Perussuomalaiset ja rikollisuus

Riina25

Iltalehti julkaisi 15.1.2015 lukuja ulkomaalaisten tekemistä rikoksista.
Suurin ulkomaalaisryhmä maassamme olivat tuolloin somalialaiset ja heidän osuutensa maassamme ulkomaalaisten tekemistä rikoksista suurin. Tutkimusjakson aikana Suomen somalialaiset tekivät 0,02 rikosta yhtä somalialaista kohti.
Vertailun vuoksi mainittakoon, että saman ajanjakson aikana perussuomalaiset kansanedustajat tekivät 0,05 rikosta yhtä kansanedustajaa kohti.
Perussuomalaisten kansanedustajien tekemistä rikoksista raportoiva luettelo on järkyttävää luettavaa.
Listalla on useita raiskauksia, lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä, vakavia huumausainerikoksia, perheväkivaltaa, pahoinpitelyjä ja taas pahoinpitelyjä, sekä valtava määrä muita rikoksia.
Perussuomalaiset erottuu erityisen väkivaltaisena ryhmänä, kun heitä verrataan muiden puolueiden kansanedustajiin.
Tässä vaiheessa tulisi kansalaisten hälytyskellojen soida: minkälaisia ihmisiä me valitsemme edustamaan itseämme ja tekemään päätöksiä Suomen valtion etujen ja kansalaisturvallisuuden edistämiseksi!

10

4505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seksuaalirikos

      Riina25 opit tilastotieteistä ovat jäänneet heikoksi. Kun aika on kulunut niin Riina25 on hukannut loputkin oppinsa. Onneksi vasemmiston kannatus on merkityksetöntä.

      Riina25 haluaa tämän tutkimuksen lukuja muutta:

      "Optulan tutkimus keskittyi vuosina 2006-2009 oikeudessa käsiteltyihin raiskausrikoksiin. Tuona aikana Suomessa tuomittiin yhteensä 262 raiskaajaa. Tuomioita annettiin pakottamisesta sukupuoliyhteyteen, raiskauksesta tai törkeästä raiskauksesta.

      Kaikista raiskausrikoksista joka neljännellä tuomitulla oli tausta ulkomailla: joko jonkin muun maan kansalaisuus tai kaksoiskansalaisuus.

      Perusmuotoisen raiskauksen tekijöistä ulkomaalaistaustaisia oli 30 henkeä eli 34 prosenttia tuomituista. Törkeästä raiskauksesta tuomituista 13 henkeä eli 41 prosenttia oli ulkomaalaistaustaisia.

      Sukupuoliyhteyteen pakottamisesta tuomittiin tutkittuina vuosina 5 ulkomaalaistaustaista eli 17 prosenttia tuomituista.

      Tutkimuksen tehnyt Optulan ylijohtaja Tapio Lappi-Seppälä huomauttaa, että aineisto on suhteellisen pieni. Pienuudesta huolimatta aineisto näyttää selvän vinouman ulkomaalaisten osuudessa tuomituista. Syy ei ole tällä hetkellä selvä."

      Lähde: Uusi Suomi"

      Tämän jälkeen on enemmän ulkomaalaisten tekemiä seksuaalirikoksia, jos Riina25 väitteeni ei ole tosi niin todista se.........

    • Riina-25

      Kysymyksessä oli prosentuaalinen vertailu, joka osoittaa perussuomalaisten kansanedustajien olevan somalialaisten kansanosaa rikollisempia, kuin heidän määränsä suhteutetaan toisiinsa.
      Vertailussa oli järkyttävä ero:
      Perussuomalaiset kansanedustajat olivat kaksi ja puoli kertaa rikollisempia, kuin vertailun toisena osapuolena olevat maassamme asuvat somalialaiset.
      Kansanedustajien ja esim. kunnallisvaaliehdokkaiden tulisi olla esikuvina ja auktoriteetteina tavalliselle kansalle, mutta esim. kunnallisvaaliehdokkaiden keskuudessa tehty tutkimus osoittaa, että perussuomalaisten ehdokkaiden keskuudessa, heitä vastaan nostettujen pahoinpitelysyytteiden määrä oli nelinkertainen verrattuna muiden puolueiden ehdokkaisiin.
      Eikö tämä ole niin selvä osoitus perussuomalaisten väkivaltaisuudesta, ettei sitä kannata yrittää millään tavoin piilotella ja puolustella.

      • Orivedeltävaan

        Miten edes kehtavat syytellä maahanmuuttajia jos kerra itse syyllistyvät noin paljon vakavimpaan rikoksiin eiköhän joku uimaaltaisiin pisssaaminrn ja naisten pukuhuoneesiin tirkistely ole paljon pienempiä asia kuin väkivaltaan syllistyäminen miten kehtaavat syyllistää jotain pikkulapsia ulkomailla


      • valitettavasti
        Orivedeltävaan kirjoitti:

        Miten edes kehtavat syytellä maahanmuuttajia jos kerra itse syyllistyvät noin paljon vakavimpaan rikoksiin eiköhän joku uimaaltaisiin pisssaaminrn ja naisten pukuhuoneesiin tirkistely ole paljon pienempiä asia kuin väkivaltaan syllistyäminen miten kehtaavat syyllistää jotain pikkulapsia ulkomailla

        Verrattiinpa seksuaali rikoksia tekevien määrää mihin kansanosaan hyvänsä prosentuaalisesti mamut tekevät niitä ylivoimaisesti eniten. Kulttuuri sidonnaista sillä mamuilla naisten asema on kehno ja alaikärajaa ei ole tyttöjen hyväksi käytölle. Islamin alkeissa jo annetaan sille hyväksyntä.


    • PersuilleEiKiitos

      Onneksi on Orivesi ja täällä rakastetaan väriä. Tervetuloo uusi elinvoimajohtaja

    • lukemaansiitä

      Tanskassa demarit vaatii täyttä muutosta haittamaahanmuuttoon. Vasuritkin alkaa huutelee, kun sossurahat hupenee vauhdilla. Lue tämän päivän Verkkouutisia, niin viisastut.

    • Paitsi_että

      Totuus tekee aina kipeää. Persuillekin.

    • Origayyyk

      Typerä persutrolli yrittää kääntää aloittajan esille tuoman totuuden persuehdokkaiden rikollisesta kytöksestä eri asialinjoille. Pysytäänpä nyt aiheessa ja mietitään sitä miksi persut ovat niin väkivaltaisia.
      Se että maahanmuuttaja raiskaa suomalaisen naisen ei oikeuta persuehdokasta toimimaan samoin.
      Molemmat ihmisyksilöt ovat rikollisia ja sellaisesta ihmissaaastasta on päästävä eroon ihonväristä riippumatta.
      Päinvastoin persut ovat karkottamassa syyttömiäkin maahanmuuttajia ja samaan aikaan värväävät puolueeseensa rikollisen ja väkivaltaisen taustan omaavia henkilöitä.
      Voisiko joku vastata järkevästi että miksi on näin?

    • Naamiotpois

      Tarvitaan vastavoimaa anarkisti vasurivihreille.

      • TurvallinenSuomi

        Eli tarkoitatko että persut yrittävät siis vastata väkivallalla sanan säilään? Eli tuosta typerästä kommentista päätellen kun sanat ja järki loppuvat niin käyttöön otetaan väkivalta?
        Tutkiimustulosten valossa voidaan päätellä persujen harjoittaman väkivallan määrästä etteivät nämä "sankarit" kovinkaan usein ole sanallista vastinetta kyenneet konflikteissa antamaan.
        Kannattaisi persujen muistella mitä tapahtui vuonna 1918. Väkivaltaan vastattiin tavalla joka lopetti yhden hankkeen aikakauden. Näin voi siis käydä persuillekin jos historia toistaa itseään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      98
      1920
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      119
      1538
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      112
      1066
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      32
      999
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      919
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      162
      809
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      741
    8. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      35
      740
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      721
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      643
    Aihe