MÄÄTTÄ-TERVON JUMPPAHALLI ON KAMALAN NÄKÖINEN

KUKA-NÄMÄ-ON-HYVÄKSYNYT

Keuruun keskustan arkkitehtuuri on muuttumassa aivan kamalaksi ja taso laskee alle 70-luvun laatikoiden. Aurinkolinna ja uusi koulu järkyttäviä ja ympäristöön soveltumattomia. Nyt perään kaavan vastaiset Wellamon autokatokset ja Määttä-Tervon jumppahalli, joka on täysin ympäristöön soveltumaton teollisuushallin näköinen lato, jota ei keskustaan saisi rakentaa lainkaan. Kyllä nyt taas suunnittelun ammattitaidottomuus loistaa ja pahenee.

27

10392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keuruun keskustan arkkitehtooninen ilme on järkyttävä, kuin maanjäristyksen jälkeen. Oli käsittämätöntä, että kaupunki salli Keskon tehdä yhdelle kylän parhaalle paikalle K-kaupan, jonka ulkonäkö oli kuin teollisuushallilla. Tämä on vain yksi esimerkki muiden joukossa ja nyt sitten samalla linjalla jatketaan. Omakotitaloilta vaaditaan vaikka minkälaisia ehtoja, kuten kattokaltevuuksia, väritystä, pintamateriaalia jne, rakennusluvan saamiseksi mutta keskustaan saa rakentaa millaisia hirvityksiä tahansa. Tyypillistä keuruulaista politiikkaa.

    • Kilonrasia

      Tietämättömän ikuinen valitus jatkuu. Säälittävää.

      • Säälilaatikko

        Jos sinulla ei ole silmää arkkitehtuurille ja sinulle kelpaa laatikko kuin laatikko, ole tyytyväinen. Me muut kaipaamme jotain parempaa. Tässä tilanteessa säälittävää on ainoastaan tuo kommenttisi.


      • Erinimimerkilläsamaasia
        Säälilaatikko kirjoitti:

        Jos sinulla ei ole silmää arkkitehtuurille ja sinulle kelpaa laatikko kuin laatikko, ole tyytyväinen. Me muut kaipaamme jotain parempaa. Tässä tilanteessa säälittävää on ainoastaan tuo kommenttisi.

        Me muut? Äijä puhuu kuin teitä olisi enemmänkin...


      • näinmuutenon

        Sellaista arkkitehtuuri kuin asukkaatkin! Sanotaanko Keuruusta näin.


    • hirvitys

      Arkkitehtuurit on moukkien käsissä, keuruun sinessä?

    • eijatkoon

      Todellakin, yhdyn aloittajan mielipiteeseen. Keuruu on tuhottu, uudet rakennukset on aivan hirveitä. Olisi annettu uimahallin alue olla niin kuin se oli, nyt se on totaalisen pilalla. Seuraava raiskauksen kohde on Kippavuoren alue. Toivotaan, että järki voittaa tässä asiassa, eikä vedetä kauniita puita maan tasalle, eikä enää yhtäkään autojen parkkialuetta. Ei ole kyllä maisema arkkitehdit olleet koulunsa penkkejä kuluttamassa, kun ei aikaansaada muuta kuin tärviötä.

    • sialleotsatukka

      En ole valittaja enkä kalastaja. Mutta irvistäähän tuo harmaalla peltielementillä verhoiltu rakennus uimahallin kupeessa. Multian tieltä katsottaessa uimahalli on tuulikäs ikkunoineen jailtavalaistuksineen. Sitten on kupeeseen isketty tämä paljon korkeampi teoolisuusrakennus.

    • tervavetää

      jokos rupeaa nousemaan?
      ei ole keskusraittille vielä tämän vuojen
      puolella ollut asiaa

    • isokokoinenleikkimökki

      Kyllä on ruma kolossi, tänään piti oikein käydä katsomassa. Olisi edes harja laitettu tien suuntaisesti ja matalampana, olisi edes jotenkin istunut kuvaan. Tuollaiset rumat rakennukset eivät kuulu keskustaan, vaan johonkin laita kaupungille. Harmittaa tosi paljon, alkuperäisenä keuruulaisena, itkisin mutta itkukaan ei tule.

    • ihmettelee1

      Kylläpä on ruma rakennus

    • Arvostellaansitten

      Onko se jo valmis ???

    • arvostellaankyllä

      Kun kerran asemakaavan vastaisesti aletaan rakentamaa, niin kyllä pitäisi osata arvostella paremmin jo etukäteen, ennen rakentamisen aloittamista. Kun tuo lato valmistuu, niin puretaanko se jos se näyttää kamalalta?

    • MielikuvituskaanEiAuta

      Auringon paisteella Määttä-Tervon jumppahalli näyttää entistäkin rumemmalta. Karmeita ovat myös uuden koulukampuksen rakennelmat (päiväkoti ja kivikoulun jatke). Suorastaan aivan HELVETILLISEN-näköisiä. Eivät näytä lainkaan lapsiperheiden paratiisin rakennuksilta!

    • Pienipunainenpömpeli

      Kun nyt näyttää siltä, että kaikki maisemat tuhotaan Keuruulla. Säästäkää vanha punamultainen kaivon suoja rakennus, pikkumökki Aurinkolinnan ja uuden koulurakennuksen keskellä. Kunnostakaa se ja laittakaa arvoisaansa paikkaan, alueella on ollut kaivo, josta minäkin olen vettä hakenut isovanhempieni kanssa. Mökki kuuluu vanhaan Keuruuseen, nyt se ikään kuin häpeää olemassa oloaan ahdistettuna isojen kolossien puristukseen. Mutta näille Keuruun maisema arkkitehdeillehän sillä ei varmaan ole mitään arvoa, kun kaikki kuitenkin puretaan ja hävitetään.

    • johdatuksen-tiellä

      Ei tuollaisen kaivokojun säilyttäminen kuulu Keuruun tulevaisuuden Lesis-kalifaatin linjauksiin, joka muuttaa Keuruun arkkitehtuurin tulevaisuuden oikeauskoisten arkkitehtien ja omistajiensa kukoistavaksi temmellyskentäksi. Kaikki vanha historia on mädännäisyyttä, kun nämä oikeauskoiset luovat uuden paratiisinsa.

    • exkeuruujatervakukoistaa

      yliahon teollisuus alue täyteen rakennettu?
      keskustassa löytyy vielä halli tilaa jumppa robottien teolliseen valmistukseen
      sulautuu puukoulun ja uimahallin luukkiin
      ainakin yhtähyvin kun hevosen "läjä" suunittelijan ja päättäjien ...(piip)

    • Deaktiivinen

      Liittyykö rakennustarkastajien irtisanoutuminen tähän?

      • Kalifaatin-Kardinaali

        Onhan se erikoista, että erään johtavan rakennustarkastajan alaisia on jo viisi irtisanoutunut.


      • näkökulmia_lisää

        Oletteko miettineet ettei rakennus ole vielä mahdollisesti valmis? Sitä paitsi siihen on aloitettu tekemään tiiliseinää, joka on samannäköinen kuin uimahallilla, joten siihen ei jää harmaata teollisuusrakennusta. Hyvä, että Keuruulla kehitetään, etenkin kun on kyse lasten ja muidenkin liikuntahallista!


      • Keperkuikka

        No onhan se ruminta mitä Keuruulle on ikinä rakennettu eikä sovi kyseiselle paikalle millään muotoa. Ei se siitä muutu vaikka rusetin laittaisi ympärille. Tuommoiselle laatikolle olisi kyllä ollut paikkoja missä tahansa muualla mutta kun ei ollut jumppakeisarilla varaa suihkuihin niin piti väkisin änkeä uimahallin kylkeen. Järkyttävä esitys joka tukkii koko alueen.


    • Harrastaja11

      Meni hyvät parkkipaikat harrastajilta

    • su-siunatkoon

      Määtän toilailut tuntuvat jatkuvan. Nyt Vanhan ja uuden kirkon väliin esiintymislava ja katsomo, sekä tapahtumatori. Pitääkö tuokin alue pilata näillä Määttä-pömpeleillä.

    • Kunhankyselen

      Ei voi olla totta!!!!!!!!!!!!Kuinka kaupunki voi lahjoittaa 20.000 € ( n. 90.000 €) jollekin osakeyhtiölle? Mitähän kaikkea SK:n jutun takaa löytyykään? Mielestäni Määttä-Tervo-Mars ryhmittymä on selityksen velkaa ja rakennuskustannusten nousu on seurausta huonosta rakentamissuunnittelusta. Lasku pitäisi osoittaa Määtälle, jonka aikaansaannosta koko sotku on. Muistaakseni jumppahalli on kaupungin vuokratontilla. Paljonkohan halliosakeyhtiö maksaa vuokraa kaupungille?

    • Enjumppaa

      Rahan menoa siis, oliko odotettavissa? Mitäs jos puretaan pois, korjattais edes harja uimahallin suuntaiseksi. Miksi ei tehty uimahallin tyylistä kattoa, olisi sopinut kuvaan paremmin.

    • turharahareikäkansalle

      Tiiliverhous tuli myös yllätys extrana siksi että olisi naapurin kanssa väreissä
      insinöörien taidetta ihan kuin suomen hallituksen johtaminen

    • taidetta-tosiaan

      Tätä insinööri-taidetta on tosiaan Aromaan ympäristön kaadetut komeat männyt ja koulukallioiden louhinta opettajien tyhjiksi parkkipaikoiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe