Suomen hallitus ja eduskunta kosstuu pääosin

henkilöistä, joita ei missään olosuhteissa haluaisi eikä kelpuuttaisi yhtiönsä hallitukseen. Osaaminen ja ymmärtämättömyys kerta kaikkiaan loistaa, joka kerta kun joku noista avaa suunsa.
Miksi sitten tuollainen, siis tuon tason porukka tulee valituksi eduskuntaan, ovatko ihmiset tosiaan niin yksinkertaisia, etteivät näe tuota yksinkertaisuutta.

No, niin tai näin, demokratiaksi tätä kutsutaan. Siksi ihmetyttää, että tämä hallitus törmäilee kokoajan kansaan, siis siihen jota se muka edustaa. Kysymys onkin, onko Suomen kansa masokistista.

Ay-liike, heräsi vihdoinkin, vain pari vuotta myöhässä, ja oikeastaan kulkee täysin kansan perässä, toki keräten osalta kansaa myös rahaa, mutta toiminta tuntuu nykyisin olevan vähintäänkin "kansalleen" yhtä vahingollista kuin hallituksenkin.

Mitä on siis mennyt pieleen, kun ne joiden pitäisi ajaa etujamme ja huolehtia maastamme, keskittyvät lähinnä ajamaan ja varmistamaan omat etunsa, keskustelemalla keskenään ja toimimaan pikkupikku sisäpiirissä, ja loppujen lopuksi lyömään yhdessä kanslaisia ja lypsämään kansallisomaisuutta taskuihinsa.

Mihin ovat hävinneet ne puolueet, politikot ja yhteisöt, jotka ajavat suomalaisten ja Suomen asiaa.

11

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tommy.Pietarista

      Niin? Teillä Venäjällä asiat paremmin? Luuletko eläväsi yli 60-vuotiaaksi?

      • Miksi haluat jatkuvasti keskustella Venäjästä?
        Kommentoinnistasi päätellen, sinulla ei ole tietoa sieltä, sellaista että sen pohjalta voitaisiin käydä edes jonkin asteiseisten kriteerien mukaan älykästä keskustelua, eikä ole minullakaan tietoa niin paljon, että siitä tulisi kovinkaan antoisaa, varsinkaan Suomen Keskustan ja sen politiikkaan liittyen palstalle.

        Annoit juuri pontta tuolle kansalaisten yksinkertaisuudelle, kun puhutaan ja kirjoitetaan suomesta, sinä haluat puhua Venäjästä :D


      • Lisäksi, muutamien muiden tapaan ihmettelen, miksi sinä et ole töissä, vaan roikut palstalla näitä vähintäänkin vähä-älyisiltä vaikuttavia twiittejäsi.


      • En tunne edustajien osaamista tarkemmin. Median mukaan he kuitenkin ovat selvästi paremmin koulutettuja kun kansa keskimäärin.

        Puheesi kansasta on Vennamolaista populismia, tässä suhteessa ei ole mitään kansaa. On kansa joka on jakaantunut noin kymmeneen puolueeseen ja puolueissakin on vielä omat klikkinsä.

        Ei hallitus törmää kansaan vaan vain sen vihervasemmistolaiseen ja persulaiseen osaan. Kun on annettu asioiden olla kuten ennenkin ja rahoitettu se lisää vekaa ottamalla niin tuntuuhan se pahalta kun sitä kehitystä hallitus pysäyttää.

        Minulla ei ole suurempaa valitaamista eikä myöskään niissä piireissa joissa liikun. JOten puhu vain omasta puolestasi


      • DV8_HellRaiser kirjoitti:

        En tunne edustajien osaamista tarkemmin. Median mukaan he kuitenkin ovat selvästi paremmin koulutettuja kun kansa keskimäärin.

        Puheesi kansasta on Vennamolaista populismia, tässä suhteessa ei ole mitään kansaa. On kansa joka on jakaantunut noin kymmeneen puolueeseen ja puolueissakin on vielä omat klikkinsä.

        Ei hallitus törmää kansaan vaan vain sen vihervasemmistolaiseen ja persulaiseen osaan. Kun on annettu asioiden olla kuten ennenkin ja rahoitettu se lisää vekaa ottamalla niin tuntuuhan se pahalta kun sitä kehitystä hallitus pysäyttää.

        Minulla ei ole suurempaa valitaamista eikä myöskään niissä piireissa joissa liikun. JOten puhu vain omasta puolestasi

        Jokainen ymmärtää kykyjensä mukaan, ja tietysti, mitä vähemmän ymmärtää ja mitä oikeammassa teksti on - sen enmmän takerrutaan "pilkkuihin".


    • jeirhjajpkbkm

      Aloittaja puhuu pelkkää ja täyttä asiaa. Kansan pitäisi perustaa uusi oma puolue, joka ajaisi nimen omaan kansalaisten etuja, eikä hyväveli rosvoamista, kuten esim oli eduskunnan tunnelihankekin. 300 miljoonan euron projekti ja verovarat SRV:lle-

      Ei tarvinnut markkinointia eikä myyntiponnisteluja tuohonkaan kauppaan, kun vain ensin antoi tukun rahaa Niinistön vaalikassaan.

    • valitettavasti

      Ongelmana on se,että politiikkaan hakeutuu ihmiset,jotka muualla ei pärjää.

      • Tuo oli oikeastaan se mitä yritin tuoda esiin. Hienosti tiivistetty.


      • Katsohantommipeiliin

        No,no pojat kyllä he siellä ovat kymmenen kertaa viisaampia kun yksikään täällä jonnin joutavia ja valheita levittämässä yötä päivää muka totuutena ja katkeruudella elävät. Teistä yhdestäkään ei ole puoliksikaan niihin hommiin nuo teidän puheet sen jo todistavat varsinkin turmiolan.


      • Miksi hakeutuvat? Luullakseni on lukuisia edustajia jotka tienaisivat omassa ammatissaan paremmin. Myöskin työaika on epäsäännöllinen ja aika pitkä jos aikoo seuraavalle kaudelle niin on pakko liikkua vaalipiirissään ja saada jotain aikaankin.

        Yksittäisen edustajan tärkein tehtävä on ajaa äänestäjiensä asioita, kun se ei yksin onnistu on kuuluttava ryhmään jossa joutuu hyväksymään myös asioita jotka eivät ole itselle aina mieluisia. Näin on hallituspuolueiden edustajien kohdalla koska hallituksen on ajettava kuitenkin koko maan asioita, oppositioehdokkaillahan ei ole mitään vastuuta mistään. Kunnes heistä sattuu tulemaan hallituspuolueen edustajia niin kaikki muuttuu.

        Demokratiaa patrempaa hallintoa ei vaan ole länsimaissa. Diktatuurista Suomessa haaveilee enää harvat.

        Tuo mystinen " kansa" ja sen yhteinen etu on kommareiden ja vennamolaisten populismia.


    • Sipilätekeeeikämeinaa

      Kyllä siihen velaksi elämiseen kaikki pystyy mutta kun sitä velkaa pitää alkaa lyhentämään ja taloutta saada plussalle niin se vaatii muutakin kuin toisten kadehtimista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      777
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      704
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe