hyvä ja edullinen vakuutusyhtiö?

Zandersson

Moi, aikomukseni on kilpailuttaa Lähitapiola vakuutusyhtiötä, mikä olisi hyvä ja edullisempi vaihtoehto?

293

14476

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opiskele.ehdot

      Hyvä yhtiö: vakuutuksissa kattavat ehdot.
      Halpa yhtiö: vakuutuksissa heikot ehdot, paljon rajoituksia pienellä kirjoitettuna.

      Nämä kaksi ovat yleensä eri yhtiöitä. Joillakin yhtiöillä (esim. IF) on molemmat vaihtoehdot. Saat vaikka kotivakuutuksen edullisesti tai sitten saat halutessasi erittäin hyvän ja kattavan kotivakuutuksen kalliimmalla. Saat ihan itse valita, mutta älä tule jälkeenpäin itkemään vahingon sattuessa, että "yhtiö huijaa".

      • Anonyymi

        Jos jotain sattuu korvaa mitä korvaa,huonoin vakuutus koskaan mihin törmännyt.


    • tutustuehtoihin

      Hyvä ja edullinen vakuutusyhtiö?

      Ensiksi pitää päättää mitä varten vakuutuksen ottaa. Onko kyseessä kotivakuutus, tapaturmavakuutus, sairauskuluvakuutus, matkavakuutus jne.

      Sen jälkeen kannattaa tutustua eri yhtiöiden vakuutusehtoihin ja katsoo kuinka hyvin ne kattavat itselle tarpeelliset. Yleensä ihan kaiken korvaavia vakuutuksia ei ole edes olemassa. Mikäli kyseessä henkilövakuutukset niin kannattaa katsoa korvaavatko ne esim. omia harrastuksia vai ei. Ja jos henkilövakuutuksen ottaa vasta sitten, kun ollut jo esim. polvileikkauksia tms niin yleensä se raaja rajataan pois.

      Ehdot kannattaa lukea tarkasti ja tarvittaessa kysyä kirjallisesti eli sähköpostitse itseä askarruttavista asioista. Silloin jää mustaavalkoisella vakuutusyhtiö kannasta.

      Kattavalla ja siten yleensä myös kalliimman vakuutuksella saa korvauksia monista tapahtumista, mitä ei vähemmän kattavalla ja halvemmalla saa.

      Lopuksi, että hyvää ja halpaa ei yleensä kannata ostaa, on sitten kyseessä vakuutus, auto, asunto, sillä hyvää ei saa halvalla.

      Luen itse aina vakuutusehdot tarkasti myös vakuutuskauden vaihtuessa. Aikaa menee, mutta tietää sitten mitä korvataan. Vaikka itselläni on todella hyviä, mutta ei ihan halpoja vakuutuksia niin olen tyytyväinen niiden kattavuuten omissa sairauksissa ja tapaturmissa. Matkavakuutuskin kattaa ihan riittämiin ja siinä saisi rahalla lisää kattavuutta mikäli tarvitsisin.

    • exsoturi

      Mieti tarkkaan tarviitko vakuutuksen pakollisten lisäksi. Takuulla joudut taistelemmaan
      korvauksista ellet kuulu sisäpiiriin.

    • Eipä taida olla edullisempaa/halvempaa.
      Pohjola OP ei ole paha sekään. Pääasia, että pysyt KAUKANA IF:stä.

      • Anonyymi

        Minä taas en ollenkaan pidä op:ta hyvänä ja kierrän sen kaukaa.


    • LähiTapsalainen

      Tervetuloa käymään minun luonani LähiTapiolassa, voit tulla ihan soittamatta tai rimpauta ensin. Päivitän vakuutuksesi ja annan kaskoon järisyttävän mahtavan lisäedun.

      • Anonyymi

        LähiTapiola Ei korvaa tapaturman sattuessa edes kaikkia sairaala laskuja. Minulta murtui kaksi niskanikamaa tapaturmassa. Leikkaus yliopisto sairaalassa, jossa hoito 9 päivää, sen jälkeen vielä kotikunnan sairaalassa n. 3 viikkoa. Tapaturmavakuutuksen korvaus vain yhdeksältä päivältä. Puolisoni oli pyytänyt ennakkotiedon kulujen korvaamisesta LähiTapiolalta ja sai lupauksen, että kaikki kulut korvataan kuittien mukaan. Ei korvattu! Ei korvattu myöskään lääkärin määräämää fysioterapiaa, matkakulut sinne kyllä korvattiin. LähiTapiolan korvauskäytäntö on täysin mielivaltaista. Älkää missään nimessä maksako turhaan niin sanotusta "vakuutuksesta" LähiTapiolalle!


    • NäkemiinOP

      Olemme maksaneet asuntolainaa OP-ryhmälle reilut 30 vuotta. Kunnes yllättäen saimme kirjeen, jossa OP vakuutus Oy irtisanoo vapaaehtoisen matkavakuutuksen ja ilmoittaa ettei toistaiseksi myönnä taloudellemme vapaaehtoisia vakuutuksia. Kysiyn kuinka kauan tämä toistaiseksi on voimassa, niin vastaus oli, että vähintään 10 vuotta ja sen jälkeen asiaa voidaan harkita tapauskohtaisesti.

      Saimme Fenniasta hyvät vakuutustarjoukset, jotka ovat edullisemmat kuin OP vakuutus Oy:n tarjoamat vakuutukset ja ehdotkin ovat joiltain kohdin paremmat. On valitettavaa, että asiakas suhteemme OP ryhmän kanssa päättyy näin. Alan nyt selvittämään säästöjen ja sijoitusten sekä lainojen siirtämistä pois OP-ryhmästä.

      • Vakuuttava.fi

        Olemme tuoneet markkinoille ensimmäisenä Vakuuttava.fi palvelun, jonka avulla kilpailutat kaikki kahdeksan (8) Suomessa toimivaa vakuutusyhtiötä samalla kertaa. Järjestelmää on kehitetty kaksi vuotta, mutta nyt 2018 olemme päässeet kunnolla vauhtiin.

        Meidän nettisivujen kautta pystyt rakentamaan oman vakuutusratkaisusi tai pikakilpailutuksella kilpailutamme vakuutuksesi nykyisellä vakuutusturvalla.

        Aloitan kertomalla kaksi uskomusta, jotka nousevat edelleen usein esille vakuutusten kilpailuttamisen yhteydessä.

        ”Auton liikennevakuutuksen hinta on täysin sama vakuutusyhtiöstä riippumatta” ja ”En voi kilpailuttaa vakuutuksia, koska olen maksanut jo tämän vakuutuskauden maksut alkuvuodesta” – Nämä olettamukset eivät pidä paikkaansa.

        Auton liikennevakuutuksen hinta ei ole vakio vaan vaihtelee yhtiöittäin, riippuen mm. vakuutettavan auton merkistä, asuinalueesta ja kuljettajan iästä. Pelkästään auton kilpailuttaminen voi tuoda huomattavat säästöt vakuutusmaksuihin.

        Vakuutusten kilpailuttamisen ajankohdalla ei ole merkitystä. Jos saat kilpailuttamisella säästöä ja vakuutusyhtiö ei vaihdu, niin hintaetu huomioidaan hyvityksenä suoraan asiakkaan tilille tai seuraavassa laskussa. Jos vakuutusyhtiö vaihtuu niin asiakas saa kaikki etukäteen maksetut vakuutusmaksut takaisin palautuksena.

        Paljon kuulee monenlaista, mutta nämä viimeisimpänä. Vakuutukset ja niiden monimutkaisuus, korvausmenettelyt ja monet muut asiat herättävät paljon kysymyksiä ihmisissä eikä se väärin ole. Eri vakuutusyhtiöiden tuotteita on vaikea jopa ammattilaisen verrata, minkä takia ei ole ihme, että kilpailuttaminen koetaan hankalaksi.

        Voit kysyä lisää vakuuttamisesta ja kilpailuttamisesta [email protected]. Jos emme tiedä vastausta, selvitämme sen puolestasi!

        Palveluumme ei sisälly muita kuluja kuin pelkästään 50% palkkio ensimmäisen vuoden säästöstä, jonka saamme aikaan meklarikilpailutuksella.

        Mukavaa kesää ja aina kannattaa kilpailuttaa! #Vakuuttava.fi

        HOX! Kampanjakoodilla VAKUUTTAVA18 saa -5% alennuksen meklaripalkkiosta.

        https://www.vakuuttava.fi/yksityisasiakas/
        https://www.vakuuttava.fi/yksityisasiakas/pika


      • FinanssiNeuvos

      • Vakuuttava.fi

        Hei ja kiitoksia aiheellisesta kommentista!

        Vakuuttava.fi palvelun taustalla toimii vakuutusmeklari, joka suorittaa nykyisellä turvatasolla vakuutustarjousten pyytämisen vakuutusyhtiöiltä, vakuutusten vertailun ja antaa ratkaisusuosituksen asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan vakuutuksen valitsemiseksi.

        Yrityspuolella perinteisen myyntikanavan eli vakuutusyhtiön konttoriverkoston merkitys on vähentynyt jo pidemmän aikaa ja tilalle ovat tulleet vakuutusmeklarit, mutta nyt me haluamme tuoda sen myös kuluttajapuolelle ensimmäisenä Suomessa.


      • Anonyymi

        Fennia kyllä kaikista huonoin vaihtoehto. Vahingon sattuessa syyllistää asiakkaan eikä korvaa. Viisainta pysyä erossa Fenniasta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fennia kyllä kaikista huonoin vaihtoehto. Vahingon sattuessa syyllistää asiakkaan eikä korvaa. Viisainta pysyä erossa Fenniasta

        Itsellä oli joskus vakuutukset fenniasta ja kahdessa vahinkotapauksessa ei ollut ongelmia korvauksen kanssa. Ehkäpä siksi, ettei minulla ollut omat näpit vahingoissa millään muotoa.


    • veeddoo

      Pyysin vuosi sitten tarjoukset kutakuinkin vastaavista vakuutuksista. Lähi tapiola, OP, IF.

      Lähi tapiolan tarjouksessa oli eniten hintaheittoja eri vakuutuksille, OP kallein, IF välissä. Op kaikkein sekavin lappuineen, suorastaan ikävä lukea papereita, samoin yhteystiedot huonosti ilmoitettu vahinkojen varalta. Tapiolan selkeys ihan ok. IF selvästi selkein yhteystietoineen joten itse pidin sitä parhaimpana. Aiemmat onnettomuuteni, raekuuro hakkasi auton pellit mutkalle, nokkakolari, tuulilasi x 3 kaikki korvattu mukisematta nopeasti ja vastapulen auton korjausilmoitus tunnissa tiedotettu vahingon kärsineelle . Kiitettävää toimintaa.

      Mutta kun pankkiasiani ovat Op pankissa josta tulee bonusta reilusti ja niitä oli kertynyt varastoon niin ensimmäinen vakuutusvuosi ei maksanut OPssa minulle mitään. Arvioni perusteella tulevaisuudessa OP bonusten jälkeen hinta jää samoihin kuin IF joten säästöä tuskin jatkossa tulee. Tästä syytä olen nyt OP asiakas. Tämä vuosi tulee olemaan se mikä lopulta päättää ensi vuoden vakuutusyhtiön.

      Vakuutuksia ei juuri kannata ottaa mikäli varallisuutta on, varsinkin kun takeita korvausten saamisesta ei koskaan ole.

      Ajan nykyisin iäkkäillä autoilla joten jos kunnolla kolahtaa niin uusi hakuun, ajan liikennevakuutuksin. Taloyhtiö saattaa myös vakuuttaa osan asunnostasi joten ota selvää mitä se korvaa ettet vakuuta kaksinkerroin. Meillä rakenteet kuuluvat taloyhtiölle ja talo betonia joten en vakuuttanut irtaimistoani lainkaan, remontoin asuntoni uudeksi jos suurempi onnettomuus käy, tuskin käy. Itsellä 2 x liikennevakuutus, matkavakuutus kun matkustelemme, minimi kotivakuutus.

      50 kymppisenä yrittäjänä irtisanoin tapaturmavakuutuksen muutama vuosi sitten. Kokemuksen ja parin lääkärin keskustelun perusteella vakuutusyhtiön vastaus tapaturmiin on usei se ettei korvata kun keho on jo vanha, hapertunut ja kulunut joten siitä syystä keho ei kestänyt ko tapahtumaa -korvaus jää saamatta. Panostakaa yrittäjän eläkkeiden maksuun sillä vakuutusmaksu karkaa helposti tonniin/vuosi, siirtäkää tuo maksu eläkemaksuun. Eläkemaksun mukaan määräytyy sairauspäiväraha ja mahdollinen työkyvyttömyys päiväraha mitkä vastaavat tapaturmavakuutuksen korvausta suppeammin mutta varmemmin ja pidempään.

    • veeddoo

      Niin aiempi vakuutukseni oli IF yhtiöltä johon olin kyllä tyytyväinen. Ja jos kuulut ammattiliittoon tai vastaavan niin usein sieltä saattaa tulla esim matkavakuutus mukana.

    • vaiettäetu

      Taas sekoitetaan tapaturma ja sairaus. Tapaturmat korvataan ilman omavastuuta. Ovat halpoja. Sairaus on sitten se ehkä riidellyin vakuutus. Ja kallis. Ei ole olemassa halpaa ja hyvää vakuutusyhtiötä. On vain vakuutus josta ollaan ehditty suorittamaan monia erilaisia korvauksia joiden seurauksena ko. vakuutuksen hinta on kohonnut ja sitten uusi vakuutus, joka on hankkiessa halpa, koska se on ollut vasta niin vähän aikaa markkinoilla ettei siitä ole ehditty vielä hakea useita korvauksia jolloin se ei ole rasittunut korvaustaakasta. Kaikki vakuutuspaketit elävät oman elinkaarensa. Ja kaikki ne joskus päättyvät. Halpa hinta kertoo elinkaarensa alussa elävästä vakuutuspaketista ja mitä kalliimpi sitä rasittuneemmasta elinkaarensa loppua kohti menossa olevaa vakuutusta. Vakuutusyhtiöt alkavat yskimään rasittuneiden vakuutusten korvauksia hakevia kohtaan, koska haluavat ihmisten lopettavan ko vakuutuksen ja vaihtavan sen uudempaan vähemmän rasittuneeseen vakuutukseen. Tätä eivät luonnollisesti saa kertoa julkisesti. Saavat muuten potkut.

      • tyhjänsaapyytämättäkin

        Minulla on yksityistapaturmavakuutus Lähi-Tapiolassa. Tapaturman seurauksena jalkapöytääni tuli murtuma ja jJalka oli kipsissä 7 viikkoa. Koska jalan lihakset olivat aika tavalla liikkumatta tuon ajan, murtuneen jalan reisilihas alkoi krampata. Tähän lääkäri määräsi fysioterapiaa, joita Lähi-Tapiola ei korvannut.

        Syinä ilmoitettiin, että fysioterapia olisi pitänyt antaa murtumakohtaan, että se olisi ollut korvattavaa ja lihaskramppailu ei johtunut murtumasta vaan kipsistä. Sitäpaitsi kramppaava lihas olisi kyllä voitu hoitaa jumppaamallakin kuntoon.

        Kilpailutan vakuutukset, mutta en Lähi-Tapiolasta. En myöskään aio enää ottaa tapaturmavakuutusta.


      • Anonyymi

        Kuulostaa talouselämän stratosfääreissä elävien höpinöiltä nuo rasittuneet vakuutukset. Tuo edellyttäisi että vanhat vakuutukset ovat halpoja kattavuuteensa nähden, muuten tuossa ei ole mitään tolkkua. Vakuutusyhtiön kassasta kai korvaukset maksetaan, vaikka kuinka olisivat jonkun numeroidun vakuutuksen kustannuspaikalle.


    • a_jas

      Älä ikinä ostaa IF Oy:stä! Ne ovat täysin hujareitä! Meillä on ollut kaikissa vakuutus paketti asioista ja ne EI MAKSAA MITÄÄN!!! Esim, omaisuuta ne vähentää omavastuu ja sitten mitä sen nykyinen hinta (jos esim. rikki puhelin joka on uutena aina halvempi) ja vähentää paljon ikävähennys ja lopuksi ei jää mitään! Sama autovakutus ja sairaus ja matkavakuutus jne.
      Siis ei ikinä osta Ifista!

      • Anonyymi

        Opettele ilmaisutaitoa mamu.
        Et näköjään tiedä vakuutusasioista mitään.


    • Anonyymi

      Toi vakuuttava.fi on aivan huijausta.....älkää hemmetissä heidän antako kilpailuttaa vakuutuksianne....

    • Anonyymi

      kilpailutimme vakuutukset noin vuosi sitten kun ifillä alkoi homma takkuilla. lähitapiola voitti ja hintakin tipahti useita satasia vuodessa

    • Anonyymi

      Itselleni paras vaihtoehto ollut POP vakuutus. Sieltä otettu kotivakuutus ja matkavakuutus.

      POP vakuutuksesta saa vielä -25 e alennus heti ostaessa koodilla SIHVAA

      Kaikki toiminut hyvin ja edullinen, suosittelen :)

      • Anonyymi

        Hyvin mainostettu. Lähtökohtaisesti POP palvelu on hitainta/huonointa ja yhteistyökumppaneille vaikein toimija asioida. Hintakaan ei ole sen halvempi kuin muilla.

        Itse olen vaihdellut vuoden välein lähiötapiolan ja if/pohjolan välillä. Harmi että kilpailu on nykyään joka asiassa sitä, että ensimmäinen vuosi on halpa ja sitten vaihdetaan yhtiötä. Pitkäaikainen asiakas ei saa mitään erityiskohtelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin mainostettu. Lähtökohtaisesti POP palvelu on hitainta/huonointa ja yhteistyökumppaneille vaikein toimija asioida. Hintakaan ei ole sen halvempi kuin muilla.

        Itse olen vaihdellut vuoden välein lähiötapiolan ja if/pohjolan välillä. Harmi että kilpailu on nykyään joka asiassa sitä, että ensimmäinen vuosi on halpa ja sitten vaihdetaan yhtiötä. Pitkäaikainen asiakas ei saa mitään erityiskohtelua.

        PItkäaikainen asiakas saa erityiskohteluna joka vuosi huomattavan korotuksen maksuihin. Se ei ole mikään indeksikorotus, vaan aivan jotain muuta. Vakuutukset on siksi kilpailutettava vähintään joka toinen vuosi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin mainostettu. Lähtökohtaisesti POP palvelu on hitainta/huonointa ja yhteistyökumppaneille vaikein toimija asioida. Hintakaan ei ole sen halvempi kuin muilla.

        Itse olen vaihdellut vuoden välein lähiötapiolan ja if/pohjolan välillä. Harmi että kilpailu on nykyään joka asiassa sitä, että ensimmäinen vuosi on halpa ja sitten vaihdetaan yhtiötä. Pitkäaikainen asiakas ei saa mitään erityiskohtelua.

        Popissa oli kerran autovakuutus ja se autovakuutus päättyi siellä olevan asiakas"palvelu"ämmän töykeyksiin. Missään vakuutusyhtiössä en ole ikinä saanut niin huonoa ja töykeää palvelua kuin popissa vaikka auto oli täysvakuutettu ja kyse hinauksesta lähimpään korjaamoon, n 6 km. Jos olisin silloin tiennyt, missä vika, olisin säästänyt korjaamolaskussa 400€! Vika ilmeni myöhemminkin ja se kustansi sulakkeen hinnan n 25snt + oma ajan käyttö, n 2 min. Oli vitun kallis sulake.


    • Anonyymi

      Kyllähän noi kannattaa ITSE kilpailuttaa parin vuoden välein...joo samaa mieltä tuon kirjoittajan kanssa joka moitti tuota vakuuttava.fi toimintaa....ne on kyl huijareita...kuulemani mukaan...itse kun kilpailuttaa saa tarjouksen nopeasti eikä tarvitse maksaa kenellekkään turhasta.

      • Anonyymi

        Jos vaihtaa esim. tapaturmavakuutusta tai sairauskuluvakuutusta niin eikö kaikki aiemmin todetut sairaudet ja tapaturman kohteet rajat tulevista vakuutuksista ulkopuolelle? Eli henkilökohtainen vakuutus pitäisi ottaa nuorena ja pitää siitä kynsin hampain kiinni?


    • Anonyymi

      Kukaan ei voi sano että mikä vakuutusyhtiö on jollekin paras. Jokaisella on erilainen omaisuus ja vakuutustarve. Kannattaa itse kilpailuttaa vaikka kaikki ja silti vielä korvaustilanteessa voi tulla pettymys. Olin pitkään samassa vakutusyhtiössä ja onneksi harvoin tarvitsi jotain korvaksia, mutta sitten kun tarvitsi ne pikkutekstit iski. Kilpailutuksessa vaihtui ainakin tällä hetkellä Lähitapiolaan, maksut olivat ratkaisevat.

    • Anonyymi

      lähitapiola kierrä kaukaa jos haluat saada korvauksia

    • Anonyymi

      olin 30 vuotta ensin tapiola kehuttiin että korvaa
      ei ollut vahinkoja
      sitten yhtiö muuttui lähitapiolaksi
      ja minä hölmö luulin että saan samallaista palvelua kuin tapiolassa
      meni 30 vuotta joku tai jotkut
      naarmutti auton ja hajoitti laseja
      ei korvausta vaikka oli ilkivaltavakuutus

    • Anonyymi

      ei missään nimessä
      lähitapiolaa
      kallis
      ei korvauksia

    • Anonyymi

      minulla myös kokemuksi
      lähitapiolasta
      laskut saat maksaa
      mutta ei korvauksia
      huonoin yhtiö

    • Anonyymi

      Minua rassa vakuutusten pilkkominen. Yhtä vahinkoa ei korvata yhdestä vakuutuksesta vaan pitää olla useita. Esim. jos kaatuu kaskollisella moottoripyörällä, vakuutus korvaa kyllä pyörän, mutta ei kypärää eikä muita henkilökohtaisia varusteita. Niille pitää olla kotivakuutus. Näin ainakin Lähi-Tapiolassa.

      • Anonyymi

        Tämä on ihan totta kyllä. LähiTapiolan moottoripyörän kaskovakuutus korvaa nimittäin juuri pyörälle aiheutuneet vahingot, mutta ei pidä sisällään mitään irtaimiston vakuutusta. Nämä käsitellään sitten kotivakuutuksesta.

        Poikkeuksena tällaisiin on vapaaehtoinen tapaturmavakuutus, johon sisältyy korvaus lääkärinhoitoa vaatineen tapaturman yhteydessä rikkoutuneista silmälaseista, kuulolaitteesta, irtohammasproteesista tai kypärästä.

        /Eveliina, LähiTapiola


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on ihan totta kyllä. LähiTapiolan moottoripyörän kaskovakuutus korvaa nimittäin juuri pyörälle aiheutuneet vahingot, mutta ei pidä sisällään mitään irtaimiston vakuutusta. Nämä käsitellään sitten kotivakuutuksesta.

        Poikkeuksena tällaisiin on vapaaehtoinen tapaturmavakuutus, johon sisältyy korvaus lääkärinhoitoa vaatineen tapaturman yhteydessä rikkoutuneista silmälaseista, kuulolaitteesta, irtohammasproteesista tai kypärästä.

        /Eveliina, LähiTapiola

        MISTÄ SAA HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA? ONKO KAIKKI PALVELU NYKYÄÄN SIIRTYNYT TÄLLAISILLE KESKUSTELUFOORUMEILLE? TÄÄ EI OLE LUOTETTAVAA. ON OLLUT TAPAUKSIA JOISSA NAISEN NIMELLÄ ESIINTYVÄ ONKIN MIES.


    • Anonyymi

      Popvakuutusta en suosittele. 25€ maksu, vaikka vakuutus ei ollut vuorokauttakaan heillä!!! Melkoista rahastusta. Veroon muka..hah.. Pysykää popvakuutuksesta kaukana

    • Anonyymi

      Mites toi "Turva". Onko kokemuksia?

      Laskin äsken kotivakuutukselle hintaa, niin tarjos kanpanjakoodin kanssa 188 euroa/vuosi, eli kolmannes tän hetkisestä OP:n tarjoamasta kotivakuutuksen hinnasta. Korvattavat kohteetkin näytti olevan lähes samat.

    • Anonyymi

      Popvakuutus

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

      Koodilla: HUSPUA

    • Anonyymi

      Hei!
      Älkää missään nimessä valitko vakuutuyhtiöksenne LÄHITAPIOLAA. Jos vakuutus sisältää liikennevakuutuksia esim. auto, moottoripyörä, mopo tai skootteri.
      Olette löysässä hirressä, sillä vakuutusyhtiö on keksinyt pohjahinnan. Eli tarkoittaa, että vaikka teillä olisi vakuutus vuodessa 360 vrk:ta. joudutte maksamaan pohjahinnan.
      Tai vaihtoehtoisesti 1 vuosi ja 1 päivä, niin taas alkaa alusta pohjahinta. Pohjahinnan suuruus on autossa 20 eur ja kaksipyöräisissä 40 eur. Pohjahinta ei ole millään lailla sidoksissa maksettuihin vakuutuksiin. ELI VAKUUTUS TULEE IRTISANOA TÄYSINÄ VUOSINA. Muistuttaa vähän teleoperaattoreiden kikkailua.
      Itseltäni jäi huono maku Lounais-Suomen LähiTapiolasta. Minulla oli viisi liikennevakuutusta eli maksoin 140 euroa oppirahoja!! Todellisuudessa vakuutus ei ollutkaan halvempi kuin naapurissa. Näitä ei S-bonuksilla korvata.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koodilla SIHVAA 25 e alennus POP-vakuutuksesta. Itsellä vaan hyviä kokemuksia: toimiva palvelu, nettisivut ja sovellus 👍 www.popvakuutus.fi

    • Anonyymi

      Hyvin toimii POP vakuutus.

      Köyhälle hyvä, koska halpa ja korvauksetkin on tullut tilille!

      Tässä toimiva alennuskoodi, jolla saa 20e alea uudesta vakuutuksesta:
      www.popvakuutus.fi/ref/OEHORS
      Koodi: OEHORS

      • Anonyymi

        tjaa, sillahan saa 25e alennusta...


      • Anonyymi

        POP yhtiöllä ei ilmeisesti työntekijöitä ollenkaa. Viikko menee aina yhtä vastausta odotellessa. Niin PAS...AA palvelua että huhhuh...


    • Anonyymi

      Vakuutusten ostaminen ja vertailu on hyvin haasteellista ja ammattilaisellakin siihen menee aikaa päiviä tai viikkoja. Kuluttaja jää kovin yksin vakuutusyhtiöiden kanssa. Juuri tähän tarpeeseen on kehitetty Suomen Vakuutuksenottajat ja liittymällä saat käyttöösi mobiili-sovelluksen, josta eri yhtiöt löytyvät rinnakkain. Tarvittaessa saat apua ja tukea ja korvausriitoihin myös juristin apu tarjolla. Tutustu www.svokl.fi ja liity ja säästät satoja jopa tuhansia euroja alle 6 euron kuukausimaksulla

    • Anonyymi

      FENNIA on yhtiö josta kannattaa pysyä erossa. Meidän auton perään pamautti liikennevaloissa kulttuurin rikastuttaja, jolla liikennevakuutus Fenniassa. Otimme yhteyttä Fennian korvauspalveluun.
      "Emme tee mitään ennenkuin 3 viikkoa on kulunut kolarista sillä odotamme syylliseltä vahinkoilmoitusta." Sanoin, että henkilö on lähtenyt Irakiin. "Siitä huolimatta." Auto seisoo lumen alla perä tohjona. Soitto 3 viikon kuluttua: "No niin, se onkin 4 viikkoa sillä postin kulkuun oli varattu yksi viikko."
      Pyysin edes yhtiöltä poliisipöytäkirjaa tapahtuneesta jossa näkyy henkilön syyllisyys. "Emme voi sitä antaa." "Emme myöskään voi antaa sijaisautoa ennen kuin korvauspäätös on tehty."

      • Anonyymi

        Tuo on kaikilla sama. Vahinko vaatii vahinkoilmoituksen niin sittely alkaa heti. Et voi pelkällä omalla ilmoituksella käyttää vapaasti valitun henkilön vakuutusta oman autosi korjaukseen. Voisit käynnistää korjauksen käyttämällä omaa kaskoa. Kun liikennevakuutuksesta tulee myönteinen päätös niin omavastuu ja bonukset palautuvat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on kaikilla sama. Vahinko vaatii vahinkoilmoituksen niin sittely alkaa heti. Et voi pelkällä omalla ilmoituksella käyttää vapaasti valitun henkilön vakuutusta oman autosi korjaukseen. Voisit käynnistää korjauksen käyttämällä omaa kaskoa. Kun liikennevakuutuksesta tulee myönteinen päätös niin omavastuu ja bonukset palautuvat

        Mutta homma jatkuu. Fennian piti maksaa 250 e vielä seisonta-ajan korvausta, niille ilmoitettiin kirjallisesti tilinro.....ja ne maksoi sen erehdyksessä sen kolariin syyllisen tilille! Joe Biden voisi hyvin pärjätä Fennian korvauskäsittelijänä jos vielä enempi dementoituu.


    • Anonyymi

      www.popvakuutus.fi/ref/NIAREP

      tuolla koodilla paras alennus.
      Paras vakuutusyhtiö.
      Hyvää Kesää! kaikille 👍

    • Anonyymi

      En voi suositella Pohjantähteä kenellekään. On todella huonoja kokemuksia. POHJANTÄHTI on kokemukseni mukaan todella joustamaton. Rahoja ei palauteta. Kasvattavat itselleen niillä korkoja, mutta eivät suostu palauttamaan vastikkeettomasti saatuja rahoja. Lähitapiolasta on ollut hyvät kokemukset. En voi muuta kuin suositella vahvasti välttämään Pohjantähteä, jos et halua taistella kaikesta. Heillä on myös huono asiakaspalvelu. Meillä on useissa vakuutusyhtiöissä vakuutuksia ja ainoa kenen kanssa on ollut ongelmia on Pohjantähti.

      • Anonyymi

        Oman kokemukseni mukaan LähiTapiola on huono valinta. Kaikki sopimusehdot tulkintaan tiukimman mukaan asiakkaan vahingoksi, asiakaspalvelu pompottaa edestakaisin ja lopulta kertovat jättävänsä soittopyynnön taholle, josta ei kuitenkaan kuulu yhteydenottoa. Puhelimessa neuvovat yhtä (ei tarvitse mennä lääkäriin vahinkojen synnyn toteamiseksi), ja kun menettelet sen mukaan, niin seuraavassa vaiheessa hylkäävät hakemuksen, koska olet toiminut ohjeistetulla tavalla (lääkäri ei ole todennut vammoja). Turva kuuluu samaan konserniin ja vakuutusehdot ovat käytännössä samat kuin LähiTapiolalla. Tulkintakäytäntö on huomattavasti loogisempi ja asiakasmyönteisempi.


    • Anonyymi

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla MUEMSE

      www.popvakuutus.fi/ref/MUEMSE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

      • Anonyymi

        Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

        Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

        www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA


    • Anonyymi

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla MUEMSE

      www.popvakuutus.fi/ref/MUEMSE

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA


      Äänestä

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla MUEMSE

      www.popvakuutus.fi/ref/MUEMSE

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

      • Anonyymi

        Kyllä se isännän ääni joskus kuuluu ja vaikuttaakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se isännän ääni joskus kuuluu ja vaikuttaakin.

        Kyllä se isännän ääni joskus kuuluu ja vaikuttaakin.


    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      OP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      Älä vakuuta mitään OP-POHJOLASSA koska se ei korvaa mitään.

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      Puoli vuotta kesti käsitellä työtapaturmani ja vedottiin kaikkeen teennäiseen miksi osittain maksettiin,ei ikinä tapiolaa,muiden kanssa mitään ongelmia ollut.

    • Anonyymi

      paskin yhtiö

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Älä koskaan laita OP-vakuutukseen vakuutuksia, ei mitään.

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    • Anonyymi
      UUSI

      POP-Vakuutuksella asiat ovat toimineet hyvin. Voin suositella.

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla EJIMOE

      www.popvakuutus.fi/ref/EJIMOE

    • Anonyymi
      UUSI

      Hyvin on vakuutukset toimineet, pienissä korvaus jutuissa. Isommista ei vielä tietoa.

      Tässä minun koodi jos joku haluaa hyötyä 25€ alennus vakuutusmaksuista.

      www.popvakuutus.fi/ref/HUSPUA

    Ketjusta on poistettu 65 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      90
      1182
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1102
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      991
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      907
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      771
    Aihe