Liikuntahalli pölhölään!

Taas tuli yksi homehtuva rakennus lisää tähän kuolevaan kylään.
Ilmoita

Erittäin loukkaava ja asiaton aloitus Lieksan kaupunkia kohtaan. Lieksaa haukutaan kuolevaksi pölhöläksi ja liikuntahallia homentuvaksi rakennukseksi. Tällainen ei ole keskustelua eikä aloitus kelpaa edes minkäänlaiseksi huumoriksi. Poistoon täysin asiattomana ja sääntöjen vastaisena.
2 VASTAUSTA:
Kyllä Lieksan Kaupunki nyt ikiajoiksi suuttuu tuosta aloittajan kommentista, hui.

Kritiikki liikuntahallista on ainakin siksi paikallaan, että halli rakennetaan 30v liian myöhään. Silloin aikoinaan olisi ollut tarvetta ja käyjiä runsain mitoin, mutta eipä saatu aikaan päätöstä rakentamisesta. Nyt eläkoituneet kuntalaiset eivät aikuisten oikeasti ihan kamalan paljon tuota uutta hallia tarvitse.

Mutta mikäpäs näitä rakennellessa.
Täysin samaa mieltä Suomihallin kanssa. Sanotaan vielä sekin, että jäähallikin tehtiin aivan liian myöhään ja aivan liian kalliskin se oli. Tämä liikuntahalli on hyvä juttu, mutta tosiaankin 30 vuotta myöhässä.
+Lisää kommentti
Älkää nyt tosiasioista suuttuko!
Ilmoita
Korkea halli pilaa täysin maiseman keskellä puistoaluetta. Pelkkä uimahalli oli vielä okei.
2 VASTAUSTA:
Painu ruunaan kotpeen katselemaan maisemia jos häiritsee. Eipä sinulla ole kulkuneuvoa jotrn kärsi kurja
Scodakuski kirjoitti:
Painu ruunaan kotpeen katselemaan maisemia jos häiritsee. Eipä sinulla ole kulkuneuvoa jotrn kärsi kurja
Sepä vasta onkin pöljää raahata ahteriaan paikasta toiseen jollain kulkuneuvolla ja kuvitella sitten että tarvitsee uuden monen miljoonan euron hallin liikunnan harjottamiseen kun koko arki on täynnä ilmaista liikuntaa jos vaan oikeesti viitsii.
+Lisää kommentti
Muutama rikas jetkaa siellä aikansa ja kyllästyy ja halli jää homehtumaan
1 VASTAUS:
Jetkaaminenko estää homehtumisen?
+Lisää kommentti
Mitävarten demarit ei nyt vastustanut liikuntahallin tuloa? Silloin kun lidl oli tulollaan lieksaan alkoi valitusrumba!
Ilmoita
Liikuntahalli on hyvä asia. Mutta Lieksassa asia sössittiin tekemällä siitä vajaa eli tehtiin vähän isompi voimistelusali. Kunnan työkyreiden Kevätniemen työllisyysprojektin kuntaosuus oli milli. Millin lisäsatsaus halliin olisi merkittävästi laajentanut potentiaalisia käyttäjätahoja.
Hallia perusteltiin myös sillä, että lähikoulut voivat pitää siellä liikuntatuntejaan. Nyt kuitenkin valtuutettujen joukossa esitetään liikuntasalia koulukampus alueelle ! Äly Hoi !
Ilmoita
Ei huono ajatus lasten teveyttä ajatellen? Lapsethan pitäisi kuljettaa linja-autolla koululta uudelle hallille? Kampuksella sen voisi rakentaa koulun viereen, tai kiinni siihen kouluun! Jos ne joutuisi kävelemään nyt rakennettavalle hallille, niin ne saattaisi saada raitisilmamyrkytyksen, ja se tietäisi opettajalle rikossyytteen ja lopputilin!
1 VASTAUS:
Kukaan ei ole vielä saanut myrkytystä raittiista ilmasta. Töppöstä vaan toisen eteen.
+Lisää kommentti
Liikuntahalli on hyvä kokoontumispaikka lapsille ja nuorille, joukkuepelejä, ohjattua liikuntaa yms. Hienoa, jos näin tapahtuisikin sitten kun halli on valmis. Pitäsi vain olla niitä liikunnasta innostuneita lapsia ja nuoria, heistä voi olla aluksi pieni puute.

Jäähallinkaan käyttöaste ei ihan sataan prosenttiin valitettavasti yllä, harmi, vaikka veromarkoilla pidetään jää priimakunnossa joka päivä talvikautena.
Niin, onhan siellä jäähallilla kesällä vaskitapahtumia (?) mutta ei taida viikon tuotosta paljon apua olla.

Aikuisilla Lieksassa on jo mahdollisuudet harrastaa liikuntaa, siihen ei paljon apuja tule uudesta hallista. Ei terveyttä edistävään ja ylläpitävään kuntoiluun tarvita mitään hallia. Jos kiinnostaa pitää itsestään huolta, onnistuu se ihan ulkoilmassa tai kotona. Tuskin kummoistakaan kantaväestön yleisöryntäystä uuteen liikuntahalliin kannattaa odottaa.,

Kalliiksi käyvät nämä pytingit kun ei ole enää käyttäjiä ja maksajia tässä kuolevassa kylässä. Mutta pidetään ainakin se ilmastointi päällä niin ei tule hometta, toivottavasti.
1
Ilmoita
Mihin se halli on rakennettu, ja mitä kaikkea siellä voi harrastaa.
1 VASTAUS:
Halli on suunniteltu sitä silmälläpitäen että kustannusten "puskurikäyttäjiä" löytyisi läheisten koulujen oppilaista. Nyt tosin lähettyville suunnitellulle koulukampus alueelle ollaan sijoittamassa kouluihin omia liikuntasaleja ? Tällaista kohkaamista on ilmassa.

Eli hallissa voi hyvin palloilla ja harrastaa joitakin yleisurheilulajeja. Tenniksen verkkotolpille on paikat mutta paikallisen seuran lobbauksen johdosta kenttämaalauksia ei tehdä. Sulkapallon pelaamismahdollisuudesta minulla ei ole tietoa.

Lapsia ja nuoria ei tahdo joukkuelajeihin oikein enää riittää.. Valitettavasti. Junioripalloilijat kun aloittaa talvikauden ilmaantuu harkkoihin muutama pelaaja loppujen kesällisten pelikavereiden pelatessa lätkää ! Harjoitusporukoita pitää koostaa eri ikäryhmistä.
Salibandyn pelaajat ovat varmasti ykkösvihollisia lätkä- ja jalisporukoille. On nielenkiintoista seurata millaiseksi hallin käyttöaste tulee muodostumaan.

Kunnan tekemä hallisopimus on mielenkiintoinen. Kunta on sitoutunut vuokraamaan kaikki tilat osuuskaupalta. Kunta siis joutuu maksamaan joka tapauksessa tiloista oli käyttäjiä, yrittäjiä tai muita toimijoita nolla tai 10.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Liikuntahalli pölhölään!

Taas tuli yksi homehtuva rakennus lisää tähän kuolevaan kylään.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta