Tubulaariset rinnat

Surullinentissi

Olen 31-vuotias nainen ja kärsin tubulaarisista rinnoista. Esim TV:n katselu ei suju ilman riitoja ja pahaa mieltä mieheni kanssa koska siellä näytetään jatkuvasti normaaleja rintoja ja pelkään että hän haluaa elämäänsä normaalin näköisen naisen.
Haluaisin kuulla miesten mielipiteitä kyseisistä rinnoista. Laitan linkin tähän miltä omani näyttävät. Se on piirroskuva mutta kuvaa hyvin, isot pulleat nännipihat jotka roikkuvat rintojen kärjessä. https://www.google.fi/search?biw=1366&bih=637&tbm=isch&sa=1&ei=oDJ0WrLrBsu6sQHwlbOIDw&q=tubular breasts&oq=tub breasts&gs_l=psy-ab.1.0.0i7i30k1l10.392453.393815.0.395919.5.5.0.0.0.0.128.546.2j3.5.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.2.247....0.8Jah4bAb8vY#imgrc=Ej6LB3SSYMyMZM:
Haluan kuulla mitä mieltä olette tai haittaisiko teitä jos teidän naisystävällä olisi tälläiset vai haaveiletteko TV:ssä näkyvistä rinnoista?

Jos tällä palstalla ylipäätänsä miehiä edes käy :D

2

1698

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lääkäriin_vaan

   Tubulaariset rinnat ovat kehityshäiriö ja niiden korjaus voidaan hyväksyä tehtäväksi myös julkisella puolella. Asiasta on keskusteltu runsaasti tuolla Plastiikkakirurgia -osastolla.

   Ei kannata kysellä miesten mielipiteitä eikä välittää niistä. Jos parisuhteesi on siitä kiinni millaiset rinnat sinulla on, parisi on väärä. Pääasia miten itse suhtaudut asiaan. Homman korjaus käynnistyy käynnillä plastiikkakirurgilla. Hän määrittelee täyttääkö rintasi julkisen puolen kriteerit. Ja ainahan pääsee yksityispuolellekin jos löytyy riittävästi rahaa.

  • neuvot

   Kyllä miehesi on rintasi varmasti nähnyt alunperinkin. Kysypä kerran rauhallisesti, haluaako hän elää jonkun muun vai sinun kanssasi.
   Ei ole oma vikasi, jos sinulla on ulkonäössäsi jotain- jonka voi pitää piilossa elposti, sarkastisesti ajatellen ei kai miehelläsi ole tarkoituskaan, että joku muu mies näkisi rintasi? Ja ota huumorilla- tarkoitan nyt sitä, että jos rakastaa sinua, tajuaa jo ennen sinun loukkaamistasi, miten rinnoistasi riitely sinua loukkaisi ja pitää suunsa kiinni.
   Kysy lisäksi häneltä, mitä on valmis maksamaan että saa sinulle ne rinnat mitkä tahtoo.
   Uskomatonta miten miehet alistavat naisia- vielä tänä aikana kun tietoa saa.
   Älä anna itsetuntosi kärsiä. Väärän miehenhän voi vaihtaa halutessaan. asia on yksin sinun päätettävissäsi, mitä käytöstä siedät kotonasi mieheltäsi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2027
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   838
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   796
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   707
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   668
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   606
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   580
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   557
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   537
  Aihe