Maakansa vainoaa Väyrystä

ALASPÄIN

Oliko se Maakansa vai Liitto vai nykyisin Suomenmaa joka nyt yrittää lyödä kapuloita Väyyrysen rattaisiin ettei vaan tämä kulta poika" Sipilä sais siipeensä" ensi kesän puoluekokouksessa Sotkamossa ,kyllä kainuun kansakin on nähnyt tämän Sipilän metkut saavat laulaa kohta tälle että "Raukat vaan menköön merten taa" vaan oisko parempi mennä kokoomuksen leipiin Bernerin kanssa ja lisäksi näitten muutaman persuloikkarin jotka pitää tätä Seteliselkärankaisten hallitusta pystyssä.!!!

20

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Avarakatseisuutta

      Pitäisiköhän meidän tavallisten "tolokun ihmisten" herätä?
      Suomen puoluekenttä sirpaloituu yhä vain enemmän. Ennen oli maalaisliitto, sitten oli yhtäaikaa kaksi ylineroa, Vennamo ja Kekkonen. Nooooh, siitähän seurasi jako kahteen. Sitten maaseudunpuolueesta tuli perussuomalainen. Jako taas kahteen, Sinisiin ja Perussuomalaisiin. Maalaisliitosta tuli sitten keskustapuolue. Tuleeko siihenkin jako kahteen?? Nyt oltaisiin vanhan maalaisliiton sijasta jo neljässä puolueessa.

      Monessakin valtakunnassa tullaan toimeen 2 - 3 :lla puolueella. Ehdotankin, että vasemmisto ja vihreät muodostaisivat yhtenäisen puolueen "Vihervassurit".

      Entäpä sosialismista vapaat puolueet? Kokoomus Kristilliset ja Maalaisliiton 3 - 4 puoluetta? Ruotsalaiset vielä kaupanpäällisiksi. Nämä puolueet voisivat muodostaa yhden yhtyneen puolueen. Nimestä voitaisiin järjestää kansanäänestys.

      Lopputulemana meillä olisi selkeästi 2-puoluetta. Hajottaminen ja riitely on helppoa kuin "heinänteko", mutta sovinnon tekeminen vaatiikin harkintaa ja avarakatseisuutta.

      • Nykyaikaa

        Totta. Riittäisi vasemmistopuolue (SDP, Vasemmisto, Vihreät), porvarillinen oikeistopuolue (Kepu, Kokoomus, Kristilliset, RKP, ja joku siniset), isänmaallinen, kansallismielinen puolue (Perussuomalaiset, Kansalaispuolue).
        Lisäksi tarvittaisiin, tai Suomesta puuttuu, oikea Liberaalipuolue. Uskon että sillä olisi myös kannatusta. Eli 4 vaihtoehtoa ja ko. konklaavit voi nimetä itsensä sitten miten haluavat.
        Nykymenolla vain käy niin että Kokoomus sekä Vihreät kasvavat. Muut hajoavat, pirstoutuvat sisäisiin ristiriitoihin.


    • jkllsdjkaljkdalajdks

      Maahiset vainoavat.

    • uusiksivain

      Oikestaan jako kolmeen olisi suomessa parhaiten sopiva, olis sosialistikommunistit, kokomuskapitalistit ja keskustalainen ihmistenpuolue!

    • tulostaiulos

      Kaksi puoluetta riittää herrain puolue hatut ja tavallisten kansalaisten puolue pipot. Silloin hallitus saisi jotain aikaan vallassa ollessaan. Jos ei saa mitään aikaan, niin vaaleissa tilanne muuttuu ja toinen saa näyttää kykynsä. Nykyinen systeemi on vain vehkeilevää kompromissien tekemistä vailla mitään tulosta.

      • ei-ääripäitä

        Oikestaan kommunistit ja kapitalistit on sama molemmat riistää kansaa!


      • gddggddgdg

        Kukkahatut
        Karvalakit
        Avopäiset
        Foliohatut
        Propellihatut

        Puolueita riittää...


    • PinoKasvaa

      Aikoinaan oli Rooman valtakunnassa sellaisia puolueita kuin: PATRIISIT ja LEBEIJIT. Sen lisäksi oli orjat. Maailmanmeno näyttää pikkuhiljaa menevän siihen suuntaan, että nuo orjat ovatkin maanviljelijät Suomessa. Tekevät kelloon toljottamatta ympäripyöreitä päiviä töitä, saamatta siitä palkkaa. Maksamattomien laskujen pino vain kasvaa....kasvaa....

    • viim.mohika..alkio

      Pitäähän kepujen siitä viimeisestä ja ainoasta kepulaisesta eroon päästä mikä keskustan riveistä vielä löytyy. Kaikki muut omineet jo kokoomuspolitiikan ja sen ajamisen mihin Sipilä keskustan valjasti jo oppositiossa eikä asetelma ole miksikään muuttunut.

      Eroonhan sitä kunniapuheenjohtajasta pitää päästä tapahtumasarjan päätteeksi joka alkoi siitä, ettei Sipilä katsonut aiheelliseksi vastata Väyrysen (keskustan kansanedustaja 1970–1995, 1999, 2007–2011. Euroopan parlamentin jäsen 1995–2007, 2014 -. Opetusministeri 1975–1976, työvoimaministeri 1976–1977, ulkoasiainministeri 1977–1982, 1983–1987 ja 1991–1993, pääministerin sijainen 1983–1987 ulkomaankauppa- ja kehitysministeri 2007–2011. 1972–1980 keskustan varapuheenjohtaja ja 1980–1990 puheenjohtaja. Keskustan presidenttiehdokkaana vuosina 1988, 1994 ja 2012) puheluihin jakaessaan salkkuja mm. kokoomuslaiselle joka hommasi itselleen keskustan jäsenkortin vasta kun sai sen mukana ministerinsalkun ilman että oli sitä ennen päivääkään keskustan riveissä.

      Viimeistä viedään ja siinä samalla varmistellaan paluuta oppositioon- Vielä pitäisi erottaa kepulaiset jotka äänesti Vanhasen sijaan Niinistöä mutta ei käy kyn pitäisi sen jälkeen siirtyä sinisten seuraksi marginaalin marginaaliin.

    • jooeimetehäkkää

      Ja nysse Kepu veti maton alta perhevapaauujistukselta! Pelekkiä työharijottelijoita tuo sipilän esikunta.

    • Pateeta

      Jarmo se vaan Patea kannattaa. Sininen Pate ja Jarmo. Niin ja Joonatan

    • ItsenäisenTunnusmerkit

      Väyrynen oli omana-aikanaan kuuluisa. Väitöskirjassakin totesi, että neuvostoliitto on ikuinen, ja euroopanjako on pysyvä. Senvuoksi asettui luulemansa voittajan puolelle.

      Viron valtakunnan itsenäistyessä, ilmoitti, ettei se täytä itsenäiselle valtiolle kuuluvia "tunnusmerkkejä". Toisin sanoen ulkoministerinä olisi ollut valmis resitentti Koiviston kanssa upottamaan veljeskansa Neuvostoliiton kansojen mereen.

      • Kepuko

        Turhaa tähän on Koivistoa vetää Väyrysen Spekulointiin,Patehan syytti Koivistoa nytkin vaalitentissä menneisyyden asioista jotka eivät toteutuneet Paavon toivomalla tavalla.


      • Kaappi

        Järkevä immeinen muuttaa kantaansa kun huomaa että on ollut väärässä ,näinhän se menee mutta ei tämä Sippari Sipilä muuta kuin jauhaa samaa sontaa päivästä toiseen!.


    • Suomikuntoon

      Eppäilen nimimerkin "Kaappi" mielenterveyttä.
      Onkohan iltalääkkeet jääneet ottamatta?

    • ALASPÄIN

      Kaikki vaan suuriin astuskeskuksiin niin kuin tämä hallituskoalitio ajaa johtajana Sipilä mies joka saa kepulaisten äänet ,mutta on oikeasti kokoomuslainen suuren rahan kannattaja ei aja muuta kuin elinkeinoelämän ja yrittäjien asiaa viimeiseen asti ,nämä asiat menee uskonnonkin edelle ,mutta niin vainnämä kepu reppanat äänestää tälläistä "peluria"!

    • Kaappi

      Kepu kuntoon nyt ensi kesän puoluekokouksessa Sotkamossa ,tämä maaseudun tappaja Sipilä on potkaistava pellolle puolueesta maaseutu autioituu tämmöisen äijän johdolla ei siitä mihinkään päästä tämä on tosi.

    • patensaunassa

      Kovin sairaaksi oli tullu

    • Kipsisakka

      Sipilä suohon ja Talvivaaran sakat päälle ensi kesänä, kaikki nämä löytyy Sotkamosta.!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe