Miksi Jassun työ on niin salamyhkäistä?

dkhser

Omien sanojensa mukaan salasi työaikeensa myös rakkaaltaan. Aiemmin instassa kertonut kaikenlaista elämästään mutta nyt salaperäsisyyden viitta työpaikkaan liittyen.

133

41001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vintillä.piilossa

      Hullunhauska työpaikka.

    • junamänjo

      Lukuisat suhteet, entiset seksikokemukset, lähentelyt, juopottelut, pettämiset ym. ovat julkista tietoa, mutta rehellinen (?) työ on salattava. En käsitä, eikä oikeastaan paljon kiinnostakaan.

    • ItsekinTyöantaja

      Uskoisin että syynä tähän on työantajan vaatimus. Työantaja ei halua tämän kaltaista julkisuutta.

      • kesämorsian

        Työnantaja voi ihan sopimuksella estää Mäntylän hehkutukset siitä kun #happygirl pääsee töihin. Ja hetkeä myöhemmin kohupaljastukset että olipas #paskintyönantajaikinä.

        Exät, nykyinen, ja tulevat papparaiset eivät vaadi lakisääteisiä sopimuksia, joten celebritymodel voi huudella kaiken julkiseksi.


    • GgyGgyx

      Ei ole kiva kertoa et kela pakotti aktivoitumaan. Siis nousemaan aamulla ylös ja järjestään itsensä paikkaan x. Olemaan siellä ja lähtemään iltapäivällä pois. Se on aktivointia. Ei työtä.

    • hohoh

      Häpeää työtänsä, on toimistosiivoojana..

    • intimiteettisuoja

      Jospa hän haluaa välttää pahansuopien ihmisten puuttumista asiaan. Uskokaa tai älkää, sellaisiakin vajakkeja on, jotka ovat valmiita ottamaan yhteyttä uuteen työnantajaan heittääkseen jostain syystä hänen ylleen lokaa, vaikka asia ei heille millään tavoin kuulu.

      Palstalaiset täällä ovat onneksi rehtiä porukkaa. Kukaan täällä asioivista ei moiseen alhaisuuteen sorru. Tai jos sortuisi, niin siitä ei hänelle hyvää seuraisi.

    • Noney

      Jasminilla on nyt halutessaan aikaa näyttää työnantajalleen rehellisesti, mitä reaktioita hänen töihin menemisensä on saanut aikaan esimerkiksi tällä palstalla hänen vakiovihaajissaan.

      Hän voi selvittää työnantajalleen pahimpien herjaajien historian, motiivit ja taustat. Tämän jälkeen työnantaja voi tarvittaessa reagoida, mikäli hänen yritystään, liiketoimintaansa tai yrityksen työntekijöitä herjataan tai yritetään vetää lokaan Jasminin töihin ottamisen tai hänen julkisen profiilinsa vuoksi. Herjauksista ja perättömistä puheista joutuu nyt helpommin vastuuseen.

      • taas_avustaja_kehissä

        Että joku palkkaa Jassun ja alkaa puhdistaa hänen mainettaan??? Mieti nyt vähän mitä kirjoittelet.


    • eisiivooei

      Siivota se ei osaa. Eli ei varmasti ole siivoojana missään. Instaa osaa koodata jotenkin.

      • Taljanmari

        Jos JM sai tämän paikan, niin onnittelen lämpimästi. Vaikuttaa hyvältä ja asialliselta työltä. Perinteikäs Pohjolan yritys.
        Parasta, että yritys palkkaa henkilön suoraan, eikä jonkun epämääräisen alihankkijaveijarin kautta, joissa väki tulee ja menee.
        Provisiopalkka palkitsee ahkeruudesta, jos normit ovat asetettu oikein, ei epärealistisiksi tavoittaa, mutta tarpeeksi vaativiksi.


      • NopeaaToimintaa

        Ihme vaan, kun työpaikkailmoitus on tämänpäiväinen, ja yritys sijaitsee Ylikiimingissä.


      • Kolmemkindonaa
        NopeaaToimintaa kirjoitti:

        Ihme vaan, kun työpaikkailmoitus on tämänpäiväinen, ja yritys sijaitsee Ylikiimingissä.

        Oulun keskustan toimistomme...
        Ja nää puhelinhommat on jatkuvaan auki kun porukka vaihtuu tiuhaan. Ja Joo, ei tämä ole jassun työ, kunhan nyt ehdotin. Tai mistäpä sitä tietää. Mut puhelinhommissa se kyl on. Ainoat toimistotyöt mihin pääsee ilman kouluja.


      • halloota.halloota

        Jaska sanoo olevansa alkuviikon päivät kahdessa eri paikassa. Miksi puhelinmyynnissä pitäisi vaihtaa paikkaa kesken päivän? Monet puhelinmyyjät soittelee ihan omasta kodistaankin.


    • äinnoonreet

      Jasso ei lavertele julkisuuteen tätä asiaa ainoastaan yhdestä syystä...tadaa...ei kehtaa, Jasso ei kehtaa kertoa, että on työllistämistöissä jossain puhelinmarkkinointifirmassa.

    • Samalla tavallahan hän salasi pari viikkoa mielikuvitusrikun identiteettiä koska kuulemma rikua kiusattiin. Sitten tuli rahapula ja oli pakko myydä nimi seiskalle 50 eurolla.

    • tödöröötitityy

      Jarmo on kieltänyt Jassua avaamasta liikaa asioitaan somesss.

    • voisentään

      Superkivaa työtä, niin kuin eukko instassaan hekumoi. Sellaiseen työhön
      haluaisin joskus tutustua, vai oliko se superkiva päivä, ihan sama,nooo, toivotaan
      ettei pian olis Superpas*a homma.

    • Nbvblkh

      Ymmärrän kyllä ettei aloittajalla ole kokemusta töistä tai töiden hausta, mutta paljastan sen verran että on normaalia olla kertomatta keskeneräisestä työnhausta.

      • hljhgq

        Tarkoitin ns. työssäoloa enkä sen hakemisprosessia.


    • Snifc

      Manne varastaa pienelektroniikkaa hameen alle. Jatkomyynti mersun takapaksista. Provikkatyö.

      • Hahhaaaa

        Mutta seiskaan myytävä Juttu maalataan mustasta valkeaksi. Superkiva toimistotyö.


    • Kfkbfkrkfk

      No minkähän takia olisi salamyhkäistä? Tän palstan sekopäät aloittaa välittömästi häiriköinnin, aivan niinkuin ovat tehneet aiemminkin. Sinne alkais kamala sähköpostiralli, kun sekopäät ”informois” Zäässin pomoa milloin mistäkin syystä.

      Aina jaksetaan ihmetellä ja tuomita kun Jassoo jakaa kaikki asiansa, ja sitten kun ei jaa, sekin on väärin.

      • just.saying

        Eiköhän Zäässin "pomo" tiedä kuka taloon tuli, onhan siellä Oulussa saatu vuosikaudet ihmetellä tämän kylähullun touhuja?

        Zääs ei olisi ikimaailmassa lähtenyt töihin, jos olisi saanut jatkaa ilmaisen rahan nostamista (asumis- ja toimeentulotuki). Mut kaikki hyvä loppuu aikanaan ja sitten laitetaan pakkotöihin, palkkatuella.


    • loputonta.kujanjuoksua

      Jaska on varoittava esimerkki kaikille jotka haaveilevat somejulkisuudesta. Mitä enemmän paljastelet itseäsi tai elämääsi, sen enemmän ovia sulkeutuu. Kuvainnollisesti ja konkreettisesti.

    • Pässimikäpässi

      Taas on Jassulla kova woohotus ja ylipirteä, "happygirl ja beautiful life"- kaakatus menossa instassa. Eikä ole pitkä aika, kun möllikkä itse myönsi, että on valehdellut ja esittänyt aina onnellista ja että muka hänellä menee hyvin, vaikka ei menekään. Tässä taas uusi valhejakso meneillään. Milloin paljastuu synkkä totuus? Jalmo paljastuu alkoa vetäväksi ja kauheaksi baaritappelijaksi, vai mt-ongelmaiseksi, ja on tapahtunut "jotain ikävää," tai Jassu ei vaan lakastanutkaan Jalmoa yhtään, ei vaan ole halunnut huolestuttaa ihmisiä, ja Oulu ei olekaan maailman ihanin paikka, vaan veri vetää allasjumppariksi jonnekin lämpimään? Hohhoijakkkaa. Sitä ei tarvitse kauaa odottaa.

    • katsotaaaan

      Kolmessa päivässä on jo saanut "päivärytmin". Saahan nähdä, miten kauan innostus kestää "hyvien tyyppien" kanssa. Jotenkin säälittävää selitystä tuon ikäiseltä naiselta!

    • Sesiitäsittenvaan

      Kuinkahan kauan se tota työpaikan ja työkavereiden ylistystä jaksaa? No, jaksaa tietenkin vaik kuin kauan, tottahan Jassun kaakatusten ei tartte olla. Loppuu kuitenki taas ku kanan lento tää Jassun työnteko, sattuu "jotain ikävää" ja Jassu lentää pihalle. Tai työvelvoite vaan päättyy.

      • voisentään

        Työvelvoitteet voi olla vuodenkin mittaisia, eräs naisystäväni ollut kohta
        jo yli puol vuotta työpajassa takkasytykkeitä väsäämässä, menevät myyjäisissä
        hyvin kuulemma kaupaksi. Näin hyväks käytetään poloisia, ja nyt sitte vielä
        pahempi tuo aktiivimalli, peltolassa pian ruuhkaa.
        Ilmankos yhtäkisti eukolla tuli kiire, kun aktiivimallia pukkas, hallitus
        pisti kinttuihin vipinää, hehe.


    • upeeeeta

      Oppivainen on, rutiiniilla jo suorittaa päivärytmiään! He he, kyllä perjantaina pikku duunari juhlii!

    • 45444444

      Enkuissakin kaikki oli niin superihanaa kun se sai vihdoin ja viimein kaikki tarpeelliset paperit kuntoon, itselleen oman hammashoitajankin ja melkein jopa työpaikan! Onneksi tuli sitten superyllätyksenä superrakastuminen, niin pääsi paskasta Englannista pois koska oikeesti Englannissa oloaika oli paskinta aikaa ikinä eikä ollenkaan superonnellista.

      • Hassunhauskaelämä

        MIten voi faktojen lukeminenkin naurattaa. No, kyse on Jassosta. Jasso - The One of a Kind! :D :D


      • koomikkojasso
        Hassunhauskaelämä kirjoitti:

        MIten voi faktojen lukeminenkin naurattaa. No, kyse on Jassosta. Jasso - The One of a Kind! :D :D

        Jasso on suomen ykköskoomikko!


    • ksjjLL

      Jasminille tämä kaikki on niin uutta. On kiva uusi koti, oikea mies ja suurinta uutuutta työpaikka. Jasminin hästägit niin hauskoja, on selvästikin ylpeä ja onnesta mykkyrällä, kun on saanut työpaikan. Ei koskaan, ei sanallakaan valittanut työttömyydetään, mutta vaikuttaa nyt, että on kärsinyt vuosikausien toimettomuudesta, rahapulasta, äidin vinnillä tai kulloisenkin miehen kämpillä asumisesta. Aina oli vaan happygirl ym. Mitään omaa ei ole ollut. On tuo työpaikka nyt sitten mikä on, niin Jasmin on mennyt etiäpäin.
      Luulen, että pakollisesta työllistämisjutusta on kyse, mutta eihän Jassun sitä tarvitse kenellekään kertoa.

      • pikkutuunari

        Jos olisi joku vaativa ja "hieno" työ, tottakai siitä leuhkittaisiin. Ihan "oikea" työ vähän nolottaa celebrity modelia.


      • Nopeastihansesittenmeni

        Mites sitten kun potkut taas tulee työstä ja suhteesta ja Jassurassu palautuu taas vindille. Ei voi enää hehkuttaa superonnea. Tai no, voi, mutta ei mene läpi.


      • HarmaaGlamour
        pikkutuunari kirjoitti:

        Jos olisi joku vaativa ja "hieno" työ, tottakai siitä leuhkittaisiin. Ihan "oikea" työ vähän nolottaa celebrity modelia.

        Celebrity model on päätynyt nolosti ”Siwan kassaksi”.


      • Nkkllk
        HarmaaGlamour kirjoitti:

        Celebrity model on päätynyt nolosti ”Siwan kassaksi”.

        Mitä noloa olis olla Siwan kassa?
        Se kunnollinen ja hyödyllinen työpaikka.


    • zxlhzxcvqw

      Ei siivoustyössä toimistossa ole mitään hävettää koska se on itseasiassa siivoustöiden aatelia koska se siistiä työtä verrattuna esim. teollisuussiivoustyöhön.

    • xmhxgh

      Korjaus: hävettävää.

    • abctotuudentorvelo

      Jamppa ja Helga kiittävät Oulun TE-toimistoa.

    • tiehuipulle

      On olemassa elokuva nimeltä "Working Girl - tieni huipulle".
      Se kertoo topakasta sihteeristä ja tympeästä esimiehestä.

      • Jassumukatöissä

        Hahahaaa! Jassun työviikko on kolme (3) päiväinen joista kaksi (2) päivää on kuusi (6) tuntista. Esitä siinä nyt topakkaa uranaista, huoh. Mikä lie muutaman kuukauden kestoinen suojatyöpaikka on Oulun goljatille järkätty.


      • jalmopassaa
        Jassumukatöissä kirjoitti:

        Hahahaaa! Jassun työviikko on kolme (3) päiväinen joista kaksi (2) päivää on kuusi (6) tuntista. Esitä siinä nyt topakkaa uranaista, huoh. Mikä lie muutaman kuukauden kestoinen suojatyöpaikka on Oulun goljatille järkätty.

        Ja muu osa viikkoa meneekin sitten rentotumiseen.Onhan se rankaa olla 3 päivää viikossa töissä.


      • kiirettäpitää
        jalmopassaa kirjoitti:

        Ja muu osa viikkoa meneekin sitten rentotumiseen.Onhan se rankaa olla 3 päivää viikossa töissä.

        Rentoutumiseen ja kommenttien poistoon 😂


      • ootpelkkänolla
        Jassumukatöissä kirjoitti:

        Hahahaaa! Jassun työviikko on kolme (3) päiväinen joista kaksi (2) päivää on kuusi (6) tuntista. Esitä siinä nyt topakkaa uranaista, huoh. Mikä lie muutaman kuukauden kestoinen suojatyöpaikka on Oulun goljatille järkätty.

        "Jassumukatöissä"
        Ja se sisälukutaitosi on sitten puhdas nolla(0)...LMAO!!!


    • jassonpatalaput

      Jasso kuulemma virkkaa patalappuja jossain toimistossa, pitääkö paikkansa?

    • Pam.pam.pam

      Eikö suojatyöpaikat oo justiinsakin tollasii et ollaan muutamana päivänä viikossa muutama tunti "töissä". Vielä ku työmatka on happihyppely ja aamulenkki, niin täysillä taas mennään laalaamaassa.

    • aktiivimallijasso

      Jasso virkkaa puolipäivää patalappula toimistossa ja illaksi jasso raahataan puhelinmyymään tuotoksiaa. Jasso ei kehtaa paljastaa työkuvioitaan, koska aktiivimalli jasso on liian hieno työllistämistöihin.

    • Veikkausta

      Olisiko Jasmin päässyt entisen puolueensa töihin?

      • puolueeton

        Mitä halvatun töitä siellä tähän aikaa vuodesta olisi, eikä sinne muutenkaan Jassua hyväksyttäisi.


      • PuolueenJäsen

        Tuskinpa on sekoomuksen leivissä, kai niilläkin jotkut rajat on siihen kuka pääsee kahvia keittelemään, ei istu sekoomuksen linjaan, että täällä ollaan niin sekoomusta ja enkuissa niin leipuria niin leipuria...


    • sairauspoissaolija

      Tuo 3-päiväinen osa--aikatyö onkin Jasson kohdalla ainoa mahdollinen ja uskottava. Eihän siitäenää tässä vaiheessa olisi (jos aiemminkaan) mihinkään 8-16 työhön.
      Saas nähdä jaksaakotuotakaan tahtia. Kun on tottunut vain oleilemaan, on toosivaikea rypistää itsestään työntekijää. Alkaa stressaantua, eikä pää kestä.

    • Hkyfbtt

      Ainakin jos on päiväkodilla työssä, siitä ei saa Somessa kertoa. Säännöt ovat sellaiset. Eikä myöskään saa jakaa kuvia, jossa näkyy lapsia, Somessa. Jospa Jassu on päiväkodissa töissä? Oliskohan 🤔

      • lapsenasteella

        Hoidossa saattaa olla, mutta ei töissä.


      • huperohöperö
        lapsenasteella kirjoitti:

        Hoidossa saattaa olla, mutta ei töissä.

        Siinäpä vasta olisikin nuhteeton ja esimerkillinen täti lapsia kaitsemassa!


    • eituleei

      Vaan eipä tule Jasson hommista pas*aakaan.

    • vainkolmeaamuaviikkossa

      Jassu kertoi lähtevänsä pirteänä töihin joka aamu. Eiks niitä aamuja ollut vasta kaksi ja tänään kolmas ja ekakin oli kympin ”aamu”

    • sfggddd

      Jassu on 5pv viikossa töissä, työpäivien pituudet vaihtelevat. On se nyt niin haltioissaan, lempparibiisi varmaan ”Mä joka päivä töitä teen...” a’la Matti & Teppo.

    • kuka.jasso

      Jassoketjut alkoi hiipumaan, vielä pari "työviikkoa" ja sitten sekin tyhjänjauhaja on painunut unholaan.
      Toivottavasti.

    • Nhgjjhhkvb

      Osaatteko te lukea? Se kirjoitti että ma-pe on päivät töissä, sen lisäksi myös illat ma-ke.

      • holhouksessa_mennään

        Ei sen kirjoituksia voi uskoa koska hän on patologinen valehtelija. Valehtelee aivan kaikesta. Hirvittävä kotka.


    • voivoivoivoivoi

      Minnekäs täältä on hävinneet ne törkeimmät hyökkäykset muita kommentoijija kohtaan? Ei sunkaan tämä maailmaa nähnyt, celebrity model itse niitä ole kirjoitellut silloin, kun vielä töiltään ehti? Kovasti on kirjoitukset siistiytyneet.

    • kas.kummaa

      Jasso pääsi nyt hehkuttamaan blogissaan miten ihanaa on lämmin suihku TYÖPÄIVÄN jälkeen. Saamme myös hampaidenhoito-ohjeistusta.

      • JassunNeronleimauksia

        Vitsi mitä tyhjänjauhantaa taas. On se niin kamalaa, kun ihmiset ei huolehdi hygieniastaan! Mut JASSU sen sijaan harjaa hampaansa kahdesti päivässä, ja suihkussakin käy töistä tultua. Kyllä sitten on ihana käpertyä rakkaan kainaloon!
        Mahtaa sillä olla pahanhajuisia työkavereita, kun tuollainen ojennusteksti piti nyt työviikon jälkeen kyhätä.


      • Nirppanokkakenties
        JassunNeronleimauksia kirjoitti:

        Vitsi mitä tyhjänjauhantaa taas. On se niin kamalaa, kun ihmiset ei huolehdi hygieniastaan! Mut JASSU sen sijaan harjaa hampaansa kahdesti päivässä, ja suihkussakin käy töistä tultua. Kyllä sitten on ihana käpertyä rakkaan kainaloon!
        Mahtaa sillä olla pahanhajuisia työkavereita, kun tuollainen ojennusteksti piti nyt työviikon jälkeen kyhätä.

        Mä kans ihmettelin, ett millaisessa paikassa on oikein töissä, kun on noin tuohtunut joidenkin hygeniatasosta. Tai ehkä on vaan niin nirppanokka, ett katsoo muita alaspäin. Jotkut muijat kuvittelevat olevansa itse hienohelmoja ja totuus on jotain muuta. Toivottavasti ei sentään ole kellekään päin naamaa mennyt hampaiden hoidosta sanomaan tai kehottanut käymään pesulla. Oikeasti miettii, ett miten tuosta naisesta on tollanen tullut, kun äitinsä vaikuttaa tavalliselta, jalat maassa olevalta ihmiseltä. Ehkä Jasminia on pentuna lellitty liikaa, ei oppinut tekemään edes fyysistä työtä ikinä. Eihän hän ole onnistunut olemaan missään töissä pitkään, kun ei into riitä töissä käymiseen. Harmi, ettei Jasminin onnistu ökyrikasta ukkoa itselleen saamaan, kai nyt joku vanha pappa tuon huolis vielä.


    • kymysyksiä

      Onko jasso saanut jo päivän patalaput nyplättyä? Voiko viikonlopun kestävä pämppäys alkaa patalapuntiellä?

    • ulkosuomalainen24

      Heillä on kylpyhuone homeessa, mutta miksi näistä tummuneista laatansaumoista täytyy ottaa selfie. Hyi! Outo muutenkin tuo kylpytakkikuva, maskuliininen. Mies taitaa olle enempi neiti.

      • sisäkumipaistaa

        "Outo muutenkin tuo kylpytakkikuva, maskuliininen. Mies taitaa olle enempi neiti.". Ettämitähäh?


      • Onnellinensenpuolesta

        Kaunis tuo Jasmin on eikä sen mieskään huonolta näytä. Jasulla näyttää menevän hyvin, on hyvä avoliitto ja uusi työ. Ei ihme että ihmiset on kadeja sille.


      • just.saying
        Onnellinensenpuolesta kirjoitti:

        Kaunis tuo Jasmin on eikä sen mieskään huonolta näytä. Jasulla näyttää menevän hyvin, on hyvä avoliitto ja uusi työ. Ei ihme että ihmiset on kadeja sille.

        Kiitos tästä arviosta omasta itsestäsi. Tuo kateuskortti on kohdallasi tosi kulunut.
        Tiedetään ettet olisi ikimaailmassa mennyt töihin jos olisit saanut jatkaa ilmaisen rahan nostamista. Sen osalta sun röyhkeydellä ei ollut rajaa.
        Ai ei näytä Jammo huonolta? Ei erityisen hyvältäkään silmäpusseineen ja alkoholistin piirteineen.


      • kadekade
        just.saying kirjoitti:

        Kiitos tästä arviosta omasta itsestäsi. Tuo kateuskortti on kohdallasi tosi kulunut.
        Tiedetään ettet olisi ikimaailmassa mennyt töihin jos olisit saanut jatkaa ilmaisen rahan nostamista. Sen osalta sun röyhkeydellä ei ollut rajaa.
        Ai ei näytä Jammo huonolta? Ei erityisen hyvältäkään silmäpusseineen ja alkoholistin piirteineen.

        Selvästi taas Jassun omaa tekstiä.


      • miksikaksieroa
        just.saying kirjoitti:

        Kiitos tästä arviosta omasta itsestäsi. Tuo kateuskortti on kohdallasi tosi kulunut.
        Tiedetään ettet olisi ikimaailmassa mennyt töihin jos olisit saanut jatkaa ilmaisen rahan nostamista. Sen osalta sun röyhkeydellä ei ollut rajaa.
        Ai ei näytä Jammo huonolta? Ei erityisen hyvältäkään silmäpusseineen ja alkoholistin piirteineen.

        Jalmo on lisäksi hieman gaymäinen, gaydar värähtää vahvasti.


      • dfgdfgdfgfdg
        Onnellinensenpuolesta kirjoitti:

        Kaunis tuo Jasmin on eikä sen mieskään huonolta näytä. Jasulla näyttää menevän hyvin, on hyvä avoliitto ja uusi työ. Ei ihme että ihmiset on kadeja sille.

        Kylppäri kyllä näyttää aika pahalta. Puran työkseni tuollaisia kylppäreitä kun ovat kosteusvaurioisia. Ei ole muuten mitään halpaa lystiä sitten. Ei käy kateeksi kyllä moinen menoerä.


      • kylppäritkuntaoon

        Hei ammattilainen. Opastaisitko miten sen homeen näkee kuvasta tai kosteusvaurion?


      • Gyllis
        kylppäritkuntaoon kirjoitti:

        Hei ammattilainen. Opastaisitko miten sen homeen näkee kuvasta tai kosteusvaurion?

        Jos laattasaumoissa tai silikoneissa on mustia pisteitä, se on hometta. Ei vaarallista mutta on kuitenkin...


    • dfgdfgdfgdf

      Jos lempparijuttu on hammaslääkärikäynti niin miksi noita vääriä hampaita ei ole ikinä oikaistu?

      • Hönöhammas

        Niinpä, nythän ”lady” on purentavikainen.


      • 46555dgfgg

        Hauskaa miten kauneus, täydellinen hymy, työpaikka ja parisuhde aiheuttaa kiukkua kanssaihmisissä. Jassu on ihan mahtava.


      • normi_ihinen_on_töissä
        46555dgfgg kirjoitti:

        Hauskaa miten kauneus, täydellinen hymy, työpaikka ja parisuhde aiheuttaa kiukkua kanssaihmisissä. Jassu on ihan mahtava.

        Sun pitää sitä Jassun työpaikkaa hehkuttaa joka kommentissasi.Onko se sunkin mielestäs ihme??


      • Pölöpölöpölö
        normi_ihinen_on_töissä kirjoitti:

        Sun pitää sitä Jassun työpaikkaa hehkuttaa joka kommentissasi.Onko se sunkin mielestäs ihme??

        Jassun pitää sitä työpaikkaa hehkuttaa joka kommentissaan, instassaan ja blogissaan. Onko se jassun mielestä niin hirveen ihmeellistä? Että työikäinen nainen käy töissä.


    • duunarijassu

      Kumma kun viikolla ei kukaan kehunut Jassua, mitähän tästä voi päätellä? ;)

      • olirauhamaassa

        No, viikonloppuna niitä kehuja taas tulee ja samoin kommenttien poistoja.


      • Laardi-Leena

        Melko kumma myös, että Jasminin anonyymi haukkuminen tällä palstalla jatkui myös viikolla samaan malliin. Parhaaseen virka- aikaan palsta täyttyy samoista jutuista. Mitähän tästä voisi päätellä? ;) :) ;D ;D :D :) :) ;) ;D ;D Tirsk.


      • kerro.fiksumpana
        Laardi-Leena kirjoitti:

        Melko kumma myös, että Jasminin anonyymi haukkuminen tällä palstalla jatkui myös viikolla samaan malliin. Parhaaseen virka- aikaan palsta täyttyy samoista jutuista. Mitähän tästä voisi päätellä? ;) :) ;D ;D :D :) :) ;) ;D ;D Tirsk.

        No tirsktirsk, mitähän siitä nyt sitten pääteltäisiin??


    • mtyjgsqw

      Jos hän on toimistosiivoojana ei siinä mitään häpeämistä ole koska se on siivoustöiden aatelia koska teollisuussiivous on todella rankkaa työtä edellämainittuun verrattuna. Puhun kokemuksesta vanhana ihmisenä.

    • 100varma

      Kuka on Jassu? Ei hajuakaan.

      • Jawohl99

        Jassu on kreikankielinen tervehdys.


    • Likainenweecee

      Vai että laiskuuttaan ihmiset eivät hoida juttujaan, uuninpankon Jasso, omaan kolhoon nilkkaasi kolahti taas. Pesepä kaakelit. Yäk.

      • Jasmin.fani

        Missä h*lvetin välissä ehtii siivoamaan?! Käy viikot töissä, jopa kaksi duunia. Ja äidinkin luona käy. Vähän armoa pliis


      • laiskamikälaiska
        Jasmin.fani kirjoitti:

        Missä h*lvetin välissä ehtii siivoamaan?! Käy viikot töissä, jopa kaksi duunia. Ja äidinkin luona käy. Vähän armoa pliis

        Älä viitsi, normi työntekijät vievät lapset hoitoon,menevät töihin, käyvät kaupassa, hakevat lapset hoidosta, laittavat ruuan,pesevät pyykit yms. Viikonloput menevät usein siivotessa ja leipoessa, että sillee.


    • hyvinsuunniteltu

      Eilen aamulla, loikoillessaan sängyssä. Jassu kertoi satavarmasti leipovana leipää.Jos olisi leiponut, niin kuva leivästä olisi satavarmasti instassa.

      • Vaiolisikovip

        Ja nuo pitopata-kuvat ei ainakaan viikonlopulta ole, ei se paikka ole edes auki viikonloppuna ;)


      • Privateparty
        Vaiolisikovip kirjoitti:

        Ja nuo pitopata-kuvat ei ainakaan viikonlopulta ole, ei se paikka ole edes auki viikonloppuna ;)

        Ehkä oli yksityistilaisuus, kun ei tuo paikka ole viikonloppuisin auki


    • IhanVarmasti

      Vielä toinen viikko itseään tsemppaavaa hehkutusta upeasta työstä, rutiinista, työkevereista, sit salamykäisesti hiljenee. Kuullaan lisää la ja su!

      • titityyjatöttöröö

        Sehän sua vituttaa, kun hän ei viikolla ehdi kertoa työkiireittensä vuoksi kuulumisia. On pakko odotella viikonloppuun, että keksisit jotain sanottavaa.


    • Hygieniasyyt

      ”Working girl” ”painaa” ”duuneja”. Hygienista totta maar iltaisin pesulla käydä.

    • Väsypainaapientä

      Nyt paljastanut, ett työt liittyy kiinteistöalaan eli suhteilla on työnsä saanut. Ei hänellä ole kokemusta toimistotyöstä tai kiinteistöalasta, eikä koulutustakaan, joten suhteilla saanut paikkansa. Jotenkin vaikutti jo aikas väsyneeltä vaikka vasta eka viikko takana, saas nähä kauanko jaksaa duunia tehdä ;)

      • Hemmo_Kuuranparta

        Siivoushommissa. Varma tieto.


      • itse_ei_osaa_mitään

        Jalmo hommannut avokilleen töitä. Jassu muka salasi työnhakunsa Jalmolta, voi helvetti tuota valehtelijaa.


    • asumistuki-meni

      Ei palkkatukihommia haeta, ne osoitetaan näille, joita muuten on vaikeaa työllistää. esim. koulutuksen puutteen ja yleisen työn vieroksumisen vuoksi.

      • Sellu-Seija

        Melko hyvin tuntuu olevan käytäntö selvillä sinulla. Tirsk. ;D :D


      • asumistuki-meni
        Sellu-Seija kirjoitti:

        Melko hyvin tuntuu olevan käytäntö selvillä sinulla. Tirsk. ;D :D

        Eiköhän tuokin tieto kuulu ihan yleissivistykseen, tirsktirsk.


      • SekoitatAsiat

        Kyllä vaan meidän firmaan palkkatuelle haetaan ja väylä käy ensin työkokeilun 9€/pvä kautta. Tonne työkokeiluun taas ihmisiä osoitetaan ja niitä työkokeilijoita on moneen lähtöön. Kenenkään siinä työkokeilussa huonosti pärjäävän sopimusta ei todellakaan palkkatuelle uusita, koska siinä ollaan osittaisina palkanmaksajina, toki saaden tästä osa korvauksena työllistämisestä.


    • Omg.yksityiskohdat

      ”Ensinnäkin, en halua kertoa sitä, missä oon töissä, koska se on mun yksityisasia, eikä liity mitenkään julkisuuteen tai somee.”

      Nipsnaps Dennis paps, kuuluu. Mikä on nolompaa kuuluttaa kuin tuo, mikä on yksityisempi asia. Mahtaa olla jotain hemmetin noloa ja yksityistä taustalla.

    • OinkOinkOink

      Ohoh, vai on jassulla nyt yhtäkkiä "yksityiselämää" kun tähän asti on yli kakskymmentä vuotta lörpötelty ihan kaikki seiskalle ja hymylle. No, työssä ei sitten oo mitään kehuttavaa, kyllä kaikki muutkin julkkikset on kertoneet kulloisetkin työpaikkansa, Jassu ei kehtaa.

      • MuutamanKympinTähden

        Odottaa Seiskan kiinnostuvan. Jos nyt itse julkistaa työpaikkansa, jää haastisrahat saamatta.


    • huperohöperö

      Jassu julkistaa sheivauksensa ja pyllyn tuuletukset, mutta työ on tummalle häpeä!

    • työnjohtaja_iss

      Jatso, montako patalappua on asetettu kiintiöksi virkata tänään?

    • tavallinenelämä

      Kun lukee näitä avauksia, niin voi todeta sen, että hänen elämänsä ei ole mitään glamourelämää.
      Se on ihan tavallista elämää, johon kuuluu tavallinen työ, ruoanlaitto, leipominen, siivous, pyykinpesu, kyläilyt sukulaisten ja ystävien luona sekä osallistumiset satunnaisille syntymäpäiville.
      Mutta, uskoisin, ettei hän tavoittelekkaan mitään luxusta eikä glamouria, vaan sitä ihan tavallista arkea, jota me muutkin elämme.
      On oikein pitää työpaikkansa salassa, koska kukapa työnantaja haluaisi, että hänen firmastaan kerrottaisiin ja kommentoitaisiin (arvosteltaisiin) "joka lehdessä" ka kahvipöydässä.

      • jassutöissä

        Joo, on se ihan hyvä pitää työpaikka salassa, sillä täältä etelästä tultaisiin bussilastettain katsomaan Jassun TYÖPAIKKAA.


      • holhouksessa_ollaan
        jassutöissä kirjoitti:

        Joo, on se ihan hyvä pitää työpaikka salassa, sillä täältä etelästä tultaisiin bussilastettain katsomaan Jassun TYÖPAIKKAA.

        Kyllä seiska ja iskemäradio on jo suunnittelemassa yhteistä lukija/kuulijamatkaa Ouluun, jossa bussi kiertää kaikissa tärkeissä kohteissa: hometalon pihalla (koti), Nallikarissa (Rikun hankikävely), skandicin pihalla (hotelli jossa rakastellaan aussien kanssa), poliisitalon putkat (pahnat jotka tulivat rikulle tutuksi), Myllytullissa (Jalmon kulmat) jne... ilta huipentuu iskelmäiltaan jossa yhteislauluna lauletaan Jasminin rakastetuimpia hittejä.


      • jassutöisä
        holhouksessa_ollaan kirjoitti:

        Kyllä seiska ja iskemäradio on jo suunnittelemassa yhteistä lukija/kuulijamatkaa Ouluun, jossa bussi kiertää kaikissa tärkeissä kohteissa: hometalon pihalla (koti), Nallikarissa (Rikun hankikävely), skandicin pihalla (hotelli jossa rakastellaan aussien kanssa), poliisitalon putkat (pahnat jotka tulivat rikulle tutuksi), Myllytullissa (Jalmon kulmat) jne... ilta huipentuu iskelmäiltaan jossa yhteislauluna lauletaan Jasminin rakastetuimpia hittejä.

        Pitääpä tehdä ennakkovaraus ko.kiertoajelulle 😂🤣.
        Näkyillään Oulussa.


    • hyisinuajassu

      Jassu, olet maanantaina käynyt ” työajallasi” lisäämässä instaasi maanantai”aforismin”

    • samantoistoa

      Koska työ on huippusalainen, niin jatkossa kuulemme ainoastaan sen, kuinka hän nousee aamuisin ylös klo 7:00 ja palaa kotiin kullan kanssa n. klo 21:00 tietämillä.
      Sen jälkeen iltapalalle, suihkuun, hampaiden pesulle, leffan katselua ja sitten kullan viereen nukkumaan, että jaksaa taas seuraavana päivänä saman rumban uudelleen.
      Sitähän se elämä on. Puurtamista ja työtä päivästä toiseen.

      • Hyhhyiii

        Saastaisesta kylpyhuoneestaan Jassu huutelee muita huolehtimaan hygieniasta.


      • Pandasilmät
        Hyhhyiii kirjoitti:

        Saastaisesta kylpyhuoneestaan Jassu huutelee muita huolehtimaan hygieniasta.

        Kasvotkin käskyttää pesemään ja kosteuttamaan mutta kas kun Jasun illan ja aamun nukkumiskuvissa on suhruiset ja levinneet kajaalit. Jasu kertoo että vain näyttää niin samalta meikillä ja ilman. Tiksk.


      • titityyjatöttöröö
        Pandasilmät kirjoitti:

        Kasvotkin käskyttää pesemään ja kosteuttamaan mutta kas kun Jasun illan ja aamun nukkumiskuvissa on suhruiset ja levinneet kajaalit. Jasu kertoo että vain näyttää niin samalta meikillä ja ilman. Tiksk.

        Kas kummaa, kun en ole nähnyt ainuttakaan kuvaa suhruisista ja levinneistä kajaleista. Huokailija on näköjään alkanut tirskumaan.


      • PapsulleViesti
        titityyjatöttöröö kirjoitti:

        Kas kummaa, kun en ole nähnyt ainuttakaan kuvaa suhruisista ja levinneistä kajaleista. Huokailija on näköjään alkanut tirskumaan.

        Kääntele sitten niitä silmämuniasi, putkinäkö.

        Lounastauko loppuu mulla, jää jänkyttämään, nyrkkikyllikki.


    • Jaskan.kummat.puuhat

      Kumma etteivät seiska ja ip-lehdet hehkuta Jassun huippuduunista, vaikka muuten postailevat jatkuvasti eukon tekemisistä. Lolien, tonien ja kaikkien muiden b-luokan julkkisten duunikuvioista kyllä uutisoidaan aina. Onko Jassun työjutusta oikeesti edes mitään uutisoitavaa? Keksii taas itse huippukivaa "duunia" itselleen jota tehdään ahkerana aamusta ihan iltayhdeksään! Ihan samaa shaibaa taitaa olla kuin mitä oli happy bridet, ihana elämä Porootissa, kotirouvuus Perttulassa ja äkkirakastuminen Jamppaan...Muunmuassa.

      • vanhamalliksi

        Nehän poimii ”uutiset” Jassun instasta, ei kiinnosta edes haastattelut. Jassu on menneen talven lumia.


    • bertilperversson

      Mikä tämä saatanan jassu on palstan täytteenä???

      • jassurassu

        Etkö tunne kansainvälistä celebrity modelia? Suomi saa olla ylpeä tälläisestä tähdestä, joka on tunnettu Austraaliaa myöten! Ikää kohta 40vee ja nyt jo toista viikkoa käy töissä!! Jihuuuu!


    • työnjohtaja_iss

      Jasso, montako patalappua virkkasit tänään?

    • olenhuolissani

      Jumalaut, eiks Jassu mennytkään eilen illalla nukkumaan rakkaansa kainaloon, kun EI OLE KUVAA instassa.

      • voisentään

        " olenhuolissani " Eikö sulle mikään riitä, koko Matamin insta täynnä
        yksiä päitä, lisää tulee varmasti, voit nukkua yösi rauhassa.


    • työnjohtaja_iss

      Jasso, montako patalappua aiot virkata tänään?

    • Höhh

      Onko ollut töissä edes, somessa pyörinyt ja leiponut. Joko se ura tyssäs.

      • lyhyestävirsikaunis

        No ei ole ainakaan töitä ehtinyt tekemään, kun on pitänyt kuvien kanssa läträtä.
        Nyt varmaan jäi hygieenakin hoitamatta, jos töihin edes ennätti.


    • Aamulenkit

      Alkaa tuntua että Jasminilla iso ratas klenkkaa. Passikin on Jasminin kertoman mukaan erilainen kuin muilla.

      Alan jo epäillä Jasminin töidenkin totuudenmukaisuutta. Siis voihan ne ”totta” olla Jasminin omassa päässä mutta.... .. Työpaikka salattiin rakkaalta, työnantaja salataan.... Eihän tämä työpuuhastelu ole vain Jasminin mielikuvituksessa?

      • Kuha.arvailen

        Käykö Jassu jossain päivähoidossa, kun Jamppa on duunissa? Eli Jassu ei olekaan töissä, vaan kerhossa, terapiassa tms?


    • Lihapullasensuuri

      Työmatkoja aamuisin reippailevan Jasmun lintsarit jatsot suuntaavat kotiporstuaan. Patalapuntieltä äireeltä haetaan kärähtäneitä leipomuksia, joita Jasmu sitten ”leipoo” miehelleen ja varsinkin instaan näytille.

      Maanantaisin vintillä työskennellään, koodataan, pitkä päivä. Kaikki viikonlopun kommentit täytyy saada siivottua netistä. Muutenhan totuus Jasmusta voisi selvitä. Äiree sillä välin siivoaa, kokkaa, leipoo ja pesee aikamiestytön pyykit.

      Jamppa ei hae enää murua autolla töistä koska keskustan työpaikka on niin supersalainen ettei hän löytänyt koskaan perille. Jasmu siirtyy reippaillen Patalaiskantieltä Jampan lihapullalautasen ääreen.

      Rankkaa se Jasmun työnteko.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe