Todistusvelvollisuus syyttäjällä

meneekö-jakeluun

Lopettakaa syyttelijät ja arvailijat puuhanne , että palsta saisi taas hengittää ja toimia rauhassa. Jotkut saattaisivat käyttää nikkejäänkin, kun joku ei ei olisi heti niskaan hönkimässä .
Suomi on oikeusvaltio, jossa todistusvelvollisus on syyttäjällä. Perättömiä väitteitä ja vihjailuja palsta oikein pursuu, suorastaan rikollista toimintaa.

20

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.millään.pahalla

      Palsta elää omaa elämää.
      Oikea elämä jota kohtaa arkisessa päivässä muitten ihmisten parissa sitä arvostan.!

      • en.minäkään.pahalla

        Niitä arkisessa elämässä koettuja asioita voisi jakaa täälläkin, muutama vielä niin tekeekin. Mutta pääsisältö on nyt tuossa tuhatnikin jahdissa ja muissa luulotteluissa.


    • Eihän täällä jaeta tuomioita, totesin vain, että erään ahkeran moninikin jutut ovat satujen arvoisia, koska hän tekee tunnistamisensa mahdottomaksi.

      • sata-keinoa-ketulla

        "koska hän tekee tunnistamisensa mahdottomaksi."

        Jaa, siitäkös se kenkä puristaakin? Ota kivi pois kengästä, koska sinun ei ole pakko tunnistaa kaikkea, edes yritää arvailla.


      • Kukahan täällä on nimettömyytensä turvin hyökkäillyt toisia vastaan ja esittyänyt asiattomia syytöksiä?


      • ruorikoski kirjoitti:

        Kukahan täällä on nimettömyytensä turvin hyökkäillyt toisia vastaan ja esittyänyt asiattomia syytöksiä?

        "Kukahan täällä on"???

        No, mutta ruorikoski.! Aloituskin oli, että lopettakaa se arvailu, joten lopetetaan. Minä en ole koskaan arvaillut kirjoittajien eri nikkejä, muuta kuin josku itse mielessäni, mutta en palstalle vuodattaen epäilyjäni, sillä onhan se joakisen oma asia, millä nikillä haluaa kirjoitaa,

        Kyllä minä ymmärrän jotenkin sinun asenteesi, koska tartuit liian hanakasti jonkun nostamaan sinun vanhaan viestiin, jonka olit osoittanut silloiselle kirjoittajalle Pilmarille ja siitäkös riemu repesi, kun aloit haukkumaan "oravaa puussa" ja orava oli jo koiran suussa!D

        Aivan turhaan pilasit oman nikkisi kirjoittajana, koska aivan liikaa suolsit jokaiselle narrin viittaa päälle ja taisi olla jo haudanryöstäjätkin, koska en edes muista, enkä halua muistaa, mutta sinun nikistä ne kuitenkin aina muistan. Olen jopa kuvitellut, että mitä olisi tuollaisen miehen kanssa elää, joka näkee harhoja jokapaikassa, mutta sitä ei voi tunnustaa, eikä vahingossakaan anteeksi pyytää, että olin väärässä.


      • Joku mielestään hyvin varteenotettava kirjoittaja asetti kyseenalaiseksi palstaviihtyisyyden. Kirjoittaessaan tuosta aiheessta esseetä hän otti mittapuuksi oman juohean tapansa rakentaa viihdyttävää sekä rakentavaa keskustelua palstalla. Tosin hetkeä myöhemmin kävi ilmeiseksi, ettei kukaan saisi kyseenalaistaa hänen kirjoituksiaan, kaikkein vähiten sellainen vaatimaton persoona kuin ruorikoski eikä varsinkaan naiset, koska näiltä puuttuu kyky tajuta hänen toisissa sfääreissä leijuvat ajatuksensa,
        Tätä esseetä tai paremminkin asiaa käsittelevää esseesarjaa tämä vaatimattomasti tunnistamista välttelevä kirjoittaja on tehtävän edetessä ominut sekä syyttäjän että tuomarin tehtävät. Käytäntönä menettely on yleistä diktaattori- tai yksipuoluevaltioissa, ei kuitenkaan Suomessa. Täällä sekä syyttäjältä että tuomarilta edellytetään puolueettomuutta sekä nuhteetonta mainetta. Lisäksi tehtävien edellytyksenä on oikeustieteellinen loppututkinto. Näin ollen palstalla syyttäjänä ja tuomarina esiintyvällä tuhatnikki-narrilla näyttää pastat ja paskat menneen pahasti sekaisin.


      • normaali-ihminen
        ruorikoski kirjoitti:

        Joku mielestään hyvin varteenotettava kirjoittaja asetti kyseenalaiseksi palstaviihtyisyyden. Kirjoittaessaan tuosta aiheessta esseetä hän otti mittapuuksi oman juohean tapansa rakentaa viihdyttävää sekä rakentavaa keskustelua palstalla. Tosin hetkeä myöhemmin kävi ilmeiseksi, ettei kukaan saisi kyseenalaistaa hänen kirjoituksiaan, kaikkein vähiten sellainen vaatimaton persoona kuin ruorikoski eikä varsinkaan naiset, koska näiltä puuttuu kyky tajuta hänen toisissa sfääreissä leijuvat ajatuksensa,
        Tätä esseetä tai paremminkin asiaa käsittelevää esseesarjaa tämä vaatimattomasti tunnistamista välttelevä kirjoittaja on tehtävän edetessä ominut sekä syyttäjän että tuomarin tehtävät. Käytäntönä menettely on yleistä diktaattori- tai yksipuoluevaltioissa, ei kuitenkaan Suomessa. Täällä sekä syyttäjältä että tuomarilta edellytetään puolueettomuutta sekä nuhteetonta mainetta. Lisäksi tehtävien edellytyksenä on oikeustieteellinen loppututkinto. Näin ollen palstalla syyttäjänä ja tuomarina esiintyvällä tuhatnikki-narrilla näyttää pastat ja paskat menneen pahasti sekaisin.

        Ite oot sekasin. Kukaan muu ei ole tuollaisia esseesarjoja tai muutakaan höpertämääsi palstalla huomannut.


      • Tulee mieleen sanonta sellaisesta, joka ei huomaa,


      • Oletko tehnyt mielipidetutkimuksen, varsin moni vakionikillä kirjoittava on ilmaissut kyllästymisensä noin sanotun moninikin puujalkavitseihin ja omakehuun.


    • Toimiva.menetelmä

      Ehdotan, että kaikki rauhoittuvat nyt. Jokaista mielipidettä ei tarvitse lähettää palstalle, vaikka sen kirjoittaisikin kiivauden vallassa.
      Täällä voi jokainen hengittää rauhassa, kun kukin kirjoittaja miettii, mitä hyötyä oman kirjoituksen julkistamisesta on. Usein ei mitään.
      On vierekkäin kaksi näpykkää LÄHETÄ ja PERUUTA. Peruuta on se oikeanpuoleinen.
      Kokeile.

    • Ihan käypä neuvo, miksi pitäisikään arvuutella ja syyllistää ketään? Se kun ei siitä parane, eihän moraaliin vetoaminen ei auta näissä piireissä lainkaan.

      Tosiaan, annetaan palstan hengittää raikkaampia tuulia, just tulin kaupungilta sisälle ja laitoin palvatun potkan kiehumaan hernekeittoa varten. Nyt pitänee kuitenkin siemaista kupponen kahvia ja voileipä,... bon apetit ja iloa rintaan!

      • "laitoin palvatun potkan kiehumaan hernekeittoa varten"

        No voi, sini-sirkkunen, että nyt keksit taas sellaisen syötävän, että eipä ole edes lähikaupassa tällaista herkkua tarjolla, vaikka vain sinun ruokareseptien takia olen pitänyt aina lohta pakastimessa, kuten erilaisia yrttejä ja nythän on "kovassa huudossa" made, jonka paras pyyntiaika on meneillään..

        Aloitukseen viitaten ja kuten itsekkin totesit ja taisin minäkin siitä kirjoittaa, että mitä ihmeen intoa on selvitää, kuka kirjoitti mitäkin, mutta ruorikoskelle se tuntuu olevan nykyisin aivan elämänehto, että kuka kirjoitti mitä ja mikä oli kukakin ja kaikki ovat narreja?D

        Pidä pintasi sini-sirkku ja kirjoita omalla nikilläsi, vaikka "paskaa" tuleekin välillä, sillä eihän se tänne naamaan lennä ja sinun kirjoituksia on ihana lukea, joista voi sitten joustavasti mennä googleen, jossa jos jokunenkin tunti voi kulua.


      • Minä vaan ihmettelen kauhiast, kun eräs kirjoittaja on ottanut henkilökohtaiseksi asiakseen vastata lähes jokaiseen palstalle kirjoittamaani viestiin, vaikka oman sanontansa mukaan hän ei ole tuhatnikki-narri, joka oletukseni mukaan on toiminut palstan yleisenä syyttäjänä ja tuomarina. Tuomarin velvollisuutena on varoittaa sekä syyttäjää että puolustusta aiattomuuksista, syyttäjällä on tässä vaiheessa mahdollisuus esittää oma mielipiteensä tuosta huomautuksesta. Jos syyttäjä ei ole tuhatnikki, miksi hän ylipäänsä vaivautuu pitämään kiinni roolistaan yleisenä syyttäjänä?


      • 999hovinarri
        ruorikoski kirjoitti:

        Minä vaan ihmettelen kauhiast, kun eräs kirjoittaja on ottanut henkilökohtaiseksi asiakseen vastata lähes jokaiseen palstalle kirjoittamaani viestiin, vaikka oman sanontansa mukaan hän ei ole tuhatnikki-narri, joka oletukseni mukaan on toiminut palstan yleisenä syyttäjänä ja tuomarina. Tuomarin velvollisuutena on varoittaa sekä syyttäjää että puolustusta aiattomuuksista, syyttäjällä on tässä vaiheessa mahdollisuus esittää oma mielipiteensä tuosta huomautuksesta. Jos syyttäjä ei ole tuhatnikki, miksi hän ylipäänsä vaivautuu pitämään kiinni roolistaan yleisenä syyttäjänä?

        "Jos syyttäjä ei ole tuhatnikki, miksi hän ylipäänsä vaivautuu pitämään kiinni roolistaan yleisenä syyttäjänä?" (ruorikoski)

        Purkaen tuota kysymystä voi päätellä seuraavaa: Jos syyttäjä taas ON tuhatnikki, niin silloin on paikallaan, että hän pitää "kiinni roolistaan yleisenä syyttäjänä". Onkohan joku samaa mieltä?

        Mää taas ihmettelen sitä kauhiast.


      • Minä vaan ihmettelen käytäntöä, jossa syyttäjä ei virkansa puolesta esiinny omalla nimellään ja lisäyksenä oikeustieteellisen loppututkinon tasosta kertova virallinen lyhenne. Tämä 999hovinarri on yksi tämän tuhatnikin puskamerkeistä. Sama tyyppi on suoltanut syytöksiä puskaviidakkonsa suojista vain vi...illakseen. Eikö menettely oli sairaan henkilön mielikuvutuksen tuotetta?


    • millinikki

      Mull ei oo hajuakaan siitä, mistä tässä ketjussa kirjoitetaan.

      • Millnikillä on vaan huomattava tietovaje täällä nikklihumalassa esiintyneen kirjoittajan oudoista teksteistä.


    • ajankuluksijoskus

      On nämä kirjoittelut menneet aivan syyttelyksi...
      Yksi sanoo toinen kumoaa ja esittää oman mielipiteen? Jomminjoutavan asiattoman ja §keskustelu§ saa taas uuden käänteen ja aiheen kääntyillä????
      Nyt luin ,uutamaa ketjua ja k a i k k i samaa skeidaa....
      Onnea valitsemillenne aiheille.

    • annetaanolla

      Tässäkin ketjussa yksi haastaa ritaa ja toinen yllyttää ja kiusaa. Olkoot myrkyissään, turha huomiota kiinnittää .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe