Voima Gold kultasijoitus ja säilytys?

Kultaaluolassa

Uusi kultaan sijoitusta ja säilytystä kauppaava yritys Voima Gold on laittanut konttorin Helsingin bulevardille vanhaan pankin konttoriin kuulemma ovat ostaneet lapista armeijan vanhan luolankin? Nettisivuilla sanovat että tarkistavat ja sulattavat asiakkaiden valmiitkin kultaharkot? Onko kellään tarkempaa tietoa tästä tai taustoista?

41

17167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kultakuume1975

      Itse olen vaihtanut euroja kultaan juurikin Voima Goldin kautta. Halvempi kuin kilpailijansa.

      • Sepola

        Eihä tuokaan mitään halpaa ole 5% menee oston ja myynnin kuluihin.


    • 160cmkääpiö

      Miten tohon pääsis sijoittamaan tai tunkittaa? paljon sielä luolassa on jo kultaa?

    • bitcoinpäällikkö

      aika näppärästi pysty ostamaan netin kautta ja myymään. En tiedä luolasta, säilytys helsingissä. Bulevardilla isohko toimisto ja holvi. tiukka turvatarkastus ovella

      • Hopeaa_rajan_takaa

        Mikähän tämmöisenkin palvelun käyttöarvo oikein on, sillä kriisin tullessa jonkin firman säilössä olevaa kultaa on turha yrittää mennä perimään. Litra kultaa on arvoltaan puoli miljoonaa ja sen voi helposti piilottaa itsekin.


      • Urpoo

        Pitäähän se jostain ensin ostaa ennenkuin sen voi piilottaa!!???


      • Amiovdlog

        Kyllä tämä taitaa olla ihan höpönlöpöä koko homma.. paljon puheita ja vähän villoja.


    • tankavaara

      hyvä palvelu. ottaisivat hopean palveluun. radiossa oli perustajan haastattelu tietää enemmän kun pankkien ekonomistit maailman menosta.

      • Anonyymi

        No nehän ei siitä tiedä yhtään mitään. Eli ei tämä nosta tätäkään maailmanlopun ennustajaa framille😂😂


    • Gusse

      aika hieno homma että joku satsaa kultaan suomessa, ainakin briteissa puhutaan paljon kullan puolesta. onkohan keta sijoittajia taustalla? Kauppalehdessa luki etta kakkonen olisi kiinnostunut sijoittamaan yhtioon mutta kotisivuilta ei loytynyt mitaan siihen viittaavaa tietoa

      • Lusikka_suuhun

        Sijoittaminen tarkoittaa tällaisessa yhtiössä itse sen yhtiön omistamista. Se voi vetää hyvinkin lihavat palkkiot asiakkailta. Kullan ostaminen on asia erikseen.


      • Varo-vekkuleita
        Lusikka_suuhun kirjoitti:

        Sijoittaminen tarkoittaa tällaisessa yhtiössä itse sen yhtiön omistamista. Se voi vetää hyvinkin lihavat palkkiot asiakkailta. Kullan ostaminen on asia erikseen.

        Ostakaa vain kultaa, mutta sen jättäminen myyjän säilytykseen on tyhmää.


      • palosuvanto

        jaa, miksi kannattaa säilöä muualla..? ..Eikö ole turha riski, pankkimurrot harvinaisia. joutuu kuljettaa takas jos myy, ei osuuspankki huoli kultaa


    • Joukkomaniax

      Kyllä nyt on uskottavuus kunnossa kun oikein vanha op pankki kiinteistö holvilla bulevardilla , toi luola lapissa on maximointia, siis kultaa todella on holveittain........ka nnattaa riisua kaulat kullasta ja viedä tuonne säilytykseen , tulee mieleen sodanjälkeinen "sormuskullan " pakkokeräys , ruotsiin sulatukseen koko maan hyväksi....holveittain kultaa , vois leikata vaikka veitsellä paloja, mutta kun luottamus on kunnossa niin ostan paperia koko rahalla, siis paperirahalla.

      • Anonyymi

        Talvisodan aikana kerätty sormuskulta ei lopulta päätynytkään aseiden hankintaan, sota ehti loppua. Kullalla ostettiin myöhemmin pääsosin vijaa mm. Ruotsista eli rukittiin kansaa joka kärsi säännöstelyn aijan kovasta elintarvikepulasta.

        Vuonna 2006 myytiin sotaveteraanien hyväksi varastosta löytyneet 30.000 rautasormusta, joita kultasormuksen lahjoittajat saivat aikanaa vaihdossa.

        https://www.ts.fi/teemat/1074117317/Sormuskultaa ei kaytetty aseisiin

        "Sormukset ja harkkokulta kuskattiin Suomen Tukholman-lähetystön kellariin. Sieltä aarre siirrettiin lopulta Stockholms Enskilda Bankeniin. Siirto tehtiin taksikyydillä.

        Valtioneuvosto päätti lokakuussa 1945, että Tukholmassa oleva kulta myydään Suomen Pankille. Kauppasummaksi tuli 140 miljoonaa markkaa, mikä nykyrahassa vastaa noin 14,6 miljoonaa euroa. Valtioneuvosto tuloutti miljoonat valtiot budjettiin satunnaisena tulona.

        Suomen Pankki myi taas suurimman osan aarteesta Ruotsin valtionpankille, joka maksoi siitä neljä miljoonaa silloista kruunua. Raha käytettiin lähinnä viljan ostoon."


    • Uskomatonepäilys

      Jos et tiedä miten taikatemppu tehdään , et tiedä kultabisneksestä hölkkäsen pölinää ,
      Osta mielummin paperitimantteja , niitä säilötään maan uumenissa , sinne ei pääse rosvot ja säilöminen on helppoa , maksatkin ne vasta sitten jos joku kaivaa ne päivänvaloon ....toki voit maksaa pienen provinsion siitä että paperilappuasi siirrellään ja tuotteelle luodaan jatkuvia arvonmääritelmiä , ja lisäjännitystä tuo ylläpitäjän toiminnan kesto, alkaen tuosta varhaisesta perustamishetkestä......eipä silti valtakunnan verkossakin kulkee samassa runkolinjassa tunturipurojen 100% puhdasta myllyjen tuottamaa sähköä , joka siellä sekoittuu kivihiilivoimalassa tuotettuun sähköön , vähän kuin kuravedestä voisi ostaa kupillisen maailman puhtainta ekovettä jota on sulatettu maailman korkeimman vuoren huipulta sveitsistä. Uskomukset ja luottamukset sarjassa.

    • Dodiootti

      Idioottivarma bisnes....

    • Tosiaantotta

      Rikas näyttää köyhältä ettei varasteta, köyhä näyttää rikkaalta että pääsee varastamaan, se joka osaa tehdä rikkauksia ei sitä muille kerro ,se joka kertoo vie sulta rikkaudet.

    • Piilokullax

      Paalasin kaikki kullat nyyttiin , veisköhän jonnekin piiloon , vai

    • Sepola

      Maalailevat uhkakuvaa maailman talousjärjestelmän romahtamisesta ja kaaoksesta. Minkä takuun pystyvät antamaan, jos totaalinen romahdus tulisi, etteivät itse pidä säilyttämäänsä kultaa?

    • Luotettavuuson

      On totta että holvissa on kultaa , mutta sekin on vain uskon asia , koska niitä katsellaan.vain pienen piirin kesken , se missä tämä holvi on , sekin on uskon asia, koska pieni piiri ei sinne pääse , ostamalla kultaa x määrän lapulla jolla todistellaan isänmaan ja muiden uskomusten kautta on uskon asia , sitähän vois jättää palkankin työnantajan tilille vuosiksi , olettaen että maksavat joskus velkansa , mutta kun juuri tilaisuus tekee varkaan.

    • Poistavaikka

      Tätä viestiä emme poistakkaan

    • Anonyymi

      olisko samaa kuin aikoinaan timanttihuijaus, ole varovainen, sijoita vai aivan ylimääräisiä.

    • Anonyymi

      Jo pelkät säilytyspalkkiot sitä luokkaa, että parempi vain ostaa fyysistä ETF:ää tai sitten ihan fyysistä kultaa

      • Anonyymi

        If You don’t own it, You don’t have it! Kultaa ei kannata ostaa etf:inä tai Comexin kautta, jolloin sama erä kultaa voi olla myyty useampaan kertaan.
        Usassa kullan hintaa ja varsinkin sijoitushopeaa manipuloidaan voimakkaasti, jotta dollari valuuttana näyttää vahvemmakta. Usa kuitenkin velkaantuu ennätysmäistä tahtia, eikä valtavirran uutismedioissa kerrota totuutta paniikin välttämiseksi. Kaikki paperiraha on vain velkaa, ainut todellinen raha on kultaa sanoi Morganin perustaja Pierpoint Morgan. Brics -maat ovat ostaneet kultaa kaksin käsin jo kaksi vuotta. Tarkoitus on sitoa valuutta kultaan, kun se tekee mahdollisimman suuren vahingon dollarille ja Usa:lle. Dollari inflatoituu kovaa vauhtia, eivätkä Usa:n bondit enää käy kaupaksi entiseen tapaan, joten korkoja on edelleen nostettava. Usa on velkakriisin partaalla. Jos aiheesta haluaa tietää enemmän, kannattaa kuunnella You Tuben makrotaloustieteilijöitä, jotka näkevät talouden suuren kuvan. Näitä ei valtavirran media kuule, koska lännessä kaikki halutaan pitää pimennossa. Kiina ja Venäjä ovat kehottaneet kansalaisiaan ostamaan kultaa, mikä on täsmälleen oikea ja perusteltu neuvo. Kullan hinta nousee merkittävästi, kun dollari heikkenee. Kannattaa muistaa, ettei historiassa yksikään paperivaluutta ole säilynyt, kaikki ne ovat romahtaneet. Kulta ja hopea ovat ainoat todelliset vaihtoehdot suojata varallisuuttaan reaaliomaisuuden ohella. Fiat -valuuttojen näkymä rahanpainajaisissa on erittäin huono.


    • Anonyymi

      Onkohan firma vielä voimissaan.

      • Anonyymi

        Olemassa on, ainakin Jarviradiossa ahkerasti asiaansa ajavat...


      • Anonyymi

        Kilon kanki 2 vuotta sitten ostettuna ja nyt myytynä, voitto noin 20000 euroo, ei paha.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kilon kanki 2 vuotta sitten ostettuna ja nyt myytynä, voitto noin 20000 euroo, ei paha.

        Milli ruletissa punaiselle ja heti tuplat. Ei paha😂😂


    • Kulta on sijoutus, joka on järkevää vain ihmiselle joilla on useita miljoonia. Pankki perii -korkoa suurista talletuksista.

      kullassa on niin paljon kuluja ja riskejä, se kulta voi yksinkertaisesti kadota.

      • Anonyymi

        Kulta on sijoutus, joka on järkevää vain ihmiselle joilla on useita miljoonia. Pankki perii -korkoa suurista talletuksista.

        ei tavallisille tallaajille

        aloitus taitaa olla mainos


    • Anonyymi

      Taas foliohattuja liikenteessä..
      Voima Goldilla ei ole omistajasuhdetta ostamaasi kultaan, vaan he ovat vain sen säilyttäjiä. Kullan voi myös hakea pois sieltä koska tahansa. Aloitin Voima goldin kanssa noin n.3-vuotta sitten. Hinta oli tuolloin 30€ gramma ja se oli ensimmäinen testi ostos. Palvelu kehittynyt paljon ja myöhemmin on tulossa mukaan myös pankkipalvelut.

      Tietenkään mikään palvelu ei ole ilmaista. Finanssivalvonta tarkistaa säännöllisesti yrittksiä, jotka hamuavat pankkipalveluja. Heillä kaikki ookoo!

      Jos joku haluaa ostaa kultaa kouraansa ja säilöö tyynyn alle. Se on oma valinta. Nyt kun olen vuosia säilönyt kultaa, on ollut kiva havaita, että Voima Goldin appsista näkee suoraan myös kultasäästöni arvon. Nykyisellä 48-50€ hinnalla on prosentteja enemmän kuin samalla rahalla pankkitilillä. Arvopaperit on asia erikseen ja vaatii enemmän osaamista, että ei konkurssi puhalla säästöjä tyhjäksi. Kulta ei mene konkkaan!

      • Anonyymi

        On se hyvä kun se ei voi laskea pllenkaan vai mitä🇸🇪🏦🌋💸


    • Anonyymi

      Isojen rahojen ja pitkän ajan "sijoitus" , säilytys ja ehkä turva. Ei joka tapauksessa tosiaan toimi pienien rahojen pelaamiseen. Palveluntarjoaja voittaa ainoastaan näissä. Useita kymmeniä tuhansia pitää olla ja silloinkin miksei säilyttäisi itsellään, kun arvokaskin köntti kultaa on tilavuudeltaan niin pieni. Turhaa maksella säilytyspalkkioita, siirtopalkkioita yms. ETF on muuten vähemmän kallis ku näiden palvelu.

      • Anonyymi

        Palkkiot ovat prosenteissa. Ihan samalla tavalla onnistuu pikkusummillakin.


      • Anonyymi

        ETF ei ole kultaa, vaan roskaa.


    • Anonyymi

      Minkäs verran Voima goldin kuukausi maksu on, huomasin että ostoissa ja myynnissä oli 1.99% kultaa mut entäs muut kulut? Kiitos infosta etukäteen :)

      • Anonyymi

        Hinnat löytyvät yrityksen sivuilta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kulta ei ole hätäilijöille. Kullan tuotto tulee pitkällä aikajänteellä, seuraten yleistä hintojen kehitystä, eli on ehkä varmin inflaatiosuoja talletusten sijaan. Samoin se on "laiskan miehen sijoitus" koska toisin kuin nykyiset "virtuaalivaluutat" ja osakkeet, joiden arvot romahtavat kriisien yhteydessä, kullan arvo esim. sodan sattuessa vain nousee. Nyt esim. Putin antaa öljyä kaksi barrelia yhden hinnalla, jos maksaa öljyn kullalla. No, jos barrelin hinta on esim. 60 DOLLARIA, saa kullalla tuplamäärän eli siis barrelin "30 usd". Ja nyt merkonomit, mitähän tämä tekee kullan maailmanmarkkinahinnalle?

    • Anonyymi

      Kullan hinta on niin korkealla ettei ole paras aika ostaa. Nyt kannattaa myydä.

      Kullan nykyisestä hinnasta johtuen on riskisijoitus. Eli jos riskillä pekaa niin osta vaikka Kiinan osakerahastoja, ne ovat alhaalla.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe