse maksaa senttiäkään veroa. Nyt sitten SAK-STTK rL:n jäsenet ja jäsenammattien hoitajat maksavat verot, joten tosi kovan tason rahamiesten ei tarvitse maksaa yhtään mitään siis ei senttiäkään. Kun nyt edellä tarinoidut asiat toteutetaan, niin eiköhän myös Suomi-valtioon aleta saamaan investointeja oikein voimalla varsinkin, kun järjestellään asiat ja asian haarat vielä siten, että Rivityöväestön ja Pieneläjän Palkka-, Työ- ja Vapaa-Aikaehdot annetaan Suomi-valtiossa täysin Työnantajien ja Sijoittajien sekä Omistajien määrättäväksi ja säätämäksi.

    • OPINTOVERKKOMESTARIT0070

      SINIMUSTAT-OPISTO0070
      5.2.2018 17:46

      UUSI
      HEI! Nyt Arvoisa Henkilö EXTYÖKKÄRI Porvari tarkoittaa ainakin kahta asiaa siis Porvari on aatteen nimi kuten myös kertoo ns. Omistajuuteen perustuvassa yhteiskunnassa jotain sellaista kuin OMISTAJA tai SIJOITTAJA. Voimme nyt todeta sen asian, että vaikka Te EXTYÖKKÄRI käytätte itsestänne Työläinen nimeä, niin tosiasiassa Te EXTYÖKKÄRI olette Porvari ja myös Omistavaan Luokkakunta rs:ään kuuluva ns. Porvarillisesti Edistyksellinen Kansalainen. Nyt eräs Kulkuri ja Katunarri ihmettelee vielä sitä, että miksi Te EXTYÖKKÄRI käytätte itsestänne nimeä TYÖLÄINEN, vaikka Te olette Omistaja eli Porvari. Voimme kai muistaa sen ajan, jolloin Kokkare- ja Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs piti sellaista henkilöä, joka käytti itsestään TYÖLÄINEN-nimeä niin Komuloinen rs:nä siis Komusaastana. Ette kai nyt Te EXTYÖKKÄRI tue Työläinen-nimellä ns. Komusaastaa tai Komupaskiainen rs:ää. Tehän EXTYÖKKÄRI ilmeisesti tiedätte sen, että NATSIKOMUT ovat todellakin vain pelkkää sonta-sakkia tai jotain vielä pahempaa.

    • SINIVALKOISET-OPISTO0070

      Kysyn nyt vaan sitä, että oletteko Te Teräsmiehet hän siis kuten SINÄ nyt tämän allaolevan lainauksen mukaan Täydellisiä YLINEROT ryhmään kuuluvia Iskutaistelijoita. Mitä mieltä asiastamme ovat todelliset TERÄSMIEHET siis LENINISTIT ja kaikki HE, jotka ylistävät tulisesti sellaista yhteisöä kuin PARATIISIN RAKENTAJAT?
      Oletteko Te Iskurit eli Teräsmiehet lauseen Sinä olet
      piriste rs:n takana?
      Mitenhän nyt allaoleva kirjoitus Arvoisat Teräsmiehet ja Leninistit kuten myös Hantu Retee ja Töppö-Hessu todellakin pitää tajuta ja ymmärtää?
      Lainaus on seuraava: "Sinussa on voimaa vaikka muille jakaa ja pystyt keskittymään samanaikaisesti useisiin asioihin. Taistelet kaikkine näine voiminesi sen puolesta, mihin uskot. Et anna kenenkään lannistaa itseäsi, vaan olet koko ajan keskittynyt ja aktiivinen. Kuljet omaa polkuasi etkä häiriinny helposti. Tarmokas ja säntillinen tyylisi on suorastaan tarttuvaa. Olet synnynnäinen johtaja. Sinulla on kyky saada ihmiset liikkeelle ja motivoida heitä yhteisen tavoitteen hyväksi. Innoittava käytöksesi mahdollistaa pääsysi pitkälle elämässä."

    • VIHERPUNAMESTARIT

      SINIMUSTAT-OPISTO0070
      9.2.2018 0:51

      UUSI
      HEI! Onko Teille Hyvät ja Siunatut Porvarit kuten EXTYÖKKÄRI ja Vastaavat tullut mieleenne se asia, että on olemassa monenlaista Demokratia rs:ää kuten on myös monenlaista Persuaate rs:ää sekä vielä myös monenlaista Komu- ja Sossuaate rs:ää?


      Kun Te Porvarit nyt tulisesti haukutte ja parjaatte meitä KOMUT ja SOSSUT rs:ää, niin on olemassa myös sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mitä tai keitä Te Porvarinerot todellakin parjaatte ja solvaatte, sillä onhan olemassa myös monenlaista Komu- ja Sossuaate rs:ää. Niin ja onhan nyt jopa sellaista Komu- ja Sossukuviokellunta rs:ää olemassa, joka tosiasiassa on Äärimmäisen Oikeiston Turvallisuuspalvelu rs:n alaosaston toimintaa.


      Mehän tiedämme sen asian olevan totisinta totta, että on HYVÄ ASIA sontia ja räkiä vihollisaatteen kuvioissa kuten Äärimmäinen Oikeisto eli HAKARISTISEURA rs Komuina ja Sossuina, sillä kaikki paha ja kamala menee ei siis HAKARISTISEURA rs:n tilille, vaikka toimijat ovatkin todella Kovan Linjan Hakaristisakki rs:ään kuuluvia vaan todella SIRPPI ja VASARA rs:n kuvioihin. Valtioympäristössäkin on nyt myös hyvä peittää omat jälkensä esimerkiksi ns. Äärimmäinen Vasemmisto rs:n piikkiin kuten SUOMI-valtiossa esimerkiksi tehtiin siten, että Vasuripuolueen johtajaksi nousi Aateritarien suosiollisella tuella erittäin kovan linjan Äärimmäinen Oikeisto rs:n edushenkilö kuten esimerkiksi AJATUSPAJA LIBERA rs:n johtajistoon kuuluva Ylimyspomo.


      Niin ja onhan olemassa vielä sellainen HYVÄ KYSYMYS, että miksi todella sekä Äärimmäinen Oikeisto että Äärimmäinen Vasemmisto haluaa aina peittää omat jälkensä varsinkin silloin, kun HE haluavat soveltaa käytäntöön erittää kovaa ja julmaa toimintakuviota. Me, jotka olemme Aitoja Komuja ja Sossuja, niin haluamme tuoda myös kehiin sellaisen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että mitä eroa on todellakin Äärimmäinen Oikeisto ja äärimmäinen Vasemmisto rs:n välillä. Jos me vastaamme siten, että ei käytännössä ole minkäänlaista eroa, niin olemmeko me Aidot Komut ja Sossut oikeassa vai olemmeko me väärässä?

    • VERKKOPALVELUMESTARIT007

      Marxilainen Revisionismi LD sekä Myös Muut Ensiyrittäjät

      Nyt toivon sitä asiaa todella innokkaasti, että Teräsmiehet ja Leninistit myöntävät sen, että MarxismiLeninismiFilosofia rs ei kuuluu ainakaan ryhmään Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ään vaan todellakin Idealistinen Filosofia rs:ään.

      Mehän nyt tiedämme sen, että Leninismi ja Teräsmiesaate rs pohjautuvat todellakin Luontokuvioiden osalta Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään sekä Yhteiskuntateoria rs:n osalta Vapaa Kilpailu ja Markkinavoimat, Olemassaolon Taistelu ja Salainen Oppi rs:ään. Niin ja me voimme nyt ihmetellä sitä, että mitä kaikkea todella pitää sisällään Oikeaoppinen Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs.

      Nyt lähtökohta Filosofia ja Sosiologia LD rs:n kohdalla on se, että meidän pitää todella miettiä ja jopa ymmärtää se asia, että miksi meidän aina Filosofiakuvion osalta pitää selvittää se asia, että mikä Lausepuun Peruslause on sellainen, joka sopii loogisesti ja reaalisesti parhaalla mahdollisella tavalla Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:n perustaksi ja pohjaksi. Onko tällöin paras kuviokellunta sellainen, jossa Materialistinen Filosofia rs:n lähtökohdaksi sopii todella hyvin SUHTEELLISUUSTEORIA, AIKA-AVARUUS ja NELIULOTTEINEN GEOMETRIA vai jotkin muut kehitelmät?

      Meidän pitää todella tarkkaan ainakin yrittää miettiä sitä asiaa, että mitä kaikkea tarkoittaa tässä ja nyt Idealistinen Filosofia sekä myös Materialistinen Filosofia. Jos me nyt TERÄSMIEHET ja LENINISTIT rs:n tapaan pohjustamme myös Materialistinen Filosofia rs:n perustuvaksi Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin me voimme nyt ainakin kysyä sitä, että mitä kaikkea tämä kuviokellunta voisikaan tarkoittaa. Niin ja nyt Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslause on A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Niin ja mikä nyt voisi olla Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause? Jos nyt Materialistinen Filosofia rs on sellainen, että se perustuu Tietoteorian osalta LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs:ään (DIALECTICA NATURALIS DN), niin tällöin Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria eli Laatuavaruus.

      Me voimme kuitenkin nyt kysyä vielä sitä kuviokellunta rs:ää todella tasan tarkkaan, että mikä voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n tietoteorian lausepuun peruslause, jos nyt Materialistinen Filosofia perustuisi Tietoteorian osalta Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään. Heti alkuun kai me nyt voimme todeta sen, että tällöin Materialistisen Filosofian Tietoteorian Lausepuun Peruslause ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n, mutta HYVÄ KYSYMYS on nyt kuitenkin se, että mikä todella. Me voimme kai myös kysyä sitä asiaa, että miten todella TERÄSMIEHET ja LENINISTIT haluaisivat ehkä ratkaista ongelmamme.

      Onko ainoa mahdollinen RATKAISU se, että otetaan nyt myös Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeksi se sama, joka on nyt myös Objektiiivinen Idealismi rs:n Lausepuun Peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Jos me toteamme sen asian, että Objektiivinen Idealismi ja Materialistinen Filosofia rs:llä on sama Lausepuun Peruslause, niin nyt tämä kuviokelluntaympäristö herättää ainakin sellaisen kysymyksen ja myös todella voimallisen ihmettelyn, että mitä eroa on todella Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:n välillä. Kun nyt molemmilla on sama lausepuun peruslause, niin me voimme kai todeta sen asian olevan totta, että Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs on yksi ja sama FILOSOFIA siis ei ole muuta Filosofia rs:ää olemassa kuin Objektiivinen Idealismi.

      Onhan nyt kuitenkin pakko sanoa TERÄSMIEHET ja LENINISTIT rs:lle se asia, että onhan olemassa myös Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS ja Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD (Matherialistical Philosophy and Sociology DN). Mitä nyt asiastamme kaikenlaisen jahkailun ja ihmettelyn jälkeen haluavat sanoa TERÄSMIEHET ja LENINISTIT? Ovatko nyt TERÄSMIEHET ja Kumppanit sitä mieltä todella, että nyt myös MarxismiLeninismiFilosofia rs kuuluu ryhmään Materialistinen Filosofia rs:ään todellakin? Niin ja nyt eräs Kulkuri ja Katunarri rs on pyrkinyt todistamaan sitä asiaa todella innokkaasti oikeaksi, että sellainen Materialistinen Filosofia rs, joka ei perustu Luonnon Dialektiikka LD rs:ään, niin ei voi todellakaan olla osana Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ää, mutta tällöin on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mihin FILOSOFIAKEHIKKO rs:ään sellainen Materialistinen Filosofia, joka ei perustu ja pohjaudu Tietoteorian osalta LUONNON DIALEKTIIKKA LD eli DIALECTICA NATURALIS DN LD rs:ään, niin todellakin voi kuulua.

    • TIETOPALVELUMESTARIT

      ONKO TUOTANTOTOIMINTAA SUOMI-VALTIOSSA VIELÄ 30 VUODEN JÄLKEENKIN ARVOISAT PUNIKKI-ISKURIT?

      Oletteko Te Toveri Vasuri unohtanut sen asian, että Työväen ja Pieneläjän asiaa ei aja yhtään eteenpäin pelkästään se, että kertoo kuinka kurjaa ja kamalaa Työväestön elämä on ja että miten tilanne tuntuu pahenevan pahenemisesta päästyäänkin? Jos työväestön asiaa voisi ajaa eteenpäin siten, että puhuu vain, että LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, LISÄÄ LIKSAA, niin Hyvä Kysymys on se, että miten ihmeessä. Niin ja nyt tällöin voimme vielä kysyä, että miten ihmeessä me voimme edistää omaa asiaamme pelkästään kertomalla sitä, että kuinka kamala ja kauhea tilanteemme on todella.

      Olisiko nyt todella HYVÄ alkaa tutkia Yhteiskunta- ja Luontoasiaa, jotta voitaisiin saada selville sen, että missä me menemme? Onko myös Teille selvinnyt se, että jos me emme tunne niitä Teknisiä ja Taloudellisia Liikelakeja ja Liikevoimia, jossa me toimimme Yhteiskuntaympäristössä, niin on kai täysin mahdotonta löytää toimiva parannuskeino? Oletteko Te Vasurien TOIVO- ja KORVA-remmi tietoinen siitä asiasta, että jos me emme tunne sitä, että miten Elinkeinoelämä toimii, niin meidän hyvinä pitämämme parannuskeinotkin voivat kääntyä omaksi irvikuvakseen?

      Jos me esimerkiksi sanomme, että lyhennetään työaika kuuteen tuntiin ja korotetaan työpalkka entiseen verrattuna suorastaan kaksinkertaiseksi, niin onko Teille Hyvät Vasurit tullut mieleenne se, että mitä kaikkea tästä voisi seurata? Jos esimerkiksi Suomen Tuotantokustannukset nousevat kaksinkertaisiksi ja että muualla TELLUS-planeetalla tuotantokustannukset ovat ehkä Yksi Kahdeskymmenes osa siitä, mitä ne ovat täällä Suomenmaassa, niin mitä kaikkea tästä voisi seurata? Oletteko Te Vasurien TOIVO- ja KORVA-remmi sitä mieltä, että Työnantaja siis Pieni, Keskisuuri, Suuri ja Jättisuuri Työnantaja haluaa ja kykenee hoitamaan Harjoittelijatason Opastustyöt kannattavasti muun puuhan ja työn lomassa?

      Nyt on ainakin Hyvä Kysymys se, että voiko Suomalainen Työnantaja olla sellainen käytännössä, että se voi isänmaallisuuden nimissä teetättää työtä Suomessa, vaikka suomaiset työvoimakustannukset olisivat 20-30 kertaiset verrattuna Kaukomaihin? Kun nyt tilanne on se, mikä on, niin olisi kai syytä ottaa käyttöön ainakin Ruumiillisen Työn piirissä Palkkahajonta, siis HARJOITTELIJATASO, KISÄLLITASO ja MESTARITASO. Jos me emme Palkkahajontaa hyväksy, niin ME voimme nyt kysyä sitä, että kuinka paljon on Suomessa Tehdasteollisuutta tai vastaavaa jäljellä 20-30 vuoden kuluttua.

      Nyt Teidän Hyvät Toverit on syytä muistaa se asia, että jotta tuotanto tai kaupankäynti voisi jatkua huomenna ja ylihuomenna, niin pitää myös käytännössä toteutua Tuotantopääoman Kaava R-T...P...T'-R' sekä vielä Kauppapääoman Kaava R-T-R- ja Pankkipääoman Kaava R-R-R'. Mitä Te tämän palstan Vasurit ja SINIMUSTAT haluatte ehkä vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluun?

      Meidän pitää vielä muistaa kaava A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria sekä Tilastotiede ja Todennäköisyyslaskenta.
      PÄÄOMAKIRJA-LD
      MAKROTEORIA
      Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA
      Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.
      KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on taas Julkistalousasia.
      (Nyt ylläolevassa tarinassa osa on suoraa lainausta aikaisemmasta, mutta kuitenkin pieni osa on taas tällä kirjoitushetkellä suoraan kirjoitettua. Voimme kai todeta vielä sen, että molempien kohdalla kirjoittaja on sama, joten ei ole mistään sellaisesta Kysymys kuin Toisen Oman Varastamisesta.)

    • VERKKOPALVELUMESTARIT007

      Tämä allaoleva kirjoitus on sellainen LAINAUS, jonka on kirjoittanut Vasemmistoliitto rp:n Puheenjohtaja Li Andersson. Nyt halusin tuoda kehiin ylläolevan Lainauksen muodossa sen asian, että mitä MAMU-asiasta puhuvat ja kirjoittavat sellaiset henkilöt, jotka kuuluvat ainakin aatteeltaan Pohjoismainen Vastarintaliike rs:n ja PERUSSUOMALAISET rp:n. Haluan kysyä vielä sitä, että MIKSI nyt Pohjoismaissa kuten SUOMI, RUOTSI, NORJA ja TANSKA on saanut vallan erittäin kovan linjan Äärimmäinen OIKEISTO.

      Lainaus:
      Yleisradio on tänään julkaissut surullisen uutisen irakilaisen Alin tapauksesta. Ali oli hakenut turvapaikkaa Suomesta, saanut kielteisen päätöksen ja sen jälkeen joutunut palamaan Irakiin. Häntä ammuttiin vain muutama viikko sen jälkeen kun hän oli palannut. Alin tytär on edelleen Suomessa turvapaikanhakijana. Myös hän on saanut kielteisen päätöksen turvapaikkahakemukseensa.

      Tämä on todella traaginen esimerkki siitä, mihin Suomen nykyinen turvapaikkapolitiikka käytännössä johtaa. Tiukka lainsäädäntö yhdistettynä Maahanmuuttoviraston tekemään tiukkaan tulkintaan laista, tarkoittaa käytännössä, että Suomi lähettää ihmisiä takaisin konfiktialueille hengenvaaraan. Alin tapaus on yksi tarina, mutta Irakin olosuhteet huomioiden on hyvin todennäköistä, että niitä on paljon lisää. Ranskalainen tuomioistuin päätti taannoin olla palauttamatta irakilaista turvapaikanhakijaa Suomeen, koska epäiltiin, että hänet palautettaisiin täältä Irakiin. Muiden maiden oikeusasteissa ei toisin sanoen luoteta siihen, että Suomi noudattaa palautuskieltoa.

      Palautuskielto on kansainvälisen oikeuden ja pakolaisoikeuden keskeinen periaate, jonka mukaan ketään ei saa palauttaa sellaiseen maahan, jossa kyseistä henkilöä uhkaa vaino, muu epäinhimillinen kohtelu tai kidutus. Suomen tulee noudattaa tätä periaatetta omassa turvapaikkapolitiikassaan ja arvioida jokaisen turvapaikkaa hakevan ihmisen kohdalla yksilöllisesti, jos hengenvaara on. Käytännössä Maahanmuuttovirasto on kuitenkin kiertänyt tätä periaatetta vetoamalla "sisäisen paon" mahdollisuuteen, eli pakottamalla ihmisiä palaamaan muille alueille kuin omaan kotipaikkaan, sekä luokittelemalla tiettyjä maita turvallisiksi (siitä huolimatta, että yhdelle turvallinen maa voi toisessa asemassa olevalle henkilölle olla hyvinkin vaarallinen).

      Maahanmuuttovirasto on kommentoinut Alin tapausta sanomalla, että "päätöksentekijät eivät voi olla vastuussa palautuksen jälkeisistä tapahtumista, jos täällä on arvioitu kaiken käytössä olleen tiedon mukaan, että palautuskiellon olosuhteita ei ole olemassa ja samaan arvioon ovat päätyneet hallintotuomioistuimet."

      Tämä on mielestäni outo kehäpäätelmä. Palautuskielto tarkoittaa nimenomaan, että viranomainen on vastuussa siitä, mitä tapahtuu mahdollisen käännytyspäätöksen jälkeen. Suomen viranomaiset tekivät toisin sanoen arvion, jonka mukaan Ali ei olisi hengenvaarassa mikäli hän joutuu palaamaan. Ali palasi, ja kuoli vain viikkoja paluun jälkeen. Viranomaisten arvio oli toisin sanoen väärä.

      Alin tapaus on surullinen inhimillinen tragedia, mutta sen lisäksi se nakertaa entistä enemmän Suomen turvapaikkapolitiikan uskottavuutta ja luotettavuutta.

      Ketään ei pidä palauttaa hengenvaarallisiin olosuhteisiin.

    • KÄSITYÖMESTARIT007

      PUUTARHAMESTARIT049

      Miten me voimme johtaa kaavan E= mc2 rs:n jopa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian sekä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n perustalta ja pohjalta?

      P= E/c
      P= valomomentti
      E= valon energiasisältö
      P= mc
      E/c= mc
      c= fotonin eli valon nopeus
      m= fotonin massa
      P= mc
      P= E/c
      E/c= mc
      E= mc2

      Kuten nyt yllä tarinoinusta kykenemme huomaamaan sen asian, että KAAVA E= mc2 voidaan myös johtaa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian perustalta siis Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä vielä kaiken perusta ja lähtökohta on siis todellakin Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA).

      Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asian haarat Arvoisat Porvarit ja Toverit sekä Kaikkien Erikoisalojen Erikoisasiantuntijat ja Vastaavat?
      Mikä nyt todella voisi olla MARXISMUS-LENINISMUS rs:n takana oleva Lausepuun Peruslause, kun se ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, koska LD perustuu Kolmiulotteinen GEOMETRIA rs:ään, kun taas MarxismiLeninismiFilosofia rs perustuu NELIULOTTEINEN GEOMETRIA ja AIKA-AVARUUS sekä SUHTEELLISUUSTEORIA rs:ään? Onko Teillä Teräsmiehet ja Aatetaistelijat ehdotuksia?
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin
      Mitä nyt tarkoittaa Luonnon Dialektiikka DN LD?

      OPINTOPALVELUMESTARIT007000

      HEI! Nyt tämä kirja, josta tarinoin, on Tieteellisen sosialismin kirjasto F. ENGELS Luonnon Dialektiikka KUSTANNUSLIIKE EDISTYS MOSKOVA 1971 Suomentaneet TUURE LEHEN ja TIMO KOSTE.

      Nyt sitten tässä kirjassa käsitellään Herra Zöllner rs:ää ja hänen Neliulotteinen Geometria rs:ää sivuilla 70-72.

      Niin ja nyt kirjassa kerrotaan, että Herra Zöllner on tunnetusti jo vuosikausia työskennellyt voimaperäisesti avaruuden 'neljännen ulottuvuuden' parissa ja havainnut, että monet asiat, jotka ovat mahdottomia kolmiulotteisessa avaruudessa, ovat neliulotteisessa avaruudessa itsesssään ymmärrettäviä. Niinpä tässä viimeksi mainitussa avaruudessa voidaan kääntää metallipallo nurin kuin käsine tekemättä siihen lovea, samoin tehdä solmu kummaltakin puolelta loputtomaan tai molemmista päistä kiinnitettyyn lankaan, voidaan myös kytkeä toisiinsa kaksi suljettua rengasta avaamatta kumpaakaan ja tehdä monia muita samanlaisia temppuja.

      Henkien maailmasta tulleiden uusimpien voitonriemuisten ilmoitusten mukaan Herra Professori Zöllner olisi nyt kääntynyt yhden tai useamman meedion puoleen saadakseen heidän avullaan selville lähemmät tiedot neljännen ulottuvuuden sijainnista. Menestys kuuluu olleen hämmästyttävä. Tuolin selkänojan, johon hänen käsivartensa nojasi itse käden ollessa koko ajan pöydällä, havaittiin istunnon jälkeen kiertyneen käsivarren ympärille, molemmista päistä pöytään sinetöityyn lankaan oli tullu neljä solmua. Sanalla sanoen henget olivat tehneet leikiten kaikki neljännen ulottuvuuden ihmeet...

      Voimme kai todeta sen asian olevan totta, että Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria on sellainen asiaryväs, että siinä toimitaan vain ja ainoastaan Kolmiulotteisessa avaruudessa ei siis Henkimaailmakuvioissa kuten Neliulotteisen Aika-Avaruus rs:n kannattajat. Oletteko Te Teräsmiehet ja Leninistit sellaisia, että Te nyt sitten hyväksytte Neliulotteisen Henkimaailman Kuviot? Jos Te olette omasta mielestänne pystyneet irtautumaan Neliulotteisen Aika-Avaruus rs:n Henkimaailmakuvioista, niin olisiko nyt liikaa pyydetty se, että Te kertoisitte meille sen, että miten me voimme toimia Neliulotteisessa Aika-Avaruus rs:ssä ilman HENKIMAAILMA rs:ää.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin
      5000 merkkiä jäljellä
      Hallitse
      4 pv · Tykkää

    • RAUNIOKOULUMESTARIT007

      APN1 Nyt toivon sitä, että Te Toveri Heikki Typpö ja Te Toveri Hannu Rainesto tutkisitte siis lukisitte kahteen tai kolmeen kertaan läpi sellaisen kirjan kuin FE LUONNON DIALEKTIIKKA, niin saisitte ainakin sen selvillä, että mitä tarkoittaa Luonnon Dialektiikka eli LD:n lausepuun peruslause: AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Nyt LD:n kategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti. LD:n liikelaki on muotoa Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI. Miltähän tuntuu se, jos me nyt sidomme Materialistinen Filosofia rl:n LD-kuvioon? Mikä Materialistinen Filosofia on sellainen, jossa Aine-käsite ja Materia-käsite ovat eri asioita? Mitenhän olisi tulkittavissa Materialistinen Filosofia, jos nyt materia-sanaa ei voi sitoa sanaan AINE ja jos materialistinen-sanaa ei voi kääntää sanaksi aineellinen? Minä ainakin olen tajunnut seuraavat sanat samaa merkitseviksi: Aineellinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia.

      APN2 Nyt onkin Arvoisa Toveri Heikki Typpö ja Arvoisa Toveri Hannu Rainesto siitä asiasta kysymys, että MIKÄ sopii ja MIKÄ taas ei sovellu loogisesti reaalisesti LUONNON DIALEKTIIKKA eli LD:n ympäristöön ja kuvioihin. Jos Te Hyvät Toverit Luette edes yhteen tai kahteen kertaan läpi FE Luonnon Dialektiikka -kirjan, niin huomaatte sen asian todellakin, että LD:n lausepuun peruslause on aina muotoa AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus. LD:n kategoriat eli laatumuuttujat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti eli SYY ja SEURAUS, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti eli MUOTO ja SISÄLTÖ, OLEMUS ja ILMIÖ, Stokastisuus on sama asia kuin Todennäköisyyspostulaatti eli NOLLA ja YKSI eli 0-1 siis todennäköisyysarvio nollan ja ykkösen välissä jollekin tapahtumalle perusjoukko E:ssä. LD:n liikelaki on Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI, Niin ja nyt sopimuslaki on sellainen asia, jota me voimme havainnollistaa Liike- ja Virtakuvioissa siten, että jotta liike voisi jatkua, niin tämä edellyttää sitä asiaa, että liikettä estävät voimat eli kitkavoimat pystytään voittaa siis epäsuorasti sanoen kitkavoimat pystytään kumoamaan jollakin vastavoimalla siis sopimustapahtumalla. Niin ja kehottaisin nyt Teitä Toveri Heikki Typpö lukemaan vielä kerran läpi sellaisen kirjan kuin FE Luonnon Dialektiikka, sillä ilman tälläistä toimenpidettä ehkä Teiltä Arvoisat Toverit voi jäädä Materialistinen Filosofia LD:ssä enemmän tai vähemmän hämäräksi.

      APN3 Nyt toivon sitä, että Te Toveri Heikki Typpö edes yritätte vastata pelkkien väitteiden eli Mitä- ja Miten-kysymysten lisäksi myös MIKSI-kysymykseen. Teidän Hyvät Toverit pitää muistaa se, että DIALECTICA on selkokielellä sama asia kuin MURTEELISUUS siis kuvaa liikettä. Nyt sitten Dialectica Naturalis on selkokelellä sama asia kuin Luonnollinen Murteellisuus. Mitä Te Toveri HT haluatte sanoa, kun väitätte siten, että Dialektiikka siis Murteellisuus valitsee Logiikan siis ei LOGIIKKA Dialektiikkaa? Muodollinen Logiikka on kielen logiikkaa. Onkohan nyt kyseessä Puhutut ja Kirjoitetut Kielet vai sellaiset kielet kuin MATEMATIIKKA, Muodollinen Kielitiede siis ATK ja Vastaavat. Nyt vielä ihmettelen ja kummastelen sitä, että mitä todella Te HT haluatte sanoa, kun TE väitätte, että Muodollinen Logiikka ei tunnista Luonnon lakeja eikä myöskään Yhteiskuntalakeja. Tehän Hyvä Toveri HT varmaan tiedätte sen, että Yhteiskuntatieteellinen TEORIA-, MALLI- ja KAAVA-kehitelmät edellyttävät sitä asiaa ainakin, että ne kestävät romahtamatta Logiikkatestin ja Realismitestin siis Teoreettinen Filosofia rL:n ympäristössä. Me voimme nyt todeta myös sen asian, että Luonnontieteellinen TEORIA-, MALLI- ja KAAVA-kehitelmät edellyttävät sitä, että NE kestävät romahtamatta Logiikkatestin ja Realismitestin Teoreettinen Filosofia rL:n kuvioissa. Me voimme todeta sen, että Luonnontiede ja Yhteiskuntatiede ei ole pelkkä VAISTO, TAHTO ja TUNNE vaan erittäin kovalla tavalla sidottu Teoreettinen Filosofia rL:n kuvioihin Logiikka- ja Realismitestien osalta. Nyt kysyisin sitä asiaa, että mitä tarkoittaa Dialektinen Logiikka, sillä ymmärtääkseni ei ole kuin Neljää eri lajia logiikkaa siis DEDUKTIIVINEN LOGIIKKA, IDUKTIIVINEN LOGIIKKA, Peliteoria eli PELILOGIIKKA ja SYSTEEMILOGIIKKA eli Systeemiteoria. Niin ja nyt kysyisin vielä sitä, että kenen kirjoittaman Dialektiikan Oppikirjan minun pitää ottaa tutkimus- eli lukemiskohteekseni.

    • Partacus

      MESTARI
      Miksi kyselette vainaja Heikki Typöltä vastauksia vai oletatteko vainajalla olevan maagisia kykyjä kommunikoida eläsien kanssa.
      Ehkä olisi syytä korjata peruspostulaattien sanoma US:n nettiblogipalstalla.

      Dialektiikan lait ja kategoriat eivät ole aika-avaruuden ulottuvuuksia, jos niin kuvittelette.
      Ne ovat materiaalisen aika-avaruuden liikemuotojen yleisiä ilmauksia.
      Hypoteesinä luonnollisesti voi olla neljän ulottuvuuden lisäksi muitakin ulottuvuuksia. Mitään siihen viittavaa ei ole toistaiseksi havaittu.
      Engelsin LD pidättäytyy neljään ulottuvuuteen. Tiede on toistaiseksi pärjännyt vallan mainiosti niiden avulla.
      Jos tarkoitatte atomien sisällä olevia hiukkasia niin ne sopivat mainiosti aika-avaruuskäsitteen sisälle joskin hiukkasilla on "omituisia" ominaisuuksia". Entäpä millaista olisi universumien rykelmien ja niiden muodostumien vuorovaikutussuhteet. Se on toistaiseksi täysin tutkimaton mutta valistuneita arvauksia esitellään.

      Avaruus, jossa materia asuu on ajaton ja rajaton ja tutkimuskenttää riittää.

      • SINIMUSTAT-OPISTO0070

        Kuinkahan moni Teräsmies eli Natsikomu on paskantanut housuihinsa? Mistähän todella se voisi johtua, kun on ollut, on ja ilmeisesti tulee sellainen asia olemaan arkipäivää nyt ja tulevaisuudessa, että Leninistit eli Teräsmiehet haisevat aina ja kaikkialla paskalta? Onkohan myös se asia totta, kun sanotaan siten, että Kommunismi ja Sosialismi haisevat aina ja kaikkialla jo pelkästään Aateuskonto rs:nä? Mitähän näihin Aatekysymykset rs:ään ehkä haluavat vastata Hantu Retee ja Töppö-Hessu sekä HT HR ja Kumppanit? Niin ja on ilmeisesti myös se asia totta, että Valtio-omisteinen haisee aina sontatunkiolta, kun taas yksityinen todella hienolta hajusteelta. Mehän tiedämme vielä todella sen asian tolevan totta tasan tarkka, että YKSITYISYYS vie Elinkeinoelämää eteenpäin, kun taas nyt HYVÄ KYSYMYS on se, että kuinka pahasti pöheikköön todella viekään Valtiollinen Omistajuus. Onhan se todella HYVÄ ASIA, kun on olemassa Hyvä ja Pätevä Pelastaja siis KOKOOMUS.
        Hallitse
        Tykkää · Vastaa · 1 min


    • OPISTOPALVELUMESTARIT007

      LAINAUS:
      "Dialektiikan lait ja kategoriat eivät ole aika-avaruuden ulottuvuuksia, jos niin kuvittelette.
      Ne ovat materiaalisen aika-avaruuden liikemuotojen yleisiä ilmauksia.
      Hypoteesinä luonnollisesti voi olla neljän ulottuvuuden lisäksi muitakin ulottuvuuksia. Mitään siihen viittavaa ei ole toistaiseksi havaittu.
      Engelsin LD pidättäytyy neljään ulottuvuuteen. Tiede on toistaiseksi pärjännyt vallan mainiosti niiden avulla.
      Jos tarkoitatte atomien sisällä olevia hiukkasia niin ne sopivat mainiosti aika-avaruuskäsitteen sisälle joskin hiukkasilla on "omituisia" ominaisuuksia". Entäpä millaista olisi universumien rykelmien ja niiden muodostumien vuorovaikutussuhteet. Se on toistaiseksi täysin tutkimaton mutta valistuneita arvauksia esitellään.

      Avaruus, jossa materia asuu on ajaton ja rajaton ja tutkimuskenttää riittää."

      Dialektiikan lait ja kategoriat eivät ole aika-avaruuden ulottuvuuksia, jos niin kuvittelette.
      Ne ovat materiaalisen aika-avaruuden liikemuotojen yleisiä ilmauksia.

      Nyt kysyisin sitä, että mitä Te Arvoisa Toveri Spartacus haluatte tuoda kehiin, kun Te kirjoitatte, että Dialektiikan lait ja kategoriat eivät ole aika-avaruuden ulottuvuuksia. Niin ja kysyn vielä sitä asiaa, että miten pitää tajuta se, kun Te kirjoitatte siten, että Ne ovat materiaalisen Aika-Avaruuden liikemuotojen yleisiä ilmauksia.

      Ainakin nyt eräs Kulkuri ja Katunarri kysyy sitä asiaa, että miten meidän pitää tajuta sen, kun Te Toveri Spartacus kirjoititte seuraavasti: Engelsin LD pidättäytyy neljään ulottuvuuteen. Tiede on toistaiseksi pärjännyt vallan mainiosti niiden avulla.

      Olen ollut ymmärtävinäni asiamme siten, että Luonnon Dialektiikka LD rs pitää tajuta seuraavalla tavalla: LD rs:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      LD rs:n Kategoriat eli Laatumuuttujat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD rs:n Liikelaki on seuraavava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.
      (Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, Tilastotiede ja Todennäköisyyslaskenta.

      PÄÄOMAKIRJA-LD
      MAKROTEORIA-LD
      Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA-LD
      Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apulaitteet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTININTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palveluista. VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkökohtainen.
      KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.

      PS Meidän pitää nyt huomata Arvoisat Toverit se asia, että FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA LD rs:n ympäristö koostuu vain sellaisesta asiasta kuin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:stä, mutta onhan olemassa myös sellainen ympäristö kuin Idealistinen Filosofia ja tässä vielä kaksi suuntausta siis Subjektiivinen Idealismi ja Objektiivinen Idealismi. Nyt Subjektiivinen Idealismi on sellainen määrittelyiltään, että KAIKKI on vain havaituksi tulemista, kun taas Objektiivinen Idealismi on sellaista, että KAIKKI alkaa hengestä ja tästä hengestä kehkeytyy jotenkin AINE-MMATERIA(MASSA).

      PS Nyt Materialistinen Filosofia LD rs perustuu korostetusti Luonnon Dialektiikka LD rs:ään sekä vielä LD rs:n lausepuun peruslauseeseen AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      Mitähän nyt tarkoittaa Kategoria- eli Laatuavaruus? Voimme kai todeta sen, että Kategoria- eli Laatuavaruus rs:n muuttujat tarkoittavat niitä muuttujia jossain Ekosysteemissä, jotka tilastollisesti merkitsevästi vaikuttavat tämän asianomaisen Ekosysteemin toimintaan. Nyt on olemassa esimerkiksi jokin asuinalue, jossa on olemassa kasvusto, tuulisuus, lämpätila, maaperä, maaperän kosteus jne. ja jotka ovat nyt niitä laatumuuttujia. Mitä Teidän Arvoisat Toverit mielestänne voisivat nyt Laatumuuttujat tarkoittaa?

      PS Niin ja haluan nyt vielä jopa korostetusti sanoa sen asian, että jos ME haluamme olla Luonnon Dialektiikka LD rs:n kuvioissa, niin meidän on pakko olla sellaisessa ympäristössä, jota määrää ja määrittelee sekä säätää tasan tarkkaan LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Mikä nyt voisi olla AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:n Tietoteorian Lausepuun peruslause, kun se ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n?

      • Nyt kun mestari mestaroi asiaa niin kerrohan mitä nuo höpötykset ovat auttaneet kun mietitään työuraa ja ansion kehitystä? Paljonko ne lisäävät eläkekertymää tässä ulottuvuudessa jossa joudumme elämään vai eläktö jossain muualla?

        Veikkaan jotta sinun paras dialektiikkasi on kun kysyt pankin tädiltä paljonko on vielä plussaa saldossa!


    • TUTKIMUSPALVELUMESTARIT

      HEI! Oletteko Te EXTYÖKKÄRI selvillä siitä asiasta, että jos Me yritämme selvittää jotain ns. Havaintomatriisien avulla, niin näitä löytämiämme Havaintomatriiseja tulkitsemaan ME tarvitsemme ns. Filosofisia Teoriakehikkoja? Niin ja oletteko Te EXTYÖKKÄRI myös siitä asiasta selvillä, että Filosofiset Teoriakehikot voivat olla loogisia ja realistisia, mutta nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mistä ja miten me tiedämme sen, että mikä Teoriakehikko on todella reaalinen ja looginen ja että mikä taas ei ole?


      Te Herra EXTYÖKKÄRI sanotte ja kysytte varmaankin jotain sellaista, että MIKSI meidän pitää olla kiinnostunut siitä asiasta, että mikä Filosofinen Teoriakehikko on reaalinen ja että mikä taas ei ole. Nyt eräs Kulkuri ja Katunarri vastaa siten, että vain ja ainoastaan sellainen Filosofinen Teoriakehikko on käytännössä esimerkiksi Tutkimus- ja Suunnittelutyössä hyödyllinen, joka kestää romahtamatta Realismi- ja Logiikkatestit.


      Me voimme vielä kysyä jotain sellaista, että eikö todella riitä TOTUUSKUVIO rs:ssä se, jos uskoo, että on totta, ja jos ei usko, niin on ERHE eli VALE. Niin ja onhan nyt pakko myös kysyä sitä asiaa, että miten ME voimme selvittää sen asian jonkin Teoriakehikon osalta, että milloin jokin Teoriakehikko on aidosti Reaalinen ja Looginen ja että milloin taas ei ole.


      Onhan nyt pakko tuoda kehiin TIETOTEORIA ja Tämän Tieoteorian Lausepuun Peruslause. Kun nyt on kyseessä Lausepuun Peruslause, niin tätä ei voi todistaa oikeaksi tai vääräksi Lausepuun muilla lauseilla, sillä näitä ei ole, koska kaikki alkaa Lausepuun Peruslauseesta. Nyt YKSI tapa todistaa jokin LAUSEPUUN PERUSLAUSE rs oikeaksi, on ns. ESIMERKKI- ja VASTAESIMERKKIMENETELMÄ. Jos me emme kovankaan tutkimuksen jälkeen löytä mitään sellaista, joka sotii Lausepuun Peruslausetta vastaan, niin on kai parasta ainakin toistaiseksi uskoa siihen, että tutkimamme Lausepuun Peruslause kertoo ns. TOTUUSASIA rs:n ainakin niin kauan, kun löydämme jotain sellaista, joka voisi kumota Lausepuumme Peruslauseen Totuusarvon. On nyt myös hyvä huomata se asia, että me emme Lausepuun Peruslauseen TOTUUSARVO rs:n osalta voi saada koskaan täyttä varmuutta vaan TOTUUSARVO rs on voimassa aina vain toistaiseksi ja vielä ehdollisena siis siten, että TOTUUS rs voi romahtaa jopa niin pahasti, että tutkimamme Lausepuun Peruslause on ERHE eli VALE.


      Nyt käytännön Esimerkkejä Teoriakehikkojen Totuusarvoista voivat olla esimerkiksi Luonnontieteen osalta Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria sekä Yhteiskunta- ja Taloustieteen osalta Klassikkomalli ja Uusklassinen Talousoppi sekä vielä Filosofiaympäristön osalta MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia. Niin ja ME voimme vielä kysyä sitä asiaa, että kestääkö Logiikka- ja Realismitestit romahtamatta Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD sekä Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN. Jos vastaan siten, että MarxismiLeninismiFilosofia rs romahtaa jo heti kättetyssä, kun taas Luonnon Dialektiikka ja Pääomakirja LD rs on ainakin toistaiseksi kestänyt romahtamatta, niin olenko oikeaksi vai olenko todella pahasti väärässä?

      • Kun nyt olet vuosia yrittänyt jotain selvittää niin montako euroa olet sillä selvitykselläsi tienannut?

        Mihin tähtäät tuolla selvitykselläsi? Mikä on niin sekaisin jotta kannattaa selvittää vuosikausia kun kuitenkaan et kykene ainakaan täällä esittämään mitään reaalista valheiden ja erheiden ohessa.

        Luonnon dialektiikka on parhaimmillaan kuunneltaessa keväistä linnun laulua ja tuulen suhistessa kaislikossa. Ne ovat luonnon dialektiikkaa lehmien ammunnan ohessa jota ei täällä kaupunkiseudulla juurikaan tahdo kuulla.


    • Partacus

      "Olen ollut ymmärtävinäni asiamme siten, että Luonnon Dialektiikka LD rs pitää tajuta seuraavalla tavalla: LD rs:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus."

      Kyllä ja ei. Muuten kyllä mutta kielto lukemattomalle joukolle ulottuvuuksia.
      Dialektiikka on kokonaisuus mutta sen käsitteet ovat materian sisäisiä ja ulkoisia ominaisuuksia ja ilmentävät materian liikemuotoja. Käsitteet eivät ole ulottuvuuksia vaan olemassa olevan materian ominaisuuksia.

      Dialektiikan kategorioiden keskinäiset yhteydet ja tästä on kysymys eikä suinkaan lukemattomasta määrästä ulottuvuuksia.
      Objektiivisessa maailmassa materiaaliset muodostumat ovat olemassa rinnakkain mutta myös keskeytymättömässä vuorovaikutuksessa keskenään aika-avaruudessa.
      Vuorovaikutuksessa niissä ilmenee ominaisuuksia, joiden takia ne määräytyvät erillisiksi ja toisissa olosuhteissa toisikseen muuttuviksi olioiksi ja ilmiöiksi. Kaikki todellisuuden ilmiöt ovat unversaalisessa yhteydessä ja riippuvuussuhteissa toisiinsa. Esimerkiksi ns. alkupaukun ja nykyisyyden välillä on tietyt riippuvuussuhteet mutta yhtä hyvin myös elollisen ja elottoman luonnon välillä on monimuotoiset säikeet.
      Täten käsitteiden avulla ihminen heijastaa tajunnassaan ympäröivää todellisuutta. Käsitteiden tulee olla keskinäisessä yhteydessä ja riippuvuussuhteessa ja muututtava vastaavanlaisissa olosuhteissa toisikseen sekä vastakohdakseen.

      Vladimir Lenin sanoi hyvin ja siksi siteeraan:
      "Inhimillset käsitteet eivät ole liikkumattomia, vaan ne liikkuvat ikuisesti, muuttuvat toisikseen, sävyttävät toisiaan, ilman sitä ne eivät kuvasta elävää elämää."
      Ei mitään neropattimaisuutta mutta selvää ymmärrettävää analyysia. Objektiivinen todellisuus heijastuu aivoihin ristiriitaisena mutta ymmärrettävänä kun siihen ei sotketa mielikuvituksellisia seikkoja.
      Käsitteiden tutkiminen edellyttää saada selville niiden keskinäiset yhteydet ja toisikseen muuttumiset ja saada selville eri puolien välttämättömät suhteet.
      Materiassa olevat laatu ja määrä ja niiden tuottamat ilmiöt ovat materian määrä/laatuominaisuuksia mutta eivät ole ulottuvuuksia.

      Dialektiikan käsitteiden (lait ja kategoriat) suurin kehittäjä oli idealistifilosofi Friedrich Hegel. Hän ei vielä uskaltanut irrottaa niiden päältä maailmanhenkeä mutta muuten käsitteinä ne ovat edelleen inhimillisen tiedostuksen perusjuuret.
      Kreikkalainen Aristoteles aloitti selvimmin materiaolioiden liikemuotojen on ominaisuuksien yhteyksien tutkimisen 2 300 vuotta sitten. Joskus jonkun seikan ymmärtäminen kestää kauan. Lopussa kiitos seisoo.

    • PUUTARHAKOULUMESTARIT007

      HEI! Voimme kai todeta sen asian, että jos me pyörimme Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ssä, niin erilaisia ns. Ulottuvuuksia Geometrisessa mielessä on tasan tarkkaan KOLME siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS ei siis todellakaan NELJÄ niin kuin Teidän AIKA-AVARUUS rs:ssä ei siis Metri Metri Metri Sekuntti. Nyt on syytä huomata se asia, että tämä Metri Metri Metri Sekuntti rs on syytä ainakin yrittää tajuta Geometriakuviossa ei siis sellaisena, että ensin on Metri Metri Metri ja sitten jossain on todellakin SEKUNTTI. Haluaisin nyt tietää sen asian, että miten meidän nyt pitäisi tajuta geometrisena asiana tämä ns. Metri Metri Metri Sekuntti, kun taas sellaisen kuvion kuin Metri Metri Metri rs:n tajuaminen ei ole ainakaan kovin suuri ONGELMA sellaiselle henkilölle kuin eräs Katunarri ja Kulkuri. Me voimme vielä sanoa ja todeta siten, että Fysikaalisena Kuviokellunta-asiana ympäristöön sopii myös Metri Metri Metri rs:n ja lisäksi vielä Fysikaalinen Suure siis AIKA, mutta ongelmaksi todella jää tämä Teidän AIKA-AVARUUS siis Metri Metri Metri Sekuntti siis ainakin eräälle Katunarri ja Kulkuri rs:lle.

    • ETSIVÄPALVELUMESTARIT007

      ASEMAKOULUMESTARIT000
      20.12.2016 8:16

      TIETOPALVELUMESTARIT000
      20.12.2016 7:42
      UUSI
      HEI! Miten me voimme yhdistää Dialektinen Materialismi LD ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD:n jotenkin Objektiivinen Idealismi rs:n pääedustajaan Hegelin Dialektiikka rs:ään, niin MITEN todella?

      Ainakin minusta Luonnon Dialektiikka LD:n perusta on AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuvaruus, kun taas esimerkiksi MarxismiLeninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n perusta on ainakin tällä hetkellä SUHTEELLISUUSTEIRIA ja ALKUPAUKKUOPPI sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen siis NELIULOTTEINEN GEOMETRIA.

      Nyt TE Toverit ja Porvarit varmaankin huomaatte sen asian, että Yliopistotaloustiede rs:n käsitteistö eli TERMINOLOGIA on varmasti täysin eri asia kuin Pääomakirjan Arvolakimalli rs:n siis Materialistinen Historiakäsitys LD rs:n. Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n perusta ja lähtökohta on taas AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

      Marxismi-Leninismi-Filosofia rs:n perusta on taas Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi sekä Professori Zöllnerin NELIULOTTEINEN GEOMETRIA ja Lausepuun Peruslauseen osalta sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Minä ainakin kysyn nyt sitä asiaa, että miten ihmeessä MarxismiLeninismiFilosofia rs voi olla osana Materialistinen Filosofia LD rs:ää, kun nyt ilmeisesti MarxismiLeninismiFilosofia rs:n lausepuun peruslause ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:n vaan sama kuin Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi rs:n siis sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n eli HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

      Nyt kysyn myös sitä asiaa, että voiko todella Materialistinen Filosofia rs olla eri asia kuin Objektiivinen Idealismi rs, jos molemmilla on sama lausepuun peruslause HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Luontoavaruus. Huomaatteko Te Arvoisat Toverit nyt jotain Ongelmakehikkoa koskien Objektiivinen Idealismi ja MarxismiLeninismiFilosofia rs:ää? Jos nyt Objektiivinen Idealismi ja Materialistinen Filosofia (Marxismi-Leninismi-Filosofia) rs:llä on sama lausepuun peruslause, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt sitten se asia, että voiko todella sellaista Filosofiaympäristöä olla olemassa kuin Materialistinen Filosofia vai onko olemassa vai vain ja ainoastaan Idealistinen Filosofia.
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      Onko Marxilainen Revisonismi LD järkevä OPPI?
      PUUTARHAMESTARIT007
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Extyökkäri
      20.12.2016 10:42

      Kurjuutta, henkistä painostusta, vankilaa monessa mielessä, yksilön maailman loppua. Siinä noin lyhyeltä esitettynä!
      KommentoiIlmiannaJaa
      1 VASTAUS:
      AMMATTIKOULUSEURA000
      20.12.2016 18:27

      HEI! Minä ainakin olisin hiljaa siitä asiasta, että joku tai jotkut olisivat vyöryttäneet USA:n vaalit erikoisesti murtamalla USA:n Demokraattien sähköpostit. Jos nyt VYÖRYTYS olisi tapahtunut, niin tämä kertoo ainakin sen, että USA:n poliittinen Ylärakenne ei osaa todellakaan suojata riittävän hyvin omia sähköpostejaan. Jos ja kun nyt Venäjän Turvallisuuspalvelu on pystynyt murtamaan USA:n ylärakenteen ja samalla CIA:n sähköpostit, niin tämä jos mikä kertoo sen kuvion olevan totta, että Isovenäläinen Kansakuntayhteisö rs:n tiedustelupalvelut KGB ja Vastaavat ovat ATK-taidoiltaan todella erittäin kovatasoisia. Niin ja miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asian haarat Arvoisat Toverit ja Porvarit SINIMUSTAT?
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten
      MORA NATA KAPO INRA PCIS ARA IMF CBS KGB APN
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

      Osa on LAINAUS rs:ää
      Partacus
      3.2.2018 15:55

      Aloitus kuvaa oligarkkikapitalismia. Persujen ihannoimaa kapitalismia.

      Hallaahon äänestäjä kuvaa persukapitalismia konkreettisesti. Rotuoppisesti puhdasverinen suomalainen Persulandia ihanteena. Persut eivät ymmärrä että ihmiskunta siirtyi Afrikasta n. 40 000 vuotta sitten Lähi-idän kautta kaikkialle maailmaan. Kaikki kansallisuudet ovat satojen kansallisuuksien sekoittumisen seuraus. Eurooppalaiset kansat ovat kansainvaellusten sekamelskan tulos. Uskonnotkin ovat vaihtuneet moneen kertaan. Persulandia haluaa hävittää islaminuskon mutta sallisi kristillisen islaminuskon - persuilla on siis tietty uskonviha.
      Eroa kirkosta.fi - eroa kertakaikkiaan uskontojen pauloista, varsinkin persu-uskonnosta.

      MESTARI jaksaa jatkaa tieteen vastaisuuden levittämistä.
      "Voimme kai todeta sen asian olevan totta, että Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria on sellainen asiaryväs, että siinä toimitaan vain ja ainoastaan Kolmiulotteisessa avaruudessa ei siis Henkimaailmakuvioissa kuten Neliulotteisen Aika-Avaruus rs:n kannattajat."

      "Aika-avaruus on materialistisen filosofian avaruuskäsite. Avaruus ilman aikaa olisi henkien maailma, koska muutosilmiöitä ei mitenkään voisi selittää." "Friedtich Engels arvostelee uskonnollisia avaruuskäsitteitä, joissa ajan sisällä olisi paratiisitaivaita."
      Mihin Lausepuun Lauseeseen Teidän Don Spartacus mielestänne se kuviokellunta perustuu, josta myös Te kirjoitatte seuraavsti: "Aika-avaruus on materialistisen filosofian avaruuskäsite. Avaruus ilman aikaa olisi henkien maailma, koska muutosilmiöitä ei mitenkään voisi selittää." Nyt ainakin erään Kulkurin ja Katunarrin mielestä me voimme ihan hyvin ilman AIKA-käsitteen käyttöä selittää MUUTOS-ilmiöitä, sillä eihän ole pakko tarinoida sitä asiaa, että kuinka kauan MUUTOS on tunteina, minutteina tai sekunteina kestänyt, sillä ymmärtääkseni me voimme sanoa vain sen, että MUUTOSILMIÖ on kestänyt ja on kestänyt. Niin ja jos me haluamme tarkemmin määritellä MUUTOSKESTO rs:n, niin tällöin meidän pitää ottaa kehiin AIKAKÄSITE kuten myös silloin, jos me haluamme tutkia sellaisia fysikaalisia ilmiöitä kuin NOPEUS, ENERGIA, KIIHTYVYYS jne sekä vielä sitä, että mitä todella tarkoittaa EILEN, TÄNÄÄN, HUOMENNA, Ensi Kuussa, Ensi Vuonna jne.

      "Aika-avaruus -käsitteessä avaruus ei ole paikallaan jököttävien olioiden avaruus vaan sellainen, jossa materiaoliot ovat jatkuvassa liiketilassa." Nyt Arvoisa Don Spartacus täytyy muistaa se asia, että AIKA-AVARUUS pitää ainakin jotenkin yrittää ymmärtää Geometrisesti siis t.s. AIKA-AVARUUS on yhtä kuin Neliulotteinen Geometria rs:n osa-alue samalla tavalla kuin Kolmiulotteinen eli Euklidinen Geometria rs:n osa-alue on VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.

      "Luulen että persuille sopii pelkkä kolmiulotteinen avaruus, koska pressanvaaleissa vannoivat uskonnon (kristillisen Jeesususkon) nimiin. Soini suurena uskonoppineena varmaan vahvistaisi seikan. Kristinuskon aikakäsitteessä kuolleiden uskovien sielut matkustavat ajassa ja samoin raamatussa luetelluiden taivashenkilöiden haamut hyppäävät siten miten reaalimaailmassa ei voi liikkua." Nyt Don Spartacus, Don Lazarus, Don Leonidas, Don Josif Stalin ja Don Victor Lenin rs pitää muistaa se asia, että ns. Karl Marx Lodge eli LOOSI rs:ssä Friedrich Engels ja Kumppanit hyökkäsivät voimalla Neliulotteinen eli Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ää syyttämällä tätä erityisesti HENKIMAAILMA rs:n kuvioissa ratsastamisesta eli olemisesta. Jos nyt Te Toveri Don Spartacus epäilette erään Kulkurin ja Katunarrin kirjoituksia ja tarinointia, niin Te Don Spartacus et Co voitte halutessanne tarkastaa kirjasta nimeltä F.E Luonnon Dialektiikka Kustannusliike EDISTYS sen, että MITÄ kaikkea Friedrich Engels et Co todella kirjoittia

    • ASEMAVERKKOMESTARIT0070

      Ovatko nyt Natsikomut eli Leninistit tai Teräsmiehet suorastaan jonkun sellaisen kuin Yrittäjänerot rs:n Sankareita ja myös Omistajakaarti rs:ään kuuluvia Kaikkien Erikoisalojen KaveruusToverit-ryhmän jäsenkuntaa tai ties mitä kaikkea todella?


      Voiko olla olemassa sellaista asiaa kuin Kansainvälinen LAKI? Nyt LAKI edellyttää aina sitä, että pitää olla olemassa Eduskunta siis sellainen LAITOS, jossa säädetään sellainen asia kuin LAKI. Niin ja vielä tarvitaan Tuomioistuinlaitos, Vankilat sekä Tutkinta- ja Valvontatoimi eli POLIISILAITOS. Kun nyt ei voi olla olemassa sellaista asiaa kuin Kansainvälinen Laki, niin MIKÄ todella voisi olla olemassa, jos ei sitten LAKI?


      Onhan myös olemassa eri valtioiden välillä erilaisia sopimuksia, mutta nyt pitää muistaa se, että nämä ns SOPIMUKSET koskevat vain ja ainoastaan sopimuksen tehneitä valtioita ei siis koko valtioryvästä. Voimme nyt todeta vielä sen asian, että koska ei voi olla olemassa sellaista kuin Kansainvälinen LAKI, niin meidän kai pitää todella tyytyä vain sellaiseen asiaan kuin MORAALISÄÄNNÖSTÖ. Niin ja nyt on todella sellainen asia edessämme, josta me emme voi suoraan sanoa mitään muuta kuin sen, että missä ihmeessä me voisimme käydä oikeutta ja samalla määrätä rangaistus kuten esimerkiksi Vankilatuomio tai Vastaava. Nyt sitten toinen ongelma on se, että missä TUOMIOISTUINRAKENNUS rs:ssä Vankeustuomio tai Vastaava määrätään ja myös kolmas ongelma on se, että missä VANKILA rs:ssä mahdollinen Vankeustuomio pannaan täytäntöön.


      Me voimme vielä yrittää tutkia ja arvailla sitä asiaa, että mikä merkitys Yhteiskunta-asiassamme on sellaisella kuviokellunta-asialla kuin pelkkä Moraalisäännöstö. Niin ja me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että mitä hyötyä on sellaisella asialla, joka ei velvoita suoraan yhtään mihinkään muuta kuin korkeintaan johonkin sellaiseen kuin moraalinen paheksunta. On nyt myös pakko kysyä jotain sellaista, että miten me voisimme kehrätä sellaisen Moraalisäännöstö rs:n, joka olisi käytännössä sama asia kuin Valtiollinen Laki ei siis pelkästään sellainen LAKI, jossa ei ole mitään sellaista kuin RANGAISTUSMÄÄRÄYKSET. Mitenhän Teräsmiehet ja Leninistit ehkä haluaisivat ratkaista MORALITEETTIONGELMAT tai VASTAAVAT?

    • Partacus

      "Ulottuvuuksia Geometrisessa mielessä on tasan tarkkaan KOLME siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS ei siis todellakaan NELJÄ niin kuin Teidän AIKA-AVARUUS rs:ssä ei siis Metri Metri Metri Sekuntti. "

      Aivan. Geometriassa on kolme ulottuvuutta josta tulee tilavuuskäsite yhteisenä.
      Aika on muuta kuin geometrinen suure. Se ilmaisee liikettä. Kaikki ilmiöt tilavuudessa (avaruudessa) liikkuvat.
      Monissa tapauksissa tieteen kaavoissakin on mukana aika mm kiihtyvyyden kaavassa. Ilmiötä ei voi muuten kuvata kuin massan lisäksi siihen on otettava mukaan vauhti, tässä tapauksessa kiihtyvä vauhti. Kiihtyvyyden takana kuten muidenkin ilmiöiden takana on ajassa ja avaruudessa materia.

      Etteikö aikaa voida sijoittaa avaruuteen??
      Sehän on siellä. Oikeampi ongelman ratkaisuyritys olisi, miten ajan saisi avaruudesta pois. Se onnistuisi ainoastaan siten että materia jähmettyisi paikalleen, kaikkinainen vuorovaikutus materiaolioiden välillä lakkaisi. Avaruudessa olisi materiaa, jostain sinne putkahtaneessa muodossa, mutta minkäänlaisia ilmiöitä ei tapahtuisi.
      Aikaa siis ei voi tuoda eikä poistaa materiaalisesta avaruudesta, koska se on ollut siellä ikuisesti ja tulee olemaan.

      Ohoh. Viestiketju on aloitettu 31.1.2018. Kylläpä 20 maan aikakäsitteen vuorokautta kului nopsaan.


      " MarxismiLeninismiFilosofia rs:n lausepuun peruslause ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:n vaan sama kuin Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi rs:n siis sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n eli HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus. "

      Puurot ja vellit sekaisin kuin kapustat Talikkalan markkinoilla.
      Materiakäsitteeseen kuuluu sen olemus ja oleminen ajassa ja avaruudessa.
      Alkupaukkuoppi ei sisällä minkäänlaista idealismin filosofiaa. Universumin elinkaari ikuisesti olemassaolevassa ja rajattomassa avaruudessa on yhtä yksinkertainen kuin elollisen syntyminen ja kuoleutuminen tai elottoman olion syntyminen ja katoaminen muun materian sekaan uusien olioiden ainesosiksi.

      Engels ei arvostele ajan käsitettä materian olemassaolon yhteydessä. Hän arvostelee Zöllnerin ja kumppaneiden henkiuskomuksia, joita he uskontojen lisäksi yrittävät sijoittaa materiaan aika-käsitteen avulla.

      Neuvostoliittolaiset marxismi-leninismin oppikirjat ovat tässä yhteydessä täysin materialistisen filosofian perusteiden takana ja kertovat niistä oikein (Huom. sikäli kuin niistä 100 % täydellistä selostusta koskaan voi antaa mutta kuitenkin sinne päin).
      Mutta jos aika irrotetaan liikkeestä sekä avaruudesta, silloin materiailmiöiden selityksiksi alkaa tulla metafyysisiä selityksiä.

      Luultavasti olemme kaikki olleet viimeiset 10 vuorokautta reaalisessa maailmassa ilman että olisimme kuljeskelleet ajassa sinne tai tänne muutoin kuin muistoissa menneistä.

    • OPISTOVERKKOMESTARIT0070

      UUSI
      "Ulottuvuuksia Geometrisessa mielessä on tasan tarkkaan KOLME siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS ei siis todellakaan NELJÄ niin kuin Teidän AIKA-AVARUUS rs:ssä ei siis Metri Metri Metri Sekuntti. "

      Aivan. Geometriassa on kolme ulottuvuutta josta tulee tilavuuskäsite yhteisenä.
      "Aika on muuta kuin geometrinen suure. Se ilmaisee liikettä. Kaikki ilmiöt tilavuudessa (avaruudessa) liikkuvat."
      (Nyt me pyörimme Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ssä ja tämä on myös Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS rs:n perusta ja lähtökohta. Niin ja jos me nyt pyörimme sellaisessa kuviossa kuin Neliulotteinen Geometria, niin tämä tarkoittaa ainakin sitä, että Geometriamme perustuu Neliulotteiseen Lähtökohtasoluun siis metri metri metri sekuntti, ja joka myös tarkoittaa sitä asiaa tasan tarkkaan, että myös sekuntti metrien lisäksi on osana lähtökohtasoluamme. Niin ja kun nyt myös Sekuntti Metrien lisäksi kuuluu osana Neliulotteisen Geometrian perus- eli lähtökohtasoluun, niin nyt on olemassa ainakin sellainen HYVÄ KYSYMYS, että miten me voisimme kehitellä sellaisen ns. Puusepän Malli rs:n, joka on Neliulotteinen, mutta pitää sisällään kolme metriä ja yhden sekuntin siis Metri Metri Metri Sekuntti. En osaa edes kuvitella sitä asiaa, että minkälainen voisi olla Neliulotteisen Geometrian Puusepän Malli. Kun taas Kolmiulotteisen Geometrian eli Euklidisen Geometrian Puusepän malli on tasan tarkkaan VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS.)

      Monissa tapauksissa tieteen kaavoissakin on mukana aika mm kiihtyvyyden kaavassa. Ilmiötä ei voi muuten kuvata kuin massan lisäksi siihen on otettava mukaan vauhti, tässä tapauksessa kiihtyvä vauhti. Kiihtyvyyden takana kuten muidenkin ilmiöiden takana on ajassa ja avaruudessa materia.

      Etteikö aikaa voida sijoittaa avaruuteen??
      Sehän on siellä. Oikeampi ongelman ratkaisuyritys olisi, miten ajan saisi avaruudesta pois. Se onnistuisi ainoastaan siten että materia jähmettyisi paikalleen, kaikkinainen vuorovaikutus materiaolioiden välillä lakkaisi.

      (Nyt me voimme tulla ihan hyvin toimeen ilman sellaista kuin Fysikaalinen Suure AIKA rs:ää. Mehän voimme nyt sanoa jotain sellaista kuin tällä hetkellä, tässä ja nyt tai eilen, tänään ja huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa tai ensi vuonna. Niin ja kuitenkin meillä pitää olla jonkinlainen käsitys siitä asiasta, että mitä voisi tarkoittaa sellaiset käsitteet kuin eilen, tänään, huomenna, päivä, kuukausi, vuosi jne, mutta ei vältämättä kovinkaan tarkkaan määriteltynä siis suurin piirtein pelkästään riittää.)

      Avaruudessa olisi materiaa, jostain sinne putkahtaneessa muodossa, mutta minkäänlaisia ilmiöitä ei tapahtuisi.
      Aikaa siis ei voi tuoda eikä poistaa materiaalisesta avaruudesta, koska se on ollut siellä ikuisesti ja tulee olemaan.

      (Voimme tasan tarkkaan todeta sen asian, että kyllä me ihmisyhteisönä voimme tulla ihan hyvin toimeen ilman sellaista käsitettä kuin AIKA, mutta nyt kyllä on olemassa myös sellainen HYVÄ KYSYMYS, että tulisivatko toimeen sellaiset ammatin harjoittajat kuin INSINÖÖRIT ja EKONOMISTIT sekä Vastaavat. Mitä mieltä Te Toverit ja Porvarit olette asiastamme

    • OPINTOVERKKOMESTARIT0070

      Ohoh. Viestiketju on aloitettu 31.1.2018. Kylläpä 20 maan aikakäsitteen vuorokautta kului nopsaan.

      " MarxismiLeninismiFilosofia rs:n lausepuun peruslause ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:n vaan sama kuin Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi rs:n siis sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n eli HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus. "

      Puurot ja vellit sekaisin kuin kapustat Talikkalan markkinoilla.
      Materiakäsitteeseen kuuluu sen olemus ja oleminen ajassa ja avaruudessa.
      (Miten voivat olla vellit ja puurot sekaisin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:n kannattajalta Arvoisat Porvarit ja Toverit? Niin ja nyt kysyn vielä Teiltä Toverit Don Spartacus, Don Lazarus, Don Leonidas, Don Josif Stalin ja Don Victor Lenin ja Kumppanit sitä, että mitä kaikkea Te tarkoitatte, kun Te käytätte sellaista sanaa kuin MATERIA. Nyt ymmärtääkseni Te Leninistit ja Teräsmiehet eroitatte Materia-käsitteen Aine-käsitteestä siten, että Materia-käsite tarkoittaa jotain Yhteiskunnallista, kun taas Aine-käsite tarkoittaa jotain Luonnontieteellistä, kun taas meille Marxilainen Revisonismi LD rs:n kannattajille Materia-käsite ja Aine-käsite on yksi ja sama Luonnontieteellinen Käsite.)

      Alkupaukkuoppi ei sisällä minkäänlaista idealismin filosofiaa.
      (Kyllä ymmärtääkseni Alkupaukkuoppi ja AIKA-AVARUUS sekä MarxismiLeninismiFilosofia rs:n Tietoteorian lausepuun Peruslause on ainakin jokin muu kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja Nulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, sillä LD vaatii ehdoitta Kolmiulotteisuutta, kun taas Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus vaatii Neliulotteisuutta Luontoavaruuden osalta.)

      "Universumin elinkaari ikuisesti olemassaolevassa ja rajattomassa avaruudessa on yhtä yksinkertainen kuin elollisen syntyminen ja kuoleutuminen tai elottoman olion syntyminen ja katoaminen muun materian sekaan uusien olioiden ainesosiksi." Voimmeko ME todella verrata keskenään suoraan Elotonta ja Elollista?

      "Engels ei arvostele ajan käsitettä materian olemassaolon yhteydessä. Hän arvostelee Zöllnerin ja kumppaneiden henkiuskomuksia, joita he uskontojen lisäksi yrittävät sijoittaa materiaan aika-käsitteen avulla." Friedrich Engels arvostelee erityisesti Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ää sellaisessa kirjassa kuin FE Luonnon Dialektiikka

      Neuvostoliittolaiset marxismi-leninismin oppikirjat ovat tässä yhteydessä täysin materialistisen filosofian perusteiden takana ja kertovat niistä oikein (Huom. sikäli kuin niistä 100 % täydellistä selostusta koskaan voi antaa mutta kuitenkin sinne päin). Voimme kai todeta sen asian, että NL rs:n MarxismiLeninismiFilosofia rs ei kerro Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:stä yhtään mitään vaan tasan tarkkaan sellaisesta asiasta kuin Objektiivinen Idealismi rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseesta A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      Te kirjoititte seuraavasti: Mutta jos aika irrotetaan liikkeestä sekä avaruudesta, silloin materiailmiöiden selityksiksi alkaa tulla metafyysisiä selityksiä. Miten nyt MarxismiLeninismiFilosofia rs:ään liitettävinen Materiailmiöinen selitysaste voisi muuttuu metafyysiseksi siis henkiseksi, sillä MarxismiLeninismiFilosofia rs on jo perustaltaan HENKIMAAILMA rs:ään pakko liittiiä, sillä Materialistinen Perusta edellyttää sitä asiaa ainakin, että Luonto pitää selittää aina Kolmiulotteisena siis VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS rs:nä

      Luultavasti olemme kaikki olleet viimeiset 10 vuorokautta reaalisessa maailmassa ilman että olisimme kuljeskelleet ajassa sinne tai tänne muutoin kuin muistoissa menneistä.
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin
      Klassikkomalli ja Uusklassinen Talousteoria?

      VERKKOKOULUMESTARIT007

    • PUUTARHAKOULUMESTARIT007

      Nyt kysyn Teiltä Arvoisa S.partakus sitä asiaa, että mitkä ne liikelait ja liikevoimat voisivat olla, jotka todella johtavat kohti Työväenluokan IHANTOLA eli PARATIISI rs:ää.

      Me varmaankin tiedämme sen asian olevan totta, että Me ei olla pystytty yksi yhteen määrittelemään edes sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä nyt Kommunistisesta puhumattakaan.

      Joku tai jokin on tarinoinut jotain sellaista, että Yhteiskuntakuvioissa on vähintään VIISI erilaista kehityssuuntaa siis vaihtoehtoa ja TE Toveri S.partakus olette sitä mieltä, että on olemassa vain YKSI siis kohti Sosialismia ja kohti Kommunismia.

      Jos Te Arvoisat Toverit ja Vallankumoustaistelijat olette sitä mieltä, että ME menemme kohti Sosialismi ja Kommunismi rs:ää yksi yhteen, niin haluaisin todellakin sitä, että TE Arvoisa Toveri S.partakus perustelisitte väitteenne myös jollain muullakin tavalla kuin vain Marxismi-Leninismi eli TERÄSMIESAATE rs:ään perustuen. Nyt LENINISMI siis MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia ei ole sellainen Teoriakehikko, joka kestäisi romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit.

      Niin ja nyt erään Kulkurin vastaus siihen, että miksi LENINISMI ei ole looginen ja reaalinen Yhteiskunta- ja Filosofiateoria, niin on se, että LENINISMI Tietoteoria kuvion osalta perustuu SUHTEELLISUUSTEORIA ja ALKUPAUKKUOPPI sekä Professori Zöllnerin NELIULOTTEINEN GEOMETRIA rs:ään. Nyt Marxilainen Sosiologia ja Filosofia rs Tietoteoriaosion kohdalla pohjautuu taas Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus, kun taas Marxismi-Leninismi eli LENINISMUS rs pohjautuu Lausepuun Peruslauseen osalta samaan kuin Objektiivinen IDEALISMI siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

      Toivoisin nyt Hyvät Toverit ja Porvarit sitä, että ME tekisimme todellakin selvän eron USKONTO ja TIEDE rs:n välillä, sillä ymmärtääkseni USKONTO rs:n todistamiseen riittää pelkkä USKO, kun taas TIEDE rs:n ympäristö vaatii todellakin Tietoteoria, Realismi ja Logiikka rs:t tasan tarkkaan.
      Jos nyt Suhteellisuusteoria on LENINISMUS rs:n perusta, niin kysyisin nyt sitä asiaa, että jos ME oletamme jotain sellaista, että Maailmankaikkeus laajenee siis se on on ÄÄRELLINEN, että mitä kaikkea on ennen Alkua ja että mitä kaikkea on lopun jälkeen Arvoisat Toverit ja Porvarit.
      Niin ja kysyisin nyt myös sitä asiaa, että jos olemme sitä mieltä, että Suhteellisuusteoria rs:n ennustukset toteutuvat, siis Maailmankaikkeus supistuu kohti äärimmäisen pientä pistettä, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miten ihmeessä AINE-MATERIA(MASSA) rs:stä täysin tyhjä tila voi supistua. Mitä Te Toveri S.partakus haluatte yllä tarinoidusta sanoa? Niin voiko todella AINE-MATERIA(MASSA) rs:tä täysin tyhjä tila supistua?

      Kun nyt Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi rs väittää myös siten, että kun Maailmankaikkeus on supistunut kohti äärimmäisen pientä pistettä, niin Maailmankaikkeus alkaa myös jälleen taas laajeta, niin nyt on olemassa myös sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä IHMEVOIMA saa taas aikaan Maailmankaikkeuden Laajenemisen ja miten, sillä ilmeisesti AINE-MATERIA(MASSA) rs:tä tyhjä tila on myös supistunut Äärimmäisen pieneksi pisteeksi. Mitä Te Arvoisat Toverit ja Porvarit sekä Toveri S.partakus haluatte ehkä vastata erään Kulkurin ja KÄSITYÖMESTARIT rs:n kannattajalle, niin MITÄ todella?

      Onko meidän pakko mennä BIOLOGIA rs:n lisäksi myös FYSIIKKA, KEMIA ja ASTRONOMIA rs:n kuvioissa KREATIONISMI eli Luomisoppi rs:n tukijaksi siis JUMALA, JUMALUUS sekä PYHÄ HENKI aloittaa luomistapahtuman eli Laajenemisen jälleen kerran siis uudestaan?

    • PUUTARHAKOULUMESTARIT2

      Onko ainoa ns. HYVÄ TEKO Teidän Kohdalla se asia, että Te Arvoisat Toverit ja Porvarit viette tulokertymänne ns. Veroparatiisit rs:ään?

      Me voimme AY-järjestöistä sanoa ainakin sen hyvän asian, että ne ovat enemmän tai vähemmän hyvällä menestyksellä yrittäneet hidastaa Kulutuskyvyn alasajoa, vaikka Te Toverit ja Porvarit haluatte jotain sellaista, että Työn Sankari rs:n pitää ja täytyy tehdä työpäivänsä Päivätyöläiset rs:nä korkeintaan Yhdeksällä eurolla ei TYÖTUNTI vaan vain ja ainoastaan TYÖPÄIVÄ.

      Nyt kysyn sitä Teiltä Arvoisa Yrittäjäneuvos Extyökkäri, että MIKÄ kaikki Teidän puuhastelussanne on sellaista, että Teille pitäisi maksaa jotain Teidän ns. PUUHATOIMET rs:stä. Niin ja nyt ymmärtääkseni Puuhastelu on jotain muuta kuin aito oikea Työn TEKO Päivätyöläiset Rintamalla.

      Olisiko nyt Teillä Toveri ja Yrittäjäneuvos Extyökkäri peiliin katsomisen paikka? Niin ja olisiko nyt myös HYVÄ yrittää ottaa selvää siitä asiasta, että mitä kaikkea pitää sisällään TALOUSTIEDE, FILOSOFIA ja KULTTUURISOSIOLOGIA sekä SEMOLOGIA, niin MITÄ todellakin Arvoisat Toverit Ylinerot?

      PS Mitä Te Toveri Keppu tarkoititte silloin, kun Te käytitte otsakkeena sanaa TYÖNARVOTEORIA? Oliko tällöin kyseessä Pääomakirja rs:n ns. ARVOLAKIMALLI vai mikä todellakin?

      Minä ainakin uskoin todella siihen, että Te yrititte tarinoida jotain sellaisesta asiasta kuin Materialistinen Historiakäsitys ja vielä siten, että kaikki mikä edes jotenkin perustuu ja pohjautuu Marxilainen Filosofia ja Sosiologia sekä Marxilainen Arkeologia ja Semologia rs:ään, niin on perusrakenteeltaan jotain sellaista kuin Äärimmäinen Sekoilu ja Epätiede. Olenko arvannut oikein tai edes sinnepäinkään?

      Nyt Te Arvoisa Toveri ja Porvari ilmeisesti tiedätte sen asian, että Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia on varmasti täysin eri asia kuin Marxilainen Revisionismi LD. Tehän myös tiedätte sen asian, että Marxilainen Revisionismi LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatu- eli Kategoria-avaruus, kun taas Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n lausepuun peruslause on sama kuin Objektiivinen IDEALISMI rs:n, ja joka on siis muotoa A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Niin ja nyt HYVÄ KYSYMYS on todellakin se, että kumpi Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs vai Marxilainen Revisionismi LD rs on lausepuun peruslauseen osalta arvioiden sellainen, jossa ei Logiikka- ja Realismiasiat millään osa-alueella romahda. Mitä Te Toverit ja Porvarit kuten myös erikoisesti Toveri KEPPU ehkä haluatte vastata erään Kulkurin ja KÄSITYÖMESTARIT rs:n kannattajan uteluihin, niin MITÄ kaikkea todellakin?

      • Onko työttömyyden lisääminen sama kuin kulutuskysynnän alasajon estämistä? Ay mafian käytännön toimet ja huonosti tähän aikaan sopivat sopimusvaatimukset ovat suuri jos ei suurin syy työttömyyteen joka ei mielestäni ole kulutuskysyntää kasvattava asia.


    • Partacus

      Lukijalle selvennykseksi.
      MESTARI kiistää ajan, avaruuden ja avaruudessa olevien materiaolioiden yhteenkuuluvuuden.
      Hän haluaa irrottaa ajan materiaolioiden liikkeestä. Materiaoliot olisivat toistensa suhteessa jähmettyneessä olotilassa vailla vuorovaikutusta.
      MESTARI väittää neuvostoliittolaisten materialististen filosofien (marxisti-leninistit) olleen väärässä liittäessään ajan materian olemukseen.

      MESTARI esittää oikein tutkimuksen lähtökohdan, jossa yksittäinen olio nostetaan ikäänkuin kissana pöydälle ja tutkitaan ensin olio irrallisena muista yhteyksistä. Tämä on tieteellisen tutkimuksen peruslähtökohta. Täytyy tietää ensin millainen itse olio, tässä tapauksessa kissa, on. Mikäli tähän jäädään ollaan vasta puolitiessä. Kissa eli olio on olemassa muiden olioiden seassa. Sillä on tuhansia vuorovaikutussuhteita toisiin olioihin. Kissa oli joskus vasta sukusoluina emon ja uroksen sisällä, syntyy, kasvaa ja kuolee ja kissaolion sisältämä materia katoaa muun materian sekaan uusien olioiden ainesosiksi. Jokainen olio on vuorovaikutuksessa toisiinsa ja muutoksen tilassa kaiken aikaa.
      Sekä Marxin että Engelsin filosofisissa kirjoituksissa materian olemassaolo sijoitetaan sekä avaruuteen että aikaan. Aikaa ja materiaa ei voi erottaa toisistaan.
      Suhteellisuusteoria ja universumin syntytapahtumat ovat totta. Suhteellisuusteoria kuvaa painovoimalakia tarkemmin avaruuden rakennetta. Materian rajat ovat paljon suuremmat kuin olemassaolevan universumin rajat koska materian olemassaololla ei ole rajoja kuten ei myös ajallakaan.

      Siteeraan neuvostoliittolaista filosofi Viktor Afanasjevia, MESTARIN kiroamaa marxisti-leninistiä.

      Filosofian alkeet (1976).
      Avaruus ja aika:
      "Tarkastellessamme meitä ympäröiviä olioita havaitsemme paitsi sen, että ne ovat liikkeessä myös sen, että niillä kaikilla on ulottuvuus, tietyt mittasuhteet. Toiset ovat isoja, toiset pieniä, mutta kaikilla niillä on pituus, leveys ja korkeus. Jokaisella niistä on tietty paikka muiden olioiden joukossa sekä tilavuus. Lisäksi luonnonesineillä on tietty sijainti toisiinsa nähden. Toiset esineet ovat suhteessa meihin lähempänä tai kauempana kuin toiset, ylempänä tai alempana, toiset ovat oikealla toiset vasemmalla puolella.
      .....
      Oliot eivät ainoastaan ole olemassa avaruudessa, vaan myös seuraavat toinen toistaan tietyssä peräkkäisjärjestyksessä. Yhdet oliot vaihtuvat toisiin, nämä kolmansiin jne.. kaikilla niillä on kesto, ts. alku ja loppu. Kunkin olion kehityksessä voidaan erottaa tietyt vaiheet, olotilat. Yhdet oliot vasta syntyvät, toiset ovat jo jonkin aikaa olleet olemassa, kolmannet taas ovat hajoamisvaiheessa.
      ..............
      Avaruus ja aika ovat ovat materian yleisiä olomuotoja. "Maailmassa ei ole mitään muuta kuin liikkuvaa materiaa, ja liikkuva materia ei voii liikkua muuten kuin avaruudessa ja ajassa., Lenin sanoi." "


      Ei mitään rakettitiedettä. Yksinkertaisia totuuksia. Kansanomaisesti selitettyä aika-avaruutta. Avaruutta, jossa materia esiintyy erillisinä olioina ja oliot ovat jatkuvassa liiketilassa eli ajassa.

      • Ei todellakaan rakettitiedettä s.p jos huomaa, että kommunismi ei kykene tuottamaan kuin kurjuutta! Siinä filosofikin kalpenee jos pitäisi löytää kommunismin aikaansaamaa hyvinvointia!


      • Partacus
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ei todellakaan rakettitiedettä s.p jos huomaa, että kommunismi ei kykene tuottamaan kuin kurjuutta! Siinä filosofikin kalpenee jos pitäisi löytää kommunismin aikaansaamaa hyvinvointia!

        Pysyisitte ss-asevelijärjestön perinnekerhon propagandan levittämisestä poissa seikoissa joita ette ymmärrä ettekä haluakaan ymmärtää.
        Olette vihjannut aikaisemmin että Jeesus-Jumala on kaiken herra ja ohjailee kaikkia tapahtumia ja että se riittää ihmiselle ympäristönsä tiedostamisessa. Ilmeisesti Jeesuksenne on myös kaiken pahuuden takana mitä maailmassa tapahtuu, siitäkin mitä pahuutta ihmisten keskuudssa tapahtuu. Jeesus-Jumalanne on toiselta nimeltään silloin pahuuden jumala. Aatekuvionne on mielestäni täydellistä roskaa.
        Valitettavasti vihanne teloitettuja punakaartilaisia ja olemassa olevia vasemmistolaisia kohtaan sopii yhteen raamattunne kanssa. Jumalanne on juuri sellainen kuin teidän aatemaailmanne.


      • Partacus kirjoitti:

        Pysyisitte ss-asevelijärjestön perinnekerhon propagandan levittämisestä poissa seikoissa joita ette ymmärrä ettekä haluakaan ymmärtää.
        Olette vihjannut aikaisemmin että Jeesus-Jumala on kaiken herra ja ohjailee kaikkia tapahtumia ja että se riittää ihmiselle ympäristönsä tiedostamisessa. Ilmeisesti Jeesuksenne on myös kaiken pahuuden takana mitä maailmassa tapahtuu, siitäkin mitä pahuutta ihmisten keskuudssa tapahtuu. Jeesus-Jumalanne on toiselta nimeltään silloin pahuuden jumala. Aatekuvionne on mielestäni täydellistä roskaa.
        Valitettavasti vihanne teloitettuja punakaartilaisia ja olemassa olevia vasemmistolaisia kohtaan sopii yhteen raamattunne kanssa. Jumalanne on juuri sellainen kuin teidän aatemaailmanne.

        Olet pähkähullu s.p! Mitä helkutin tekemistä sinä luulet minulla olevan Soviet.-Suomi (ss) perinnejärjestön kanssa? Ei mitään todella!!

        Miksi pitäisi hyväksyä jakamasi huuhaa kun tänään on saatavilla faktatkin. Et ole koskaan oikeasti omin sanoin vastannut kysyttäessä missä kommunismi tai sosialismi on saanut aikaan edes köyhän Suomen hyvinvointiin verrattavaa? Miksi? Väitäkö tuo kusymyksen olevan jotain humpuukia? Se on kuitenkin perin tarpeellinen jos alkaa saarnaamaan kommunismin tai sosialismin puolesta, miksi sen tekemisessä pitäisi saada huijata ihmisiä ilman jokun puuttumista asiaan?

        Olet nähnyt unta Jeesus-Jumalasi herruudesta, minä en moista ole väittänyt, se on varma. Olen voinut johonkin kommenttiin asiasta jotain vastata mutta tuon käsityksen jos olet saanut niin taisipa jäädä alakoulun lukemisen ymmärtäminen alle 5 arvosanan listalla 4 - 10.

        Kommunismin syyttömien uhrimäärä on niin suuri ettei teillä ole varaa muita arvostella, Ukrainassakin Holodomor vei miljoonioa hautaan vain komuperiaatteellisesta syystä kun porukka ei siellä hyväksynyt kolhoosi ajattelua.

        Teloitettujan punaisten telotuksen syy oli vallankumouksen aloitus aseellisella päällekäymisellä ja murhilla. Kyll' sen ajan tavan mukaan oli varsin tavallista pistää mpoinen joukko lautoihin. Oli ihan punaisten oma vika kun eivät tyytyneet demokratiaan jolla asiat olisivat ajan mittaan ratkenneet tavalla jota ei tarvitsisi parkua sataa vuotta.

        Minulla ei ole mitään aatekuviota kuten sinulla, olen täysin aatevapaa niin poliittisesti kuin uskonnollisesti. Minä uskon omaan järkeeni ja se ei ole minua rikastuttanut mutta vaurastuttanut kyllä.

        Veikkaan sinulla olevan ss-järjestöön enemmän siteitä kuin minulla sillä minä en mitään niistä jatkuvasti mainosta kuten sinä!


    • PUUTARHAKOULUMESTARIT3

      VERKKOKOULUMESTARIT0000
      28.6.2017 1:28

      Nyt kysyisin sitä, että mitä Revisionismus tai revisio voisi tarkoittaa Suomeksi. Onko se oikea vastaus, että revari eli Revisionist tarkoittaa suomeksi sellaista kuin UUDISTAJA tai jotain vastaavaa.

      Onko Teille Toveri S'partacus selvillä se asia, että noin laajemmin on olemassa ainakin KAKSI erilaista revisio- eli uudistussuuntausta nimittäin ns. EB:n Revisonismi ja vielä ns. Marxilainen Revisionismi LD rs? Nyt Marxilainen Revisionismus LD tarkoittaa korostetusti sitä, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs pitää perustua Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD DN rs:ään sekä vielä PÄÄOMAKIRJAN ARVOLAKI LD rs:ään. Meidän pitää vielä ihmetellä sitä asiaa, että MIKSI todella NEUVOSTOSOSIALISMI otti ilmeisesti Akateemikko ja Nobel-palkittu LEV LANDAU rs:n toivomuksesta tai jopa vaateesta kehiin Albert Einstein rs:n kehittämän SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:n tietäen ihan hyvin sen, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs on aina ja kaikkialla perustunut Luonnon Dialektiikka LD rs:ään.

      Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      LD rs:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.

      LD rs:n liikelaki on muotoa: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      PÄÄOMAKIRJA LD
      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.

      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.

      KASAANTUMINEN YRITYSTALOUS, KESKITTYMINEN JULKISTALOUS.

      PS Kaavan E=mc2 vatulointi on moskaa. Kaava tarkoittaa juuri sitä mitä Einstein sillä kuvasi. Kaava on tieteessä todettu yleispäteväksi.
      Kaavan E=mc2 todistus sillä perusoletuksella, että Fotonilla on MASSA:
      P= E/c
      P= valomomentti
      E= valon energiasisältö
      P= mc
      E/c= mc
      c= fotonin eli valon nopeus
      m= fotonin massa
      P= mc
      ........
      P= E/c
      E/c= mc
      E= mc2 M.O.T.

      Oletteko Te Toveri S'partacus sitä mieltä, että Fotonilla ei ole massaa siis se on massaton? Jos nyt me oletamme siten, että FOTONI on massaton, niin ME voimme kaavan E=mc2 kehittää myös muotoon E=0*c2 ja Te ilmeisesti tiedätte sen, että jos kertolausekkeesssa yksikin tekijä on NOLLA, niin myös koko lause on tasan tarkkaan NOLLA. Me voimme nyt kaavan E=mc2 muuntaa ensin muotoon E=0*c2 ja sitten muotoon E=0*0 ja sitten vielä muotoon 0=0. Onhan totta se, että nolla on aina nolla, vaikka luku nolla kerrottaisiin vaikkapa sadalla jne.
      Ehkä Te Toverit nyt huomaatte sen, että SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:n ympäristössä Me voimme erittäin helposti kehitellä todella pahoja Ristiriitatilanteita, kun taas Luonnon Dialektiikka LD rs:n kuvioissa ei ole käytännössä mahdollista kehitellä, joten riittää, jos ME pyörimme Kolmiulotteinen LUONTOAVARUUS rs:ssä ja oletamme vielä siten, että fotonilla on MASSA.

      Jos Me nyt kaikesta huolimatta haluamme pyöriä Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään perustuvassa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:ssä, niin nyt olemassa ainakin sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä nyt voisi olla Meidän Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Luontoavaruus eli Geometria rs.stä johtuen olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n. Kävisiköhän nyt Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus? Jos nyt sovimme siten, että Meidän Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:n lausepuun peruslause on sama kuin Vastaava Objektiivinen Idealismi rs:n, niin nytkin ME voimme esittää sellaisen kysymyksen, että on enää minkäänlaista eroa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia sekä Objektiivinen Idealismi rs:n välillä. Mehän voimme nyt sanoa siten, että Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi on YKSI ja SAMA ASIA, joten jos ME tämän hyväksymme, niin meidän pitää nyt myös tasan tarkkaan hylätä ainakin Luonnon Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN.
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Partacus

      • Varmasti nuo aatokset joita toistat vuosi vuoden jälkeen ovat jossain tilanteessa kohdallaan mutta veikkaan palstaa tähtitieteestä niille paremmin sopivaksi.

        Vai väitäkö kaavan "P= mc" olevan jotenkin ratkaisevassa osassa palstan aiheeseen SKP ja kommunismi nähden? Tietysti olisi parasta saada ammuttua koko kommunismi valonnopeudella jonnekin avaruuden syövereihin koska täällä siitä on ollut pelkkää vahinkoa.

        Monesti olen kysellyt niitä positiivisia tuloksia kansan hyvinvointiin joita kommunismi on saanut aikaan pysyvästi omalla ideoinnillaan mutta edes s.p ei siihen löydä vastauksia tai ei halua niitä julkistaa.

        Olisiko siten tärkeämpää mestaroida sillä alalla kun et sinäkään kyenne kertomaan mitä noista toistuvasti esittämistäsi yhtälöistä olisi etua työllisyyden kasvattamisessa joka nyt sattuu olemaan yksi suurimmista ongelmistamme.

        Eipä niistä näytä olevan hyötyä edes kommunismin luottamuksen kasvuunkaan, luottamuksen joka on kansalta päässyt kadoksiin ja laittaa taas ensi vaalien jälkeen hakemaan kannattajakortteja.

        Minä en kommunismia kaipaa vaan lähettäisin sen mieluusti jonnekin kauas seuraavalle linnunradalle mutta sitä ihmettelen etteivät siitä innostuneet tee mitään asiansa eteen vaan jatkavat samoja virsiään, niillähän he juuri ovat kannattajansa saaneet kaikkoamaan jonnekin näkymättömiin.

        Nyt olisikin aika kommunismin uskonpuhdistukselle jossa vanhat Marx, Lenin ja muut haamut haudattaisiin tuoden esiin tähän päivään sopivia ajatuksia.


    • Partacus

      MESTARI
      Ongelmaan nimellä aika-avaruus ei tullut mitään uutta.

      Lyhennelmä.
      Rajattomassa avaruudessa (syntymätön ja kuolematon) ei ole mitään muuta kuin ikuisesti liikkuvaa materiaa.

      Laajennettu versio.
      Materia esiintyy avaruudessa rajallisina ja ajallisina olioina olipa se massaa tai energiaa tai jotain muuta.
      ....................

      Tieteen Kuvalehdestä pari vuotta sitten mielenkiintoinen artikkeli universum nimisen olion olemassaolosta ennen alkupaukkua ja universumin mahdollisista lopputulemista. Ne ovat mietelmiä ilman minkäänlaista todellista tutkimustodellisuutta.

      1. Nakkimakkarahypoteesi.
      Universum muodostaa tiettyä peräkkäistä liikettä. Se laajenee ensin valoa nopeammin ja jatkaa sitten valon nopeudella kehityskaaartaan ja lopussa laajenee uudelleen valoa nopeammin kunnes romahtaa pienen tilan valtavaan paineeseen. Paine kasvaa liian suureksi ja tapahtuu alkupaukku uudelle laajenemiselle ja sama uudestaan ja uudestaan epämääräinen määrä kertoja.

      2. Erilainen loppu.
      Laajeneminen jatkuu eikä yhä pienemmiksi hiukkasiksi pirstoutuneet galaksit, tähdet, atomit ja ehkä hiukkasetkaan yhdy takaisin alkupaukkua edeltävään muotoon.
      Materia ei luonnollisestikaan katoa mutta muuttuu ainesosiksi jossain joskus muihin universumeihin tai jotain......

      3. Ehkä näin kuten tähden kaltainen elinkaari.
      Supernovat sylkevät sisuksistaan valtavat määrät materiaa avaruuteen ja syntyy "pölypilvi".
      Painovoima ennenpitkää ryhtyy kasaamaan yhä suurempia kappaleita, useita aurinkokuntia ja ja novan sisuksesta jää ns. musta aukko tai valkoinen kääpiö tai muuta sellaista.
      Voi olla yhtä aikaa useita universumeiden alkupaukkuja tai yhdestä alkupaukusta syntyy useita tiheäpaineisia pisteitä ja jotka synnyttävät laajetessaan erilaisia pienuniversumeita.

      4. Rinnakkaisuniversumihypoteesi
      Materiaoliolla on tiettyä säännönmukaisuutta erilaisuudessakin. Universumin kokoluokan materiaoliot olisivat rinnakkain ja päällekäin kuin puuropadassa. Ne voisivat muodostaa unversumien erilaisia ryhmiä. Jokainen universum olisi hiukan erilainen kuten saman alkuaineen atomitkin. Nämä universumit poksahtelisivat ja kasaantuisivat uudelleen muodostaen uudenlaisia kokoonpanoja ja silleensä.

      Pointti TK:ssa oli se että aika ja materia eivät aloittaneet olemassaoloaan alkupaukussa. Silloin alkoi vain universumin aika laajenevana oliona. Toinen pointti on edellisestä johtuva - millainen voisi olla universumin ulkopuolinen avaruus.
      Voidaanko ja onko mahdollista ulottaa tuntosarvet universumin ulkopuolelle, sitä on mahdoton sanoa mutta se on todellinen että avaruudella ja ajalla ei ole rajoja.

    • AKATEMIAKOULUMESTARIT007

      HEI! Te Toveri ARS kysyitte sitä, että miksi eräs henkilö leimaa herkästi kommunismin.

      Nyt vastaan siten, että minusta Äärimmäisen epälooginen ja epärealistinen Filosofiaoppi Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia oli keskeisesti syypää siihen, että miksi KEVSOS siis Neuvostososialismi on nyt tällä hetkellä vain ns. menneen talven lumia siis MIKSI NEUVOSTOSOSIALISMI tuhoutui. Nyt ihan samalla tavalla voimme väittää HYVÄ LÄNSI rl:n kuvoista. HYVÄ LÄNSI siis EU NATO USA ja vastaavat rl joutui pahoihin vaikeuksiin siitä syystä, kun Äärimmäisen Epälooginen ja Epärealistinen Talousteoria Uusklassinen Talousoppi antoi liian suuren varmuuden siihen kuvioon, että jos me annamme elinkeinoelämän toimia mahdollisimman vapaasti, niin se korjaa aina itse itsensä.


      Voimme todeta sen, että KYLLÄ elinkeinoelämä korjaa omat ongelmansa, mutta vain sillä edellytyksellä, että Klassikkomallin siis Täydellisen Kilpailun Mallin oletukset ovat reaalistina olemassa ja joista keskeinen on ns. Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen ja toisena voimme mainita Täydellinen INFORMAATIO. Niin ja muut Klassikkomallin Oletukset ovat Yritykset ova Pieniä kuin Pisara meressä, joten NE ottavat markkinahinnat annettuina, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Kunkin alan yritysten valmistamat tuotteet ovat keskenään täysin Homogeenisia eli Yhteneväisiä, Vallitsee Täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä. Me voimme vielä ihmetellä sitä, että miten pitää toimia silloin, jos Käytetty Talousoppi on sellainen, että SE romahtaa heti kättelyssä Logiikkatestissä ja Realismitestissä. Nyt eräs kulkuri ja katunarri on sitä mieltä, että Uusklassinen Talousoppi rl;ään pohjautuva talouspolitiikka on pahoissa ongelmissa ja ihan samaa me voimme sanoa Toisesta Valtavirtateoriasta Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rL:stä. Meitä ei pelasta nyt siis edes Marxismi-Leninismi vaikka Iskutaistelijat jotain muuta väittävät.


      Onhan meillä olemassa nyt Luonnon dialektiikka eli LD ja Materialistinen Historiakäsitys LD:ssä. Mihin ME olemme Hyvät Toverit unohtaneet Luonnon Dialektiikka eli LD ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD:ssä rL:n?
      Nyt Luonnon Dialektiikka LD rs on seurava siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria-eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria sekä XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      LD rs:n Peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kiletäminen eli SOPIMUSLAKI.
      Materialistinen Historiakäsitys eli Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI.
      MAKROTEORIA:
      Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palveluista. VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.
      KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.

      PS Nyt meidän pitää todella yrittää arvailla sitä asiaa, että miten meidän pitää nyt tällä hetkellä suhtautua Klassikkomallin siihen kuvioon, joka väittää siten, että KAIKKI, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä. Onkohan nyt tilanne se, että NYKYHALLITUS uskoo siihen asiaan, että Klassikkomallin oletukset ovat olemassa Täysimääräisinä ja Realistisina Elinkeinoelämän kuvioissa? Nyt sitten TYÖTTÖMYYS ilmeisesti NYKYSUOMI rs:n ympäristössä johtuu vain siitä syystä, että TYÖTTÖMÄTTÖMÄT ovat saamattomia nahjuksia sekä vielä todella sellaisia, että koska HUOLTOAPU toimii ruhtinaallisesti NYKYSUOMI-Valtiossa, niin heidän ei tarvitse tehdä työtä, sillä Huoltoavapurahoilla elää todella ruhtinaallisesti. Me voimme kysyä nyt sitä, että elääkö Työttömyysapurahoilla todella niin ruhtinaallisesti kuin PERSU- ja PORVARINEROT väittävät.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe