Susi tiellä

Huristelija

Ajoin autolla suurempaa tietä ja siihen risteävällä tiellä näin suden. Toki takaviistosta. Tämä tosiaan Somerolla. Onko paikkakunnalla ollut muita havaintoja? Oli kiire ja ei ehkä niin helposti jälkiä löydettävissä yleiseltä tieltä. En ole ainakaan kuullut, että susia olisi paikkakunnalla ainakaan pysyvästi.

9 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • olisit ottanut kännykällä kuvan jäljistä

 • Se oli mun piski vaan karkuteille kun se ei täkkää puli päisistä

 • Saattaa olla yksinäinen kulkuri. Tosin seudulla on esiintynyt susi tai pari viimeisten vuosien aikana. Mutta laumaa ei ole näyttänyt muodostuvan. Onko metsäalue sitten tarpeeksi laaja edes nykyisille susille, ehkä ei.

 • Eilen illalla 20:40 Somerolle ajaessa Hyönölän jälkeen juuri ennen Leppäkorven tienhaaraa näin oikein hyväkuntoisen suden viiden metrin päästä. Susi meni matalaksi matalaan ojaan. Pysäytin auton ja katselimme toisiamme hetken. Susi aivan rauhallisesti nousi ja siirtyi noin viiden metrin päähän vielä hetkeksi tuijottelemaan ennen poistumistaan. Autoni vauhti oli tiukan kurvin ja juuri tekemäni peura havainnon vuoksi aivan hiljainen. Olen nähnyt tässä samassa kohtaa jo hirviä ja peuroja aiemmin. Olikohan susi sitä yksinäistä peuraa seuraamassa?

 • Eikös Somppu Somerolla landepaukut ole susia nähneet? Onko siinäkin niin ihmeellistä et pittää Suoli24:lla turista vuositolkulla ja juoruta asiasta?

  • En halua susia Torrolle, se on Tammelan puolella. Taidat olla itse aika juntti.
   Vieraat juntit vittuun Torron suolta! Siellä suon laitamilla riittää jotain koirien kusettajia ihan tarpeeksi, maat ovat yksityisten eikä sinne kaivata idiootteja muualta.

   En ole itse susiin onneksi törmännyt noiden kymmenien vuosien aikana kun olen liikkunut siellä sukuni mailla. En ole koiran omistajakaan.


 • Yöllä näin Somerolta tullessa suden. Somerniemen kohdalla tieltä juoksi 2 peuraa, tien vieressä jolkotti susi selvästi hengästyneenä. Ilmeisesti oli jahti menossa.

 • Onhan noita. Peuroja niin paljon, niin sudet viihtyvät. Vaikea uskoa vain 2-3 väitettyyn yksilöön, kun jatkuvasti tulee havaintoja ja pomppivät ilta-yöaikaan tiellä.

 • Eilen illalla viimeksi havainto kahdesta sudesta Somerniemen kohdalla. Toinen jäi melkein auton alle. Peuraa jahtasivat. Onhan noita aina ollut ja hyvä että liikkuvat alueella. Peuroja ja hirviä niin perkeleesti, jospa nyt vähenisi edes vähän!!!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.