Matkailupäällikkö seksuaalinen häirintä

Jörrikkä69

Ylen uutisista kuulin juuri, että kaupunginhallitus on erottanut matkailupäällikön seksuaalisen häirinnän ja töissä juopottelun takia. Tammikuussa oli matkamessut, jossa on voinut ns. normaalisti kännätä töissä, mutta onko juomista ollut enemmänkin?

Kuulostaa siltä että on vaan haluttu henkilöstä eroon?

17

708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OtaSelvääJo

      Niinpäniin

    • Herättää

      Olen kuullut tämän uutisen monta kertaa ylen radiouutisista. Mikähän motiivi on yhden henkilön eroa ja tekemisiä näin näyttävästi uutisoida. On kuitenkin yksityishenkilö, eikä mikään julkkis. Miksi kaupunginhallituksen puheenjohtajalla on näin kova tarve asiaa levittää medioille?

      • tikunpoisto

        Kyllä se on niin erikoinen juttu että yhtäköyttäyhdistys oikein erottaa yhden joukostaan. Ilmeisesti tikku vaivasi virkamiesten persustassa, joka sitten oli pakko poistaa.. tuotti liikaa hankaluuksia.


    • hähähääkö

      tais poika unohtaa paikkansa ja sattui tallomaan herkille varpaille jolloin muut sopivat virkamiehet älähtivät ja lento tuli

      • AuY

        Mutta kuinka tyhmiä voivat olla kaupunginhallituksessa? Tässä on ihan selvästi laiton irtisanominen ja jopa kunnianloukkaus. Hyvät erorahat vielä saa.


      • hallituskuluja

        Hyvä kysymys , voivat katsella peilistä mitä siellä näkyy, ääneen emme sano kuinka on heidän laitansa mutta kaikkihan sen tietää muutenkin.. ainakin me jotka täällä kirjoittelemme..


    • eitullutyllätyksenä

      Tämä ei tullut itselle uutisena, tämä henkilö on tätä tehnyt jo ihan kyseisen uransa alusta saakka

    • sankarikuitenkin

      käsittääkseni oli virassa sentään useita vuosia ,saiko jotain tuloksia urallaan mikä hänen visionsa oli. onko ravintolarannan laituriprojektit tai joku muu asia hänen aikaansaannoksiaan mistähän nämä työkaverit oikeasti ottivat nokkiinsa kun tarkkaa tietoa ei tunnu olevan saatavilla

      • QvidjanKummitus

        Paraisten Solliden Campingin vetäjänä on vuosia ollut henkilö, jolla on sama sukunimi kuin matkailupäälliköllä. Ehkä siinä toteutuu hänen visionsa. Nepotismi on aina ollut Paraisten tulevaisuusstrategian olennainen osa.


      • Kannet
        QvidjanKummitus kirjoitti:

        Paraisten Solliden Campingin vetäjänä on vuosia ollut henkilö, jolla on sama sukunimi kuin matkailupäälliköllä. Ehkä siinä toteutuu hänen visionsa. Nepotismi on aina ollut Paraisten tulevaisuusstrategian olennainen osa.

        Nepotismi johtuu osittain myös liian pienistä piireistä. Ja ongelma on aika yleinen suomenruotsalaisilla. Itse tunnen kymmeniä ja työskentelen ruotsinkielisellä alueella. Siellä huomaa selvästi, että pieni sisäsiittoinen geeniperimä alkaa vaikuttamaan moniin yksilöihin myös älykkyydessä ja fysiikassa. Samaa ongelmaa on todettu Romaaneilla.


      • Attulainen

        1990-luvun laman tiimellyksessä eräs paraislainen hyvä veli/sisko-rinkiin kuulunut työllisti itsensä kaupungilta ja EU:lta saamallaan rahalla Terve Parainen! -projektilla. Siinä todisteltiin kuinka tervettä porukkaa henkisesti ja fyysisesti Paraisilla elää nyt ja tulevaisuudessa. Projektilla ei ollut minkään, ei edes kolmannen, valtakunnan tieteellistä pohjaa, vaan pääasia että tekijä sai palkkaa. Mutta propagandahyödyn voisi nyt valjastaa uuteen Paraisten kaupunkistrategiaan: kuulostaahan Terve Parainen! ihan toiselta kuin "luova" saaristo. Kunnon degeneroitunut, nepotistinen slogan on tätä päivää!


      • Adolfffi
        Kannet kirjoitti:

        Nepotismi johtuu osittain myös liian pienistä piireistä. Ja ongelma on aika yleinen suomenruotsalaisilla. Itse tunnen kymmeniä ja työskentelen ruotsinkielisellä alueella. Siellä huomaa selvästi, että pieni sisäsiittoinen geeniperimä alkaa vaikuttamaan moniin yksilöihin myös älykkyydessä ja fysiikassa. Samaa ongelmaa on todettu Romaaneilla.

        No huhhuh. Taidat olla entisen pääministerin isän kavereita.


    • Ihmejakumma

      Liittyykö tämä myös lastensuojelun irtisanoutumisiin? Jotain on pahasti vialla.

      • sisäpiiritouhula

        Paraisilla tämä ns. seurapiirin " tohu" on jatkunut jo niin kauan että luulevat sen olevan ihan normi touhua muillakin paikkakunnilla ..


    • Pällikön_valinta
      • Attulainen

        Paraisilla on päälliköitä ihan tarpeeksi, varsinkin kun itsensä päälliköiksi luulevat kanslistitkin otetaan huomioon.
        Mihin Parainen tarvitsee matkailupäällikköä? Ei sellaista ole Kaarinassa, Liedossa, Raisiossa ym. Paraisten kokoisissa kunnissa. Parainen yrittää omia saariston itselleen tajuamatta, että muualta ja etenkin ulkomailta katsoen saaristo on Turun, ellei peräti Suomen saaristoa. Ja sieltä markkinointi hoituu jos on hoituakseen.
        Parainen ei tarvitse myöskään tiedottajaa, koska internetin aikana melkein kaikki töppäilyt paljastuvat kuitenkin. Siinä tiedottajan valehteluyritykset vain pahentavat asiaa. Siksi kai Paraisten tiedottaja onkin ollut viimeaikoina hiljaa. Mihin häntä siis tarvitaan?


    • NejNej

      Mihin Paraisilla jotain aikaansaamatonta matkailupäällikköä tarvitaan?

      Nykyinen on täysin tuhonnut Paraisten matkailubusineksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2910
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2155
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe