Sipilä Kolumbiassa !

aattelia

Oliko Sipilän vienninedistämismatkalla Kolumbiassa Patrian edustus mukana ? Huumekartellit varmaan mielellään ostaisivat Patrialta aseita .Tästä matkasta ei kukaan tiedä mitään . Mitä vittua Sipilä teki Kolumbiassa ? Tämä matka haisee yhtä paljon kuin Patrian Uganda seikkailut . Valtion ohjauksen on pitänyt tietää Ugandasta , siis Sipilän ja Lintilän . Patrialtahan tuli irtisanomisia muutama viikko sitten . Yritettiinkö tehdä kauppoja hinnalla, millä hyvänsä SALAISESTI , jotta Patria saa töitä . Kaikki Patriacaseen liittyvät henkilöt ovat jääneet valehtelusta kiinni . Ps. tämäkin aloitus varmasti deletoidaan , joten onko toimitus ostettu kepun edunajaksi ?

45

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Känä--

      Näe unta siitä.
      Huomenna uusia näkyjä.

    • aattelia

      Luonnon ja Eläimet Kepulaiset ovat valmiita raiskaamaan hinnalla, millä hyvänsä . Ei ihme , jos tämä sama linja jatkuisi Patriassa , mutta ihmishengillä , millä hyvänsä . Jemencase on toteutettu varmaan samalla kaavalla , kuin Uganda . Patriassa tapahtui ikävä töppi , ja nyt huomataan , kuinka törkeää asekauppaa yhtiö suorittaa .Kaikille kaupoillehan piti saada hallitukselta vientilupa . Sipilä Ja Lintilä : KUUMOTTAA.....

    • Kokavapaaksi

      Ei Sipilä ollut Patria assialla Kolumbiassa vaan THL. Sipilä oli neuvottemassa Kolumbian huumekartellin kanssa kokaiinin hinnasta toimitettuna Suomeen. Nyt, kun THL aikoo Kepu kansanedustaja Puskan johdolla on tekemässä huumeen käytöstä vapaata eli ei enää rankaistavaa. Pitäähän hallituksen ottaa myynti ja jakelu haltuun, mutta voisi samalla vapauttaa alkoholin ja tupakan myynnin poistamalla myyntiä estävät ikärajat ja alkoholeista prosentti rajoitukset. Kouluihin voisi asentaa automaatit niin huumeille, tupakalle ja alkoholille. Kun eihän kyseisistä nautintoaineista ole haittaa kellekkään kaikkein vähiten Kepu johtoiselle THL.

    • aattelia

      Nyt joutui kaksi Patriajohtajaa eroamaan .Miksi ? Eihän Patrialla ollut mitään tekemistä kuolleen liikemiehen kanssa . Mies oli itse " printannut " netistä esitteitä . Näin Patria itse ensin selitti miehen toimia .Eilen Lintilä totesi ,että Patrian johdolla on hänen LUOTTAMUS . JA NYT JAELLAAN POTKUJA ! VOI VITTU ,,,,, MITÄ SUHMUROINTIA . Tulee väkisinkin SIPILÄN KAKKARAJUMPAT mieleen .Puuttuu enään KANKIKaikkosen toteamus :asiasta nostettu liian suuri ÄLÄMÖLÖ . Eli työnnetään pää pensaaseen , ja annetaan savun laskeutua ,tai asiasta jotain tietävät VAKEmiehet , matkustavat vaikka Kolumbiaan muutamaksi viikoksi .

      • demokratia-vahvistusta

        Vaalit tuloo ja pitää jostain suaha pimmeetä vaalimassia, että piäsöö yli kymmenen rosentin tulokseen, sua!!a ku meni perssielleen pressan vaalitki ja se v!!??n väyrynen vielä niisäki päriäs hyvin. v,,,!! vi!!!..
        No kyllä tiktaattori veljet jelepaa pimiäämassia ajoneuvoista, niillä se on demokratia kohalaa, ihan kateeksi käy, ne vain amwiellä suhautelloo oppositiota ja demokratia on taattu.


    • Hämärähommiako

      Hyvä kysymys.

      Oltiinko kolumbiassakin viennin edistämismatkalla?
      Asevienti vaatii vientiluvan valtiolta.

      Onko muitakin hämäräkauppoja tehty mutta vain ugandassa homma meni persiilleen.

      Totuus pitää kaivaa esiin.

      Nyt hätäisesti parista pikkujohtajasta tehtiin syntipukit.
      Mikä on ministerin ja toimitusjohtajan vastuu?

      Niin ja mitä linteeni teki umpikorruptoituneessa ugandassa epämääräisen asekauppiaan kanssa hotellihuoneessa josta löytyi huumeita...

    • aattelia

      Nyt on selvinnyt , että Sipilänkin omistama ja johtama Bittium oli kuolleen myyntimiehen edustama yhtiö. Tottakai Bittium kiistää yhteyden , näinhän kiisti Patriakin ensin , mutta paperit kertovat toisin . Sipilä käyttää törkeästi asmaansa hyväksi , ja järjestää omilleen ja tutuilleen firmoille vienninedistämismatkoja . Kolumbia oli takuulla tällainen . Valtio kustantaa hänen eliittinsä bisnesten edistämisen. Tässä syy , miksi Sipilä vaati KEVAN itselleen . Lintilä pystyy järkkäämään Patriankautta myös Bittiumille bisnestä. Uganda oli juuri tällainen yritys .

      • veroton-sijoitus

        Ei voi unohtaa veroparatiisi ja rahanpesu kytköksiä, nämä maat ovat mailman johtavia silläkin sektorilla.


      • Hämäräähommaa

        Täsmälleen.
        Mitä rahanpesu ja hämärähommia Sipilällä on Kolumbiassa Afrikassa...onko muualla ...Panamassa?

        Epämääräisen asekauppiaan ja linteenin yhteydet yrityksiin pitää selvittää.


      • aattelia

        Korjaus !Tässä syy. miksi Sipilä vaati Vaken itselleen . Menee kevat ja vaket sekaisin . sorry siitä


    • aattelia

      Olen lähes varma , että Bittiumin johto ja pääomistajat ovat lestaadiolaisia . He hyödyntävät Sipilän avulla lahkonsa vahvistumista maassamme .Heille raha ja valta on Jumala numero 1 . Tämän takia Sipilä järkkäilee esim. tukirahoja, lakeja , vienninedistämismatkoja ym. jotka tukevat lestaadiolais lähipiirin voitontavoittelua. Myös tästä syystä Juhan omatuntoa ei kolota , koska lestaadiolaisten opit ja väki tukee häntä.

    • Aattelia

      Olen lähes varma, että peräsuolessani on tarpeeksi rasvaa selviytyäkseni ay-demareiden illanvietosta.

      • aattelia

        Aattelia hoi ! Käyttäisit sinäkin aikasi vaikka eläintesi hyvinvointiin sen sijaan että julistat tuota ay-demaripropagandaa . Lue iltasanomista mitä eläimille tapahtuu kun isäntälinja istuu netissä eläinten ruokkimisen ja hygienian sijaan . Huom. juttu ei sovi heikkohermoisille . No , kepuhan ei koskaan ole arvostanut eläinten tai luonnon hyvinvointia .Terv. aattelia . Ps. taidat olla ikuinen poikamies koska peräsuolirasvat kiinnostaa . Eikö Oulussa joku isäntä taannoin hääräsi Sian kanssa sikalassa . Hänkin varmaan käytti "peräsuolirasvaa" . Onko se teidän oma "kikkakolmonen" ?


    • KaupKesk-

      Tää on täyttä AY demarien paskanjauhanttaa, MEIDÄN RAKAS Pääministerimme, ei koskaan ole käynyt Kolumbiassa. Sossu- komukat, siis suomen syöjät, sossu-komukat, yrittävät tuhota tämän maan. Onnneksi meillä on Keskusta, Kokoomus, Perssut, jotka pitävät Suomen viholliset kurissa.
      Nämä Suomen viholliset ovat, sossu-komukat, jotka yrittävät saada suomen putteroisen hirmuhallinnon alaisuuteen.....

      • KaupKesk-

        oi isä-aurinkoinen...


    • aattelia

      Kolmas yritys NAMMO on myös Ugandassa kuolleen liikemiehen edustusyhtiöistä . NAMMO perustettiin LapuanPatruunatehtaan ja Norjalaisen yhtiön yhteisyritykseksi . Pääministeri SIPILÄ VAKE-miehenä siunasi järjestelyt . TAAS jäljet johtavat SIPILÄÄN ja valtionohjayksen diktatuuriin (vake) ohi eduskunnan . Patria on osaomistaja NAMMOSSA Lapuan kautta . On selvää , että liikemies edusti myös Nammoa . Ugandassa on paperit , joista tämä selviää. Sipilän KIKY LOIKKA on otettu tosissaan Patriassa , aseiden myynnin osalta .

      • Valtionyhtiö

        Niinpä niin.
        Jäljet johtavat sylttytehtaaseen.

        Epämääräisen asekauppiaan ja linteenin yhteydet yrityksiin pitää selvittää.

        Homma haisee pahasti.

        Hätäisesti erotettiin pari pikkujohtajaa.
        Heistä tehtiin näytelmän konnia.

        Ei asia ole sillä selvä.

        Patrialla on ollut irtisanomisia.
        Ilmeisesti on keinolla millä hyvänsä yritetty tehdä kauppaa.
        VAKE tainnut olla kaiken takana ja asiaa yritetään peitellä .

        Olisiko linteenin aika puhua totta matkan tarkoituksesta ..


    • Hommahaisee

      Patrialla ja NAMMOLLA on yhteys VAKEEN JA Sipilään jolla on yhteys BITTIUMIIN.

      Miten sattuikin että epämääräinen asekauppias oli maininnut edustavansa em yrityksiä.

      Pitäisikö totuus selvittää eikä keksiä uusia satuja.

      Eikös ugandassa ole paperit joita asekonsultti oli esittänyt.

      Ugandan upseeri Kaka sanoi että kysykää Lindeniltä matkan tarkoitusta.

      Miksei kysyä ?
      Olisi hyvä selvittää asiat kun kyseessä on valtionyhtiö Patria.

    • Päämies.esiin

      Mielenkiintoinen yhteys Patrialla Nammolla Bityiumilla vakella .

      Mikä oli Linden on tehtävä ugandassa?
      Avata ovia ex ministeri statuksella?

      Kuka suunnitteli asemyyntimatkan?

    • aattelia

      Tämä on kuin Suomen oma WATERGATE -skandaali . USA:ssa johti pressan eroon . Meillä vähätellään , valehdellaan , yle yrittää vaieta , mtv hiljaa . Mtv sai hallitukselta miljoonatuen muutama kuukausi sitten . Iltapäivälehdissä kommentoinnit pääsääntöisesti estetty. Jäljet johtaa VAKEEN , Sipilään ja Lintilään . He eivät välttämättä ole määrännyt Ugandaan , mutta ohjeistanut Patriaa tekemään " maailmanlaajuista" kauppaa ,samalla mainiten halutut yhteistyö yritykset . Linden ahneena exministerinä oli helppo lahjottava mukaan.Vakemiesten turvana on Vaitiolovelvollisuudet . Lintilä/Sipilä voi vapaasti syyttää muita ja olla tiedottomia koska jokaista alaista sitoo vaitiolovelvollisuus . Patriakin aluksi luotti tähän , mutta UGANDAA he eivät pystyneet vaientamaan . ONKO SIIS UGANDA SUOMEA OIKEUDELLISEMPI MAA ?

      • kolkytluvulle

        Kun saadaan myytyä diktatuuriin, niin etsitään bulvaani valtio välittäjäksi, trafikula vero ja rahanpesu firman avulla, näin saadaan vientilupa ja muikeana iltauutisissa kehutaan kuinka työllisyys ja kauppatase nousee.
        Oma lukunsa ovat rahojen kierrätys hyville veljille ja palkkiot ikuisille sopeutumis eläkeläisille.
        Suomen tutkiva media on maksettu tai poliittisella ohjauksella opastettu vaikenemaan tästä, vain joitakin jemenin kuvia ulomaisista tiedotusvälineistä pääsee julkisuuteen vahinkossa.


    • Ketkä.toimeksiantajia

      Mitä yhteistä on PATRIALLA NAMMOLLA ja BITTIUMILLA joita epämääräiset asekauppiaat edustivat?
      Miten vake tähän liittyy?

      Eihän kukaan lähde afrikkaan esittelemään satunnaisia yrityksiä omalla kustannuksellaan ihan omasta päähänpistosta.

      Ketkä ovat toimeksiantajat?

    • aattelia

      Sipilä vaati väkisin itselleen omistajaohjauksen . Hän siirsi valtion yritykset Vakeen , jota hän itse määräsi . Seura julkaisi , miten hän on hyödyntänyt valtion rahoituksia omaisuutensa kasvattamisessa . Vaken ja vienninedistämisen kanssa hän pystyy toimimaan salassapidon piirissä itsensä ja lähipiirinsä hyväksi. Jos Trump toimisi yhtä härskisti USA:ssa , jopa Suomalaiset poliitikot haukkuisivat häntä omanedunajajaksi . Miksi Fortum sijoitti Cempolikseen.Miksi Sampo sijoitti Terrafameen . Miksi Fortum sijoitti hanhikiveen . Nämäkin kaikki yrityssalaisuuden piirissä.

      • Rosvomikärosvo

        Kempeleen ketku rosvoaa veronmaksajien rahoja.


      • rikas.rikkoo.lakeja
        Rosvomikärosvo kirjoitti:

        Kempeleen ketku rosvoaa veronmaksajien rahoja.

        Ilmiselvästi. Eikä kukaan tee mitään. Homma saa jatkua. Ovatko suomalaiset nynnyjä? Ovat.


    • Mitenlahjukset

      Afrikasssa Kolumbiassa yms kehitysmaissa tarvitaan lahjuksia kaupankäynnin edistämiseen.

      Miten lahjukset on hoidettu?
      Kuka ollut konsulttina?

      • teraframilla

        tra kuralla, valmis mailmanlaajuinen pesufirma.


    • Mitenlahjonta

      Miten hoitavat lahjukset korruptoituneessa kehitysmaissa kuten Uganda Mosambik Kolumbia.?
      Saako nytkin syyt niskoilleen pikkupomot ja konsultit🤣

    • aattelia

      Jos Afrikassa haluaa aukoa ovia , on siinä Vaalea Blondi oiva ratkaisu . Mustat miehet huomioivat Vaalean Naisen . Onko Meidän Vaalea konsultti ollut VAKEN valinta ? VAKE on lottovoitto expoliitikoille , varsinkin exministereille . Kaikki tapahtuu salassapidon piirissä . Nyt nähdään , että Vaalea Blondi ei joudu vastaamaan kenellekkään mitään . Lisäksi hänkin on jäänyt valehtelusta kiinni . Kaikki ovat valehdelleet . Miksi siis Lintilä puhuisi totta ? Patrian tj. vertasi casea pingpongiin , eli pingigseen . Voi VITTU mikä taukki ! Aseita myydään pingiksen ehdoilla ??? Patrian työhaastattelussa yksi ehto on päästäkseen taloon , että osaa pelata pingistä ! Mitä seuraavaksi paljastuu ?? , tai möläytellään !

    • aattelia

      Lindenin osuus Ugandasta selviäisi kun Poliisi/syyttäjä selvittäisi Lindenin konsulttiyhtiön Rahavirtoja . Ilmaiseksi Linden ei matkoja tee . Onko VAKE maksanut palkkioita ? Ilmeisesti , koska Linden avaintodistajana/epäiltynä painetaan villaisella . Miksi Linden on Egyptissä ? Tavallinen kansalainen olisi tiukoissa Poliisikuulusteluissa . Selvästi suojellaan VAKEN kytköksiä , ja sitä kautta Sipilää ja Lintilää.

    • Hämäräähommaa

      Kuka hoitaa lahjukset?
      Kehitysmaissa ei virkamiehet tee mitään jos ei saa voitelurahaa.

      Kuka diplomaattipassin omistaja vei lahjusrahaa Kolumbiaan?

      Oliko joku ministeri käskenyt mm. Patrian tehdä tulosta keinolla millä hyvänsä?

      Ei kai kukaan lähde Afrikkaan esittelemään satunnaisia yrityksiä omalla kustannuksellaan ihan omasta päähänpistosta 🤔

    • Toimeksiantajat.esiin

      Mitä yhteistä on PATRIALLA NAMMOLLA ja BITTIUMILLA joita asekauppiaat edustivat?

    • Homma.haisee

      Onko VAKE kaiken takana?
      Suojellaanko Sipilää ja Lintilää?

      Aluksi kiistettiin kaikki mutta tarinat muuttuivat sitä mukaa kun faktoja tuotiin esiin .

      Lantaa ei voi lapioida takaisin hevoseen🤣

    • Avoimuutta.kaivataan

      Mitä peliä pelaa VAKE?
      Kestääkö toiminta päivänvaloa?

      Kehitysmaissa operoidaan ns harmaalla alueella.

    • aattelia

      Mielestäni kaikki palaset loksahtavat paikalleen jos Lindenin palkkasi VAKE. Patria on kiistänyt yhteytensä Lindeniin . Tämä on varmaan totta . Kellään muulla ei ole valtuuksia ja intressejä palkata expoliitikkoa kuin Poliittisella VAKELLA . Kukaan toinen yritys ei olisi hyötynyt Lindenin edustuksesta , kuin VAKE . VAKE edustaa juuri niitä kolmea yritystä , jotka oli mainittu liikemiehen edustukseen . Lisäksi Bittiumilla on Sipilän kautta suora yhteys VAKEEN . Lintilä Puhuu tod.näk. Täyttä PASKAA . Tiedotusvälineet suojelevat VAKEA . Miksi kukaan ei kysy VAKE yhteyttä ?

    • aattelia

      Vake -mies Sipilä julisti :PATRIACASE LOPPUUN KÄSITELTY . Trump ota Sipilästä mallia ja julista : Venäjätutkinta loppuunkäsitelty . Lintilä paljasti puhuneensa Lindenin kanssa . Helppo sopia , että pidetään turvat kiinni , ja Sipilä julistaa jutun loppuunkäsitellyksi . Vake miehet ovat itse syyllisiä ja Lindenin palkanneita ja nyt Sipilä itse julistaa jutun loppuneeksi . Suomi ei ole OIKEUSVALTIO jos juttu loppuu tähän ja totuus ei paljastu . Yksikään Suomalainen ei voi haukkua Trumpia tämän jälkeen koska meillä on Sipilän ja Lintilän ja Lindenin kaltaisia mätiä poliitikkoja .

    • aattelia

      Jos pitää paikaansa, että Lindenillä on diplomaattipassi , niin ei kukaan muu kuin VAKE-miehet Sipilä ja Lintilä pysty sellaista järjestämään .Taas jäljet johtaa Sipilään /Lintilään. Ei yksityisen/oman firman edustus mahdollista diplomaattipassia .

      • se.siitä

        Kaikilla entisillä ministereillä on diplomaattipassi.


      • aattelia
        se.siitä kirjoitti:

        Kaikilla entisillä ministereillä on diplomaattipassi.

        Ei pidä paikkaansa . Muistan hyvin , kun Sisäministeri Päivi Räsänen raivosi lentokentän jonossa , miksi hänen pitää jonottaa . Diplomaattipassilla hän ei olisi edes ollut yleisessä jonossa . Nyt puhutaan vielä vanhasta exministeristä , joten Lindenin diplomaattipassi on tod.näk. VAKEN järkkäämä.


    • Käsitellään

      Asia loppuunkäsitelty Sipilä sanoi ,nyt asia on käsitelty ,eikä enää käsitellä iso piste?

      • Takuulla_yllätyt

        Minä takaan, että käsitellään vielä ja voi olla, että joku yllättyy mitä löytyy. Sellainen toimittaja on nyt asialla jota ei osteta.


      • S24uomlaineN
        Takuulla_yllätyt kirjoitti:

        Minä takaan, että käsitellään vielä ja voi olla, että joku yllättyy mitä löytyy. Sellainen toimittaja on nyt asialla jota ei osteta.

        Heh oletko Jutta kun niitä Takkuita jajat? Tiedätkö sinun mileipiteellä ei ole mitään merkitystä!


      • putipuhdas-verokuori

        Kaikkialla missä on rahanpesu ja veroparatiisi mahdollisuus niin siellä vieraillaan ja etsitään "yhteistyö" mahdollisuutta.


    • aattelia

      Täysin samalla tavalla hyväksytyttiin Suomessa TRAFIGURA . Yhtiö on tehnyt ympäristörikoksia , ja maineeltaan paljonkin HÄMÄRÄ . Mutta kelpasi Lintilälle ja Sipilälle . Moraalisoiko tiedotusvälineet päätöstä ? EI , vaan tyypilliseen Suomen tapaan "asia hyväksyttiin ja vaiettiin vähin äänin " . Mehän olemme MAAILMAN VASTUULLISIN valtio . Sama nyt :vaietaan ja hyväksytään vähin äänin .USA:ssa poliitikotkin joutuvat sentään vastaamaan tekosistaan ja tarvittaessa eroamaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe