Liian tiheä yhdessä olo ja lapsen sosiaalisuus.

Nakalai

Naapurissaa asuu eläkkeellä oleva pariskunta jonka aikuinen lapsi lähes asuu lapsineen jatkuvasti vanhempiensa luona .Lapsen lapsi tytär ja pari muuta sisarusta. Tämä tytär on oikea pikkuprisnsessa,aina saa kovasti kehuja ja yltiöpäistä huomiota ,hän on ilkikurinen vieraammille . Huutavat porraskäytävässä mummo ja pappa mukana,.Kun kakarat lähtevät joksus kouluun ja eivät ole muiden seurassa kuin isovanhempiensa ja äitisnä ja sisarustensa kanssa,niin miten he oppivat olemaan ja käyttäytymään siten muiden kanssa kun koulut alkavat? Pikkuprinsessan maailma varmaa romahtaa kun luokassa on muita lapsia jakamassa huomiota,osaako edes leikkiä tai kommunikoida vieraiden kanssa tulevassa koska koko vauvasta asti nämä ovat olleet tiiviisti vain äitinsä ja isovanhempiensa kanssa kellon ympäri? T YTTÖ LUULEE OLEVANSA maailmas hyvin ja rakastettavin kakara maailmassa jossa ovat vain hemmottelevat isovanhempansa ja äiti joka ei ole irti vieläkään omassa elämässäänsä.Lasten sosiaaliseen kehitykseen tuo luulisi vaikuttavan koska kakara ei puhu kuin omiensa kanssaaika sairasta mielestäni.

2

381

  Vastaukset

  • Alkuvaikeuksia tulee varmasti koulussa olemaan, mutta yleensä lapsi oppii uudet tavat. Jollei opi, hänet siirretään mukautettuun opetukseen eli pienluokkaan.

  • Siis mitä. Lapsi kakara. Hienoa kun isovanhemmat noin tukee. Tukisin rahallisestikin enemmän jos saisin myytyä osakkeen pois.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   147
   4503
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1184
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   218
   664