Tikkurilan sm-kisat

kaukaatulossakatsomaan

Missä on aikataulu? Kutsussa lukee 2.2 valmis. Näkyykö se missään? Vai johtuuko myöhästyminen yllättävästä ilmoittautumisajan pidennyksestä? Miten voi sm-kisojen ilmoittautumista pidentää? Ennen oli niin tarkkaa kaikessa, nyt taitaa uudet tuulet puhaltaa liitossa.

33

7999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eivoimitaantaas

      Jos omat myöhästyy niin pakkohan se on aikoja jatkaa :)

    • kuka_vastaa_toiminnasta

      Suoralainaus kilpailumääräyksistä:

      "Arvo- ja valiokilpailujen kutsut tulee lähettää kuusi viikkoa ja muiden kilpailujen neljä viikkoa
      ennen kilpailun ajankohtaa liittoon."
      "Osanottaja on ilmoitettava kilpailuun kilpailukutsussa ilmoitettuun määräaikaan mennessä. "
      "Arvokilpailuihin ei voi ilmoittautua virallisen ilmoittautumisajan mentyä umpeen eikä myöhästyneitä ilmoittautumisia tai anomuksia käsitellä."

    • 78675676

      Koska alkaa U21 sarjat? Pitäisi mainita kisakutsussa?

    • huybrubhy

      Kisakutsu: Ilmoittautuminen ja ilmoittautumismaksu
      http://judoshiai.judoliitto.fi/kilpailut.php, maanantaihin 29.1.2018 mennessä. Ilmoittautuessa on mainittava kilpailijan nimi, syntymävuosi, vyöarvo, painoluokka ja seura sekä ilmoittajan yhteystiedot. Ilmoittautuminen on sitova, kun maksu kokonaisuudessaan on maksettu. Ei jälkiilmoittautumista. Ilmoittautumismaksu, 45 euroa maksetaan maanantaihin 29.1.2018 mennessä Tikkurilan judokat ry:n tilille: FI08 1220 3000 2003 33, viestiin kilpailijan nimi.
      Myöhästynyt ilmoittautumismaksu on kolminkertainen.

    • klgfuioöcv.hk

      Mites nyt sitten tehdään, jos porukkaan hyväksytään jälki-ilmoittautuneita? Eihän heidän siellä kuuluisi olla, kun se on nimenomaisesti kielletty. Voiko ajoissa ilmoittautunut valittaa, jos sarjassa on jälki-ilmoittautuneita? Entä eikö olisi kuitenkin tärkeää, että kaikki halukkaat pääsevät kisaamaan? Ei siellä kuitenkaan liian isoja sarjoja taida tiedossa olla.

    • sjgfkjghfdkgh

      Kun olisi eds tasapuolista. Välillä ei hyväksytä ja välillä hyväksytään. Ei pitäisi mennä "mutu tuntumalla". Muutetaan sitten sääntöjä, jos niitä ei noudateta tai ne ovat liian vaikeat.

    • taidanollasokee

      Eihän kisaan ole 29.1. jälkeen ilmoittautunut yhtään urheilijaa lisää, mielummin lähtenyt nimiä pois. Eli kysymys, mistä valituksen aihe?

      • lasitpaahan

        Taidat todella olla sokee .On tullut nimiä lisää u18 ainakin.


      • taidasittenkinollasokee

        No voihan voi, eikös kuitenniin olis parasta jos kaikki mahdolliset kilpailijat ovat mukana. Kun toi osanottajamäärä kuitenkin hipoo pohjalukemia. Ehkäpä siellä liitossa pitäis olla todella huolissaan, ei niin muusta ku vaikkapa omista työpaikoista!


    • sääntösuomenkasvatit

      Ihan kamalaa. Kaikki ei seiso rivissä ja jonossa ja kaikilla ei oo yhtä kurjaa!

      • lisää_aikaa

        Eli sun mielestä on ok jos oot ottelun lopussa wazarin johdossa niin vastustaja pyytää minuutin lisäaikaa kun voihan niitä aikoja muutella miten halutaan............


      • jauhatpaskaa

        Ei liity mitenkään ilmoittamisiin, ne on ihan eri asia, ottelu on ottelu, sen voittaa parempi. Kuulostaa et oo ite otellut?


      • sthsdyjsr

        Kyllähän säännöt on säännöt ja niiden mukaan pitäisi mennä. Jos sääntö on, ettei jälki-ilmoittautuminen ole mahdollista, ilmoittautumisajan jälkeen tulleet nimet pitäisi kylmästi vetää listalta yli. Ei se hyvä juttu ole kenellekkään, mutta se on ilmoittautujan vika.

        Samalla tavalla aina välilä joku toope huutaa hansokua tai jatkoaikashidoa annettaessa, että antakaa poikien otella. Ei kuulu antaa, annettiin jo. Jos kisasuoritus on varoituksen arvoinen niin se kuuluu antaa. Ei se tuomarin vika ole vaan ottelijan.

        Tässä mielessä suhteuttaminen lisäajan pyyhtöön on ihan aiheellinen. Se olisi ihan yhtä lailla sääntöjen vastaista, muttei sitä tulisi kisaajan tai valmentajan mieleenkään pyytää. Paitsi virossa, siellä sitäkin tapahtuu.


    • Ahkastekis367i

      Nyt on arvokisoissa niin pienet sarjat että kilpailuvaliokunnalle pitäisi antaa laajemmat valtuudet. Valiokunnan pitäisi voida antaa poikkeuslupia niin iän kuin ilmoittautumisaikojen suhteen ja muutenkin voida elää tilanteessa. Nykyinen jäykkyys halvaannuttaa.

    • koskaalkaau21

      ONKO KILPAILUAIKATAULU JOLLAKIN TIEDOSSA ????

    • kumpi_kampi

      Kumpi on oikein?

      Jokaisen kilpailijan tulee varmistaa osallistumisensa seuraavan päivän kilpailuun joko itse tai asiamiehen välityksellä perjantaina 9.2.2018. klo 16.30 - 18.30 paikan päällä kilpailutoimistossa.

      Jokaisen kilpailijan tulee varmistaa osallistumisensa seuraavan päivän kilpailuun joko itse tai
      asiamiehen välityksellä perjantaina 9.2.2018. klo 16.30 - 20.00 paikan päällä kilpailutoimistossa.

    • tiksirules

      Sekava kutsu.

    • jääväliin
    • tiksi_vuotaa

      Kyllä on nyt riman alitus. Onkohan Tikkurilalta loppunut paukut vai miksi muuten alitetaan aitoja matalimmasta kohtaa?

      • Rimanylitys

        Lauantain kisapäivä ohi, ja kaikki toimi. Kiitos Tiksi!


      • Vituiks_men

        Järjestelyt oli täyttä paskaa.
        Matsit oli onneksi hyviä.


      • paljonyleisöä

        Turha narista, hyvät kisat ja järjestelyt iso peukku Tikkurilalle


    • Karavaanikulkee

      Hyvät kisat, erinomaiset mestarit ja katsomo täynnä! Kotisohvalla on hyvä valittaa kaikesta.

    • vaasaidrotts

      Kiitos Tiksi. Hyvin homma pelitti. Mitaliykkösinä olitte iso yllätys, siitä onnea.

    • eiainamiltänäyttää

      Ulkoinen olemus kuin junnu cupissa. Kumartamalla ykkösiä.

      • NipaPe

        Ainakaan se ei ole kilpailujen järjestäjän vika.....


      • suomenmahtavin

        kutsu myöhässä ja sekava, ilmoittautumisaikaa jatkettiin viikolla, tiedotus surkeeta, aikatauluista ei tietoa, su finaalit piti alkaa "heti alkuotteluiden jälkeen", oli tunnin tauko, pääsyliput ylihintaisia, ei tietenkään vidointia kts. edellinen, toimitsijat tunaroivat. Pääsylippujen tarkistus oli perusteellista, pisteet siitä. Nummela hoiti jopa samurait paremmin, myös useiden taviskisojen järjestelyt paremmat. Kisoissa sattuu ongelmia, mutta noloa on hehkutus liiton sivuilla. Joukkuetappiota ei mainittu eikä mahtavan seuran pientä osallistumista muihin kisoihin. Kuka juttuja kirjoittaa?!


      • Tarkkailija1356

        Onpa taas nickillä "suomenmahtavin" kirjoittava niin riidankylväjä ja negatiivinen kuin ikinä voi vain olla. Taidan muuten tietää kuka tämän takana on. Ja aika moni muukin. Onnea sinne valitsemallesi tielle. Hävettää, että roikut vielä judopiireissä edes mukana.

        Hyvä tunnelma oli kisoissa ja ihan hyvää pr:ää lajille. Ja liiton hehkutus ei ole yhtään liikaa. Tiksi oli vienyt neljä nuorten SM-mitalia viime vuonna Rovaniemellä, nyt taisi kolahtaa jalometalleja yksitoista laajalla rintamalla ja sen seurauksena kiistaton, todella yllättävä piikkipaikka mitalitilastossa. Tämä oli nuorten SM-kisojen isoin juttu, ja liitolla oli asiassa uutisnenää niin kuin pitääkin.

        Ketä nyt oikein sieppaa Tikkurilan Judokoiden menestys? Loukkaantumiset, erinäiset kolhut ja sairastumiset verottivat sunnuntain joukkuekisassa Tiksin ryhmää, joka veti pääsosin ottelut vajaalla, neljällä kisaajalla matsit läpi. Myös Meidokan ei päässyt ykköstiimillä kisoihin. Oli muuten joukkuekilpailussa hienot alkulohkon ottelut kummassakin poolissa. Kirkkonummen takaiskut jättivät vain kurja sivumaun. Nummela ja Bodonos olivat moraaliset voittajat joukkuekisassa. Hienoja venymisiä!!!. Jamille ja Chikaran hyvähenkiselle porukalle iso peukku myös. Päijät-Häme oli koonnut kovan joukkueen, selkeästi paras tällä kertaa. Onnea sinnekin!


      • hyvätkisat
        suomenmahtavin kirjoitti:

        kutsu myöhässä ja sekava, ilmoittautumisaikaa jatkettiin viikolla, tiedotus surkeeta, aikatauluista ei tietoa, su finaalit piti alkaa "heti alkuotteluiden jälkeen", oli tunnin tauko, pääsyliput ylihintaisia, ei tietenkään vidointia kts. edellinen, toimitsijat tunaroivat. Pääsylippujen tarkistus oli perusteellista, pisteet siitä. Nummela hoiti jopa samurait paremmin, myös useiden taviskisojen järjestelyt paremmat. Kisoissa sattuu ongelmia, mutta noloa on hehkutus liiton sivuilla. Joukkuetappiota ei mainittu eikä mahtavan seuran pientä osallistumista muihin kisoihin. Kuka juttuja kirjoittaa?!

        Kyllä jonkun mielenmaisema voi olla synkkä. Onneksi viikonloppuna SM-kisoissa mentiin paljon iloisemmissa tunnelmissa, ja ihan syystä. Järjestelyt toimi, katsomossa väkeä ja hyvä tunnelma. Ja kaikkein parasta oli tietysti kovalla tsempillä otelleet nuoret. Heitä varten kisat oli järjestetty, eikä siltä suunnalta ole valitusta kuulunut. Niin ja olihan tuo Tikkurilan judokoiden menestys oikeasti huomion arvoinen juttu. Sehän on hienoa, jos järjestävän seuran omat nuoret ovat saaneet kotikisoista lisäbuustia, ja onnistuneet otteluissaan.


    • helpollamitalikaulaan

      Pitääkö paikkansa, että joku ottelija tiputti painoa vielä juuri ennen punnitusta ja oli menossa sarjaan missä ei ollut muita ottelijoita? Sellaisia sarjoja mistä sait kultamitalin oli 3.

      • oulunpoikanen

        Vai tällä palstalla sitten osoitellaan ja syyllistetään taas kerran nuorta urheilijaa oikein henkilökohtaisesti. Säälittävää ja surullista. Tervetuloa seuraaviin judokisoihin, nähdään siellä...


      • kotkansiipii
        oulunpoikanen kirjoitti:

        Vai tällä palstalla sitten osoitellaan ja syyllistetään taas kerran nuorta urheilijaa oikein henkilökohtaisesti. Säälittävää ja surullista. Tervetuloa seuraaviin judokisoihin, nähdään siellä...

        niin mikä oli säällittävää ja surullista...


    • kimjongjudo

      Kritiikkiä ei saa esittää, hyihyi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe