Solo : Star Wars Story

Veteranfan

Toukokuussa tulevaa Han Solo spin-off elokuvaa spekuloidaan yötäpäivää verkossa.

Traileria odotellessa ollaan spekuloitu kolmea uutta planeettaa elokuvassa, joista on kerrottu aiemmissa tarinoissa mm. maustekaivos "Kessel",Hanin kotiplanetta "Corellia" ja Alan Dean Fosterin kirjan Splinter Mind`s Eye tarinan "Mimban" planeetta olevan mukana.

Herää kysymys olisiko Fosterin tarina myös filmatisoinnissa tulevaisuudessa ???

15

2077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DarthCucco

      Fosterin tarinaa tuskin filmatisoidaan koskaan.

      Fosterin tarina on Lucasin häneltä tilaama ja Lucasin tarinaideaan perustuva, kaanonin ulkopuolinen "vaihtoehtohistoria", joka oli aikanaan Lucasin varasuunnitelma siltä varalta, että ensimmäinen Star Wars -leffa olisi flopannut teattereissa, eikä Imperiumin vastaiskun tuottamiseen olisi ollut rahaa. Siinä tapauksessa Fosterin käsikirjoituksesta olisi kuvattu pienen budjetin tv-minisarja, johon Carrie Fisher ja Mark Hamill oli jo alustavasti kiinnitetty, ja joka olisi saattanut tarinan edes jonkinlaiseen päätökseen. Tuossa tarinalinjassa esim. Luke ja Leia eivät ole sisaruksia, eikä Vader paljastu Luken isäksi. Eka SW kuitenkin myi niin hyvin, että Lucasilla oli varaa toteuttaa alkuperäinen suunnitelmansa.

      Jostain syystä Lucas kuitenkin suostui siihen, että Foster julkaisi käsikirjoituksen romaanimuodossa. Nykyisin tuo kirja taitaa olla ainakin suomenkielisenä pienimuotoinen keräilyharvinaisuus, ja uusintapainosta tuskin otetaan koskaan...

    • Ihanhyväleffa

      Toivottavasti ei tule jotakin teennäistä naisten elokuvaa kuten uusin oli. Ei tuo pillu-aspekti oikein teennäisenä iske.

    • traileri__

      Traileri on tullut jo muutama viikko sitten:
      https://www.youtube.com/watch?v=dNW0B0HsvVs

      Ei oikein pysty sanomaan trailerin jälkeen, kuka noista hahmoista on Han Solo, ja esiintyykö elokuvassa myös Poe Dameron. Hahmot ovat niin samankaltaisia, ettei niitä erota toisistaan.

    • Veteranfan

      Nuorta Han Soloa näyttelevä Alden Ehrenreich on tehnyt Lucasfilmin kanssa sopimuksen kolmesta Star Wars elokuvasta !!!

      Tämähän tarkoittaa lisää spinn-off elokuvia joissa Han Solo esiintyisi mm. Jabba Hutt leffa tai Boba Fett leffa.
      Tuskin ehkä tulevassa Obi-Wan leffassa nähdään Han Soloa ???

      Muuta senhän näyttää tuleva Solo: Star Wars Story elokuva mihin se johtaa.

    • ppp-aspekti

      Jännittävin kysymys on, että kuinka kauan tai paljon Disney pystyy lypsämään rahaa näillä Lucasin tarinanpätkän variaatiollaan ja varsinkin paljonko tuotosta virtaa arvonnousuna tai ainakin osinkoina osakkeenomistajille. Alkuperäinen Star Warshan on sinänsä jo teurastettu. Disney kaiketi yrittää jatkaa tarinaa kuin Aku Ankkaa, rahastaen loppumattomalla tarinalla niin kauan kuin joku viitsii maksaa.

      • varmasti_lisää

        Uusia star warseja tulee vielä 100 vuoden päästäkin joka vuosi lisää.
        Eikös Last Jedi ollut yksi viime vuoden, ja kaikkien aikojen parheiten tuottaneita elokuvia. Tällä hetkellä myös 80% kaikista myydyistä bluray-elokuvista on Last Jedi bluray levyjä. Ei ole pelkästään listaykkösenä, vaan myy 5x enemmän kuin kaikki muut elokuvat yhteenlaskettuna. Disney on siis onnistunut elokuvanteossa paljon paremmin kuin edes Lucas itse olisi pystynyt onnistumaan.


    • Veteranfan

      Ei ollut Mimban planeettaa eikä ollut droideja R2 ja 3PO:ta mukana,
      mutta yllättäen Darth Maul vilahti lopussa hologrammina.

      Spoilaus Solo leffasta joka onnistui edelleen Disney tuotantona laajentamaan SW kaanonia suuremmaksi.

    • Xizor

      Millenial Falconin kapteeni Soylo on kuulemma ihan OK. Ei niin paha elokuva Disneyn tekeleeksi. Pitää katsoa, jaksanko mennä katsomaan vai waretanko.

      • Veteranfan

        Millenium Falcon,Han Solo,Chewbacca ja Lando Carlissian ovat pääosassa,joka antoi piristeruiskeen koko saagalle.

        Mielenkiintoista oli myös "Teräs Käsi" taistelulajin taitaja olevan myös elokuvassa.


    • Xizor

      Boikotoin ekaa viikkoa, mutta katsoin nyt. Aika harmiton pikku leffa. Paras Disneyn SW-elokuva tähän mennessä. Hyvin voi käydä katsomassa jos ei ole parempaa tekemistä. Jos ne kaikki olisivat tämmöisiä niin en olisi Disneylle niin vihainen, vaikka saattaisin vähän pitää turhana ja surra EU:n menetystä. Paljon poimittu asioita EU:sta vaikka niitä sitten oli muuteltu. Esimerkiksi Lando viittasi seikkailuihinsa L. Neil Smithin kirjoissa parikin kertaa ja näissä kirjoissa keksitty Sabacc-peli oli mukana, vaikka erilaisena kuin kirjoissa. Aika samaa tasoa viihdyttävyydessä kuin Rebels-sarja.

      Tapahtunut paljastus sai jopa vähän kiinostuneeksi Obi-Wan-elokuvasta, vaikka sekin on aina tuntunut aika turhalta idealta.

      • disney_pelasti_kaanonin

        Kyllä kaikki Disneyn star warsit ovat olleet hyviä, parempia mitä Lucas olisi pystynyt tekemään.

        1, 2, 3 episodeihin verrattuna Lucasin 7, 8, 9 olisivat olleet ihan totaalisia limboja. Niissä oltaisiin seurattu mikromaailmaa ja bakteereiden kaltaisia Whillsejä, joista force olisi koostunut. Kaikelta tuollaselta onneksi säästyttiin Disneyn ansiosta, ja force ei koostukaan pienistä vihreistä puhuvista soluista.
        https://mashable.com/2018/06/13/lucas-sequel-star-wars-plan/?europe=true#f_cWurgFI5qp


      • Xizor

        George Lucas on kokeilija, hän haluaa kokeilla uusia asioita vaikka ne eivät toimisikaan. Siinä vaihtoehtoisessa universumissa, jossa Lucas ei myynyt Star Warsia ja teki jatko-osat itse, minä vihaisin niitä kaikkien muiden mukana ymmärtämättä, kuinka paljon huonommin asiat voisivat olla. Disney on täysin rappiolla. Boikotti on sentään takonut hieman järkeä päähän ja sivuosat ovat jäähyllä.


      • yynho6

        Tärkeintä Star Warsissa ovat räjähdykset ja erikoistehosteet. Näissä uusissa niitä on paljon enemmän kuin vanhoissa. Ja hyvä niin .- vanhoissa puhutaan liikaa. Kun vielä selittäisivät juurta jaksaen kaikki henkilöt kuten Solo. Aivan ihkua olisi jos imperiumi kehittelisi uuden kuolontähden jotta kapinalliset räjäyttävät torpedolla suojaamattomaan ilmastointiputkeen IMAXILLA.


      • täti

        Olet väärässä. Tärkeintä Star Warsissa on poistaa toksinen maskuliinisuus ja osoittaa vähemmistöille, että myös he voivat olla sankareita.


      • katso_strange_magic
        Xizor kirjoitti:

        George Lucas on kokeilija, hän haluaa kokeilla uusia asioita vaikka ne eivät toimisikaan. Siinä vaihtoehtoisessa universumissa, jossa Lucas ei myynyt Star Warsia ja teki jatko-osat itse, minä vihaisin niitä kaikkien muiden mukana ymmärtämättä, kuinka paljon huonommin asiat voisivat olla. Disney on täysin rappiolla. Boikotti on sentään takonut hieman järkeä päähän ja sivuosat ovat jäähyllä.

        Ne jotka haikailevat Lucasin elokuvien perään, voivat katsoa Strange Magicin ja huokaista helpotuksesta että Lucas oli niin viisas että myi Star Warsin pelastaakseen sarjan.

        Strange Magic (2015) on kokonaan Lucasin tekemä ja käsikirjoittama elokuva, kun Lucas halusi vielä kokeilla taitojaan elokuvantekijänä star warsin myymisen jälkeen, ja osoittaa ettei Lucas ole enää niin terävä että kykenisi mitään elokuvia tekemään. Jos Phantom Menace oli huono (Metacritic 51), niin Strange Magic on jo todella huono elokuva. Metacritic 25/100 pistettä ja Rotten Tomatoes 18%, ollen yksi vuoden 2015 huonoimmista elokuvista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe