Vartiainen haukkuu työttömiä tyhmiksi luusereiksi

nörttikansa

Oman verkkosivuni ylläpitäjä kertoi, että sivuun oli kohdistunut suuren volyymin hyökkäys. Siitä tulee pikkuisen kyllä epävarma olo, että mitä ihmettä, koska ihan tavallinen syrjäytynyt työtön ei sellaiseen kykene. Näin Vartiainen halveksii työttömiä , nimittäen heitä kaikkia syrjäytyneiksi luusereiksi.
On myös paljon työttömiä joilla on myös osaamista enemmän kuin Vartiaisella , taitaa Vartiainen kuvitella itsestään vähän liikaa.

90

1487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uliulii

      Naama mieleen ja Olalle taputamaan.

      • Apartheid-Suomi

        Vartiaisen heitto on taas yksi merkki Kokoomuslaisten vihapuhuvien sosiaalirasistien työttömiin kohdistamasta syrjinnästä ja leimaamisesta. Vartiainen harrastaa kokoomuksen työttömiin kohdistamaa Suomen Apartheid-politiikkaa.

        Ei ihme että mies saa rasismillaan ja vihapuheellaan suomalaisten vihat päälleen.


      • senkuulee
        Apartheid-Suomi kirjoitti:

        Vartiaisen heitto on taas yksi merkki Kokoomuslaisten vihapuhuvien sosiaalirasistien työttömiin kohdistamasta syrjinnästä ja leimaamisesta. Vartiainen harrastaa kokoomuksen työttömiin kohdistamaa Suomen Apartheid-politiikkaa.

        Ei ihme että mies saa rasismillaan ja vihapuheellaan suomalaisten vihat päälleen.

        Vartiainen on sosiaalidarwinisti!


      • muutetaanmaailma
        Apartheid-Suomi kirjoitti:

        Vartiaisen heitto on taas yksi merkki Kokoomuslaisten vihapuhuvien sosiaalirasistien työttömiin kohdistamasta syrjinnästä ja leimaamisesta. Vartiainen harrastaa kokoomuksen työttömiin kohdistamaa Suomen Apartheid-politiikkaa.

        Ei ihme että mies saa rasismillaan ja vihapuheellaan suomalaisten vihat päälleen.

        Vartiainen ja Kokoomus ovat sosiaalidarwinisteja. Fasistista puhetta. Fasismissa löydään heikompaa (työtön, sairas, eläkeläinen) ja kumarretaan ylempää, jota tässä edustaa lähinnä suuryritykset sekä rahaeliitti.

        Kun ei työttömyydelle voida tehdä mitään, niin julistettakoon työttömät rikollisiksi. Sillähän siitä päästään. Sellainen malli 1800-luvun Englannista. Irtolainen tai köyhä hirtettiin torilla.

        Koko talouspolitiikka on mennyt metsään poliitikkojen sekä suurelinkeinoelämän vuoksi. Nämä piirit ovat ajaneet vaapaata maailmankauppaa. On liitytty WOT-liittoon, joka sabotoi pieniä paikallisia yrityksiä. Niiden pitää kilpailla samoilla säännöillä suuryritysten kanssa, jotka teettävät tuotteensa halpamaissa suurina sarjoina. Tilanne on mahdoton. Ei näille jäteille paikallinen yrittäjä pärjää.

        Läntisistä teollisuusmaista paikalliset yritykset katosivat. Samoin työpaikkansa menetti niiden myötä miljoonia työntekijöitä. 10 vuotta työttömänä tarkoittaa myös, että ammattitaito katoaa sekä halukkuus työhön katoaa turhautumisen myötä. Paskanko väliä - viekää loputkin.

        Sitten nämä hyväkkäät - rahaeliitti ja sen edustajat hyökkäävät näiden kimppuun, jotka ovat joutuneet kärsimään heidän politiikkansa tuloksista. Työttömistä ja syrjäytyneistä tehdään syyllisiä.


        Katsotaan ensi vaalirumpaa. Saatan käydä taputtamassa Vartiaista olalle. Tosin se olka on niin alhaalla, että voi lipsahtaa vähän ylemmäksi, mutta ei hänen järjenjuoksunsa siitä ainakaan huonone.


    • auttakkahan

      Onko Vartiainen kuitenkin se osaamaton luuseri , koska ei osaa hallita omaa tiliään?

      • se-on

        Se on tiliään hallitsematon faskisti


    • 46983759

      On aika outoa fantasioida siitä, että ihmiset solvaisivat sinua. Keksiä haukkumiset ja kuvitella ne todeksi...

      • Työtäriittääkaikille

        Asukkaat väheni Lapissa.


    • Juhana.Vartiainen

      Mureaa työttömänlihaa olutmarinadissa. Njamnjam!

      • yle-puheenkin

        Yle puheenkin menivät pilaamaan tuolla ihrapossun ähkimisellä
        Jotakin alkeellista estetiikan tajua pitäisi olla toimittajillakin


    • beyondinvisible700

      Vastoin median, hallituksen ja aktiivimallin kannattajien antamaa väärää/kaunisteltua kuvaa aktiivimalli on vahingollinen ja ulottuu kerrannaisvaikutuksiltaan muihinkin kuin työttömiin.
      Esimerkiksi väite siitä, että työttömät tai työmarkkinat hyötyisivät mallista, on vailla pohjaa, koska lakihan on ollut voimassa vasta 31 päivää. Hallitus on kehuskellut työttömyyden alun omavastuupäivien vähentämisellä 5:een, - että se olisi ikäänkuin suurikin kädenojennus. Vastahan omavastuupäiviä kasvatettiin 7:ään. Ja nyt taas vähennetään 5:een. Eli se on vain paluu entiseen, "mukalahja".

      AKTIIVIMALLIN EPÄKOHTIA:

      1. Kaikilla paikkakunnilla ei ole tasa-arvoiset työllistymis- tai koulutusmahdollisuudet. Osalle työttömistä malli toimii vääjäämättömänä leikkurina, rahaa leikkaantuu noin 1 viikon ruokakassin verran.

      2. Aktiivimalli rankaisee heitä, jotka ovat hakeneet mutta eivät saaneet työtä/koulutusta.
      - Satojenkaan paikkojen haku ei riitä. Työtä, työllistymistä edistävää toimintaa tai koulutusta täytyy onnistua myös saamaan. Tämä on Aktiivimallin epäreiluuden ydin.

      3. Työttömyyden hoidosta on leikattu, vaikka Aktiivimalli ajaa työttömiä esim. suurempaan palvelutarpeeseen.
      TE-toimistojen määrää on viime vuosina karsittu ja toimintaa keskitetty. Myös koulutuksesta on leikattu lupauksista huolimatta.

      4. Yksilön vaikutusvalta on rajallinen omaan valituksi tulemiseen työtä hakiessa.
      --> Töihin valitaan pitkäaikaistyötöntä todennäköisemmin työpaikan vaihtaja tai vasta valmistunut henkilö.
      Palkaton työkokeilu tai työharjoittelu on todettu tehottomiksi työllistymisen edistäjiksi.

      5. Vapaita työpaikkoja on yksinkertaisesti liian vähän. - Työnantajapuolella on liian vähän panostusta
      tai halua henkilöstön palkkaukseen, vaikka samalla esim. suuryrityksissä johtotasoa voidaan palkita rahallisesti.

      6. TE-toimistoilla on niukalti resursseja tukea yksilöllisesti työllistymistä. Työttömillä on omat taustansa ja tarpeensa.
      Aktiivimalli kohtelee työttömiä nimenomaan yksilöllisyyden ja elämäntilanteen sivuuttaen.

      7. Työn perässä muuttaminen ei ole taloudellisesti, elämäntilanteen tai muiden seikkojen takia kaikille mahdollista.
      - Aktiivimallilakia säätäessä vaikuttavat unohtuneen esimerkiksi lapsiperheet ja omistusasujat.
      Taloa/asuntoa ei saa muuttotappiokunnassa helposti kaupaksi.

      8. Työperusteinen muuttopakko kiihdyttää maaseudun ja muuttotappiokuntien autioitumista. - On vaikea löytää työnantajaa, joka olisi valmis avustamaan muuttokustannuksissa. Kasvukeskuksissa on korkeammat asumiskustannukset, mikä myös nostaa muuttokynnystä.

      9. --> Mikä on matalapalkkatyön perässä muuttamisen hyöty, jos henkilö joutuu nostamaan muuttokohteessa asumistukea pärjätäkseen?
      Asumistuki on valtion eli veronmaksajien rahan suoraa tulonsiirtoa asuntoyhtiöille ja -sijoittajille.

      10. Aktiivimalli lisää byrokratiaa ja jumittaa käsittelyjonoja. Aktiivisuus todistetaan tuen maksajalle eli Kelalle tai liitoille, EI TE-toimistolle. Aktiivimalli siis kasvattaa Kelan ja liittojen jonoja entisestään. - LAIN MUKAAN kaikki työttömyyskassojen hakemukset on käsiteltävä manuaalisesti (ei koneellisesti). Malli johtaa siis todennäköisesti hakemusten käsittelyn ruuhkautumiseen Kelassa ja liitoissa. Lisähenkilöstön palkkaaminen taas syö mallin tuomat nimelliset "säästöt".

      11. Aktiivimallin on arvioitu lisäävän toimeentulotuen (viimesijaisin tuki) asiakkuuksien määrää.
      Aktiivimalli lisää lapsiköyhyyttä ja ruokkii sosiaalista eriarvoisuutta, koska se ajaa esim. työttömät vanhemmat ahtaammalle. Nykyisen kaltaisella politiikalla on pitkäaikaisia vaikutuksia.

      12. Malli on Kikyn (kilpailukykysopimus) vastainen, koska se on pääasiassa leikkaava, ei tukeva. Kilpailukykysopimuksessa sovittiin, ettei työttömyysturvaa enää leikattaisi.
      Perustuslakivaliokunta näki mallin paikoin ongelmallisena, mutta hallitus ei tehnyt siihen muutoksia.
      Presidentti allekirjoitti Aktiivimallia koskevan lain sen epäkohdista huolimatta.

      • tuuleen.turhaan

        Aivottomille on aivan turha selittää yhtäkään tosiasiaa. Niillä on kyykyttäminen saanut niin suuren yliotteen ettei niihin enää tehoa minkäänlainen sanansäilä. No, nyt sipiläkin parkuu, että takana on muutakin kuin aktiivilain vastustaminen ja on kyllä harvinaisen OIKEASSA. Lestan valheet ei enää pure ja ens kesänä nähdään kuinka kepu jakautuu kuin ameeba. On lestalaiset teraafame, chembolis ym. qwarttaalihärpäkkeineen sipilälle(omaakin? rahaa kiinni) ei voi luopuu ja alkiolaisuutta tuulimyllyineen vetävä väykän poppoo. Kannatusprosentit about 4% ja 7%.

        Vartiainen on aivan omassa luokassaan elämästä irtautuneiden joukossa. Mitä lie metamfetamiinii käyttää, ei voi olla täyspäinen.


    • Velkakellotikittää

      Otetaan lisää velkaa, hyvin menee!

      • PorvarienVelkahinku

        Suomen porvarijohtoiset hallitukset ottaneet valtionvelkaa jo 107 miljardia euroa. Viimeksi SDP-johtoiset kaksi Paavo Lipposen hallitusta 90-luvulla laskivat valtionvelan minimaaliseksi, valtiovelan jota edellinen TAAS porvarijohtoinen Esko Ahon hallitus oli nostanut nykyrahaksi muutettuna 50 miljardilla eurolla. SDP-johtoisten Paavo Lipposen halltusten jälkeen jokainen porvarijohtoinen hallitus on taas nostanut valtiovelkaa: Matti Vanhasen, Mari Kiviniemen, Jyrki Kataisen(ennätys yli 50 mrd euroa), Alexander Stubbin ja viimeisimpinä Juha Sipilän hallitus.

        Tämä samalla kun porvarijohtoiset hallitukset ovat leikanneet Suomen hyvinvointivaltiota ja sen peruspalveluita kiihtyvästi. Raha on valunut pääosin hyväosaisten ja elinkeinoelämän etuihin ja veroaleisiin, viimeisimpänä Kokoomuksen Petteri Orpon 5% yrittäjävähennys niin sanottu Apteekkarivähennys viime vuoden 2017 alusta alkaen. Tämä vähennys tuo keskimäärin apteekkareille, juristeille, lääkäreille ym. yli 10.000 euroa vuodessa lisänettotuloja. voitte laskea mikä on vuositulo jos 5% lisäys on yli 10.000 euroa nettona vuosittain. Tarvitseeko kultapossukerho tätäkään veroalea kun valtio ottaa Sipilän ja Orpon johdolla taas lisää valtionvelkaa 5-6 mrd euroa vuosittain?


    • aktiivimalli_on_syvältä

      Minäkin kiinnitin huomiota Vartiaisen sanoihin Seitsemän uutisissa. En silti usko, että hän varsinaisesti haukkui työttömiä, mutta kyllä tuo ilmaus "tavallinen syrjäytynyt työtön" paljastaa paljon hänen maailmankuvastaan ja siitä, miksi hän näkee aktiivimallin niin erinomaisena ja tarpeellisena asiana.

      Ja kiitos nimimerkille beyondinvisible700 hyvästä summauksesta, minkä takia aktiivimalli tosiaankaan ei ole hyvä asia.

      • Pullamössö_nukkavieru

        Vartiainen on sitä ikäluokkaa, jossa kolmen kuukauden äitiysloman jälkeen äiti vei Juhana-pojan tarhatätien hoitoon, että äiti pääsi töihin. Äiti ei ole ehtinyt lohduttaa Juhana-poikaa arjen pienissä vastoinkäymisissä, joten nyt näemme kasvatuksen tuloksen. Mitä me huomaamme tuon ajan kasvatuksen saaneen aikaan Vartiaisen käytöksessä ja luonteessa. Vartiainen on valitettavasti t u n n e v a m m a i n e n ja siksi haluaa kyykyttää ihmisiä ilman mitään omantunnon kolautusta.

        Suusta pääsee "sammakoita", mutta Vartiainen säälii vain itseään. Hui, joku masinoi hänelle ikäviä sähköposteja, joku onkin vihamielinen häntä kohtaan.

        Jos Juhanasta olisi kasvanut oikea mies, eikä kansan silmissä vätys, hän ei nyt valittelisi ihan tv-uutisissa että "työttömät ovat niin tyhmiä", että jos joku ei olisi masinoinut tätä kampanjaa, häntä ei sitten kiusattaisi työnhakupyynnöillä.

        Juhana onkin unohtanut, että somessa voi olla sellaisia ryhmiä, johon hänellä ei ole pääsyä ja jotka keskustelevat siitä, miten Vartiainen saataisi herätettyä Ruususen unesta, jossa hän ei kuitenkaan ole prinsessa vaan piikki työttömien lihassa.


      • en_luota

        Niinhän se on, että politiikkaan lähtevien pitäisi sietää kritiikkiä ja kestää painetta, mutta heikolta näyttää eräiden kohdalla. Työministeri Lindström alkoi valittaa medioissa työuupumusta, kun oli aluksi myös oikeusministeri. Kuitenkin se kuva, mikä hänestä välittyy, on se, että miehellä ei ole mistään asiasta omia ajatuksia eikä muita pyrkimyksiä kuin SOS-ketjulta saatujen toimeksiantojen toimeenpaneminen (ja ministerin pestissä roikkuminen viimeiseen asti). Vartiainen puolestaan voisi miettiä sanomisiaan. Vaan onko meillä edes muita todisteita mistään suuren mittakaavan hyökkäyksestä hänen merkittäviä verkkosivujaan vastaan kuin hänen oma ilmoituksensa? Moniko hänen sivujaan edes käy katsomassa? Lindström sai työuupumuksen uhrina kivasti julkisuutta, ja Vartiainen voi nyt heittäytyä uhriksi hänkin, ilman todisteita, ja naukua kiireesti tiedustelulakeja, jotta saadaan hänenkin turvallisuutensa taatuksi ja toisinajattelijat kuriin.


      • huuhaa

        Itse oon tullut siihen tulokseen että jos omakaan työn- tai kurssinhaku ei tuo sitä tarvittavaa
        aktiivisuustavoitetta niin teen tutkintapyynnön tai rikosilmoituksen kyseisestä virkamiehestä
        joka "asioitani" hoitaa. Asiaan ei tietenkään liity mitään hehnkilökohtaista.


    • maksu_mies

      Reipas ukko tuo Vartiainen, kun hommasi ne torkkupeitot, että voi vetää lonkkaa työmaallaan.

      • näyttäävauvalta

        Onneksi siirtyi kokoomukseen päivähoitoon


      • vcxvcxvcxvxc

        Se vetää ensin puoli pullo punaviiniä kaaliin ja menee sitten torkkupiton alle.


    • EKkyykyttää

      EK tilasi aktiivimallin STTK:n kokoomuslaisilta , Vartiainen kannatti ja eduskunta hyväksyi.
      EK sai mitä tilasi , aktiivimallin.

    • EilistäUutisvirtaa

      - vartiainen kertoi ylimielisen asenteensa !! Se hän on aivan dille poju !!
      - sininen tulevaisuus tuhosi itsensä uutisissa lausunnoillaan - tuo suomen kansaa halveksiva leikki ministeri terhon asenne tuhoaa siniset !! tyhmää sakkia ne !!!!
      - siniset on vain kokoomuksen apu puolue, kuten on kepukin.

      • kevytkokoomus-siniset

        Kevytkokoomus-siniset siirtyy vähemmän kunniakkaasti historian romukoppaan ja kuuluukin olla siellä omituisena jäänteenä likaisesta poliittisesta pelistä


    • Vastauksiavastauksia

      Saako eduskunnassa nauttia alkoholia työaikana?
      Entä nukkua työaikana?

    • Kysynvaan.saako

      Saako eduskunnassa nukkua humalassa🤔

      • kansan_maksamassa

        Saako kansan maksamassa televisiossa esiintyä sekavasti?


    • pojgkå

      Jos aktiivimalli koskisi herraskaisia niin työpäivistä oli määrätty 500€ minimipalkka matkakorvaus valtionpiikkiin pirssillä tietenkin. Kolmen päivän jälkeen olisi kultainen kädenpuristus samaa luokkaa kuin valtakunnasyyttäjälläkin vuodeksi noi 60 000€. Jos työllistyminen jatkuisi kuukausia olisi sopeutumis eläke kultaisella kädenpuristuksella poikaa. Tältä maailma näyttää kun pizza on noussut kupulaan.

    • ideologiassavahva

      Vartiainen puhui paljon uskosta A-studiossa , kaikessa missä hän ei pystynyt perustelemaan väittämiään.
      Kokoomus on kyllä vanha" pappispuolue" , mutta Vartiainen ei ole teologi joten hänen uskontojen tuntemus perustuu "kyykytysideologiaan".
      Ei tunnu kykypuolueen jäseneltä tuo.

      • kokmamut

        missäs kitisee nyt?


      • nmnmnmnmnm

        "Ei tunnu kykypuolueen jäseneltä tuo."

        Montako kykyä puolueesta löydät?


    • IslamKelassa

      Jännää että kokoomuksenkin kanta on suomen Islamoimisen puolella. Koska näitä ikuisesti kotoutettavia, ikuisenelatuksen statuksella tulevia holtittomasti lisääntyvien kehitysmaa muslimien haittamaahanmuuttoa ei vastusta yksikään tästä Orpon ja Mykkäsen pikkubussi ryhmästä tai ei kai siihen muuten pääsekkään jos ei tue Suomen Islaamoimista kehitysmaamuslimeilla.....

      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Näiden työttömyydestä ja umpisurkeasta työllistymisestä ei saa puhua mitään koska Islam ja sitä palvovat kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajat ovat pyhiä.....


    • ällypsyä

      Ällölistan kärkisijoilla roikkuja vihapuhetta kylvävä salainen ase. Mitä ihmisyyttä hän edustaa? Häntä pidetään omassapiireissään pyhimyksenä, päämäärä siunaa keinot. Paha tekee likaisen työn kun tarvitaan, siinä ei ole tunteilua, toivottavasti tuottaa nautintoa tekijälleen. Kaikkien kukkien kuuluu kukkia varsinkin brändi-rikkaruohojen, lihansyöjäkasvit on kaikista kauneimpia.

      • PSeikokoomuseikeskustaei

        Ai kitinä kone?


    • palkatalas

      Mahtava ehotus

    • heikompaaainesta

      Päin vastoin, hän puolustaa

    • Extyökäri

      Hallituksen tavoite on järjestää yrittäjille ilmaisia työntekijöitä! Nyt niitä on vain 500000!

    • Ämyrit.Ärsyttämästä

      Kyllä tuossa voi olla perääkin jos keulaakin on ?

      Tyhmyys voi olla sitä , että on luotettu liikaa sattumaan työnhaussa ja kouluttauduttu "metiaseksikkäisiin toiveammatteihin". Tai sitten ei ole kouluttauduttu mihinkään ja jääty kotikulmien iloksi ja perheen rasitukseksi paikkoihin joissa työpaikkoja ei ole eikä tule.

      Mutta että kaikki olisivat sitä ei ole mikään tutkimus pystynyt todistamaan. Tyhmät luuserit ovat uusiutuva luonnonvara ja jos oikein olen lukenut lehdistä niitä on melkoinen joukko tuolla pääkaupunkiseudullakin ja jopa valtion ja kuntien viroissa. Nimeämään toki ei kannata alkaa sehän olisi sitä "vihaisuuspuhetta" ja sen seuraukset taas tunnetaan "oikeiden lehtien palstoilta".

      Noiden sivujen "höökimiseen" taas on olemassa oiva keino. Se on sama kuin ärsyttävien Tv ohjelmien ja lehtien torjunnassa. TV sulkeutuu ja loppuu, kun sen kantaa kierrätykseen, lehdet jos ei kalansuolten kääreeksi tarvitse voi pistää suoraan roskiin. Ja mitä tuohon "sosiaalipornon" ärsytykseen tulee sen voi antaa olla tai lopettaa koska vain !!

    • kokmamut

      Herra pressaksi ja jatkamaan kok perinnettä
      uudet syyriairak miehet maahan muutama 50000 tummaa sotasankaria

      • Meneeköhän

        Kokoomuksen Orpo seuraavankin kerran opastamaan rajavalvojia että tulijat on päästettävä maahan Ruotsista?


    • Miten_on_mahdollista

      että Vartiaisen kaltainen henkilö päästetään mihinkään vastuulliseen asemaan vaikka pitkältä näkee että mies ei edes osaa huolehtia itsestään vaan on ahminut itsensä tuommoiseksi talipalloksi?

      • kokmamutkesKusta

        tiainen se on

        ilkeä työläisille.onkohan sukuvika?


    • vartiainenkok

      kokoomus

    • Nuorikommunisti

      Vartiainen on katkera muille ihmisille! Omien epäonnistumisesta vuoksi!

      • ilmanrakkauttaq

        eikös se ole täydellinen miäs?


      • Komuakat-itkee

        Muuthan ne täällä katkeria on vartiaiselle.

        Varsinkin komukat täällä itkee.


      • siitä-tulee.häiriötä
        Komuakat-itkee kirjoitti:

        Muuthan ne täällä katkeria on vartiaiselle.

        Varsinkin komukat täällä itkee.

        Siitä vartijaisesta tulee jotakin häiriötä

        Eikö eduskunnan puhemiehen kuulu poistaa häiritsevät tekijät jotka häiritsee eduskunnan työtä


    • sanastavauvaakitinää

      Aliarviointi toimeentulon perusteella pitäis tuoda poliitikolle potkut
      eikös se ole ihmisarvon loukkaus pahimmasta päästä

      Holkeri aikanaa sanoi että asiakkaat monet tuo vain likaa pankkisaliin.

    • kansanviholliset

      Psykon habitus kyllä välittyy töllönkin välityksellä, kun suu tuottaa silkkaa paskaa niin työpaikka ei ole eduskunta vaan oikea osoite olisi psykiatrinen sairaala ja siellä potilaana sekä heti eläkepaprut vetämään.

    • rakkikoirat

      hommaa pitää olla herrallakin

    • Tietääkö-Itsekään

      On huolestuttavaa, että toinen poski roikkuu, puhe on epäselvää, jasilmät katsovat eri suuntiin...en haluaisi olla hän...

      • tiainenkok

        Ai Paavo


    • kykykokEU

      kumpihan on suositumpi stubb vai vartiainen

      • hurttivallu

        Stubbeli on sentään symppis kaikessa lapsekkuudessaan, varttihullu sensijaan on niin, niin kovin tosissaan...


      • eiomatsiedä
        hurttivallu kirjoitti:

        Stubbeli on sentään symppis kaikessa lapsekkuudessaan, varttihullu sensijaan on niin, niin kovin tosissaan...

        varttihull. mediaan niin kok suosio puntarissa


    • beethooven

      En mä kerkeä töitä tekemään kun tosiasiassa teen niitä ihan koko ajan joka päivä. Heh,heh,heh, heee ja missä se lupsakka Lindström 2:n oikein viipyy?

    • kokoomuskutsuitiainen

      herra on mulle inhokki
      ootan kyllä esiintymistä-voittaa pikkukakkosen mennentullen

    • puolueet

      mitäs puoluetta se oulun roskapuhe oli?

    • palstapersu

      Juhana Vartiainen on koko elämänsä ajan ollut yhteiskunnan "possukerhon"-osakas. Veronmaksajat ovat maksaneet esiopetukset ja koulutukset sekä työpaikat.

      Kävi välillä ruotsissa ja virkamiesjargoni vaihtui.

      Sitten kun Vladimir Putin palauttaa suomen venäjän yhteyteen niin Juhana Vartiainen selittää kuinka, muuttuviin olosuhteisiin on pakko sopeutua tai Siperia opettaa. Donald Trump taasen tehdessään diilejä sopiviksi katsomiensa vasallivaltioiden kanssa Juhana Vartiainen selittää kuinka suomalaisten on hyväksyttävä se tosiasia jossa olemme sellun viejämaa "amerikkaan" sekä markkinahintojen muuttuessa laiskat työttömät joutavatkin navetan taakse.

      Juhana Vartiaista itseään eivät nämä hänen muille opiksi annettavat neuvot koske. Hänhän muotoilee puheensa ja valitsee sanansa aina sen mukaan kuka maksaa eniten. Vaan jos tulisi joku huumeparoni suomeen niin mitä mahtaisi Juhana Vartiainen sitten sanoa ? Kenenkä asiaa hän alkaisi ajamaan ?

      • valtiovierailutohi

        olispa mielenkiintoinen pressana tuo ihana inisijä


    • KockePappa

      Olkaa nyt vassut hiljaa, kun setä nostaa osinkoja!!!

    • vikiseeomaahyvää

      oliko tuollaisia poliitikkoja ennen?

      • UKKekkonen

        Oli, mutta Kekkonen piti ne kurissa!


      • urkki-olisi.sanonut
        UKKekkonen kirjoitti:

        Oli, mutta Kekkonen piti ne kurissa!

        Urkki olisi sanonut Saatanan tunari!!!!


      • historiaakok
        urkki-olisi.sanonut kirjoitti:

        Urkki olisi sanonut Saatanan tunari!!!!

        oliko niin että urho karsasti kokoomuslaisia ja miksi


    • kykykokEU

      stubb ja vartiainen on jotenkin samanlaisia

      kykyä omasta mielestä mutta ei muiden

    • köyhätroskaa

      Kohta saa kataisen kaveriksi kotimaahan

    • Työnkarttelijat

      Vartiainen on siinä oikeassa, että huomattava osa työttömistä on tyhmiä (kauniimmin sanottuna vähälahjaisia). Usein he ovat yleensä myös laiskoja ja ammattitaidottomia työnkarttelijoita. Joillakin ongelmana on luonnevika. Aivan oikeutetusti voidaan puhua luusereista.

      Ja vielä selvennys. Suomessa on työvoimapula monilla aloilla. Normaalilahjakas ja työhön halukas työntekijä löytää lähes varmasti töitä.

      • läpäläpä

        Selvennys tyhmälle provoilijalle eli nimimerkille Työnkarttelijat: työvoimapulaa EI ole läheskään kaikilla aloilla EIKÄ varsinkaan seuduilla. Työtä tai koulutusta hakevia yksinkertaisesti on koko maata ajatellen enemmän kuin avoimia paikkoja. Et voi olla niin pönttö, että luulisit koko Suomessa olevan tasaisesti kaikkea tarjolla. Kunhan veetuilet, kertoo jotain omasta luonneviastasi. Kehittele jotain parempaa. Ja työvoimapulaan syynä on paljolti se, ettei löydy ko. aloille koulutettua väkeä. Oikein kohdistettuun ammatilliseen aikuiskoulutukseen pitäisi panostaa enemmän.


      • tyhmäporvariko

        otetaan ulkomailta vain korkeasti koulutettuja insinöörejä jne.
        taitaa suomen älyköt olla sitä roskaa kun eivät saa maata jaloilleen ja toimimaan vaikka pää muka säkenöi hyvin


      • Työnkarttelijat
        läpäläpä kirjoitti:

        Selvennys tyhmälle provoilijalle eli nimimerkille Työnkarttelijat: työvoimapulaa EI ole läheskään kaikilla aloilla EIKÄ varsinkaan seuduilla. Työtä tai koulutusta hakevia yksinkertaisesti on koko maata ajatellen enemmän kuin avoimia paikkoja. Et voi olla niin pönttö, että luulisit koko Suomessa olevan tasaisesti kaikkea tarjolla. Kunhan veetuilet, kertoo jotain omasta luonneviastasi. Kehittele jotain parempaa. Ja työvoimapulaan syynä on paljolti se, ettei löydy ko. aloille koulutettua väkeä. Oikein kohdistettuun ammatilliseen aikuiskoulutukseen pitäisi panostaa enemmän.

        Työtä on, mutta valitettavasti työ ei maistu luusereille. Sossusta saa rahaa tekemättä mitään. Naapuri etsi kesämökilleen työntekijää pariksi viikoksi. Kukaan ei suostunut ottamaan työtä vastaan, vaikka paikkakunnalla 15 % työntekijöistä on työttöminä.


      • Verokapina

        höpö höpö -kirjoittaja kuuluu ilmeisesti näihin sossu-luusereihin, joita Suomessa riittää.


      • hyväosainenhyvis

        kyllä osataan vetelehtiä
        en tiijä mitä naapuri edustaa mutta herää myöhään,lenkkeilee ja naisia käy kylässä.
        kallis mersu on ja tiilitalo.epäkohtana on lidylin kauppakassi-liekö ei halua erottua joka hetkessä.
        Ystävällinen on vaikka taviksia asuu vastapäätä.


      • Matsinen

        Hän on niitä miehiä, jolle riittää käytetty mersu ja velaksi ostettu halpa tiilitalo. Ruokarahat saa sossusta.


      • masennuskok

        kuuluuko masentuneet tuohon ryhmään kuten Toukolle kävi?


    • psvaalitulee

      Jussi Halla-aho (ps)
      – Suomi on syrjäinen maa, meillä on luotaantyöntävä ilmasto, meillä on vaikea kieli, Suomen palkkataso ei ole kovin korkea ja verotus on erittäin ankara. Suomen on näillä edellytyksillä erittäin vaikea kilpailla sellaisista työntekijöistä, joilla on jotain rahaksi muutettavissa olevaa osaamista. Suomessa ei minun nähdäkseni ole työvoimapulaa. Se että meillä on tietyillä sektoreilla vaikeuksia saada työntekijöitä johtuu siitä, että työstä maksetaan liian huonoa palkkaa, jolla ei Suomessa tule toimeen.

      is kertoo

      • psvaalituleevoitto

        keskusta ja kokoomus haluaa siis lisää vuoden 2015 kaltaista menoa?


    • ylenuutinenkok

      Vartiainen voi pohtia Tanskan saari vaatimusta ihan A-studiossa

      eikös hylätty aikanaan PS saari vaatimus mamuille?

    • eivätosaahallita

      Ei puhu vartiainen eikä sipilä?

    • ärjy

      Kajahtanut itsensäedustaja jaksaa sauhuta vielä muutaman kuukauden. päässään vikaa ja paljon. Nahkurin orsilla.......

    • mamuhallitus

      Ei kaikki osaa käsitellä vaikeita asioita

      puolue käskenyt pitää suun kiinni?

      • vieteriukko---

        Vieteriukko on vyötetty kiinni enempien vahinkojen välttämiseksi?


      • menisvihreisiin
        vieteriukko--- kirjoitti:

        Vieteriukko on vyötetty kiinni enempien vahinkojen välttämiseksi?

        Ei kai mediatkaan jaksa vikinää kuunnella?


    • äänipaha

      massaa miehellä puhua moisia?

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe