KHT toiminta omassa yhtiössä ja hyväveli systeemi

khteeksi

Oletteko tieneet että kht kävelee kuin koira veräjästä seuraavassa tilanteessa.
Tilitoimisto jossa omistaja kht ja muutamakht lisänä sekä muita apuhenkilöitä.
Tilitoimiston omistaja kht laittaakin kiinteistövuokrausfirman lisäksi jossa kaksi pääosakasta.
He alkavat vuokraamaan mökkejä esim viikkolomien kautta(esim holidayclub tms)
Mökkeihin tulee hallitus jossa ylintä päätäntävaltaa käyttää kht /toinen osaomistaja.
Sitten yksi hallituksen jäsen pistääkin lomaosakeviikon välitysfirman ja jatkaa istumista hallituksessa.. Alkaakin tuleen outoja kauppoja ja kht/osakas tietää että ns viikkoja on myyty mutta ei ole rekistöröity. Asiaa tiedustellaan mutta viikkoosake myyjä toteaa että "jotain hämminkiä"Lisänä kht/osakas käyttävät viikko-osake välittäjän firmaa vastike ym postitukseen jolloun luodaan mahdollisuus vilpilliselle toiminnalle.(Esim vastike laskut ei lähde omistajille vaan hallintaa hoitaa viikkoosake myyjä. Lisänä kauppakirjoissa lukee että viikkoosake myyjä hoitaa rekistöröinnin ja verot jotka unohtuu hoitaa(veropetos) Asiasta tietää kht/osakas mutta hiljaisella hyväksynnällä antaa asian jatkua. Tässä vaiheessa olisi kht:n pitänyt tietojensa ja taitojensa mukaan jo puuttua peliin mutta ei mitään homma paisuu. Tämä saa minut ihmettelemään miten PRH myöntää kht nimiä ja kantrolloi kht toimintaa mutta se selviää tämän kirjoituksen lopussa. Seuraavaks välittäjän iso konkurssi Mitä Nyt tulikin kht lle hätä käteen .
Oliko siis kysyn oliko toiselle kht tilintarkastajalle annettu väärää tietoa yhtiön tilasta ja hallituksen jäsenen toiminnasta. Voiko kht tieten tahtoen johtaa harhaan antaa valheellista tietoa tilintarkastajalle koska tuntee lakia ja tietää miten sitä voi kiertää. Ketään ei saa vastuuseen virheistä sillä laissa on porsaanreikä kht osalta. Tilintarkastajana toimiva henkilö eroaa sanamuotoina seuraava. Tilintarkastajan hyväksyminen on kokonaan lakkautettu tai peruutettu.
Elikkä te jotka haluatte päästä kuin koira veräjästä Toimikaa seuraavasti. Ottakaa kht tilintarkastaja joka on esim vaikeasti sairas tai riittävän vanha syöttäkää yhtiönne tilasta paskaa niin paljon kun voitte ja tilintarkastuskertomus näyttää hyvvältä. Kun maa alkaa polttaa jalkojen alla hakekaa lakkautus tai peruutus tilintarkastajalle ja homma voi jatkua uuden tilintarkastajan kanssa sillä prh antaa varmaan mitalleja hyville kht tilintarkastajille se ei tutki asioita.

Kehutaan että kht koulutus Suomessa vaativa mutta laitan eriävän mielipiteen Sen kautta tehdään veronkiertoa ja epärehellistä toimintaa Minulta mennyt ainakin usko kht toimintaan suomessa.

8

1448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taaspummi

      Jos ne kouluttaakin veronkiertäjiksi. KHT voi vääntää miksi vain.

    • kisuliiiini

      Menee luotto koko kht toimintaa. Mutta hyvähän porsaan reikä on olla niin ei saa ketään kht tä vastuuseen .Tilastot pysyy puhtaina.. Oma kokemus että ei vastaa tarkoitustaan. PRH vois toimia mutta.... ei vaan toimi.

    • kuspäät

      Jos he haluavatkin tätä. Kusipäät Haluavat Töitä voisi olla kht uusi lyhenne

    • ahneusjulki

      Miksi koulutetaan ja annetaan "titteleitä" sellaisille jotka ei niitä ansaitse. Alkaa kohta oleen kapinan paikka kun jatkuvastii vääryyksiä ja ahneutta tulee julki.

    • 748596

      Miten kht voi toimia vastoin lakia ja hyviä toimintatapoja. Kertokaas minulle.

    • ettanainkin

      Kirjanpidon oikeellisuuteen on voitava luottaa, siksi kirjanpitorikos on säädetty rangaistavaksi teoksi. Kirjanpitovelvollinen, tämän edustaja, kirjanpitovelvollisessa oikeushenkilössä tosiasiallista määräysvaltaa käyttävä sekä se, jonka tehtäväksi kirjanpito on toimeksiannolla uskottu, on velvollinen kirjaamaan liiketapahtumat ja laatimaan tilinpäätöksen, merkitsemään kirjanpitoon kaikki oikeat tiedot sekä pitämään muutenkin kirjanpitoa ja siihen liittyvää aineistoa huolellisesti. Joka laiminlyö liiketapahtumien kirjaamisen tai tilinpäätöksen laatimisen, merkitsee kirjanpitoon vääriä tai harhaanjohtavia tietoja tai hävittää, kätkee tai vahingoittaa kirjanpitoaineistoa ja siten vaikeuttaa oikean ja riittävän kuvan saamista kirjanpitovelvollisen toiminnan tuloksesta tai taloudellisesta asemasta, on tuomittava kirjanpitorikoksesta rangaistukseen.

    • asiakasko

      Tässä uraa sellaisille joilla on kanttia kävellä ketunhäntä kainalossa jokaisen huijattavan asiakkaan luo,

    • J.R.L

      KHT on yksi Suomen vaikeimpia (jos ei vaikein) ammattitutkintoja. KHT-tilintarkastajat ovat yleisesti äärimmäisen arvostettu ammattiryhmä, jotka eivät varmana työttömänä tässä maassa joudu olemaan. Palkkaisin talousosastolleni heti, jos vain sattuisin vapaan markkinoilta löytämään.

      Itse olen 20 vuoden ajan ollut eri KHT-tilintarkastajien kanssa tekemisissä, nyt on vain tainnut "yrittäjällä" mennä foliohattu- ja salaliittoteoriat liian pitkälle. Jos teilaat koko ammattikunnan yhden huonon kokemuksen ja KHT:n perusteella niin teilaa samantien koko maailman ammattiryhmät yhdellä kertaa.

      T: Toimitusjohtaja ja omistaja 80 miljoonan euron teollisuusyrityksessä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe