Ebingossa valtion omat nikit

Söfldfkd

Aina samat nimimerkit vetävät jackpotit, eli valtio pitää yllä mitä tod näköisimmin pelkkää lumearvontaa.. Lisäilee muka voittoja,joita vain omat konenikit oittavat!! Feikkaus alas!!

31

1867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietoo2

      Näin se on

    • Jdvvjtr

      Oøjoku jallu4 voitti eilen muka kaksi jp tä peräkkäin - toinen jäi kuulemma veikaöta vahingossa laittamatta smaran taulukoon.. justjoo.. feikka ei kehtaa feikkinikkiensä voitonrumbaa edes julkaista,, samoin tara9 2 jptä peräkkäin jne.. samantyyppisetvnumba perässä nikit vetelee voitot tai muut aina samat onnekkaat ja virkamiehet valvoo haha joo ai voitelurahoilla vai että pitävät naamansa ummessa valtion rahasammosta..?!!

    • sfdfdsfsd

      siellä on uudet jaossa erottaa selvästi mitkä valtion nikkejä nyt on apila8 - sitten on onnenmerkki777, tara9, jallu4, ben23, jnejne yks numba perässä tai kaksi, tai jukkis 1965 tai joku muu nelinumeroinen...... käykäpää MOT veikantarkistukseen.. jos lisenssit irtoaa.. varmasti EI IRTOA1!

    • erwqdfdas

      samat kiekas.ta toiseen tuurilaisia joka bingosssa.. huijausta kaikki! joo ja listat valmiina jo pelin alussa.. joskus bugi esittää ne ennen arvontaa jopa että sellaista touhua feikalla

    • Tietoo2

      VAIVAN TIETOKONE HUIJAUS ON

    • tyhmät.pelit

      mullakin on nikissä numerot , 75...ja muutama kirjain.
      voittoluettelossa ikinä olleet, een ole kyllä mitään voittanutkaan---empä mitään bingoa ole pelannut, tuskin pelaankaan.

    • ihme.touhua

      pipsanpilke2 vetelee matkapelissä koko ajan potteja.Pelaako se 24/7? Eikös siellä ole satkun raja.

      • uskomatontuuri

        Ai pipsanpilke on siirtynyt muualle. johan se bingossa rohmusi lähes päivittäin jp:ja.


    • trhgf

      ja JUURI JUST VETI PIPSANPILKE2 smagardissa noin 3tonttua - arvasin kun näin nikin kärjessä TAAS kerran, tämä valtion nikki tod näk vetää jokaviiikkoisen JACkPOTTINSA!! EI NÄITÄ KUKAAN TUTKI; KOSKA VEIKKA ON VALTION SUOJELUKSESSA OMA MAFIASAMPO... PRKL MITÄ PASKAAA!!! LEVITTÄÄKÄÄ TIETOA ÄLKÄÄ PELATKO HUIJARIPELEJÄÄÄ!!

      • ihmettelen.minäkin

        Tämä Pipsanpilke on jatkuvasti voittanut jp_tä, matkapelistäkin on tullut monta tonnia. Katsoin tuota matkapelin voittajaluetteloa: Pipsanpilke2 voittanut klo 20,31, 20,24 ja klo 20,16. Klo 18,56 on tullut tuo smaragdin jättipotti, monesko jo? Aivan käsittämätöntä. EI voi edes tilastollisesti saada jp:tä näin usein. Normaalisti ihminen myös lopettaa pelaamisen kun saa jp_n mutta tämä ei. Jatkaa matkapelissä.


    • kusetustako

      Matkapelissä suurvoitot vaan vilahtaa näytöllä kun käy katsomassa, Köyhyysplsstop on kanssa voittanut matkapelissä kai jo viisi jp:tä. Nyt on varmaan vaihtanut nimimerkkiä. Ennen jp voittajien nimet näkyi mutta nykyään ei.

    • dsfghfd

      smarassa vuorottelevat veikanmafian nikit gidran ja pipsanpilke taas vuorotellen. gidran sai jo ties kuinka monennen jpn tällä viikollla... PELKKÄÄ paskaa tarjoaa valtion pelit. mitkään arvonnant eivät ole aitoja!!!

      • Bbby

        Joo.älkää pelatko veikkauksen eikä paffin arvontapelejä.eikä mitään peliautomaatteja.


    • EsaTurunen123

      Valtion Vittunpilke 3

    • fgdsfgnfds

      laittakaa sinne vaan monta pipsanpilkettä kisaan mukaan eri numbilla niin kone menee sekaisindgfhgf

    • ihmeellistä.nyt

      gidran voittanut smaragdista jp 7.2. 2706,60 egee
      ja 12.2. 2001,70 egee.
      Veikkauksen palautusprosentti? 20 prossaa ? Eli jos on laittanut satkun per päivä paskabingoon niin palautusprossa on paukkunut siihen malliin ettei voi olla tilastollisesti mahdollista.

    • yököttäväkorruptio

      Selkeästi samat vetää päävoitot viikosta toiseen tai samantyyppiset nikit - mutta KUKAANHAN ei valtiomafiaa tutki, koska kaikki ns tarkastajatkin varmaan miljoonilla voideltuja valtion hyväksi.. ja ökypalkkaisten poliittisten suojatyöpaikkalaisten kukkaroille

    • dsadsdssadsad

      ja gidran veti taas jättipotin - jo kolmannen parin viikon sisällä... pipsanpilke aina voittamassa.. naurettavaa kusetusta.adsadsadas

    • haisee.kus

      14.52 Gidran smaradgi 1620,80 euroa.
      Eli kuka näihin bingoihin enää uskoo?

    • Xhhytvvf

      Ei kukaan siksi siellä vain valtion nikit pyöriikin!! Aktiivimallia kansalle!!

    • Ghvdd

      Rakkausbingossa jumeli ja paculi ja kirjuri vuoeonperään lol wikö ne edes käytä mielikuvitusta keksiessään omia nikkejään!!?

    • Dkdlddldl

      ja gidran ti toisen jaxkpotin samana päivänä topaasistakin.. Eli ainakin 4 jckpottia parissa viikossa.. todella uskottavaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

    • veikkauksen.vehkeet

      Onko tätä bingoa mahdollista pelata kirjautuneena useammalla selaimella. Vaikea uskoa että jos jokaisessa bingossa on reilu 200 arvontaa per päivä niin joku osuisi kahden -kolmen päivän välein juuri siihen jp arvontaan satkun panoksella.

    • wrewrwww

      gidran on vetänyt 4 jättipottia esim tässä alle 1o päivän aikana..

      jotain jekkua on joo ja ainahan ne samat nimet siellä keikkuu

      vetääkö viellä timantinkin

    • Pappilukkaritt

      Ijohan ponppass valtion sopparieläkeläisetkö vetää kaikki jackpotitkin samat nimet joka päivä onnekkaina sarijos47, piippilongtrump veti jo ites kuinka monennen jackin tällä viikolla jnejnje!!! Kukaan ei tutki koska valtio koska hyvävelijutut ja virkamiesväkivaltakoneisto kansaa vastassa jotka pakotetaan käyttämään monopolia huonoilla ehdoilla ellwivät äluyä mennä ulkomaille!!!

    • Ritu9

      Miten on mahdollista et tosiaan sarijos47 voittaa koko ajan? Tänään taas. Ei ymmärrä???

    • Jorma1777777777

      Juu tuo kyllä tosi että samat nimet pyöri siinä aina ja 100€ voi vaan pelata päivässä!🤔

    • Jdhjnhds

      Sarijos 47 on aina listan kärjessä smarassa, mihin aikæan vaan päivällä. Joku kermapärse vai veikan omaa sisäänpelaajia..

      • Ritu9

        Onko enää luottoa veikkaukseen???


    • Ykhlhkhoggkgkhkkh

      Jokainen voi todeta, että jk bingossa häärää vain n 5-10% samoja nikkejä voittajalistoilla pvstä toiseen. Joko konenikkejä veikalle itselleen tai jotain vip hlöitä, joilla parempi tuuri kuin keskimäärin muilla. On SariJos, pipsanpilke,numeronimit, metsämummo, jartsat ja sartsat -roadsterit jne - otrtaan aina esiin jp voittajiksi -kaksinumeroiset nikkienpäässä, 9 nikin lopussa jne jne aina voittavia. Ei siellä voi kukaan normi mitään suurempaa voittaa, kun koko paikka yysin rigged selvästi. Alle satasella ei voi pysyä tuurit kellään kohdillaan pysyvästi.

    • ihmeellistä.menoa

      Pipsanpilke näköjään paukutellut sielä jo vuosikymmenen, katselin nimittäin näitä vanhoja ketjuja ja jo kymmenen vuotta sitten ihmetelty ao nimimerkin omituista tuuria jättipottien suhteen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe